- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
OĞLum daha iyi şükür...ÖLümle ve cennetle ilgili sürekli soru soruyor bu ara...
bazen çok zorlanıyorum yanlış cevaplarım yahut istediği cevabı veremeyip aklını iyice karıştırırım diye...atlatır oda bu durumu umarım...MEsela diyor ki bana anne saçını hep boya beyazlamasın..Onun gözün de beyaz saç yaşlanınca olur. yaşlılık=ölüm.. nasıl düz mantık..
Kıyamam Paşa'ya
Ölüm gerçeğiyle küçük yaşta karşılaşmak zor ama bilmeleri de lazım hepimiz bu Dünya'da misafiriz sonuçta
Bugün bizim kanaryamız öldü o kadar üzüldüm ki bir daha asla eve canlı hayvan aldırmam gerçi hediye gelmişti ama çok seviyordum hep ben ilgileniyordum tabii
OĞLum daha iyi şükür...ÖLümle ve cennetle ilgili sürekli soru soruyor bu ara...
bazen çok zorlanıyorum yanlış cevaplarım yahut istediği cevabı veremeyip aklını iyice karıştırırım diye...atlatır oda bu durumu umarım...MEsela diyor ki bana anne saçını hep boya beyazlamasın..Onun gözün de beyaz saç yaşlanınca olur. yaşlılık=ölüm.. nasıl düz mantık..
yok canim benim niye kiriliyim.dogru soyluyosun benide dusunuyosun sagol canm benmSu an icin banada uzak gibi gorunuyo ama basarmak istiyorum cuma gunu bildirimde 88 kiloydum bazen kabizlik ve sislik sorunu yasiyorum 90 oluyorum ama senide uzmuk istemem bu arada hatta uzduysem ozur dilerim kelin ilaci olsa kendi basina surer zaten ben sadece emin adimlarla ilerlemeni ve kalici kilo vermwni isterim
ayni konumdayim her sabah tartilcam diyom ama cesaretim yok.ve cok acim.bu hafta artık tartılsam diyorum: )
aman allahım ne sonuç çıkacak kim bilir...
inş vazgeçmemde tartılırım artık bu hafta.....
cumadan bugune 1gramda olsa verdimmi merak ediyorum.Meyracım kesinlikle tartılmalısın bence aldıysan da daha fazla almadan dur demek lazım bak bana az az aldım 10 kiloyu geçti şimdi vermesi zor
merhaba arkadaşlar. malesef ki bende kiloadan fazlasıyla muzdaribim . 6 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonrada hiç tartılmadım cesaretim yok çünkü.şuanda emzirdiğim için veremedim hala nasıl vericem bilmiyorum bana bi akıl verin ne olur. nefret ediyorum kendimden resmen ayanaya baktıkça
ya bende yediğime dikkt etmiyorum aman çocuk zayıf düşer sütüm azalır diye halbuki alakası yok.Heyyy sakin ol arkadasim burda senden daha yeni dogum yapmis ben varim bak :) 28 gunluk lohusayim burda listedeyim arkadaslarimlaym sende gel katil listemiz var her cuma tartilip kilomuzu yaziyoruz aramizda 1. 2. 3. Seciyoruz
Kendine bu kadar yuklenme bende goruntumden memnun degilim ve bazen cok kafam bozuluyo senin gibi kendimden igreniyorum diye dusunuyorum ama geciyo o halim biseyler yapmaya mecburum boyle daha mutsuz olmaktansa ugrasmaya calisiyorum.
Emzirdigim icin veremedim demissin tam tersi emzirirken cok guzel kilo veriliyo. Ben kendim emzirirken yediklerime dikkat etmedigm icin hic veremedim ins bu sefer verebilirim
ya bende yediğime dikkt etmiyorum aman çocuk zayıf düşer sütüm azalır diye halbuki alakası yok.nasıl katılabilirm acaba
yok malesef sezeryan oldu. doğum geç kaldığı için 42. haftada doğum yaptım. sporu evde elimden geldiğince yapıyorum bundan sonra bende burdayım o zman. :)Tabiki alakasi yok bi duzene sokarsin ins sporada baslarsin normal dogummu yaptin?
Katilmak icin oncelikle istemen vu duzenli gelip kilonu bildirmen lazim baska nolcak :))
Normalde giremesen bile cumalari 1 e kadar kilonu ve yapabiliyosan sporunu yazicaksin o kadar. Vaktin oldukcada girersen yediklerimizi yaptiklarimizi falan paylasiyoruz sende katilirsin.
Meyracım kesinlikle tartılmalısın bence aldıysan da daha fazla almadan dur demek lazım bak bana az az aldım 10 kiloyu geçti şimdi vermesi zor
yok malesef sezeryan oldu. doğum geç kaldığı için 42. haftada doğum yaptım. sporu evde elimden geldiğince yapıyorum bundan sonra bende burdayım o zman. :)
Bende emziriyorum canim bebegim 10 aylik seninkide ne guzel 6 aylik olmus ek gidalara baslar yavas yavas sende biraz dikkat edersen verirsin yavas yavas hem bak baharda geliyor guzel havalarda imkanin varsa al bebegini de cik yuruyuse bundan iyi spor mu var hem sana da iyi gelir acik havamerhaba arkadaşlar. malesef ki bende kiloadan fazlasıyla muzdaribim . 6 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonrada hiç tartılmadım cesaretim yok çünkü.şuanda emzirdiğim için veremedim hala nasıl vericem bilmiyorum bana bi akıl verin ne olur. nefret ediyorum kendimden resmen ayanaya baktıkça
bi deneyelim bakalım gerçi yatmadan önce bunları yemek leptin hormonunun işlevini bozarmı bilmiyorum14.takımdaki kızlar yoğurt kuru yapıyorlar bende başladım aranızda daha önce yapan varmı kızlar
göbek yağları için dediler
3-4 kasik yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı pulbiberli
Gece yatmadan yarım saat önce yenecekmis belki sizde denemek istersiniz ayrıca kabizliga da iyi geliyormuş
karatayla sağlıklı yaşama hoşgeldin cnmGünaydın kızlar
Bu sabah 99,7 kılo çıktım
Sabah kahvaltım
Ac karna LİMONlu su içtim
Ceviz
3 kuru kayısı
10 zeytin
Peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek( ekmeği daha tam kesemedim ama 1 dilime indirdim)
Sabah 7 de yedim
Öğleni de 13:00 gibi yiyeceğim
Inşallah kaçamazsın bir gün geçiririz ben karatay yapmaya başladım bakalım nasıl gidecek
Allah kavuştursun tatlım :-*çok şükür annem evine yeni vardı, sabah erkenden çıktı yola.
bu sefer bana çok zor geldi annemin gidişi.
tekrar hoşgeldim cnm. başınız sağolsun Allah sabır versin.Merhabalar,
Bugun isbasi yaptim.cok yogundu isler. birikmis cok fazla dinlenirken size bakayim dedim..
İyi niyetiniz guzel enerjinizi ve desteginizi hep hissettim gerek mesajla gerek arayarak teselli ettiniz hepinizden Allah razi olsun..Allah sevdiklerinizden ayirmasin..
Artik daha iyiyim iyi olmaya calisiyorum..tum olumsuzluga ragmen bir sekilde hayat devam ediyor.cocuklarim benden cok etkileniyorlar nitekim oglumu dun acile goturduk soguk alginligi baya kotuydu..
bende şu an 90.2 boy1.68 yaş26 aynı sayılırız92.3 um 1.68 boyum.yasumda 27
ben hedeflerimi 90-85-80-75-70 diye koydum böylece hedefe ulaştıkça hırsında artar ilk hedefime ulaşmama 200 gr kaldı mesela tavsiye ederim :)Su an icin banada uzak gibi gorunuyo ama basarmak istiyorum cuma gunu bildirimde 88 kiloydum bazen kabizlik ve sislik sorunu yasiyorum 90 oluyorum ama senide uzmuk istemem bu arada hatta uzduysem ozur dilerim kelin ilaci olsa kendi basina surer zaten ben sadece emin adimlarla ilerlemeni ve kalici kilo vermwni isterim
cnm yumurtayı mutlaka ekle kahvaltına eğer meyve yemek istiyorsan (aslında kilo verme aşamasında önerilmiyor ama bende arada değişiklik olsun diye yiyorum) 1 yumurta+meyve yemelisin ve meyve yine kilo verme aşamasında kahvaltıda öneriliyor.eğer doğru şekilde beslenebilirsek insülin hormonu baskılanacağı için tatlı isteğide kalmıyor ben 3 haftadır çikolata yemedim normalde günde 80grlık bir paket yerdim nerdeyse. tatlı isteğin geldiğinde yemek sonrası meyve yerine 1 tane gün kurusu kayısı al küçük küçük kopararak ye bende etkili olmuştu :)gunaydın kızlar;
Biliyorsunuz karataya basladım sabah ekmeğini kesemedim gerci daha
size yediklerimi aktarayım aranızda karatay yapan var mıydı bu arada?
dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)
bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah
şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.
Bir de telefondan girilmiyor devamlı sayfada sorun oluştu vs diyor kapanıyor tekrar acılıyor 1 dk kalmıyor tekrar kapanıyor telefondan girenlere boyle bir sey oluyor mu?
bende 41 hafta 1 gün sonra doğurdum daha hanıma kalsa gelmeye niyeti yoktu serum takıldı millet 100cc gittikten sonra doğurdu benim serum bitmeye yakın oldu benden sonra gelenler benden önce doğurup gittiVay be 42 hafta ben 38 i zor bitirdim. Burdayim diyosan hosgeldin diyelim bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?