Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun ablam kuşunuz için: (

kıyamam şerbetlime annesi gibi çok ince ruhlu hassas bir çocuk.

kac kilosun .merak ettim.70 hedef super.bende cok isterim ama uzak geliyo bana
Su an icin banada uzak gibi gorunuyo ama basarmak istiyorum cuma gunu bildirimde 88 kiloydum bazen kabizlik ve sislik sorunu yasiyorum 90 oluyorum ama senide uzmuk istemem bu arada hatta uzduysem ozur dilerim kelin ilaci olsa kendi basina surer zaten ben sadece emin adimlarla ilerlemeni ve kalici kilo vermwni isterim

Günaydın bacılar
:) tesekur ederim deyzem seni gormkte guzel hemen canlandiriyosun ortaligi

haklisin sagolasin.cok mu hizli gidiyorum yani ama nie kilo gitmiyo gerci cumadan beri tartilmoyorum
Gider hele de ilk zamanlar daha hızlı kilo verirsin
Makine kopugumu pehhh ben manuel kopuk seviyorum.

Lg yeni model var g3 istenmi beya buda fazla akilli sana fazla gelmesin.

Sana satastigimda aldigm haz vuuuuuu anlatilmaz
Hee helede toprak cezvede pişirecen süper olur hemide
Ne kaaa ayıp burda bi teknoloji dehasına ettiğin lafa bak
Geçmiş olsun asum bizimde kuşumuz öldüydü dahada almam dedim almadım üzülüyor insan sonuçta can
Ümitsizliğe kapılmayın hanımlar ara ara başarı hikayelerini okuyun motivasyonunuz artar kadınların istedikten sonra yapamayacağı hiç bişi yoktur Allah'ın izniyle
Gununuz aydin olsun arkadaslar...
Günaydın canım
Hayırlı sabahlar
Kızları okula gönderdim azcık daha uyuyum ben :)
Hayırlı sabahlar asucum bende uyumayı düşünüyorum hadi iyi uykular bize

gunaydın kızlar;

Biliyorsunuz karataya basladım sabah ekmeğini kesemedim gerci daha
size yediklerimi aktarayım aranızda karatay yapan var mıydı bu arada?

dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)
bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah
şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.

Bir de telefondan girilmiyor devamlı sayfada sorun oluştu vs diyor kapanıyor tekrar acılıyor 1 dk kalmıyor tekrar kapanıyor telefondan girenlere boyle bir sey oluyor mu?

günaydınnnnnnn
çok sukur ıyıyım bugun aman dıyım ne yapmıssınız aksam kaynamıssınız gıne ne guzel ben dun full taym uyudum bugun yenımın mevlutu var sabah erkenden pastaları bıtırdım sımdı ev toplıycam esımıde bursaya yolladım bugun yalnızım
92.3 um 1.68 boyum.yasumda 27
ben senın yasıdayken 130 kıloydum hala veremedım uzulme verecek kılon bızımgıbılere bakarak az verırsın canım yeterki azmet
canım basın saolsun cennet mekanı olsun abının pasam benım etkılenmıstır senıngıbı oda ınce fıkırlı ınsallah atlatır korkma canım
Gununuz aydin olsun arkadaslar...

Hayırlı sabahlar
Kızları okula gönderdim azcık daha uyuyum ben :)

Gunaydin gelecegin zayif hanimlari yasitlarim ablalarim teyzelerim
gunaydınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…