Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeyneppp nasil oldun kuzum anneminde bu ara keskin bir sirt ve yan agrisi var nolcak sonu bilmiyorum yatakta donemiyo

Kendimi soylemiyorum bile
Benim Sırt ağrım böbreklerdenmiş antibiyotiği içtim azaldı gibi tekrar bi tahlil yaptırmak lazım sizde de öyle bişi olmasın

Hayriye hadi yarışmaya başlayalım
Lesliden başlıyakmı kaç mil olsun sen söyle
kuzum ben yenıden 1 mıllden başlarım heralde nezamandır yapmıyorum bıde kıloları alınca tabikide
Zeynebinkini bilmiyorumda benimki biraz boyun fitigindan epeyce yorgunluktan yamuk yumuk durmaktan emzirirken falan
benım ağrılar sade kilodan

hayirli günler arkadaslar..tr'de ne güzel havalar günlük günesliymis,tadini cikarin bol bol..burasi kapali ve soguk bugun... böyle havalar modumu düsürüyor benim,hic birsey yapmak istemiyorum...oturdum derya baykali izliyorum,:)ne k..adar güzel örgü örüyor bayanlar cok özendimm..:)

Kasimpati meyra burcunu sordugunda dedim kesin akreptir kasim dogumluysan ondan adin kasimpatiysa falan anladim iste yani cok pis anlarim

Cok güldüm yazina Bonus'cum,:)Allah'da seni güldürsün insallah...aslinda siteye üye olmak istedigimde farkli bir nick ile üye olmak istemistim,lakin birkac kez denememe ragmen kabul etmedi,aklima kasimpati geldi kabul edincede bu nick ile üye oldum..dogum günüm kasim ayinda oldugundan degildi yani,sen yazinca farkettim..kasimpatlarini ve papatyalari cok severim bana cocukluguma dair güzel anilarimi hatirlatir...:)

Zeyneppp nasil oldun kuzum anneminde bu ara keskin bir sirt ve yan agrisi var nolcak sonu bilmiyorum yatakta donemiyo

Kendimi soylemiyorum bile

aynı canım yaa bi değişiklik yok..özellikle otururken ve yatarken daha dayanılmaz oluyo...sebebini bugun öğrenicem inş...tahliller çıkmış olmalı eşimi bekliyorum gidicez birazdan...

anamm lesliyemi başladınızz...bende katılsammıki...ay hiç halimde yok nasıl katılcaksam....

hee daykocum ben o mekik olayını bitirdim 31 gün yaptım gerçi son bir haftasında diyet tepetaklak olduğu için bi sonuç aldımmı farkında değilim ama geçen görümcem beni taytla gördü ve göbeğin biraz toparlanmış sanki dedi...bilmiyom artık ama daha devam edemedim sporda yok zaten bu hafta üstüne bide artıdayım...

Yaz tahtaya daykon bende baslim 1 milden
Bunu okudum oley dedim
1 mil cok olmasin 500 adimdan baslim en iyisi
Haklısın hadi yorma kendini bi kaç gün hafiften başlamak daha iyi
Canım leslie yap bi sağlık sorunun yoksa bak grupça başladık 1 mil den
yaz benide tahtaya daykocan. 1 mille başlayalım bakalım
Heee yazdım Gül'üm oturmak yok artık yaz geliyo azıcık terleyelim ama demi
aynı canım yaa bi değişiklik yok..özellikle otururken ve yatarken daha dayanılmaz oluyo...sebebini bugun öğrenicem inş...tahliller çıkmış olmalı eşimi bekliyorum gidicez birazdan...
Zeynepcim inş önemli bişi çıkmaz
Tebrik ederim canım benim o ara ağrım vardı sıkıntım vardı doğru düzgün buralara bile yazmadım ama defterime not aldım o listeyi bak iyi oldu dediğin bugün başlayayım
Farketmiştir tabi bende bu ara veremiyorum ama sanki belim inceliyor gibi sende şu sıkıntıları ağrıları atlat Allah'ın izniyle toparlarız hep beraber yaza Düğünler var hem

sağol canım...evet ya incelelim artık bitirelim şu işi sonrada koruyalım....ayy düğün hiç hatırlatma mayısta kardeşiminki 75 olmak istiyodum ama zor gibi seksenler yapıştı kaldı...yedileri ucundan görsem bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…