Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

okul yolunun daimi yolcusu sana da kolaylıklar diliyorum.Bu arada iyi kilo vereceğini düşünüyorumopuyorumnanaktan

Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ım ve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS
kadir geceniz mübarek olsun..

okul yolunun daimi yolcusu sana da kolaylıklar diliyorum.Bu arada iyi kilo vereceğini düşünüyorumopuyorumnanaktan
inşallah ta 2. yi yapmazsak iyi buaralar veririm kilo yoksa durum vahimmm
Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ım ve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.

ne şekerm,şsin sen kız resimdeki sensin sanırım ben hep güldüğüm için somurtarak sert bakanlarla pek kaynaşamam eşim çok kızar ne çok gülüyon diye hayatta somurtamam illa tebessüm olacak

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS
kadir geceniz mübarek olsun..
askto'm hoş geldin, nerelerdesin; bende bir dua göndereyim.
DUA YÜREĞİN GÜNEŞİDİR.KİMİ YÜREKTE HERGÜN DOĞAR,KİMİ YÜREKTE EBEDİYYEN BATAR.DUAMA ORTAK ETTİM SENİ.SENDE DUANDA UNUTMA BENİ.KADİR GECEN MÜBAREK OLSUN CANIM. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederimmm o sizin güzel bakan yüreğinizzz :kedi:
Bayram ertesinin gelmesini dört gözle bekliyorum ozaman tam manasıyla başlayabileceğim sağlıklı beslenmeye, gerçi ramazanda sadece iftardan iftara yiyerek 6 kg verdim Sahura kalkmak gerekiyor biliyorum ama yiyip yatınca uyuyamıyorum midem ağrıyor orucumuda kaçırmak istemediğimden bende sadece kalkıp su içiyorum sahurda, iftara kadar ölüyorum açlıktan ama idare edeceğiz artık çok az kaldı zaten :)

kızlar allah dualarımızı kabul eder inşalllah kadir gecemiz mübarek olsun

ben ananemi özledim eskiden kadir gecesi ananem büzgü baklava derdi bayramlık 2 tepsi yapılır 1 i şerbetlenir kadir gecesine sahura kadar oturulur bana ilahi söylerdi aklıma geldi 1 dörtlüğü yazayım bari
hu hu hudem ben
yolbilmemeki gidem ben
kuranı hatmederek imanınan gidem ben

şimdi 1 karı bi koca gurbette akraba yok özel günlerin de tadı yok neyseki yaşamışım kızıma anlatabilirim

ALINTI YAPMADAN HERKEZE

nasıl para biriktirdiğimi sormuşsunuz ya, ekonomi bölümünde para biriktirmek ist. adlı topik var oradaki arkadaşlardan esinlendim, milyoncudan kumbara aldım güne en az 2tl atmaya çalışıyorum bazen 20tl de olyor bende yeni başladım biriktirmeye...

benim kızımla oğlum arasında 9 yaş var ama bir sorun yaşamadım tabi ilk çocuğun kız olması ayrı nimet galiba, zaten çok istemişti kardeşi, küçükanne gibi baktı kardeşine ve hala kardeşine düşkündür.

Bu vesile ile hepinizin KADıR GECESıNıN ıBADET BEREKETı ıLE GEÇMESıNı VE HAYIRLI DUALARINIZIN KABUL OLMASINI dilerim...

Yena tanıştığımıza sevindim.Malisef çalışmıyorum demicem ben iyiki çalışmıyorum.Korkulacak kadar kilom yok mu sence, bence kabus gibi bir kilom var.

Yena tanıştığımıza sevindim.Malisef çalışmıyorum demicem ben iyiki çalışmıyorum.Korkulacak kadar kilom yok mu sence, bence kabus gibi bir kilom var.
hürmüz hoşgeldin, galiba yenisin.Bizimle beraber olmaktan kıvanç duyacağına eminima.s.
kadir gecenız mübarek olsun arkadaşlarr

canım nerelerdesin sen ya avatarın da konuşuyor anam.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…