Kahvemde tazecik kızıma aldırdım okuldan gelirken
Canım bazen bende de oluyor Explorer dan girince chorme girmeyi dene
Benim telefondan da öyle oluyor lg eski model bi akıllı telefon ama pek te akıllı bişi değil bende Kızın telefondan giriyorumbu yazıların böyle olma sebebi galiba, sitenin ismi yerine özgecan yazılı ya ondan oluyo galiba bence
Sağol canım makine sağolsun ne diyim bonus Duymasın amaofff şahane olmuş eline sağlık canım.
O ne kızBONUS kız bu akşam yov gordaşım var trtde: )))
gerçek adı şimdi onlar düşünsünn
inş bir mani olmazsa bakarım, bayılıyorum o diziye.
Benim telefondan da öyle oluyor lg eski model bi akıllı telefon ama pek te akıllı bişi değil bende Kızın telefondan giriyorum
Sağol canım makine sağolsun ne diyim bonus Duymasın ama
Sanada afiyet olsun kuzumm
O ne kız
insanin kendisiyle barisik olmamasi nekadar kotu bisey biliyimusun.ozelliklede esimin gozune oyle bi goruncem ki catlamca onu.Sen bilirsin tabi ama sanki fazla agir bi diyet yapiyorsun cabuk bikabilirsin
Selamün aleyküm...
ben geldimm...misafirlerimi yolcu ettim anca oturdum...diyet miiyet yalan oldu....tartıya çıkmaya korkuyom bide regl öncesi tam davul gibiyim...yarın kızımın doğum günü minik bi pastayla kutlıycaz çok kaçırmam inş...niye böyle oluyo ya bi ağzıma sahip çıkamıyorum ne pis boğazım tam oh yoluna girdi bi düzen tutturdum diyorum hoppp başa sarıyorum sonra...tam dayaklığım....canım da sıkkın zaten eşimle limoniyiz...canım fena çikolata istiyo...bu arada şiddettli sırt ağrılarım devam ediyo...sol yanım fena busefer...tepsi tutamıyorum...çay servisi yapamadım hiç görümcem yaptı hep sağolsun...çarşambaya randevu aldım bakalım ne dicek doktor...bende haberler böyle işte...
Canım napsın adam baktı Karısı beceremiyo kahve yapmayı gitti makine aldı şimdi köpüklü köpüklü içiyo hehehebenim telde de oluyo sorun canım.
fotoya bakarken makinede yapmışsın gibime gelmişti zaten, doğru doğmuş içime demek: )))
dizi canım trtde: )
Canım Eşinden önce kendin için daha önemli hee sonra o da çatlasın tabiinsanin kendisiyle barisik olmamasi nekadar kotu bisey biliyimusun.ozelliklede esimin gozune oyle bi goruncem ki catlamca onu.
Canım napsın adam baktı Karısı beceremiyo kahve yapmayı gitti makine aldı şimdi köpüklü köpüklü içiyo hehehe
Canım Eşinden önce kendin için daha önemli hee sonra o da çatlasın tabi
Ben daha öncede Özgüven sıkıntısı çekmiyordun sadece Kıyafet sıkıntısı yaşıyordum kendimle Barışık bi insanım belkide kendimi bildim bileli kilolu olmamdan Kaynaklı bişeydi bu hiç dert değildi bana kilolar amma ne zamanki kilo vermeye başladım o zaman anladım ben boşuna taşımışım bu yükü Yük gerçekten şimdi deseler bana şu 20 kg su şişelerinden ikisini al eline bütün gün Taşı 5 dk taşıyamam 5 katta oturuyorum eskiden merdivenin yarısında dinlenirdim şimdi hiç durmadan çıkıyorum velhasıl kelam önce kendimiz için herşey
canim benim bende oldum olali kiloluydum evlendigimde 72kilo idim.hicte tskmadim kafama aman gelinlik giycem az verim demedim.ama kiskanilmamaya baslanmam.giydiklerimin yakismamasi gorumcem hamile ama ben mi omu anlasilmamasi tak dedirtti canima.temiycem.vercem.Canım napsın adam baktı Karısı beceremiyo kahve yapmayı gitti makine aldı şimdi köpüklü köpüklü içiyo hehehe
Canım Eşinden önce kendin için daha önemli hee sonra o da çatlasın tabi
Ben daha öncede Özgüven sıkıntısı çekmiyordun sadece Kıyafet sıkıntısı yaşıyordum kendimle Barışık bi insanım belkide kendimi bildim bileli kilolu olmamdan Kaynaklı bişeydi bu hiç dert değildi bana kilolar amma ne zamanki kilo vermeye başladım o zaman anladım ben boşuna taşımışım bu yükü Yük gerçekten şimdi deseler bana şu 20 kg su şişelerinden ikisini al eline bütün gün Taşı 5 dk taşıyamam 5 katta oturuyorum eskiden merdivenin yarısında dinlenirdim şimdi hiç durmadan çıkıyorum velhasıl kelam önce kendimiz için herşey
Canım seni çok iyi Anlıyorum hatta anlıyoruz çünkü hepimiz ortak noktada burada buluştuk kilo vermek ama tamamen de yemeyecem vercemle olmuyor be Gül'üm bünyen iflas eder Allah korusun hiç veremezsin sağlıklı beslenecez spor yapacaz ama az ama çok ama hızlı ama yavaş vericeZ kiloları acele yok hem yavaş yavaş verirsek dahada Kalıcı olurcanim benim bende oldum olali kiloluydum evlendigimde 72kilo idim.hicte tskmadim kafama aman gelinlik giycem az verim demedim.ama kiskanilmamaya baslanmam.giydiklerimin yakismamasi gorumcem hamile ama ben mi omu anlasilmamasi tak dedirtti canima.temiycem.vercem.
Sen kaç kilosun ayrıca boyun ve yaşını öğrenebilirmiyim mahsuru yoksacanim benim bende oldum olali kiloluydum evlendigimde 72kilo idim.hicte tskmadim kafama aman gelinlik giycem az verim demedim.ama kiskanilmamaya baslanmam.giydiklerimin yakismamasi gorumcem hamile ama ben mi omu anlasilmamasi tak dedirtti canima.temiycem.vercem.
92.3 um 1.68 boyum.yasumda 27Sen kaç kilosun ayrıca boyun ve yaşını öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?