Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar güzeller
dün gece fransadan misafirlerim geldi bugün bütün gün onlarla birlikteydik. birlikte inegöle gittik onlar orda kaldı biz şimdi eve geldik. durum şuki benim bu haftada diyet hayal olacak. perşembe akşamıda kısmet olursa kayseriye yolcuyuz.
bu haftada diyetsiz geçti.

Allah razı olsun Derincim..Hiç bir rahatsızlığı yoktu abiciğimin.

Harikasın devam et böyle..Azmin hiç bitmesin..
Ben tam düzeldim yoluna soktum yeme düzenimi derken yine başa sardım.Tıkanırcasına yiyorum...

Ne tesadüf ben de çok erken yaşta kaybettim annemi..23 yaşında babamı..Kaybın ne demek olduğunu canım çok ama çok acıyarak yaşadım..Bir şekil de üstesinden gelmeye çalıştım çok güçlü göründüm...Fakat ufacık bir olumsuzlukta hemen error veriyor bünye..Açığa çıkıyor o zaman aslın da hiç güçlü olmadığım :))
Özetle bunları yaşamış biri bazılarının büyük sorun yaptığı meselelere gülerek bakabiliyor mesela...
''pehh buda sorunmu ben en baba sorunlarla mücadele etmişim yıkılmadım ayaktayım :)'' dercesine..:)

Konuıya dönersek saptaman çok yerin de teşekkür ederim güzel önerilerine....Yukarıda söylediklerini uygulamaya çalışıyorum nedenli nedensiz hep çok seviyorum çocuklarımı,hep çok belli ederim...
Ve uygun cevaplar verip rahatlatmaya çalışıyorum..Bugün ornegin sorularımız hiç olmadı oğlumda alıştı sanırım yahut ikna oldu...

Kıyamam yeğenine nasıl da saf temiz duygular...Allah onlara ömür versin nurcum...Senin de babacığın mekanı cennet olsun...Çok öpüyorum seni..Nasıl iyi yürekli bir insansın sen...hep destek olmaya çalıştın...

Kolay gelsin daficiğim...Benim de yoğun geçiyor günlerim sağolsun sevenlerimiz hiç yalnız bırakmıyor....

canım basın saolsun cennet mekanı olsun abının pasam benım etkılenmıstır senıngıbı oda ınce fıkırlı ınsallah atlatır korkma canım

gunaydınnnnnnnn

Sağolasın canım Allah razı olsun...Sen de yeniden hoşdöndün...

Hayırlı akşamlar
Ben de diyet işini toparlayamadım gitti
Bugün bir komşu eski haline döndün dedi çok canım sıkıldı

Abartmış komşun...Eskiyle aranda 20 kg. fark var..
Millet b.k atmaya bayılır zaten...

Beni uzun zamandır görmeyenler taziyede fısır fısır konuşup bana baktılar..
hiç umurumda değildi zaten acım bana yetiyor...Hele biri uzaktan bir akrabamız beni bin yıldır görmüyor herkes fatiha okuyor ablama eğilmiş diyoki yena amma şişmiş..Çokta takılmadım açıkçası doğru söze ne denir ki...
herşey düzelir herşeye çare var ölümden başka...

Haklısın yenam önemli olan can sağlığı
Ama gerçekten eski hâlimle 20 kilo var arada ama insanlar vermişsin demekten çok almışsın demeyi daha çok seviyor nedense

Takılma sen...Daha fazla almamaya çalış kafi..

------

Asucum iyi geceler canım..Ben makinaları boşaltıp uyuyayım çok uykusuzum hem misafir yoğunluğundan hem uyku düzenim allak bullak belki uyurum bu gece...Allah rahatlık versin hepimize...

Inşallah canım almamam lazım artık
Yavaş yavaş yürüyüşe de başlamak istiyorum inşallah eskisi gibi olmaz ama yine de yürümek lazım
Allah rahatlık versin canım deliksiz rahat bir uyku uyursun inşallah bu gece

genelde emzirirken veririliyo.bol bol emzir bebisini.takma uzulme.ha bide aman sut yapsin.aman sutu ceker laflarina faxla kanma.ye ama tadimlik.veririrsin canim.ben 11.250 kilo aldim hamilelikte dogumda bi hafta sonra 15.650 vermistim.veeeeee aman sut yaosin ye ye ye bu hale geldim. bol su ic bi bulgur pilavi sut yapiyo.gerisi bos

evet canim yakinmisiz kilo ve yas olarak.umarim verdiigimiz kilolarda boyle yakindik bak simdi sen 70 ben 75 im deriz.

Hasibe,

Lipolizi kaç seans alıcaksın.sadece göbeğinemi yoksa sırayla elden geçiricenmi kendini...
cnm benim göbek problemim yok basen kalça ayıptır söylemesi toto problemim var :)
10 seans gittim içine sığmadığım pantalonlarım bollaşmaya başladı :)
en çok toto ölçüsünü takip edebiliyorum (yukarıdan aşağıya)36cmden 27cmye düştü dünkü seansta basenlerimden yer yer 3-4 cm inceldi
seans anlaşması yapmadık ben hem tanıdık hemde ilk müşterilerinden olduğum için beni toparlayasıya kadar yapacak hedefim totonu küçültmek diye söyledi sonuçta reklam yapacak

ins
insallah canim hep bareber gider kilolarimz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…