Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olur canım daha var Mayıs'a kadar kaçamak yok artık
Bonus ta yaptı :) sıra ben de ya akşam evde yaparım yada dukan boşalınca malum çoluk çocugun içinde münasip deel :)
Ablaya noluyo demesinler tabi

selamün aleyküm...
naber kıslar...
bugün tartıldım, çok şükür çok fazla almamışım ama almışım yinede tabiki: )
artı 3kg, 85.3kg çıktım.
annem varken hiç durmadık ama, sürekli hareket halindeydik bi yerlere gittik falan, o hareket spor yerine geçmiştir eminim, yoksa daha fazla çıkardı kilom.
bugün bir gerginim bir gerginim, nedenini tam çözemedim, akşama geçer inş: (
sinir edici bir gerginlik yaaa, ortada bir nedende yok.
günlük burç yorumumada baktım meteorolojii misali, hakkaten bugün için 2ters açı varmış ve sinirlerime hakim olmam lazımmış.... neyse o zaman ya hakiiiim ya hakiiim diyeyim....

bebişin neyi var?

tekrar hayırlı olsun kuzum ozaman sen çabuk toparlarsın benc oturttun sayarak zayıflamayı bende kıtabı bıtırdım başlıycam en kısa zamanda

inş canım, sağolasın

Kasimpati meyra burcunu sordugunda dedim kesin akreptir kasim dogumluysan ondan adin kasimpatiysa falan anladim iste yani cok pis anlarim

Benim Sırt ağrım böbreklerdenmiş antibiyotiği içtim azaldı gibi tekrar bi tahlil yaptırmak lazım sizde de öyle bişi olmasın

daykom geçmiş olsun canım benim...
bi dahada olmasın geçsin gitsin inş.

canım senin ağrıların bu mekik olayından sonra çıkmış yüksek artışa geçmiş olmasın...
nede olsa hem romatizman var hemde bol kireçlenme...
hepsini oynatmıştır belkide bu 31günlük mekik programı.
stress soğukta tuzu biberi olmuştur belkide.
zaten kireçlenme fazla harekete gelmiyor heralde.

Canim bebegimde bobrek buyumesi var sebebi arastiriliyo gidip geliyoruz surekli

Ya kizlar bu hafta hic umutlu degilim gecen seferde oyle demistim 2 kilo girmisti ama bu sefer gercekten degilim arti olmam umarim

Canım kilo verme sabır işi, bu hafta artıda olabilir sen takılmicaksın artı olursada, bu hafta artı olur ama 2hafta üst üste eksi olur.

Tuh yanlismi tahmin ettim sen de bakim hele tam olarak hangi gun dogdun

mekikle alakası yok canım ya hep var ağrım ama söylenmemeye çalışıyorum....hava şartları özellikle çok etkiliyo...havalar soğukken daha kötü oluyorum...

Canim bebegimde bobrek buyumesi var sebebi arastiriliyo gidip geliyoruz surekli

Rabbim şifa versin canım....

heh doktora gittim sonuçları gösterdimm...teşhis kas romatizmasıı...d ve b12 yerlerde geziyo dedi...bunları normale getirdikmi kısmen rahatlarsın ama buhastalığın tedavisi yok ilaçlarla ağrını dindirebiliriz okadar dedi...b12 iğne olarak verdi 12 tane d vit damla dedi ama bulman çok zor bi dene bulamassan ampul yazayım dedi...bi de romatizma için bi ilaç yazdı.ve dikkat et bu arada hamile kalma dedi...(içimi okudu sanki)ilaçları yazarken gebelik varmı yada emziriyomusun diye sormuştu yok demiştim...benden haberler böyle işte....

Cok gecmis olsun arkadasim Allah sifa versin

gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…