Ben yaptım
Şimdi sporunu yapan güzel hanımlara benden bi kahve
Afiyet olsun
Olur canım daha var Mayıs'a kadar kaçamak yok artıksağol canım...evet ya incelelim artık bitirelim şu işi sonrada koruyalım....ayy düğün hiç hatırlatma mayısta kardeşiminki 75 olmak istiyodum ama zor gibi seksenler yapıştı kaldı...yedileri ucundan görsem bari...
Ablaya noluyo demesinler tabiBonus ta yaptı :) sıra ben de ya akşam evde yaparım yada dukan boşalıncamalum çoluk çocugun içinde münasip deel :)
Selamun aleyku arkadaslar dun girdim ama bi gecmis okuyup ciktim cok yorgundum cunku sabah bidigimi hastaneye goturdum ogle annemde kuran vardi oraya gittim bidikta kimsede durmuyor tabi butun gun kucagimda dolasti aksam eve geldigimde kollarim agriyordu cok fena ama gunu hedefledigim kaloriyi gecmeyerek bitirebildim cok sukur istanbulda hava cok guzel tam yuruyus havasi ama evde is cok gidebilirmiyim bilmiyorum
tekrar hayırlı olsun kuzum ozaman sen çabuk toparlarsın benc oturttun sayarak zayıflamayı bende kıtabı bıtırdım başlıycam en kısa zamanda
Kasimpati meyra burcunu sordugunda dedim kesin akreptir kasim dogumluysan ondan adin kasimpatiysa falan anladim iste yani cok pis anlarim
Benim Sırt ağrım böbreklerdenmiş antibiyotiği içtim azaldı gibi tekrar bi tahlil yaptırmak lazım sizde de öyle bişi olmasın
anamm lesliyemi başladınızz...bende katılsammıki...ay hiç halimde yok nasıl katılcaksam....
hee daykocum ben o mekik olayını bitirdim 31 gün yaptım gerçi son bir haftasında diyet tepetaklak olduğu için bi sonuç aldımmı farkında değilim ama geçen görümcem beni taytla gördü ve göbeğin biraz toparlanmış sanki dedi...bilmiyom artık ama daha devam edemedim sporda yok zaten bu hafta üstüne bide artıdayım...
Canim bebegimde bobrek buyumesi var sebebi arastiriliyo gidip geliyoruz sureklibebişin neyi var?
inş canım, sağolasın
daykom geçmiş olsun canım benim...
bi dahada olmasın geçsin gitsin inş.
canım senin ağrıların bu mekik olayından sonra çıkmış yüksek artışa geçmiş olmasın...
nede olsa hem romatizman var hemde bol kireçlenme...
hepsini oynatmıştır belkide bu 31günlük mekik programı.
stress soğukta tuzu biberi olmuştur belkide.
zaten kireçlenme fazla harekete gelmiyor heralde.
Canim bebegimde bobrek buyumesi var sebebi arastiriliyo gidip geliyoruz surekli
Sagolasin canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin inşaallah.
Ya kizlar bu hafta hic umutlu degilim gecen seferde oyle demistim 2 kilo girmisti ama bu sefer gercekten degilim arti olmam umarim
Cok güldüm yazina Bonus'cum,:)Allah'da seni güldürsün insallah...aslinda siteye üye olmak istedigimde farkli bir nick ile üye olmak istemistim,lakin birkac kez denememe ragmen kabul etmedi,aklima kasimpati geldi kabul edincede bu nick ile üye oldum..dogum günüm kasim ayinda oldugundan degildi yani,sen yazinca farkettim..kasimpatlarini ve papatyalari cok severim bana cocukluguma dair güzel anilarimi hatirlatir...:)
Tuh yanlismi tahmin ettim sen de bakim hele tam olarak hangi gun dogdun
Çok araştırmacı gördüm seni. 17 kasım dermiş
canım senin ağrıların bu mekik olayından sonra çıkmış yüksek artışa geçmiş olmasın...
nede olsa hem romatizman var hemde bol kireçlenme...
hepsini oynatmıştır belkide bu 31günlük mekik programı.
stress soğukta tuzu biberi olmuştur belkide.
zaten kireçlenme fazla harekete gelmiyor heralde.
Cok sagol canimçok geçmiş olsun canm
Allah razi olsun canim sagolmekikle alakası yok canım ya hep var ağrım ama söylenmemeye çalışıyorum....hava şartları özellikle çok etkiliyo...havalar soğukken daha kötü oluyorum...
Rabbim şifa versin canım....
Cok gecmis olsun arkadasim Allah sifa versinheh doktora gittim sonuçları gösterdimm...teşhis kas romatizmasıı...d ve b12 yerlerde geziyo dedi...bunları normale getirdikmi kısmen rahatlarsın ama buhastalığın tedavisi yok ilaçlarla ağrını dindirebiliriz okadar dedi...b12 iğne olarak verdi 12 tane d vit damla dedi ama bulman çok zor bi dene bulamassan ampul yazayım dedi...bi de romatizma için bi ilaç yazdı.ve dikkat et bu arada hamile kalma dedi...(içimi okudu sanki)ilaçları yazarken gebelik varmı yada emziriyomusun diye sormuştu yok demiştim...benden haberler böyle işte....
heh doktora gittim sonuçları gösterdimm...teşhis kas romatizmasıı...d ve b12 yerlerde geziyo dedi...bunları normale getirdikmi kısmen rahatlarsın ama buhastalığın tedavisi yok ilaçlarla ağrını dindirebiliriz okadar dedi...b12 iğne olarak verdi 12 tane d vit damla dedi ama bulman çok zor bi dene bulamassan ampul yazayım dedi...bi de romatizma için bi ilaç yazdı.ve dikkat et bu arada hamile kalma dedi...(içimi okudu sanki)ilaçları yazarken gebelik varmı yada emziriyomusun diye sormuştu yok demiştim...benden haberler böyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?