Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün kahvaltıda kendime hakim oldum az yedim ama akşam pek başarılı sayılmaz ama kekden yemedim en azından biraz biraz dikkat etmeye gayret ediyorum işte
Bugün de sabah kızlardan artan yarım simit ve kaşları yedim az önce de tost yedim.
Yemesem Saçma sapan yerdim artık bugün ekmek yememem lazım
Eşim de üşütmüş evde bugün

Iki gunluk aranin ardindan bugun diyete tam gaz devam ediyorum 30 dk lik evde spor ve 45 dk lik yuruyusun ardindan bi kahveyi hak ettim istanbul yagisli bugun ama yinede kac gunluk kar esaretinin ardindan bidigimla yuruyuse gittik oh ozlemisim yurumeyi aglamasaydi daha yururdum ama kisa kesmek zorunda kaldim Neyse baska zaman artik

selamun aleyküm güzeller
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür.
sizleri özledim
sanki dünyayla bağlantım kesilmiş gibi oldu köyde ama orda yaşamanında ayrı güzellikleri var.

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun

hasta olan güzellere acil şifalar dilerim.

Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.

Zeynepcim Allah şifalar versin canım

Meyracım Annecin gelmiş ve gidiyormuş. şimdiden Allah kavuştursun güzelim.

yenacım uğrayamamış. Rabbim kendi sabrından versin

telefondan girmek icin kadinlar kulübünü app'den mi indirmek gerek,yoksa normal girilebiliyormu?ayrica beyen butonu nu vesilen ile ögrenmis bulunmaktayim,tesekkürler ..:)

Ben bi sure uygulamadan girdim ama su an gogle playde KK uygulamasi yok app storda varmi onuda bilmiyorum valla. Su an normal giriyorum ben

Hosgeldin

canlari sagolsun.meleklerimiz onlar bizim.allah kavustursun.

amin, sağol canım.

Allah tez zamanda tekrar kavustursun sizi insaallah

amin, sağol canım.

geçmiş olsun ablam, eşinede geçmiş olsun.

Hayırlı günler
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun nice yıllara ìnşallah
Zeynepcim kendine dikkat et git Dr a muhakkak Allah şifa versin
Meyracım Allah kavuştursun şimdiden

sağol ablam.

A.slm meyra,Allah kavustursun simdiden..

sağol canım.

sağol ablam.

Merhabalar,

Bugun isbasi yaptim.cok yogundu isler. birikmis cok fazla dinlenirken size bakayim dedim..
İyi niyetiniz guzel enerjinizi ve desteginizi hep hissettim gerek mesajla gerek arayarak teselli ettiniz hepinizden Allah razi olsun..Allah sevdiklerinizden ayirmasin..

Artik daha iyiyim iyi olmaya calisiyorum..tum olumsuzluga ragmen bir sekilde hayat devam ediyor.cocuklarim benden cok etkileniyorlar nitekim oglumu dun acile goturduk soguk alginligi baya kotuydu..

sizinde doğum gününüz kutlu olsun...
bende bi hazırlık yapmadım zaten kötüydüm sağolsun görümcem el ayak oldu bana...k.validemler uzun zamandır her hafta geliyoz deyip gelemiyolardı sonunda geldiler kötü zamanıma denk geldi ama aradan çıktı artık bi süre kafam rahat eder yoksa haftasonu için hiç bi plan yapamıyorum uzun zamandır herhafta gelicez dedikleri için....kilo konusuna gelince valla canım 27 kilo verdim bende hep azalacağını umuyodum ağrılarımın ama tam tersi oldu ve artık daha dayanılmaz durumda nedenini bilmiyorum....zaten romatizma vardı en son gittiğimdede boll kireçleme ve vucutta sola doğru eğim başlamış ondan oluyo demişti...oyuzden şimdi gitmemde neyi değiştiricek bilmiyorum ama bi ağrı kesici falan verir belki işime gücüme engel oluyo çünkü....

sağol canım...toparlarız inş ne diyebilirimki...

cok gecmis olsun yolcu,mevlam sifa versin..ayrica kizinin dogum günü kutlu olsun,nice yillara insallah.

sağol canım Allah razı olsun...

Hayırlı günler
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun nice yıllara ìnşallah
Zeynepcim kendine dikkat et git Dr a muhakkak Allah şifa versin
Meyracım Allah kavuştursun şimdiden

sağol ablacım...gidicem inş....

sağol ablacım Allah razı olsun...

yenacım seni gördüğüme çok sevindim...Rabbim bol sabır versin inş...paşayada geçmiş olsun...

meyracım Allah kavuştursun canım....ben perşembe akşamı gitmiştim iki saatliğine anneme ve ogunden beri telefonlada konuşamadık burnumda tütüyo şimdi....yarın dünürler gelicek anneme banada gel dedi ama henüz bilmiyorum gidebilirmiyim eşimle aramız düzelmesse gidelim diyemem bilmiyom ne olcak ama çok özledimmm....

Dafi ablacim hosgeldin

hoş bulduk kızlar çok sağolun

canıım Rabbim kendi sabrından versin. Allah yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.onları size sizleride onlara bağışlasın. paşama çok geçmiş olsun

Yenam başın sağolsun aklımız sendeydi hep paşayada geçmiş olsun
Meyracım Allah kavuştursun canım
Zeynepcim inşallah bi an önce o limonilik biter canım
Daficim hoşgeldin annen baban nasıl oldular iyilermi

Yena hosgeldin basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin oglun icin de gecmis olsun tez zamanda iyilesir insaallah

offf canım kahve istedi, gidiyimde 2.de olsa bir kahve yapıp içiyim....
DAYKOM istersen gel beraber olsun: )
havada nasıl karanlık bugün, 1saattir ışıkla oturuyorum, hava kapalı yağmurlu bugün, üf içimi sıktı havada.
iç daraltan meyra simileyi: ))))
şuan görmeden yazıyorum hay allahım yaaaa: ))))))
gelde gülme bu işe: )
bu arada daykom geçen kahvenin damla sakız aromalı olanından aldım, mis gibi damla sakızı kokuyor hakkaten, ama bence tadını değiştirmiş oyüzden bana göre değil.
karamelliside varmış onu duydum denk gelirse onuda denicem alıpta.
karamelide pek sevmem ben ama
ben kaçtım kahve yapmaya.....

seni tekrar burda gormek guzel. allah sabrini versin icine ins. oglunuda cok gecmis olsun.

Ayyyy ben karamelliyi denemedim bulursam kesin denerim bayılırım karamele damla Sakızlı tercih meselesi ben sevdim ama sade kahveyide hiç bişeye değişmem
Ben de yapim kahve afiyet olsun bize
Kızlar başka Katılan varmı bize
seni tekrar burda gormek guzel. allah sabrini versin icine ins. oglunuda cok gecmis olsun.
Gül'üm senide görmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…