Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun pazar olmasina ragmen kalkinca yemeklerimi yaptim.sonra pogca ile hindistan cevizli pasta yaptim.sonra kahvaltiyi hazirlayip ev ahalisini uyandirdim.bi tane zeytin yedim kslktim.sevgili gorumcelerim geldi.(4tane) onlara kisir yaptim.bolca salata.tabi onlarda pasta baklava getirmisler.ama ben sadece kisir ve salata yedim. acliktan basim hala agriyo.10 da kalkipta aksam 6da yemek

normal başının ağrıması bütün gün aç kalmışsın iyi dayanmışsın yine de

Allah tez zamanda tekrar kavustursun sizi insaallah

Sen bilirsin tabi ama sanki fazla agir bi diyet yapiyorsun cabuk bikabilirsin

esselamun aleykum canlar
bugun kılasık mıgren arısıyla uyandım pc ekranına bıle bakamıyorum alıntı yapamadım hepinizi çokkk öptüm
Aleyküm selam hayriyecim
Ben de iki gündür başağrısıyla uyanıyorum bugün de kaç saattir ayaktayım ilaç aldım hafifledi sanki inşallah kızları gönderip uyumaya çalışacağım
Geçmiş olsun sana da

esselamun aleykum canlar
bugun kılasık mıgren arısıyla uyandım pc ekranına bıle bakamıyorum alıntı yapamadım hepinizi çokkk öptüm

aleykumselam günaydın hanımlar
geçmiş olsun kızlar

Günaydın kızlar
Bu sabah 99,7 kılo çıktım
Sabah kahvaltım
Ac karna LİMONlu su içtim
Ceviz
3 kuru kayısı
10 zeytin
Peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek( ekmeği daha tam kesemedim ama 1 dilime indirdim)
Sabah 7 de yedim
Öğleni de 13:00 gibi yiyeceğim
Inşallah kaçamazsın bir gün geçiririz ben karatay yapmaya başladım bakalım nasıl gidecek

Günaydin arkadaslar...

haftasonu düzensizliklerinden sonra bugun güzel bir kahvalti ile güne basladim cok sükür...disarida kar yagiyor,nedendir bilmem kar huzur verir bana hep,elimde kahve ile birlikte saatlerce kar tanelerini izleyebilirim....:)simdi gecmisi okuyayim bakalim neler kaynatmissiniz...

Kasimpati ben hep telefondan giriyorum. Ben telefonda interneti cok kullandigim icin pratik geliyo zorlanmiyorum.

Pc den girince msjlarin sag alt kisminda begen ve alinti butonlari olmali

telefondan girmek icin kadinlar kulübünü app'den mi indirmek gerek,yoksa normal girilebiliyormu?ayrica beyen butonu nu vesilen ile ögrenmis bulunmaktayim,tesekkürler ..:)

gözünüz aydin,Rabbim bir daha yasatmasin insallah..

cok gecmis olsun yolcu,mevlam sifa versin..ayrica kizinin dogum günü kutlu olsun,nice yillara insallah.

A.slm meyra,Allah kavustursun simdiden..

esselamun aleykum canlar

cok gecmis olsun kizlar, ikinizede acil sifalar diliyorum..tv de duymustum kaslari tirnak uclari ile hafif acitarak bastan Sona dogru cimdiklemek migren ve bas agrilarina iyi geliyormus...

Tebrikler doyko,kendini ne guzel motive etmissin..azmin daimi olsun insallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…