Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar leslie nedemek
Evde yuruyus programi canim leslie bunu yaptiran kadinin ismi. Yotube da ara bak gorursun zaten. Yavastan baslayi hizliya dogru bir suru programi var ve cogusu youtubda yok. Bazi sitelerden indiriliyo.

Oncelikle kalp hastalari icin hazirlanmis sonra genisletilmis bir program basit gorunsede vucudu cok guzel sekillendiriyo duzenli yapildiginda.

Denemeni tavsiye ederim yeni gelen diger arkadaslarada. Bununla ilgili spor bolumunde bir baslik olucakti.

himm bakiyim ozaman bunun bolumlerine.cok sagol

ben yeterince yuruyus yapiyorum zaten.en az gunde 1saat yururum.acaba ondanmi bacak ve basenim yok.elimlemi yurusem acaba ustum zayif olsa

Zeynep. Demek bebik kokusu istiyon sadece mis kokulari yok ama biliyon demi

Bu kiloyla hamile kalmak dogurmak seker hastaliginin artmis riski sarkan gobek bozulan psikoloci ve bir adet vucut......

Tamam kokulari cok guzelde sikintilarida cok. Hazirda 2 tane oldugundan 3. Hamilelik daha zor gecicek herbiseyi dusun yani yinede sen bilirsin.

bonusum valla saydıklarını ve fazlasını düşündüğüm için cesaretim gelmiyo zaten yoksa şimdiye çoktaannn yapmıştımm...çok seviyom bebişleri çünküü....bide kalabalık aileyi seviyorum...küçükken zor mutlaka ama büyüdüklerinde falan güzel bi duygu...neyse nasip sonuçta kısmetimizde varsa her türlü olur nasılsa yoksada ben ne kadar uğraşsam boşş...Takdir-i ilahi....

ben yeterince yuruyus yapiyorum zaten.en az gunde 1saat yururum.acaba ondanmi bacak ve basenim yok.elimlemi yurusem acaba ustum zayif olsa

Vay arkadas fikre gel. Ust bolge icinde hareketleri var leslinin bazi videolarda sen mesela onlari daha cok yaparsin resimle farki daha iyi gorursun basladigin resmini cek mutlaka

bi kizim var.disari icin oluyor.onun yuzunden cikiyorum. zaten.o uyuduktan sonrada yuruyus yeri var evime yskin.orda

kizim var onun sayesinde cikiyorum.
çocukla gezicek uygun yer varsa güzelmiş...ben benim cadıyla dışarı çıkınca onu kollamaktan başka bişeyle ugraşamıyorum...etrafım caddelerle çevrili bide sanayi mahallesi tırların çok işlediği bir yer çocuğun elini nasıl tutuyosam arada anne elimi çok sıkıyosun diyo...ne uzattım lafı temiz havada yürüyüş hep hayalimdi ama nasip olmuyo bir türlü..

Allah hayirlisini en dogru zamani nasip etsin hakkinizda hem senin hem ailen icin.

Vay arkadas fikre gel. Ust bolge icinde hareketleri var leslinin bazi videolarda sen mesela onlari daha cok yaparsin resimle farki daha iyi gorursun basladigin resmini cek mutlaka
napim bonuscum.keske basenim bacaklarim olsaydida gobek gogus sirt yaglarim olmasaydi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…