ayyyy ne guzel dimi hayali bile guzelbide topicteki yeni gelenlere motivasyon veririz 94.5la başladım şimdi 73üm vs
azmediyorum.ama cok acikiyorum unutum diye bol bol ev isi yapiyorum ama bugun elum ayagim titredi kimildayamadim.bol su ictim uzandim.bana yetiste beraraber iddalasalimgünaydınnnnnnn
çok sukur ıyıyım bugun aman dıyım ne yapmıssınız aksam kaynamıssınız gıne ne guzel ben dun full taym uyudum bugun yenımın mevlutu var sabah erkenden pastaları bıtırdım sımdı ev toplıycam esımıde bursaya yolladım bugun yalnızım
ben senın yasıdayken 130 kıloydum hala veremedım uzulme verecek kılon bızımgıbılere bakarak az verırsın canım yeterki azmet
canım basın saolsun cennet mekanı olsun abının pasam benım etkılenmıstır senıngıbı oda ınce fıkırlı ınsallah atlatır korkma canım
gunaydınnnnnnnn
buyur katil canimmerhaba bende katılmak istıyorum
Allah razı olsun Derincim..Hiç bir rahatsızlığı yoktu abiciğimin.
Harikasın devam et böyle..Azmin hiç bitmesin..
Ben tam düzeldim yoluna soktum yeme düzenimi derken yine başa sardım.Tıkanırcasına yiyorum...
Ne tesadüf ben de çok erken yaşta kaybettim annemi..23 yaşında babamı..Kaybın ne demek olduğunu canım çok ama çok acıyarak yaşadım..Bir şekil de üstesinden gelmeye çalıştım çok güçlü göründüm...Fakat ufacık bir olumsuzlukta hemen error veriyor bünye..Açığa çıkıyor o zaman aslın da hiç güçlü olmadığım :))
Özetle bunları yaşamış biri bazılarının büyük sorun yaptığı meselelere gülerek bakabiliyor mesela...
''pehh buda sorunmu ben en baba sorunlarla mücadele etmişim yıkılmadım ayaktayım :)'' dercesine..:)
Konuıya dönersek saptaman çok yerin de teşekkür ederim güzel önerilerine....Yukarıda söylediklerini uygulamaya çalışıyorum nedenli nedensiz hep çok seviyorum çocuklarımı,hep çok belli ederim...
Ve uygun cevaplar verip rahatlatmaya çalışıyorum..Bugün ornegin sorularımız hiç olmadı oğlumda alıştı sanırım yahut ikna oldu...
Kıyamam yeğenine nasıl da saf temiz duygular...Allah onlara ömür versin nurcum...Senin de babacığın mekanı cennet olsun...Çok öpüyorum seni..Nasıl iyi yürekli bir insansın sen...hep destek olmaya çalıştın...
hergun bıldırımmı yapmamamız lazım nasıl olucak anlatabılırmısınız
hosgelmissin aramiza ozaman.baktin bisey yiycen hemen buraya gel.herkes az yiyorum diye agladigimz zamani girunce sanada etki ediyo insallah hedefine ulasirsin.bugun yedıkelrıme dıkkat etmedım zaten nerden başlasam dıye duşunurken uye olup böylebı yolu seçtım yarından ıtıbaren olucak
Allah kavuştursun tatlım :-*
Abartmış komşun...Eskiyle aranda 20 kg. fark var..
Millet b.k atmaya bayılır zaten...
Beni uzun zamandır görmeyenler taziyede fısır fısır konuşup bana baktılar..
hiç umurumda değildi zaten acım bana yetiyor...Hele biri uzaktan bir akrabamız beni bin yıldır görmüyor herkes fatiha okuyor ablama eğilmiş diyoki yena amma şişmiş..Çokta takılmadım açıkçası doğru söze ne denir ki...
herşey düzelir herşeye çare var ölümden başka...
hergun bıldırımmı yapmamamız lazım nasıl olucak anlatabılırmısınız
Günaydin arkadaslar...
haftasonu düzensizliklerinden sonra bugun güzel bir kahvalti ile güne basladim cok sükür...disarida kar yagiyor,nedendir bilmem kar huzur verir bana hep,elimde kahve ile birlikte saatlerce kar tanelerini izleyebilirim....:)simdi gecmisi okuyayim bakalim neler kaynatmissiniz...
Merhabalar,
Bugun isbasi yaptim.cok yogundu isler. birikmis cok fazla dinlenirken size bakayim dedim..
İyi niyetiniz guzel enerjinizi ve desteginizi hep hissettim gerek mesajla gerek arayarak teselli ettiniz hepinizden Allah razi olsun..Allah sevdiklerinizden ayirmasin..
Artik daha iyiyim iyi olmaya calisiyorum..tum olumsuzluga ragmen bir sekilde hayat devam ediyor.cocuklarim benden cok etkileniyorlar nitekim oglumu dun acile goturduk soguk alginligi baya kotuydu..
sizinde doğum gününüz kutlu olsun...
bende bi hazırlık yapmadım zaten kötüydüm sağolsun görümcem el ayak oldu bana...k.validemler uzun zamandır her hafta geliyoz deyip gelemiyolardı sonunda geldiler kötü zamanıma denk geldi ama aradan çıktı artık bi süre kafam rahat eder yoksa haftasonu için hiç bi plan yapamıyorum uzun zamandır herhafta gelicez dedikleri için....kilo konusuna gelince valla canım 27 kilo verdim bende hep azalacağını umuyodum ağrılarımın ama tam tersi oldu ve artık daha dayanılmaz durumda nedenini bilmiyorum....zaten romatizma vardı en son gittiğimdede boll kireçleme ve vucutta sola doğru eğim başlamış ondan oluyo demişti...oyuzden şimdi gitmemde neyi değiştiricek bilmiyorum ama bi ağrı kesici falan verir belki işime gücüme engel oluyo çünkü....
sağol canım...toparlarız inş ne diyebilirimki...
sağol canım Allah razı olsun...
sağol ablacım...gidicem inş....
sağol ablacım Allah razı olsun...
yenacım seni gördüğüme çok sevindim...Rabbim bol sabır versin inş...paşayada geçmiş olsun...
meyracım Allah kavuştursun canım....ben perşembe akşamı gitmiştim iki saatliğine anneme ve ogunden beri telefonlada konuşamadık burnumda tütüyo şimdi....yarın dünürler gelicek anneme banada gel dedi ama henüz bilmiyorum gidebilirmiyim eşimle aramız düzelmesse gidelim diyemem bilmiyom ne olcak ama çok özledimmm....
gunaydın kızlar;
Biliyorsunuz karataya basladım sabah ekmeğini kesemedim gerci daha
size yediklerimi aktarayım aranızda karatay yapan var mıydı bu arada?
dun öğlen 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata cacık portakal yedim
sabah 7 de kahvaltı ediyorum öğlen 12:30 da ettim
aksamda servisten 8 de indim eşim fırında kanat yapmıştı hemen yemeğe oturup ondan yedim bir de portakal yedim gene
aksam meyve yemek iyi değil ama tatlı krizimi şimdilik boyle yeniyorum
eşim ve cocuklarım cikolata yedi ben yemedim:)
bu sabah da
10 zeyitn peynir gun kurusu ceviz bir dilim de ekmek yedim zamanla bu ekmeği de iptal edeceğim
sabah servise de yetişmeye calıştığım yumurta yapıp yiyemedim yarın daha erken kalkıp yapacağım inşaallah
şimdilik ben cok mutluyum gercekten uzun bir yol ama her sey iyi olacak.
Bir de telefondan girilmiyor devamlı sayfada sorun oluştu vs diyor kapanıyor tekrar acılıyor 1 dk kalmıyor tekrar kapanıyor telefondan girenlere boyle bir sey oluyor mu?
Bos bogaz insanlardan nefret ediyorum ya insanin nasil da modunu dusuruyolar hemen aynisini bana gorumcem yapardi 5 kilo zayiflardim beni gorunce ay ne kadar sismissin derdi ben de daha istek mistek kalmazdiHayırlı akşamlar
Ben de diyet işini toparlayamadım gitti
Bugün bir komşu eski haline döndün dedi çok canım sıkıldı
ve aleykümselamSelamün aleyküm...
nasılsınız hanımlar...yeni arkadaşlar katılmış isim isim hatırlayamadım şimdi toptan hoşgeldiniz diyorum.....
ben bugun doktora gittim...adam klasik ağrılar dedi çok önemsemedi yaşın genç dedi evhanımlarının standart sıkıntısıymış...rontgen istemedi ama bir sürü tahlil istedi sonuçlar yarın çıkıcak ondan sonra gel konuşalım bakalım duruma dedi...nedir anlamadım doktorlara göre önemli bişey değil ama ben ağrıdan kıvranıyorum..gece yatamıyorum şekilden şekile giriyorum..bakalım sonuçlar ne dicek...
meyracımm romatizma var bolda kireçleme var ama kas romatizması dediğin şey varmı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?