Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef işte pek dışarı çıkamıyorum zaten imkanım olsa hep yürüyüş yaparım da. artık evde yaptığım sporla ne yaparsam

yok başta çok yapıyodum aman süt yapsın yiyim diye o yüzden veremedim zaten. bende 15 kilo aldım hamilelikte çünkü pek hareketim yoktu. inş vericem artık bebeğimde ek gıdalara başladı. suyu haddinden fazla içiyorum zaten :)

mrb kızlar :))
5. haftadayım sabah tartıldım 8 kiloya yakın gitmiş :))
ama çok kaçırıyorum
sabah ılık limonlu su, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek yedim
10:30 gibi 1 kupa yeşil çay
11:00 gibi 1 elma arkasına soda
öğlen 1 kase çorba, 2 köfte biraz patates (sulu köfteydi), bulgur plavı ve salata yedim
diyet listeme göre öğlen sadece et/salata ya da sebze/yoğurt yemem gerekiyodu yani çorba ve bulgur plavını fazladan yedim akşama telafi etmem lazım, bu arada leslie ile haftanın en az 4 günü yürüyorum faydası olacak gibi :)

Merhabalar..
Herkes cok iyidir umarim..

Zeynep gecmis olsun..cocuklarin ufak dinlenemedigin icin olabilirmi acaba..
Tahlil sonuclarinda iyi cikar insallah..

Berkuras ben karatay yaptigimda sabah bir cay bardagi olan kuruyemisimi bitiremedigimde yanina yine kahvalti hakkim olan ama bitiremedigim gun kurusunu ekleyip kahveyle tuketiyordum..

Canan karatay onermiyor ama ben arada hurma ve kuru incir yiyordum gun kurusu donusumlu..
Secenek cok aslinda senin damak tadina kalmis..

çınar yaprağımı..?nerden bulucam nasıl kullanılıyoki...

sağol yenacım...bilmiyorum kii....artık neyin neden olduğunu bilmiyorum tek bildiğim çok yorgun ve usanmış olduğum...

slm kızlarrr
sabah: 2 yumurta, 10zeytin, peynir, ceviz
öğle: sebze çorbası, islim köfte, cacık, bulgur pilavı
akşam: çorba, tavuk köfte, yoğurt (daha yemedim 1 saat sonra anca yerim herhalde :) )

ben öğle yemeklerinde menü uygun olmazsa evden götürüyordum salata yoğurt ızgara veya zeytin yağlı yemek vs bu şekilde yapabilirsin ya da kuru yemiş, süt, bitki çayı geçiştirip eve gidince yemek yersin hergün 8:30da evde olmuyorsan. facebook kullanıyorsan oradaki gruba sorabilirsin adminler daha bilgili yanlış birşey söyllemek istemem daha önce linkini paylaşmıştım :)

gecmis olsun evt kas ronatizmasi benim gorumcemdede var.senin gibi kivraniyor.

Dakka bir gol bir: ))))
Diyette olduğumu unuttum komşumun getirdiği tatlıyı büyük lokmalar halinde çatallarken hoooop sen diyettesin dedim kendime bir an aklıma gelerek: )
Ne de alışmışım futursuzca yemeğe kendi adıma...
Frene bastım problem yok diyetim bozulmadı ama ben frene basana kadar 3tahıl hakkım gitti: )))))
: SSS
Bunu sizinle paylaşıyım dedim: )

Diyetime başladım: )

Hayırlı olsun :) ilk Kazayı da yapmışsın ama neyseki frene basabilmişsin :))

merhaba ıyı akşamlar

bugun baya bı kaçırdım hanuz adapte olamadım

sabah bi simit bi ayran bu hafta işe sabah gıttığım için evde kahvaltı şansım yok arada küçük bi elma baya küçük amasya elması öğlen sebze yemeği 4 kaşıkkadar bı kase yoğurt 1 kaşık bulgur pilavı sevmemde hiç tadına baktım sadece tutamadım kendımı tatlı benım için işin en zor kısmı olacak sanırım 2 tane k.paşa tatlısı çok pişmanlık yaşadım sanırımm bıda yeöeye cesaret edemem arada bır kiwi akşam 4 kaşık pilav tabı o pilavıben 15 kaşıkta bıtırdım mini mini yiyerek :)bol yeşillik salata yarım kase yoğurt yatmadanda tarcınlı süt içmeyi planlıyorum bu menuyle dahda kılo almazsam ıyı tabı 2 litre su fazlasıda olabılır bırde çalışıyorsanız kaçınılmaz az şekerli 2 fincan kahve

İyi akşamlar asu :) evet gelip okuyorum ama yazıcak bişey yok. canım sıkkın neye olduğu belli de değil pek. diyet işini bir hafta toparlamıştım 2 kilo şişkinlikde gitmişti ama sonrasında annemin evini taşıyıp yerleştirdiğimiz hafta dikkat edemedim şimdide evdeyim eşim evde toparlanamıyorum pazartesi eşimin izni bitiyor kendime bir düzen kurmam lazım.....

Nülüfer gelmiş sevindim :) sende dengelemeye çalışıyorsun görüyorum şubatda benim için hüsran oldu maalesef artık marttan ümitliyim ama....

Canım benim canım da sıkkın bu sıralar diyet işi de sabit kalmaya çalışıyorum işte
Mart'tan ben de umutluyum inşallah başarılı oluruz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…