Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun yolcu,Allah sifalar versin insallah..

Nicin özel olsun meyra'cim,:)burclar konusunda cok bilgim yok,hatta burcumun özelliklerini dahil tam bilmiyorum..:)Bu arada burcum akrep..:)

hayirli aksamlar kizlar,yogunluktan ugrayamadim bugun...herkesin onlein oldugu zamanlara denk gelemiyorum bir türlü,hal böyle olunca menü yazip kacmis gibi oluyor biraz :)neyse denk geliriz insallah bir vakit..:)yine yediklerimi yazayim ben en iyisi..

Sabah:ceviz,1 yumurta,10 zeytin,peynir,maydonoz,1 cennet elmasi.

aksam:1 kase taze fasulye,biraz patlican musakka,1 kase yogurt.

aralarda:kahve ve bitki cayi.

Canım romatizmanında türleri var, kas romatizmasıda bir tur.
Çok muhim bir romatizma değil bildiğim kadarıyla ama ağrıları ara ara yüksek olur...
Sırtta olur mesela ağrısı, geçebilen birşey ama bu romatizma, her yerin ağrır mesela.
Stress soğuk sıcak hepsi etkiler.
Çok daraldıysan istersen bu aralar bol bol inşirah suresini okumayı dene canım.

adaşım geliyor beğenerekten ben de merak etmiştim nerelerdesin diye

Amman done done yar geliyor: ))))

: ***

Selamun aleyku arkadaslar dun girdim ama bi gecmis okuyup ciktim cok yorgundum cunku sabah bidigimi hastaneye goturdum ogle annemde kuran vardi oraya gittim bidikta kimsede durmuyor tabi butun gun kucagimda dolasti aksam eve geldigimde kollarim agriyordu cok fena ama gunu hedefledigim kaloriyi gecmeyerek bitirebildim cok sukur istanbulda hava cok guzel tam yuruyus havasi ama evde is cok gidebilirmiyim bilmiyorum

selamun aleykum güzeller
zeynepçim geçmiş olsun umarım ıyı çıkar tahlıllerınde canım
5 haftada 8 kılo gyat ıyı maşallah yurumek çok fayda edıyor devam et bencede ben geçen yaz 30 kılo vedım yuruyerek ama buradan ayrılınca hep gerı aldım malesef
Diyetime başladım: )

tekrar hayırlı olsun kuzum ozaman sen çabuk toparlarsın benc oturttun sayarak zayıflamayı bende kıtabı bıtırdım başlıycam en kısa zamanda
şimdiden yedim bitirdim iyimi: )))))
yarına yiyecek az şeyim kaldııı....
dayan ota meyra: ))))

Hayırlı sabahlar
Ankara'da da acaba güzel yürümek lazım ama öğleden sonra evde olmayacağım öğlene kadar işimi anca toparlarım galiba
Yarın yürüyebilirim inşallah
hayırlı sabahlar asum
herkez iyidir inşallah ben koşuşturmaya devam bı turlude adapte olamıyorum diyete hayırlısı biran once başlamam lazım havalarda guzelleşiyor su gunluk spor lrımızı yarıstırmaya başlaakmı ne

Hayriye hadi yarışmaya başlayalım
Lesliden başlıyakmı kaç mil olsun sen söyle

bende bu gün bişi var sabah sabah bu enerji kendimden şüpheye düştüm bak akşam ne yedim anacım ben hem cam silecem üstüne de leslie yapacam pehh pehh kim tutar beni

Gecen seneki enercimize donduk ins daha ne istiyon be kadin

Sana kim dedi balkonu o camlarla kapat diye gecen senede hem siliyodun hem bisiklet yapiyodun bosuna gitmedi o 27 kilo isini bitir sana bi yorgunluk kahvesi yapimde bol sekerli şöyle ohh yarin ben + cikcm sende cik

Valla güneşi görmem lazımmış Güneş enerjisiylemi çalışıyorum neeeee
Bonus şimdi daha çokkkk iş çıkacak bana 20 m2 oda düşün iki tarafı cam balkon hem de 2 katta aynı tip Allahhh sil sil bitmez
Benim kavemm sade olsun dur dur ben yapim sen kızcelerinle ilgilen bi de öp benim yerime

O ne kaa cam oyle be

Bence sen perde yaptir banada dua et fikrim icin. Mis gibi storu cek gorme

Hepsi aciliyo nasilsa kiza sildir bi katin camini bisey vadedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…