Kıyamam Paşa'ya
Ölüm gerçeğiyle küçük yaşta karşılaşmak zor ama bilmeleri de lazım hepimiz bu Dünya'da misafiriz sonuçta
Bugün bizim kanaryamız öldü o kadar üzüldüm ki bir daha asla eve canlı hayvan aldırmam gerçi hediye gelmişti ama çok seviyordum hep ben ilgileniyordum tabii
neymis dizinÖf dizim bugün bitiyomuş...
Ne güzel diziydi niye bitti yaaa.
neymis dizin
himm bir ikikez denk gelmistim guzel biseydi nie bitiyomus. tutulmadimikiTrt1de şimdi onlar düşünsün.
kıyamam şerbetlime annesi gibi çok ince ruhlu hassas bir çocuk.OĞLum daha iyi şükür...ÖLümle ve cennetle ilgili sürekli soru soruyor bu ara...
bazen çok zorlanıyorum yanlış cevaplarım yahut istediği cevabı veremeyip aklını iyice karıştırırım diye...atlatır oda bu durumu umarım...MEsela diyor ki bana anne saçını hep boya beyazlamasın..Onun gözün de beyaz saç yaşlanınca olur. yaşlılık=ölüm.. nasıl düz mantık..
himm bir ikikez denk gelmistim guzel biseydi nie bitiyomus. tutulmadimiki
ben sevdigim dizi niye bitmis diye arastiririm geneldede ondan sordum.Bilmiyorum.
Su an icin banada uzak gibi gorunuyo ama basarmak istiyorum cuma gunu bildirimde 88 kiloydum bazen kabizlik ve sislik sorunu yasiyorum 90 oluyorum ama senide uzmuk istemem bu arada hatta uzduysem ozur dilerim kelin ilaci olsa kendi basina surer zaten ben sadece emin adimlarla ilerlemeni ve kalici kilo vermwni isterimkac kilosun .merak ettim.70 hedef super.bende cok isterim ama uzak geliyo bana
Hayırlı günler canımGununuz aydin olsun arkadaslar...
:) tesekur ederim deyzem seni gormkte guzel hemen canlandiriyosun ortaligi
Gider hele de ilk zamanlar daha hızlı kilo verirsinhaklisin sagolasin.cok mu hizli gidiyorum yani ama nie kilo gitmiyo gerci cumadan beri tartilmoyorum
Hee helede toprak cezvede pişirecen süper olur hemideMakine kopugumu pehhh ben manuel kopuk seviyorum.
Lg yeni model var g3 istenmi beyabuda fazla akilli sana fazla gelmesin.
Sana satastigimda aldigm haz vuuuuuu anlatilmaz
Geçmiş olsun asum bizimde kuşumuz öldüydü dahada almam dedim almadım üzülüyor insan sonuçta canKıyamam Paşa'ya
Ölüm gerçeğiyle küçük yaşta karşılaşmak zor ama bilmeleri de lazım hepimiz bu Dünya'da misafiriz sonuçta
Bugün bizim kanaryamız öldü o kadar üzüldüm ki bir daha asla eve canlı hayvan aldırmam gerçi hediye gelmişti ama çok seviyordum hep ben ilgileniyordum tabii
Ümitsizliğe kapılmayın hanımlar ara ara başarı hikayelerini okuyun motivasyonunuz artar kadınların istedikten sonra yapamayacağı hiç bişi yoktur Allah'ın izniyleSu an icin banada uzak gibi gorunuyo ama basarmak istiyorum cuma gunu bildirimde 88 kiloydum bazen kabizlik ve sislik sorunu yasiyorum 90 oluyorum ama senide uzmuk istemem bu arada hatta uzduysem ozur dilerim kelin ilaci olsa kendi basina surer zaten ben sadece emin adimlarla ilerlemeni ve kalici kilo vermwni isterim
Günaydın canımGununuz aydin olsun arkadaslar...
Hayırlı sabahlar asucum bende uyumayı düşünüyorum hadi iyi uykular bizeHayırlı sabahlar
Kızları okula gönderdim azcık daha uyuyum ben :)
GünaydınnnGunaydin gelecegin zayif hanimlari yasitlarim ablalarim teyzelerim
Sen yatmadinmiGünaydınnn
ben senın yasıdayken 130 kıloydum hala veremedım uzulme verecek kılon bızımgıbılere bakarak az verırsın canım yeterki azmet92.3 um 1.68 boyum.yasumda 27
canım basın saolsun cennet mekanı olsun abının pasam benım etkılenmıstır senıngıbı oda ınce fıkırlı ınsallah atlatır korkma canımOĞLum daha iyi şükür...ÖLümle ve cennetle ilgili sürekli soru soruyor bu ara...
bazen çok zorlanıyorum yanlış cevaplarım yahut istediği cevabı veremeyip aklını iyice karıştırırım diye...atlatır oda bu durumu umarım...MEsela diyor ki bana anne saçını hep boya beyazlamasın..Onun gözün de beyaz saç yaşlanınca olur. yaşlılık=ölüm.. nasıl düz mantık..
Gununuz aydin olsun arkadaslar...
Hayırlı sabahlar
Kızları okula gönderdim azcık daha uyuyum ben :)
gunaydınnnnnnnnGunaydin gelecegin zayif hanimlari yasitlarim ablalarim teyzelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?