Vay be 42 hafta ben 38 i zor bitirdim. Burdayim diyosan hosgeldin diyelim bizde
Bende emziriyorum canim bebegim 10 aylik seninkide ne guzel 6 aylik olmus ek gidalara baslar yavas yavas sende biraz dikkat edersen verirsin yavas yavas hem bak baharda geliyor guzel havalarda imkanin varsa al bebegini de cik yuruyuse bundan iyi spor mu var hem sana da iyi gelir acik hava
genelde emzirirken veririliyo.bol bol emzir bebisini.takma uzulme.ha bide aman sut yapsin.aman sutu ceker laflarina faxla kanma.ye ama tadimlik.veririrsin canim.ben 11.250 kilo aldim hamilelikte dogumda bi hafta sonra 15.650 vermistim.veeeeee aman sut yaosin ye ye ye bu hale geldim. bol su ic bi bulgur pilavi sut yapiyo.gerisi bos
ve aleykümselam
zeynepcim kireçlenme için birde çınar yaprağını dene istersen. çok şifa bulan olduğunu duyuyorum.
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun inşallah
Rabbim gönlünüzün muradını versin
Merhabalar..
Herkes cok iyidir umarim..
Zeynep gecmis olsun..cocuklarin ufak dinlenemedigin icin olabilirmi acaba..
Tahlil sonuclarinda iyi cikar insallah..
Berkuras ben karatay yaptigimda sabah bir cay bardagi olan kuruyemisimi bitiremedigimde yanina yine kahvalti hakkim olan ama bitiremedigim gun kurusunu ekleyip kahveyle tuketiyordum..
Canan karatay onermiyor ama ben arada hurma ve kuru incir yiyordum gun kurusu donusumlu..
Secenek cok aslinda senin damak tadina kalmis..
ben öğle yemeklerinde menü uygun olmazsa evden götürüyordum salata yoğurt ızgara veya zeytin yağlı yemek vs bu şekilde yapabilirsin ya da kuru yemiş, süt, bitki çayı geçiştirip eve gidince yemek yersin hergün 8:30da evde olmuyorsan. facebook kullanıyorsan oradaki gruba sorabilirsin adminler daha bilgili yanlış birşey söyllemek istemem daha önce linkini paylaşmıştım :)selam kızlar karatay yapmaya başladım ya araları uzun tutmaya çalışıyorum.
bugun oğlen 12.30 da yemek yedim 5.5 saat oldu kahvaltıdan sonra,
patlıcan yemeği salata mercimek köftesi ve 1 elma yedim
arada türk kahvesi ve cay içtim
18 de de elma ve portakal yedim biliyorum bu kadar meyve iyi değil ama eve gitmem 8i bulduğu için 7.5 saat oluyor ara o yüzden yedim eve servis gec gitti cok trafik vardı 20:30 vardım çocuklar ve esim yedi ben yemedim 20 i geçtiği için
karatay yapan arkadaşlar ofiste 18 de yiyebileceğim öneriler iletebilir misiniz ev geldiğimde başka bir sey yemeyeyim sanırım en güzeli böyle olacak önerilerinizi bekliyorum
gecmis olsun evt kas ronatizmasi benim gorumcemdede var.senin gibi kivraniyor.Selamün aleyküm...
nasılsınız hanımlar...yeni arkadaşlar katılmış isim isim hatırlayamadım şimdi toptan hoşgeldiniz diyorum.....
ben bugun doktora gittim...adam klasik ağrılar dedi çok önemsemedi yaşın genç dedi evhanımlarının standart sıkıntısıymış...rontgen istemedi ama bir sürü tahlil istedi sonuçlar yarın çıkıcak ondan sonra gel konuşalım bakalım duruma dedi...nedir anlamadım doktorlara göre önemli bişey değil ama ben ağrıdan kıvranıyorum..gece yatamıyorum şekilden şekile giriyorum..bakalım sonuçlar ne dicek...
meyracımm romatizma var bolda kireçleme var ama kas romatizması dediğin şey varmı bilmiyorum...
Diyetime başladım: )
Hayırlı olsun :) ilk Kazayı da yapmışsın ama neyseki frene basabilmişsin :))Dakka bir gol bir: ))))
Diyette olduğumu unuttum komşumun getirdiği tatlıyı büyük lokmalar halinde çatallarken hoooop sen diyettesin dedim kendime bir an aklıma gelerek: )
Ne de alışmışım futursuzca yemeğe kendi adıma...
Frene bastım problem yok diyetim bozulmadı ama ben frene basana kadar 3tahıl hakkım gitti: )))))
: SSS
Bunu sizinle paylaşıyım dedim: )
Hayırlı olsun :) ilk Kazayı da yapmışsın ama neyseki frene basabilmişsin :))
Canım benim canım da sıkkın bu sıralar diyet işi de sabit kalmaya çalışıyorum işteİyi akşamlar asu :) evet gelip okuyorum ama yazıcak bişey yok. canım sıkkın neye olduğu belli de değil pek. diyet işini bir hafta toparlamıştım 2 kilo şişkinlikde gitmişti ama sonrasında annemin evini taşıyıp yerleştirdiğimiz hafta dikkat edemedim şimdide evdeyim eşim evde toparlanamıyorum pazartesi eşimin izni bitiyor kendime bir düzen kurmam lazım.....
Nülüfer gelmiş sevindim :) sende dengelemeye çalışıyorsun görüyorum şubatda benim için hüsran oldu maalesef artık marttan ümitliyim ama....
gecmis olsun evt kas ronatizmasi benim gorumcemdede var.senin gibi kivraniyor.
amin cumlesine versin.sağol canım...görümcenede Rabbim şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?