Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar haftasonu çok hareketliydi giremedim kizlarin Dr kontrolü vardi küçüğünoöksürüğü devam ediyordu aslında 15 gün önce çok hastaydi hic bklemedigim bir anda kan tahlili akciğer röntgeni istedi gerekirse hastanye yatiricam dedi nazil üzüldüm anlatamam daha23 aylik hastaneyi ayağa kaldirdi o agladi BN agladim kuzumm ve sonuçlar temiz cikti burada boyle korkutuyolar insani küçük bir yer önemlidurumlarda zaten oözele goturuyorum.neyse birinci olmusum ellerine saglik canim dun kizimin arkadasinin doğum günü vardi kacirdim ama aksam hafif geçirdim bugünde dikkatli olmaliyim haftasonlari dikkat etsem daha çok gidecek...geçmişi okuyamuyirum yenami bile arayamadim daha çocuklar kalkmadan kahvaltimi yapayimgece uyutamiyorum sabahtan çok geç kalkiyor zilliler

Gunaydin kizlar haftasonu çok hareketliydi giremedim kizlarin Dr kontrolü vardi küçüğünoöksürüğü devam ediyordu aslında 15 gün önce çok hastaydi hic bklemedigim bir anda kan tahlili akciğer röntgeni istedi gerekirse hastanye yatiricam dedi nazil üzüldüm anlatamam daha23 aylik hastaneyi ayağa kaldirdi o agladi BN agladim kuzumm ve sonuçlar temiz cikti burada boyle korkutuyolar insani küçük bir yer önemlidurumlarda zaten oözele goturuyorum.

slm kızlar dün giremedim iyisinizdir inşallah
kahvaltıdan sonra emineyi yıkadım sonra temizlik işinekalktım
silme süpürme bitti wc banyo kaldı
annem emineyi uyutuyor birazdan öğle yemeği hazırlarım
sonra hava güzel biraz arabayla pratik yapmaya çıkarım
gelincede kalan işlerimi bitiririm inşallah
2 gecedir emine geç uyuyo yatmadan giremiyorum nete
inşallah bu akşam vaktinde uyurda bende yatmadan size bir bakabilirim :)
neyse sonra görüşürüz öptüm hepinizi :)

Iyi Akşamlar
Sabah 10 da kahvaltıya oturmuştum
Dısarıcıktık polenezkoye gittik
Cocuklar da hava Aldı
Orda salata et ve 4 köfte yedim su içtim hiç ekmek yemedim

Eve geldik çay yaptım şimdi sade ve cay içiyorum esim se simit arası peynir Paskalya götürüyor ben yağlar gidecek diye kendimi tutuyorum maşallah bana

Yemek sonrası 5 saat 20 de dolacak aksam ne yiyebilirsin sizce meyve kutiruyemiş süt vs Önerileriniz ne olur

meyve iyi Bi seçim bence

Selamün aleyküm...

ben geldimm...misafirlerimi yolcu ettim anca oturdum...diyet miiyet yalan oldu....tartıya çıkmaya korkuyom bide regl öncesi tam davul gibiyim...yarın kızımın doğum günü minik bi pastayla kutlıycaz çok kaçırmam inş...niye böyle oluyo ya bi ağzıma sahip çıkamıyorum ne pis boğazım tam oh yoluna girdi bi düzen tutturdum diyorum hoppp başa sarıyorum sonra...tam dayaklığım....canım da sıkkın zaten eşimle limoniyiz...canım fena çikolata istiyo...bu arada şiddettli sırt ağrılarım devam ediyo...sol yanım fena busefer...tepsi tutamıyorum...çay servisi yapamadım hiç görümcem yaptı hep sağolsun...çarşambaya randevu aldım bakalım ne dicek doktor...bende haberler böyle işte...

Bu haldeyken ne misafiri resmen sana eziyet oluyor valla diyebilirsen ağrılarım var misafir agırlayamayacağım de
Benim de belim cok ağrıyor hep kılo yuzunden eskiden böyle değildim
Aslında kılo verirsek ağrılar da azalacak beldeki Yük hafifleyecek ınsallah
Benim oğlan 4 yasına girecek kalabalık birsey yapamayacağım sanırım bir pasta alıp keseriz hiç mecalim yok ve gözüm yemiyor hazırlık falan yapmayı

İyi geceler güzel hatunlar

Geçmiş olsun canim
gayet başarılı bir gün tebrikler
gidecek tabi o yağlar dayan berkuras ben de gaza geliyorum okudukça

Iyı aksamlar arkadaşlar iki gündür misafir agırladıgım için diyet yalan oldu ama yarın kaldığımız yerden devam
Mola vermişsin diyelim arada oluyor öyle sıkıntı yok
Zeynebim geçmiş olsun ahh o düzen bozulması yok mu o mahvediyor bizi
kızının doğumgünü kutlu olsun nice yillara
Kuruyemiş yedim
o da iyi neden üzüldün onlarada ihtiyacı var vücudumuzun en azından simit yemedin ya o da bir sey

Bu akşam benimde canım nasıl tatlı istedi malum dönem bi ara eşimi arayacaktim gelirken al diye sonra vazgeçtim şimdi alsa öyle bi parçacıkla yetinmem bitene kadar aklımda durur ondan sonra da fazladan spor yapmak lazım ,dedim vazgeç dayko değermi bi tatlı için kalktım bi sade türk kahvesi bi de kocaman bardak su içtim geçti krizim

14.takımdaki kızlar yoğurt kuru yapıyorlar bende başladım aranızda daha önce yapan varmı kızlar
göbek yağları için dediler
3-4 kasik yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı pulbiberli
Gece yatmadan yarım saat önce yenecekmis belki sizde denemek istersiniz ayrıca kabizliga da iyi geliyormuş

Aleykumselam canım
Allah kavuştursun diyeyim şimdiden iyi olsunda yine gelir annecin üzülme

bende yapiyorum yeni basladim ama benimki tarcin zencefil ve zerdecalli.bu hafta umutluyum cok kilo verenler var.darisi benim gobusumun basina

canlari sagolsun.meleklerimiz onlar bizim.allah kavustursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…