- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
telefondan girmek icin kadinlar kulübünü app'den mi indirmek gerek,yoksa normal girilebiliyormu?ayrica beyen butonu nu vesilen ile ögrenmis bulunmaktayim,tesekkürler ..:)
Hosgeldinselamun aleyküm güzeller
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür.
sizleri özledim
sanki dünyayla bağlantım kesilmiş gibi oldu köyde ama orda yaşamanında ayrı güzellikleri var.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun
hasta olan güzellere acil şifalar dilerim.
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Zeynepcim Allah şifalar versin canım
Meyracım Annecin gelmiş ve gidiyormuş. şimdiden Allah kavuştursun güzelim.
yenacım uğrayamamış. Rabbim kendi sabrından versin
canlari sagolsun.meleklerimiz onlar bizim.allah kavustursun.
Allah tez zamanda tekrar kavustursun sizi insaallah
Aleyküm selam hayriyecim
Ben de iki gündür başağrısıyla uyanıyorum bugün de kaç saattir ayaktayım ilaç aldım hafifledi sanki inşallah kızları gönderip uyumaya çalışacağım
Geçmiş olsun sana da
Hayırlı günler
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun nice yıllara ìnşallah
Zeynepcim kendine dikkat et git Dr a muhakkak Allah şifa versin
Meyracım Allah kavuştursun şimdiden
A.slm meyra,Allah kavustursun simdiden..
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür.
sizleri özledim
sanki dünyayla bağlantım kesilmiş gibi oldu köyde ama orda yaşamanında ayrı güzellikleri var.
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Bu haldeyken ne misafiri resmen sana eziyet oluyor valla diyebilirsen ağrılarım var misafir agırlayamayacağım de
Benim de belim cok ağrıyor hep kılo yuzunden eskiden böyle değildim
Aslında kılo verirsek ağrılar da azalacak beldeki Yük hafifleyecek ınsallah
Benim oğlan 4 yasına girecek kalabalık birsey yapamayacağım sanırım bir pasta alıp keseriz hiç mecalim yok ve gözüm yemiyor hazırlık falan yapmayı
İyi geceler güzel hatunlar
Geçmiş olsun canim
gayet başarılı bir gün tebrikler
gidecek tabi o yağlar dayan berkuras ben de gaza geliyorum okudukça
Mola vermişsin diyelim arada oluyor öyle sıkıntı yok
Zeynebim geçmiş olsun ahh o düzen bozulması yok mu o mahvediyor bizi
kızının doğumgünü kutlu olsun nice yillara
o da iyi neden üzüldün onlarada ihtiyacı var vücudumuzun en azından simit yemedin ya o da bir sey
cok gecmis olsun yolcu,mevlam sifa versin..ayrica kizinin dogum günü kutlu olsun,nice yillara insallah.
Hayırlı günler
Zeynep ve berkuras çocukların doğumgünü kutlu olsun nice yıllara ìnşallah
Zeynepcim kendine dikkat et git Dr a muhakkak Allah şifa versin
Meyracım Allah kavuştursun şimdiden
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür.
sizleri özledim
Merhabalar,
Bugun isbasi yaptim.cok yogundu isler. birikmis cok fazla dinlenirken size bakayim dedim..
İyi niyetiniz guzel enerjinizi ve desteginizi hep hissettim gerek mesajla gerek arayarak teselli ettiniz hepinizden Allah razi olsun..Allah sevdiklerinizden ayirmasin..
Artik daha iyiyim iyi olmaya calisiyorum..tum olumsuzluga ragmen bir sekilde hayat devam ediyor.cocuklarim benden cok etkileniyorlar nitekim oglumu dun acile goturduk soguk alginligi baya kotuydu..
Dafi ablacim hosgeldin
hoş bulduk kızlar çok sağolunHosgeldin
Merhabalar,
Bugun isbasi yaptim.cok yogundu isler. birikmis cok fazla dinlenirken size bakayim dedim..
İyi niyetiniz guzel enerjinizi ve desteginizi hep hissettim gerek mesajla gerek arayarak teselli ettiniz hepinizden Allah razi olsun..Allah sevdiklerinizden ayirmasin..
Artik daha iyiyim iyi olmaya calisiyorum..tum olumsuzluga ragmen bir sekilde hayat devam ediyor.cocuklarim benden cok etkileniyorlar nitekim oglumu dun acile goturduk soguk alginligi baya kotuydu..
Yenam başın sağolsun aklımız sendeydi hep paşayada geçmiş olsunMerhabalar,
Canım bazen bende de oluyor Explorer dan girince chorme girmeyi denebununla 2seferdir mesajların çoğu görünmüyor bende, şimdi yine oldu, geçmiş okuyacaktım tamda....
sizde de oluyomu bu?
şuan kendi mesajımı bile görmüyorum, acaba neden oluyo bu?
Yena hosgeldin basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin oglun icin de gecmis olsun tez zamanda iyilesir insaallahMerhabalar,
Merhabalar,
Ayyyy ben karamelliyi denemedim bulursam kesin denerim bayılırım karamele damla Sakızlı tercih meselesi ben sevdim ama sade kahveyide hiç bişeye değişmemofff canım kahve istedi, gidiyimde 2.de olsa bir kahve yapıp içiyim....
DAYKOM istersen gel beraber olsun: )
havada nasıl karanlık bugün, 1saattir ışıkla oturuyorum, hava kapalı yağmurlu bugün, üf içimi sıktı havada.
iç daraltan meyra simileyi: ))))
şuan görmeden yazıyorum hay allahım yaaaa: ))))))
gelde gülme bu işe: )
bu arada daykom geçen kahvenin damla sakız aromalı olanından aldım, mis gibi damla sakızı kokuyor hakkaten, ama bence tadını değiştirmiş oyüzden bana göre değil.
karamelliside varmış onu duydum denk gelirse onuda denicem alıpta.
karamelide pek sevmem ben ama
ben kaçtım kahve yapmaya.....
Gül'üm senide görmek çok güzelseni tekrar burda gormek guzel. allah sabrini versin icine ins. oglunuda cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?