Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklisin ama yapamiyorum psikolojik olarak tukenmekten korkuyorum.saglikli vermek icin burdayim inan bana bunii halim zorlamiyorum kendimi.cunku uzuluyum kafaya bisey takiyim.hic bisey yemem bayilip hastanede serum yiyene kadar.

Yenam hoşgeldin canım
Dediğin gibi hayat devam ediyor Allah'ın takdiri yapcak bişeyimiz yok bol duadan başka
Paşa'ya da şifalar dilerim

sağol daykocan iyiler çok şükür yaşlılık işte tek dertleri ilgi

Azimlisin bu guzel birsey ama bu kadar kafaya takarsan hasta olursun Allah korusun cocugunu dusun ve yava yavas emin adimlarla git bence bu kadar kiloyu hop diyip almadik hop deyip veremeyiz yolumuz uzun maalesef tek yapmamiz gereken azmimizden ve kararliligimizdan ödün vermemek

Yena'cim hosgeldin,seninde bahsettigin gibi hayat acisiyla,tatlisiyla,olumlu veya olumsuzluklariyla devam ediyor bir sekilde,acilari gecmese de acilari ile yasamaya alisiyor insan...Rabbim sizlere sabirlik versin,abinede rahmeti ile muamele eylesin insallah...geride kalan sevdiklerin bilhassa ailen ve evlatlarin icin Güclü olmalisin,malesef cocuklar ölüm'den cok etkileniyor.uzun sürede atlatamayabiliyorlar..cok gecmis olsun,Allah sifa versin ogluna...

haklisin sagolasin.cok mu hizli gidiyorum yani ama nie kilo gitmiyo gerci cumadan beri tartilmoyorum

haklisin sagolasin.cok mu hizli gidiyorum yani ama nie kilo gitmiyo gerci cumadan beri tartilmoyorum
Bizler ac kalarak zayiflayamayiz cunku oyle 3 5 kilo vermeye ugrasmiyoruz istedigimiz hedefler farkli olabilir tabi ama hepimizin yolu uzun ac kalarak belki zayiflariz veririz bi 3 5 kilo ama sonra yoruluruz ve o verdiklerimizi fazlasiyla geri aliriz benim hedefim mesela ramazan bayraminda 70 kilo olmak bunun icin ugrasiyorum oyle aman aman bi sey de yapmiyorum sadece arada yediklerimi ve hamur isini kestim bu bile bazan beni yoruyo of diyorum soyle bi yesem

kac kilosun

s

yenacım seni gördüğüme çok sevindim...Rabbim bol sabır versin inş...paşayada geçmiş olsun...

canıım Rabbim kendi sabrından versin. Allah yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.onları size sizleride onlara bağışlasın. paşama çok geçmiş olsun

Yenam başın sağolsun aklımız sendeydi hep paşayada geçmiş olsun
i

Yena hosgeldin basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin oglun icin de gecmis olsun tez zamanda iyilesir insaallah

seni tekrar burda gormek guzel. allah sabrini versin icine ins. oglunuda cok gecmis olsun.

Yenam hoşgeldin canım
Dediğin gibi hayat devam ediyor Allah'ın takdiri yapcak bişeyimiz yok bol duadan başka
Paşa'ya da şifalar dilerim

Yena gelmis ne guzel yeniden gormek hosgeldin ince ruhlu ince fikirli arkadasim allahim ferahlik versin gonlune.

Hepinize hayirli geceler

Çok sağolun dostlar,Allah razı olsun...

OĞLum daha iyi şükür...ÖLümle ve cennetle ilgili sürekli soru soruyor bu ara...
bazen çok zorlanıyorum yanlış cevaplarım yahut istediği cevabı veremeyip aklını iyice karıştırırım diye...atlatır oda bu durumu umarım...MEsela diyor ki bana anne saçını hep boya beyazlamasın..Onun gözün de beyaz saç yaşlanınca olur. yaşlılık=ölüm.. nasıl düz mantık..

Kıyamam Paşa'ya
Ölüm gerçeğiyle küçük yaşta karşılaşmak zor ama bilmeleri de lazım hepimiz bu Dünya'da misafiriz sonuçta
Bugün bizim kanaryamız öldü o kadar üzüldüm ki bir daha asla eve canlı hayvan aldırmam gerçi hediye gelmişti ama çok seviyordum hep ben ilgileniyordum tabii

kac kilosun .merak ettim.70 hedef super.bende cok isterim ama uzak geliyo bana

slm yena oncelikle basiniz sagolsun.ve oglusuna gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…