teşekkürer YURDUSUM basardım:
Kadir Gecemiz mübarek olsun arkadaşlar.a.s.
allah tan hafif miş heeee biz bunları 1 haftada yiyoz kız rejimdeyiz ya ellerine sağlık şeker bende şehriye pilavı düşündüm yanına patlıcanlı köfte ile olurmu kii
neyse kızlar ölüyom kızı okula götür banka falan spora gerek kalmıyo uzun süredir köyde görev yapınca bu tempo bana ağır ve iyi gelecek inşallah acayip hızlı yürüyom terliyom inşallah zayıflarım dahada
Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ımve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.
inşallah ta 2. yi yapmazsak iyi buaralar veririm kilo yoksa durum vahimmmokul yolunun daimi yolcusu sana da kolaylıklar diliyorum.Bu arada iyi kilo vereceğini düşünüyorumopuyorumnanaktan
Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ımve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.
askto'm hoş geldin, nerelerdesin; bende bir dua göndereyim."Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS
kadir geceniz mübarek olsun..
inşallah ta 2. yi yapmazsak iyi buaralar veririm kilo yoksa durum vahimmm
nursena'm niyetin varsa doğur anam, biri kendini az çok kurtarmış sayılır.
Öyle bir durum var gibi opuyorumnanaktan.
inşallah ta 2. yi yapmazsak iyi buaralar veririm kilo yoksa durum vahimmm
nursena'm niyetin varsa doğur anam, biri kendini az çok kurtarmış sayılır.
Öyle bir durum var gibi opuyorumnanaktan.
ne bilem yurdusum yaş ilerledikçe korku sarıyo valla rahata erdim ya tekrar başa sar eşime kalsa 36 da falan yaparız diyo 2 tanae yapcaz zaten 10 tane deil ya diyo
ne bilem yurdusum yaş ilerledikçe korku sarıyo valla rahata erdim ya tekrar başa sar eşime kalsa 36 da falan yaparız diyo 2 tanae yapcaz zaten 10 tane deil ya diyo
Canım yaşın ilerlemeden niyetin varsa doğur,
biliyorsun yaş ilerledikçe bir takım testler filan istiyorlar, her yerden problem.
Benim çocuklarımın arası 2 yaş 24 gün, bazen oğlumu abi zannediyorlar kızım minyon, çıtı pıtı, oğlumun 1.85 boy maşallah
Canım yaşın ilerlemeden niyetin varsa doğur,
biliyorsun yaş ilerledikçe bir takım testler filan istiyorlar, her yerden problem.
Benim çocuklarımın arası 2 yaş 24 gün, bazen oğlumu abi zannediyorlar kızım minyon, çıtı pıtı, oğlumun 1.85 boy maşallah
benimle kardeşimin arasıda 3 yaş valla ilk zamanlar anaşamadık bi yere gittikmi ben dans etmezdim boyu küüçük diye lisede bi atıldı sonra ehliyette olunca ora bura gezdik valla sonra o benle dans etmedi zaten ben şişko olunca oda zayıf uzun boylu
yakın olması anemde çalışıyodu beraber büyüdük valla fazla ara vermemek lazım
sağolasın kittiara'm senin de mübarek olsun.Nerdesin sesin soluğun çıkmıyor.
hürmüz hoşgeldin, galiba yenisin.Bizimle beraber olmaktan kıvanç duyacağına eminima.s.Yena tanıştığımıza sevindim.Malisef çalışmıyorum demicem ben iyiki çalışmıyorum.Korkulacak kadar kilom yok mu sence, bence kabus gibi bir kilom var.
kadir gecenız mübarek olsun arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?