Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin arkadaslar...

Sabah haberler de ege bölgesinde siddetli yagmur oldugu ve bircok zarar oldugundan bahsediyordu,icinizde egeli olan veya yasayan varsa umarim kendisinde veya sevdiklerinde bir sorun yoktur...Burda mis gibi bahari müjdeleyen bir hava var bugun,günesi görüp sicakligi hissetmek bile nasil da mutlu ediyor insani...:)simdi biraz gecmisi okuyayim...:)

Kiyamam cok duygulandim oglunun sözlerine...yena'cim haddim olmayarak acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum sana benzer hadiseleri cok kücük yasta yasayan biri olarak,öncelikle insanin yasi kac olursa olsun ölümün telafisi yok malesef,cocuk yasta ölümü yasayanlarda kaybetme korkusu cok oluyor,ben cocuk yasta annemi kaybettim,yillar gecmesine ragmen kaybetme korkum azalmis degil..ölüm ile karsilastigimiz ilk andan itibaren kaybetme korkusu sariyor insani ve diger tüm sevdiklerini de her an kaybedecekmis gibi korkuyor insan...ne kadar Dogru bilmiyorum bir pedegog degilim lakin ölüm ile karsi karsiya kalmis cocuga olabildigince kaybetti sevgiyi hissettirmemek gerekiyor,yanliz olmadigini,sahipsiz oladigini,ne kadar degerli oldugunu,yasina ve anlayis kapasitesine göre de ölümün aslinda bir son olmadigini,sevdiklerimize kavusma oldugunu,birgün ahirette hic ayrilmamacasina beraber olacagimizi anlatmak gerekiyor ve tabiki vefat eden kisinin veya sürekli ölümün konusuldugu ortamlardan da uzak tutmak gerekiyor diye düsünüyorum,cünkü cocuk anlayamiyor konusulanlari kendince yorumluyor Allah korusun psikolojisini de kötu etkileyebiliyor duyduklari/yorumladiklari....sen zaten eminim ki bunlardan cok daha fazlasini yapiyorsun,insallah kolaylik ile atlatirsiniz bu süreci..

cok üzüldum,insan ne Kadar cabuk alisiyor degil mi..bizede eskiden muhabbet kusu hediye gelmisti,sadece bir kac ay evimizde kalmasina ragmen hala onu cok özlüyoruz...

Babamı kaybettiğimizde ablamın oğluyla abimin kızı da aynı durumdaydı. özellikle ablamın oğlu o ara 8 yaşındaydı sanırım öyle şeyler söylüyodu ki uyun cevabı veremiyosun. babamın kırkı cıkana kadar annemin yanında kalmıştım ben. Canı makarna istemiş yeğenimin annemde dışardaydı aradık makarna al diye annem aldı geldi pişirdik oturduk sofraya bi baktım ortadan kayboldu yeğenim gittim yanına kumbarasından zorla sallaya sallaya para çıkarmaya çalışıyor napıyon diye sordum anneanneme makarnanın parasını vercem artık dedem yok kim ona para vercek bitmesin parası bizim yüzümüzden demişti. Çocukların akılları çok farklı çalışıyo anlıycağınız.

sana kardeş tavsiyesi sorularını cevapsz bırakma çünkü o zaman kendi zihninde çok daha farklı noktalara gider cvp bulmak için

yok canim benim niye kiriliyim.dogru soyluyosun benide dusunuyosun sagol canm benm

merhaba arkadaşlar. malesef ki bende kiloadan fazlasıyla muzdaribim . 6 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonrada hiç tartılmadım cesaretim yok çünkü. şuanda emzirdiğim için veremedim hala nasıl vericem bilmiyorum bana bi akıl verin ne olur. nefret ediyorum kendimden resmen ayanaya baktıkça

Heyyy sakin ol arkadasim burda senden daha yeni dogum yapmis ben varim bak :) 28 gunluk lohusayim burda listedeyim arkadaslarimlaym sende gel katil listemiz var her cuma tartilip kilomuzu yaziyoruz aramizda 1. 2. 3. Seciyoruz

Kendine bu kadar yuklenme bende goruntumden memnun degilim ve bazen cok kafam bozuluyo senin gibi kendimden igreniyorum diye dusunuyorum ama geciyo o halim biseyler yapmaya mecburum boyle daha mutsuz olmaktansa ugrasmaya calisiyorum.

Emzirdigim icin veremedim demissin tam tersi emzirirken cok guzel kilo veriliyo. Ben kendim emzirirken yediklerime dikkat etmedigm icin hic veremedim ins bu sefer verebilirim

Son düzenleme:
ya bende yediğime dikkt etmiyorum aman çocuk zayıf düşer sütüm azalır diye halbuki alakası yok. nasıl katılabilirm acaba

ya bende yediğime dikkt etmiyorum aman çocuk zayıf düşer sütüm azalır diye halbuki alakası yok. nasıl katılabilirm acaba

Tabiki alakasi yok bi duzene sokarsin ins sporada baslarsin normal dogummu yaptin?

Katilmak icin oncelikle istemen vu duzenli gelip kilonu bildirmen lazim baska nolcak :))

Normalde giremesen bile cumalari 1 e kadar kilonu ve yapabiliyosan sporunu yazicaksin o kadar. Vaktin oldukcada girersen yediklerimizi yaptiklarimizi falan paylasiyoruz sende katilirsin.

yok malesef sezeryan oldu. doğum geç kaldığı için 42. haftada doğum yaptım. sporu evde elimden geldiğince yapıyorum bundan sonra bende burdayım o zman. :)

Bende emziriyorum canim bebegim 10 aylik seninkide ne guzel 6 aylik olmus ek gidalara baslar yavas yavas sende biraz dikkat edersen verirsin yavas yavas hem bak baharda geliyor guzel havalarda imkanin varsa al bebegini de cik yuruyuse bundan iyi spor mu var hem sana da iyi gelir acik hava

slm kızlar
pazar akşamından beri giremedim sayfalar çok birikmiş anca bitirdim okumayı Allah muhabbetimizi artırsın :)

sabah: marul, roka, beyaz peynir , zeytin, ceviz, 2 sahanda yumurta
öğle: 1 tane lahmacun, salata (yemek iyi değildi servisteki herkes toplu söyledik bende 1 tane aldım abartmayayım diye ama doydum :) )
akşam: çorba, hamsi tava, salata, 1 parça tahin helvası
yemek üzerine 1 fincan türk kahvesi içtim
dünkü lipoliz seansından sonra bugün formamın altının biraz bollaştığını hissettim hadi hayırlısı

bi deneyelim bakalım gerçi yatmadan önce bunları yemek leptin hormonunun işlevini bozarmı bilmiyorum
en iyisi bir bilene danışayım ona göre yapayım :)

karatayla sağlıklı yaşama hoşgeldin cnm
doyarak nasıl zayıfladığına sende çok şaşıracaksın
sabah mutlaka 2 yumurta ye ve yeşillik ekle bunları yersen ekmek ihtiyacını hissetmiceksin
özellikle peynir yerken ceviz veya fındık vs de ye çok tok tutuyor o zaman hatta kuru yemişini bitirmeden doyuyorsun ama ben yinede erken acıkmayayım diye doysamda bitiriyorum. bu arada kuru yemişlerin kavrulmamış olacak ona dikkat et. aklına bir şey takılırsa bana sorabilirsin ayrıca facebookta grubumuz var ordaki paylaşımları menüleri takip edebilirsin aklına takılan her şeyi sorabilirsin. öncesi sonrası fotolara bakarak motive olabilirsin mesela sultan abla var 13küsurden 75e falan düşmüş o motivasyon kaynağımız :)
https://www.facebook.com/groups/karataylasaglikliuzunyasam/?fref=nf

çok şükür annem evine yeni vardı, sabah erkenden çıktı yola.
bu sefer bana çok zor geldi annemin gidişi.
Allah kavuştursun tatlım :-*

tekrar hoşgeldim cnm. başınız sağolsun Allah sabır versin.
oğluşuna da geçmiş olsun umarım toparlamıştır biraz daha..

92.3 um 1.68 boyum.yasumda 27
bende şu an 90.2 boy1.68 yaş26 aynı sayılırız

ben hedeflerimi 90-85-80-75-70 diye koydum böylece hedefe ulaştıkça hırsında artar ilk hedefime ulaşmama 200 gr kaldı mesela tavsiye ederim :)

cnm yumurtayı mutlaka ekle kahvaltına eğer meyve yemek istiyorsan (aslında kilo verme aşamasında önerilmiyor ama bende arada değişiklik olsun diye yiyorum) 1 yumurta+meyve yemelisin ve meyve yine kilo verme aşamasında kahvaltıda öneriliyor.eğer doğru şekilde beslenebilirsek insülin hormonu baskılanacağı için tatlı isteğide kalmıyor ben 3 haftadır çikolata yemedim normalde günde 80grlık bir paket yerdim nerdeyse. tatlı isteğin geldiğinde yemek sonrası meyve yerine 1 tane gün kurusu kayısı al küçük küçük kopararak ye bende etkili olmuştu :)

Vay be 42 hafta ben 38 i zor bitirdim. Burdayim diyosan hosgeldin diyelim bizde
bende 41 hafta 1 gün sonra doğurdum daha hanıma kalsa gelmeye niyeti yoktu serum takıldı millet 100cc gittikten sonra doğurdu benim serum bitmeye yakın oldu benden sonra gelenler benden önce doğurup gitti

ayyyyy ne yazdım be bundan sonra geçmişii biriktirmemek lazım sonra böyle oluyor yaz yaz bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…