Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

azmediyorum.ama cok acikiyorum unutum diye bol bol ev isi yapiyorum ama bugun elum ayagim titredi kimildayamadim.bol su ictim uzandim.bana yetiste beraraber iddalasalim

ben 30 yaşındayım 88 kılodyım 1.63 boyundayım uzun yıllardır kıloluyum yanı neredeyse evlendığımden berı her yıl 3 kılo falan aldım ve sonuç bu artık çok rahatsızım çikolata bağımlısıyım zaten zararlı yıyeceklerı çoksevıyorum hepsınden kurtulup yenı bı yemek düzenı oluşturmak istıyorum tabı yalnız olmuyor inşallah bırlıkte başarırırız

selam kızlar karatay yapmaya başladım ya araları uzun tutmaya çalışıyorum.

bugun oğlen 12.30 da yemek yedim 5.5 saat oldu kahvaltıdan sonra,
patlıcan yemeği salata mercimek köftesi ve 1 elma yedim
arada türk kahvesi ve cay içtim
18 de de elma ve portakal yedim biliyorum bu kadar meyve iyi değil ama eve gitmem 8i bulduğu için 7.5 saat oluyor ara o yüzden yedim eve servis gec gitti cok trafik vardı 20:30 vardım çocuklar ve esim yedi ben yemedim 20 i geçtiği için

karatay yapan arkadaşlar ofiste 18 de yiyebileceğim öneriler iletebilir misiniz ev geldiğimde başka bir sey yemeyeyim sanırım en güzeli böyle olacak önerilerinizi bekliyorum

selam hasibe yorumların için teşekkür ederim
karatayı daha önce de denemiştim kitaplarını okuyup motive olmuştum ama bir sure sonra 5333 diyet kitabını okudum ama onu yapamadım duzgun sekilde gene karataya dondum.

kahvaltıya yumurta ve yeşillik ekleyip ekmeği iptal edeceğim insaalah
meyveyi de bir sekilde azaltmaya çalışacağım
ögle ile aksam arası cok uzun oluyor ofiste 18 de yiyebileceğim birseyler bulmak istiyorum aklına gelen öneriler olursa iletirsen sevinirim.

Rabbim anne ve babacigina rahmet eylesin..gercekten cok büyük tesadüf,ben de cocukken kaybettim annemi,2 yil öncede babami...canim yanarak aciyi yasamayi da,üstesinden gelmek icin güclü görünmeyide cok iyi bilirim..Güclü olmaya,görünmeye calistikca caresiz ve gücsüzlügünü bir kez daha görüyor insan, zaman zaman depresiyor kabuk baglamis yaralari,onlarlada yasamaya alisiyor ..
Ama ölüm'ün insana verdigi acilara ragmen artilari da var zannimca...:)
mesela:senin de bahsettigin gibi bazilarinin büyük sorun ettigi seylere gülerek bakilip,Kücük istasyonlara takilinmiyor..kaybetme duygusu derinden hissedildiginden sevdiklerine,olay ve hadiseler karsisinda daha mi toleransli davranilmasina sebep oluyor vs vs...
Oglunun iyi olmasina sevindim,zamanla daha da iyi olursunuz insallah.

bugun yedıkelrıme dıkkat etmedım zaten nerden başlasam dıye duşunurken uye olup böylebı yolu seçtım yarından ıtıbaren olucak
hosgelmissin aramiza ozaman.baktin bisey yiycen hemen buraya gel.herkes az yiyorum diye agladigimz zamani girunce sanada etki ediyo insallah hedefine ulasirsin.

aman üf dünyanın sıkıntısı bitmiyo, biri bitiyo biri başlıyo....
birşeye canım çok sıkıldıda bu akşam....
ne olduğu bende kalsın.
amaaaan aman.
rabbim sevdiğine verirmiş sıkıntıyı inş, sıkıntılı zamanımda bunu düşününce daha mutlu oluyorum.
birde balık burcu ayındayız şuan, onunda etkisi var bence herkeste, yani bir sıkılma daralma söz konusu durup durup, mistik derinlikte var tabiki bu durumu dengeleyen.

Allah kavuştursun tatlım :-*

sağol canım.

çok yerinde konuşmuş boşboğaz..... boşboğaz insanlara gıcık oluyorum, babam vefat ettiğinde de bir boşboğazda bana gelip bişeyler demişti, benim babam ölmüş ilk gecesi bana neler söyledi...
ama ben yinede sustum büyüklük ettim.
yani o an söylenmicek şeyler söyledi, hiç karşıdaki üzülürmüş o an düşünmek yok onu.
hala unutmuyorum onu.
çok ta yeriydi senin kilonu konuşması için, boşver ablam takma kafana sakın üzme tatlı canını.
asuman ablamın dediği gibi insanlar kötü şeyi iyi şeyden daha çabuk söylüyorlar nedense artık....

hergun bıldırımmı yapmamamız lazım nasıl olucak anlatabılırmısınız

öncelikle hoşgeldin aramıza...
bu topik menü paylaşımında özgür bir topik, menünü istersen paylaşırsın.
kilo ve spor bildirimleri listeleri cuma günleridir, öğlen13te bildirim vakti sona erer.
spor bildirimini yapmakta yine özgürsün isteğine bağlı, kilo bildiriminde izinli olmakta isteyebilirsin iznide bildirim yapmalısın bildirim vaktinde.
topiği takipte kalırsan kısa sürede kaparsın durumu.

canım özel olmazsa burcun nedir?: )

cümlemizi inş amin.
çok geçmiş olsun ablacım, şimdi nasıl daha iyimi barış?

sağol canım, senide kavuştursun rabbim inş.
çok geçmiş olsun tekrar canım, sende kas romatizması varmı?

benim telde öyle bir sıkıntı olmuyor.
diyet başlangıcında kolay gelsin balım...
bende perşembe başlicak gibiyim diyete ama bakalım nasip...

Hayırlı akşamlar
Ben de diyet işini toparlayamadım gitti
Bugün bir komşu eski haline döndün dedi çok canım sıkıldı
Bos bogaz insanlardan nefret ediyorum ya insanin nasil da modunu dusuruyolar hemen aynisini bana gorumcem yapardi 5 kilo zayiflardim beni gorunce ay ne kadar sismissin derdi ben de daha istek mistek kalmazdi

Selamün aleyküm...

nasılsınız hanımlar...yeni arkadaşlar katılmış isim isim hatırlayamadım şimdi toptan hoşgeldiniz diyorum.....

ben bugun doktora gittim...adam klasik ağrılar dedi çok önemsemedi yaşın genç dedi evhanımlarının standart sıkıntısıymış...rontgen istemedi ama bir sürü tahlil istedi sonuçlar yarın çıkıcak ondan sonra gel konuşalım bakalım duruma dedi...nedir anlamadım doktorlara göre önemli bişey değil ama ben ağrıdan kıvranıyorum..gece yatamıyorum şekilden şekile giriyorum..bakalım sonuçlar ne dicek...

meyracımm romatizma var bolda kireçleme var ama kas romatizması dediğin şey varmı bilmiyorum...

ve aleykümselam
zeynepcim kireçlenme için birde çınar yaprağını dene istersen. çok şifa bulan olduğunu duyuyorum.

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun inşallah
Rabbim gönlünüzün muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…