- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
ınsallah çabuk geçer canım dikkat et kendine zeynep hayırdır hamılemı kalmak ıstıyodunkı senheh doktora gittim sonuçları gösterdimm...teşhis kas romatizmasıı...d ve b12 yerlerde geziyo dedi...bunları normale getirdikmi kısmen rahatlarsın ama buhastalığın tedavisi yok ilaçlarla ağrını dindirebiliriz okadar dedi...b12 iğne olarak verdi 12 tane d vit damla dedi ama bulman çok zor bi dene bulamassan ampul yazayım dedi...bi de romatizma için bi ilaç yazdı.ve dikkat et bu arada hamile kalma dedi...(içimi okudu sanki)ilaçları yazarken gebelik varmı yada emziriyomusun diye sormuştu yok demiştim...benden haberler böyle işte....
Canim sen hastanedemi calisiyorsun bide sorun olmazsa hangi hastane sundan soruyorum yanlis anlama biz bebisi gata ya goturuyoruz dun ordada denetleme vardi da acaba dedim sende mi ordasinslm kızlar
bugün denetleme vardı
stresten kafam çatlıcak gibi ağrıyo
bize gelmediler ama gelselerdi daha iyiydi
ha geldiler ha gelecekler derken baya yorulduk
yarın sabah bildirim yapıp işe giderim inşallah
akşam işten çıkışta düzceye gitcez pazar akşamına kadar giremicem nete orada net yok
akşama erken yatarım herhalde sabaha görüşürüz inşallah :-*
ka sım pa tı 35
toplamda 15hane, 17değil 15kasım: )
hihihhi: )
bonus şaka ediyom yanlış anlama emi canım....
gerçektende 15kasım çıkarmış: )
Bakiyom herkeşi bi merak sarmis
Kasimpati gelsede dogrusunu deyiverse
Yov gardasim sen benim spor dk larimi yanlis yazdigindan beri ne zaman alindigimi gordun allasen
Amin canim sagolasinYeliz cok gecmis olsun allahim cocuklarla imtihan vermesin cok zor.
Cok tatlisin ya sen guldurdun beni aksam aksamMadem kimse yok bende kendimi dinlim
Bel agrisindan oldum bugun acaba bi kac yerimde fitik neyinmi var yada belim kaydimi koptumu noldu
Hamileykende iyice yamulduysam demek simdi duzlenim derken omurgam yerinden cikmasin tobe tobe
Kafamda deli sorular
selamun aleyküm güzeller
bu akşam kısmetse yolculuk var kayseriye doğru. yolluk birşeyler yapıyorum.
çıkmadan bildirim yapayım. aslında yapmasam daha iyi ama yinede yapayım
kilo : 92
spor : Yok
Tuh yanlismi tahmin ettim sen de bakim hele tam olarak hangi gun dogdun
Çok araştırmacı gördüm seni. 17 kasım dermiş
ka sım pa tı 35
toplamda 15hane, 17değil 15kasım: )
hihihhi: )
bonus şaka ediyom yanlış anlama emi canım....
gerçektende 15kasım çıkarmış: )
Bakiyom herkeşi bi merak sarmis
Kasimpati gelsede dogrusunu deyiverse
Yov gardasim sen benim spor dk larimi yanlis yazdigindan beri ne zaman alindigimi gordun allasen
Sagol canim Allah razi olsunHayırlı akşamlar
Yelizcim Allah şifa versin yavruna
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Kasımpatı benim kardeşim de 12 Kasım doğumlu :)
Cok gecmis olsun arkadasim Allah sifa versin
gecmis olsun canim
daykom bn bugun dısarda yurudum bıraz inanki evdede yeni oturuyorum sayılırmı acep
ınsallah çabuk geçer canım dikkat et kendine zeynep hayırdır hamılemı kalmak ıstıyodunkı sen
Zeynepppp catlak zeynep sen bu halinle perte cikmak icinmi cocuk istiyon la
Bi sor dimi tavsiye ediyommu ben 3 cocuk
Gecmis olsun tekrar kaplica falan iyi gelir belki onuda sormak lazim her romatizma kaplicaya gelmiyo cunku.
Havalar isininca hergun gunese cik mutlaka en muhtesem d vitamini kaynagi. Bende bi diyim anneme belki ondada boyle bisey vardir bilmiyormki
Hayırlı akşamlar
Yelizcim Allah şifa versin yavruna
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Kasımpatı benim kardeşim de 12 Kasım doğumlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?