Amanın kız silene kadar ben hasta olurum bide onun peşinden Bidaha sil en iyisi kendim silerimO ne kaa cam oyle be
Bence sen perde yaptir banada dua et fikrim icin. Mis gibi storu cek gorme
Hepsi aciliyo nasilsa kiza sildir bi katin camini bisey vadedersin
Benim Sırt ağrım böbreklerdenmiş antibiyotiği içtim azaldı gibi tekrar bi tahlil yaptırmak lazım sizde de öyle bişi olmasınZeyneppp nasil oldun kuzum anneminde bu ara keskin bir sirt ve yan agrisi var nolcak sonu bilmiyorum yatakta donemiyo
Kendimi soylemiyorum bile
kuzum ben yenıden 1 mıllden başlarım heralde nezamandır yapmıyorum bıde kıloları alınca tabikideHayriye hadi yarışmaya başlayalım
Lesliden başlıyakmı kaç mil olsun sen söyle
benım ağrılar sade kilodanZeynebinkini bilmiyorumda benimki biraz boyun fitigindan epeyce yorgunluktan yamuk yumuk durmaktan emzirirken falan
tamam hadi yapalım 1 mil de olsa Başlamış oluruz he mikuzum ben yenıden 1 mıllden başlarım heralde nezamandır yapmıyorum bıde kıloları alınca tabikide
benım ağrılar sade kilodan
Yaz tahtaya daykon bende baslim 1 milden
Kasimpati meyra burcunu sordugunda dedim kesin akreptir kasim dogumluysan ondan adin kasimpatiysa falan anladim iste yani cok pis anlarim
Zeyneppp nasil oldun kuzum anneminde bu ara keskin bir sirt ve yan agrisi var nolcak sonu bilmiyorum yatakta donemiyo
Kendimi soylemiyorum bile
aynı canım yaa bi değişiklik yok..özellikle otururken ve yatarken daha dayanılmaz oluyo...sebebini bugun öğrenicem inş...tahliller çıkmış olmalı eşimi bekliyorum gidicez birazdan...
çok geçmiş olsun canm umarım önemli bişe değildir
Bunu okudum oley dedimYaz tahtaya daykon bende baslim 1 milden
Haklısın hadi yorma kendini bi kaç gün hafiften başlamak daha iyi1 mil cok olmasin 500 adimdan baslim en iyisi
Canım leslie yap bi sağlık sorunun yoksa bak grupça başladık 1 mil denhayirli günler arkadaslar..tr'de ne güzel havalar günlük günesliymis,tadini cikarin bol bol..burasi kapali ve soguk bugun...böyle havalar modumu düsürüyor benim,hic birsey yapmak istemiyorum...oturdum derya baykali izliyorum,:)ne k..adar güzel örgü örüyor bayanlar cok özendimm..:)
Heee yazdım Gül'üm oturmak yok artık yaz geliyo azıcık terleyelim ama demiyaz benide tahtaya daykocan. 1 mille başlayalım bakalım
Zeynepcim inş önemli bişi çıkmazaynı canım yaa bi değişiklik yok..özellikle otururken ve yatarken daha dayanılmaz oluyo...sebebini bugun öğrenicem inş...tahliller çıkmış olmalı eşimi bekliyorum gidicez birazdan...
Tebrik ederim canım benim o ara ağrım vardı sıkıntım vardı doğru düzgün buralara bile yazmadım ama defterime not aldım o listeyi bak iyi oldu dediğin bugün başlayayımanamm lesliyemi başladınızz...bende katılsammıki...ay hiç halimde yok nasıl katılcaksam....
hee daykocum ben o mekik olayını bitirdim 31 gün yaptım gerçi son bir haftasında diyet tepetaklak olduğu için bi sonuç aldımmı farkında değilim ama geçen görümcem beni taytla gördü ve göbeğin biraz toparlanmış sanki dedi...bilmiyom artık ama daha devam edemedim sporda yok zaten bu hafta üstüne bide artıdayım...
Bunu okudum oley dedim
Haklısın hadi yorma kendini bi kaç gün hafiften başlamak daha iyi
Canım leslie yap bi sağlık sorunun yoksa bak grupça başladık 1 mil den
Heee yazdım Gül'üm oturmak yok artık yaz geliyo azıcık terleyelim ama demi
Zeynepcim inş önemli bişi çıkmaz
Tebrik ederim canım benim o ara ağrım vardı sıkıntım vardı doğru düzgün buralara bile yazmadım ama defterime not aldım o listeyi bak iyi oldu dediğin bugün başlayayım
Farketmiştir tabi bende bu ara veremiyorum ama sanki belim inceliyor gibi sende şu sıkıntıları ağrıları atlat Allah'ın izniyle toparlarız hep beraber yaza Düğünler var hem
Ben yaptım
Şimdi sporunu yapan güzel hanımlara benden bi kahve
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?