tabiki yazarim.hep beraber zayiflayalim.bende şimdi oyle bir karışımın olduğu topiği okuyordum sonuçları burayada yazarmısın bakalım hangisi daha etkili
normal başının ağrıması bütün gün aç kalmışsın iyi dayanmışsın yine debugun pazar olmasina ragmen kalkinca yemeklerimi yaptim.sonra pogca ile hindistan cevizli pasta yaptim.sonra kahvaltiyi hazirlayip ev ahalisini uyandirdim.bi tane zeytin yedim kslktim.sevgili gorumcelerim geldi.(4tane) onlara kisir yaptim.bolca salata.tabi onlarda pasta baklava getirmisler.ama ben sadece kisir ve salata yedim. acliktan basim hala agriyo.10 da kalkipta aksam 6da yemek
kosturmaktan aclikmi geldi aklima.bi oturdum masaya hepsini yiyesim geldi.amanormal başının ağrıması bütün gün aç kalmışsın iyi dayanmışsın yine de
Bu akşam benimde canım nasıl tatlı istedi malum dönem bi ara eşimi arayacaktim gelirken al diye sonra vazgeçtim şimdi alsa öyle bi parçacıkla yetinmem bitene kadar aklımda durur ondan sonra da fazladan spor yapmak lazım ,dedim vazgeç dayko değermi bi tatlı için kalktım bi sade türk kahvesi bi de kocaman bardak su içtim geçti krizim
Allah tez zamanda tekrar kavustursun sizi insaallahSelamun aleykum...
Napıyonuz? Geçmişte yapamadım hiç.
Annem yarın gidiyor, hayırlısı ile varır inş evine, malum yol baya uzun.
Huzunluyum o gidiyor diye: ((
Ama buna da şukurler olsun.
Çok alıştım varlığına 15gundur annemin: (
Oy oy....
Sen bilirsin tabi ama sanki fazla agir bi diyet yapiyorsun cabuk bikabilirsinbugun pazar olmasina ragmen kalkinca yemeklerimi yaptim.sonra pogca ile hindistan cevizli pasta yaptim.sonra kahvaltiyi hazirlayip ev ahalisini uyandirdim.bi tane zeytin yedim kslktim.sevgili gorumcelerim geldi.(4tane) onlara kisir yaptim.bolca salata.tabi onlarda pasta baklava getirmisler.ama ben sadece kisir ve salata yedim. acliktan basim hala agriyo.10 da kalkipta aksam 6da yemek
Aleyküm selam hayriyecimesselamun aleykum canlar
bugun kılasık mıgren arısıyla uyandım pc ekranına bıle bakamıyorum alıntı yapamadım hepinizi çokkk öptüm
esselamun aleykum canlar
bugun kılasık mıgren arısıyla uyandım pc ekranına bıle bakamıyorum alıntı yapamadım hepinizi çokkk öptüm
aleykumselam günaydın hanımlarAleyküm selam hayriyecim
Ben de iki gündür başağrısıyla uyanıyorum bugün de kaç saattir ayaktayım ilaç aldım hafifledi sanki inşallah kızları gönderip uyumaya çalışacağım
Geçmiş olsun sana da
Kasimpati ben hep telefondan giriyorum. Ben telefonda interneti cok kullandigim icin pratik geliyo zorlanmiyorum.
Pc den girince msjlarin sag alt kisminda begen ve alinti butonlari olmali
Slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bugün eeg temiz çıktı darısı diğer tahlillere
Ne yalan söyleyeyim korkmuyorum. Sanırım sadece kilo ve tembellik.
Ama nöroloji dr ayına göre 4 ay geri dedi o kafama takılıyor
Selamün aleyküm...
ben geldimm...misafirlerimi yolcu ettim anca oturdum...diyet miiyet yalan oldu....tartıya çıkmaya korkuyom bide regl öncesi tam davul gibiyim...yarın kızımın doğum günü minik bi pastayla kutlıycaz çok kaçırmam inş...niye böyle oluyo ya bi ağzıma sahip çıkamıyorum ne pis boğazım tam oh yoluna girdi bi düzen tutturdum diyorum hoppp başa sarıyorum sonra...tam dayaklığım....canım da sıkkın zaten eşimle limoniyiz...canım fena çikolata istiyo...bu arada şiddettli sırt ağrılarım devam ediyo...sol yanım fena busefer...tepsi tutamıyorum...çay servisi yapamadım hiç görümcem yaptı hep sağolsun...çarşambaya randevu aldım bakalım ne dicek doktor...bende haberler böyle işte...
Selamun aleykum...
Napıyonuz? Geçmişte yapamadım hiç.
Annem yarın gidiyor, hayırlısı ile varır inş evine, malum yol baya uzun.
Huzunluyum o gidiyor diye: ((
Ama buna da şukurler olsun.
Çok alıştım varlığına 15gundur annemin: (
Oy oy....
esselamun aleykum canlar
Aleyküm selam hayriyecim
Ben de iki gündür başağrısıyla uyanıyorum bugün de kaç saattir ayaktayım ilaç aldım hafifledi sanki inşallah kızları gönderip uyumaya çalışacağım
Geçmiş olsun sana da
Bu akşam benimde canım nasıl tatlı istedi malum dönem bi ara eşimi arayacaktim gelirken al diye sonra vazgeçtim şimdi alsa öyle bi parçacıkla yetinmem bitene kadar aklımda durur ondan sonra da fazladan spor yapmak lazım ,dedim vazgeç dayko değermi bi tatlı için kalktım bi sade türk kahvesi bi de kocaman bardak su içtim geçti krizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?