Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bugün denetleme vardı
stresten kafam çatlıcak gibi ağrıyo
bize gelmediler ama gelselerdi daha iyiydi
ha geldiler ha gelecekler derken baya yorulduk
yarın sabah bildirim yapıp işe giderim inşallah
akşam işten çıkışta düzceye gitcez pazar akşamına kadar giremicem nete orada net yok
akşama erken yatarım herhalde sabaha görüşürüz inşallah :-*

daykom bn bugun dısarda yurudum bıraz inanki evdede yeni oturuyorum sayılırmı acep
ınsallah çabuk geçer canım dikkat et kendine zeynep hayırdır hamılemı kalmak ıstıyodunkı sen

Canim sen hastanedemi calisiyorsun bide sorun olmazsa hangi hastane sundan soruyorum yanlis anlama biz bebisi gata ya goturuyoruz dun ordada denetleme vardi da acaba dedim sende mi ordasin

ka sım pa tı 35

toplamda 15hane, 17değil 15kasım: )
hihihhi: )
bonus şaka ediyom yanlış anlama emi canım....
gerçektende 15kasım çıkarmış: )

Bakiyom herkeşi bi merak sarmis

Kasimpati gelsede dogrusunu deyiverse

Yov gardasim sen benim spor dk larimi yanlis yazdigindan beri ne zaman alindigimi gordun allasen

Zeynepppp catlak zeynep sen bu halinle perte cikmak icinmi cocuk istiyon la

Bi sor dimi tavsiye ediyommu ben 3 cocuk

Gecmis olsun tekrar kaplica falan iyi gelir belki onuda sormak lazim her romatizma kaplicaya gelmiyo cunku.

Havalar isininca hergun gunese cik mutlaka en muhtesem d vitamini kaynagi. Bende bi diyim anneme belki ondada boyle bisey vardir bilmiyormki

Yov gardasim sen benim spor dk larimi yanlis yazdigindan beri ne zaman alindigimi gordun allasen

Ay güldürdün beni yine kız: )))))))
Çok yaşa emi.
Alınırsanda soyle mutlaka, asla ufakta olsa incitmek istemem seni canım benim...

Yeliz cok gecmis olsun allahim cocuklarla imtihan vermesin cok zor.
Amin canim sagolasin
Cok tatlisin ya sen guldurdun beni aksam aksam

selamun aleyküm güzeller
bu akşam kısmetse yolculuk var kayseriye doğru. yolluk birşeyler yapıyorum.
çıkmadan bildirim yapayım. aslında yapmasam daha iyi ama yinede yapayım

kilo : 92
spor : Yok

A.slm dafi,hayirli yolculuklar ,iyi gezmeler sana..

Tuh yanlismi tahmin ettim sen de bakim hele tam olarak hangi gun dogdun

Çok araştırmacı gördüm seni. 17 kasım dermiş

ka sım pa tı 35

toplamda 15hane, 17değil 15kasım: )
hihihhi: )
bonus şaka ediyom yanlış anlama emi canım....
gerçektende 15kasım çıkarmış: )

Ayy kizlar siz cok yasayin insallah,sesli güldümm yazilariniza..:)merakinizi gideriyorum öyle ise hazir misiniz 12 kasim..:)yaklasmissiniz aslinda..:)

bugun ki yediklerim...

Sabah:ceviz,2 tereyagli yumurta,5,6 zeytin,maydonoz,roka,3 ceriyy,yarim salataliktan olan salata.

aksam:1 kase yogurt,1 kase kabak sote,biraz dünden kalmis musakka,1 portakal.

aralarda:kahve.

Yesil cayi bugün icmedim,sanirim tansiyonumu yükseltiyor..böyle bir etkisi varmi bilmiyorum ama bana öyle geldi sanki..siz daha iyi bilirsiniz kizlar yesil cay tansiyon yükseltirmi acaba?

Maşallah herkes sporlara başlamış
Ben naptım yedim de yedim bugün ama akşam yemeği yemedim üstelik eşimin getirdiği şerbetli tatlıya da ağzımı sürmedim
Yarın ben de yürüyüş yapmayı ümit ediyorum inşallah fırsat bulabilirim

Cok gecmis olsun arkadasim Allah sifa versin

sağol canım....

gecmis olsun canim

sağol canım..

daykom bn bugun dısarda yurudum bıraz inanki evdede yeni oturuyorum sayılırmı acep
ınsallah çabuk geçer canım dikkat et kendine zeynep hayırdır hamılemı kalmak ıstıyodunkı sen

sağol canım...ee şeyy kem küm falan filan...zor bi soru oldu yaa...istiyorum aslında ama birazda korkuyorum...zaman konusunda kararsızdım (sanki benim elimdeymiş gibi) artık 6 ay kafam rahat...

Allah iyiliğini versin kız ne güldüm...

tavsiye etmiyonmu yani...ay ne yapayım ya yas gidiyo ve gittikçe daha iyi olmayacam hala biraz sabrım ve takatim varken olsun istiyom işte...özledim kız minik minik yumuş yumuş bi bebişi kokusunu...

Hayırlı akşamlar
Yelizcim Allah şifa versin yavruna
Zeynepcim sana da geçmiş olsun
Kasımpatı benim kardeşim de 12 Kasım doğumlu :)

sağol ablacım...

bu akşam kayınpederin tanıdığı bi eczacı vardı dvitanini bulamadık buralarda ona gittik dönüşte de eve ugradık kaynanamın difrizde uzun zamandır duran kabagım vardı benim onu tutturdu elime aylar oldu yap şunuda yiyin diyee..kısaca yarın kabak tatlısı yapıcamm onuda yiyim sonra başlıyayım diyete...en kısa zamandada sporuma...

slm kizlar uc gundur her sabah 1saat yuruyorum.aksamlarida yarimsaatte gobek eritecek hareketler yapiyorum.ve suan her yerim agriyo.ozellikle yanlarim.ha bugun yine tartildim.91.500 olmusum . 100 grm zayifliyorum hergun.sabahlari kahvaltiya kahve basladigm icin.bide yogurtlu kür.yeyince hic bisey yemiyorum aksam bi kase yogurt corbasi ictim.ikide siyah ekmek yecim bolda salata. simdide cay ile iki tane un helvasi yiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…