Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim telefondan da öyle oluyor lg eski model bi akıllı telefon ama pek te akıllı bişi değil bende Kızın telefondan giriyorum

benim telde de oluyo sorun canım.

Sağol canım makine sağolsun ne diyim bonus Duymasın ama
Sanada afiyet olsun kuzumm

fotoya bakarken makinede yapmışsın gibime gelmişti zaten, doğru doğmuş içime demek: )))

dizi canım trtde: )

çok geçmiş olsun canım, üşüttünmü acaba, belki çok üşüttüysen sırt ağrın ondan olmuştur..
10gündür teyzemde de bir sırt ağrısı var, ben onun ağrılarını üşütmeye buluyorum, çünkü evi oldukça serin hep, o üşümüyo ama evi serin farkında değil bence soğuk aldığınında.
bu arada kızının doğum günüde kutlu olsun, nice mutlu hayırlı seneleri olsun inş. canım.

benim telde de oluyo sorun canım.

fotoya bakarken makinede yapmışsın gibime gelmişti zaten, doğru doğmuş içime demek: )))

dizi canım trtde: )
Canım napsın adam baktı Karısı beceremiyo kahve yapmayı gitti makine aldı şimdi köpüklü köpüklü içiyo hehehe
insanin kendisiyle barisik olmamasi nekadar kotu bisey biliyimusun.ozelliklede esimin gozune oyle bi goruncem ki catlamca onu.
Canım Eşinden önce kendin için daha önemli hee sonra o da çatlasın tabi
Ben daha öncede Özgüven sıkıntısı çekmiyordun sadece Kıyafet sıkıntısı yaşıyordum kendimle Barışık bi insanım belkide kendimi bildim bileli kilolu olmamdan Kaynaklı bişeydi bu hiç dert değildi bana kilolar amma ne zamanki kilo vermeye başladım o zaman anladım ben boşuna taşımışım bu yükü Yük gerçekten şimdi deseler bana şu 20 kg su şişelerinden ikisini al eline bütün gün Taşı 5 dk taşıyamam 5 katta oturuyorum eskiden merdivenin yarısında dinlenirdim şimdi hiç durmadan çıkıyorum velhasıl kelam önce kendimiz için herşey

bugun gec kalktim kizlar dun cok yorulmusum.yogurtlu kurumu yaptim 4bardak su uctim. yarim saat yurudum.bi kahve ile ictim. ceyrek ekmekle salata domates cok azda peynir 5de zeytin yedim.temizlik yaptim.yemegim var allahtan.kizimla carsiya gittik iki aatte gezdim geldim.

Aaa estağfirullah canım benim, sen çok hamaratsın, ama makinede iyi oluyo elden daha iyi yapıyo, bende alırım belkim: )
Yine kahve makinesi konusuna geldik: ))))))

canim benim bende oldum olali kiloluydum evlendigimde 72kilo idim.hicte tskmadim kafama aman gelinlik giycem az verim demedim.ama kiskanilmamaya baslanmam.giydiklerimin yakismamasi gorumcem hamile ama ben mi omu anlasilmamasi tak dedirtti canima.temiycem.vercem.

Canım seni çok iyi Anlıyorum hatta anlıyoruz çünkü hepimiz ortak noktada burada buluştuk kilo vermek ama tamamen de yemeyecem vercemle olmuyor be Gül'üm bünyen iflas eder Allah korusun hiç veremezsin sağlıklı beslenecez spor yapacaz ama az ama çok ama hızlı ama yavaş vericeZ kiloları acele yok hem yavaş yavaş verirsek dahada Kalıcı olur

Sen kaç kilosun ayrıca boyun ve yaşını öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…