Evde yuruyus programi canim leslie bunu yaptiran kadinin ismi. Yotube da ara bak gorursun zaten. Yavastan baslayi hizliya dogru bir suru programi var ve cogusu youtubda yok. Bazi sitelerden indiriliyo.kizlar leslie nedemek
tsk ederim.simdi yaptm bunu 14dk.surdu. bana bi fayadsi olmazki bunun.ben topitop gibiyim.bacaklarim basenim yok zaten.
himm bakiyim ozaman bunun bolumlerine.cok sagolEvde yuruyus programi canim leslie bunu yaptiran kadinin ismi. Yotube da ara bak gorursun zaten. Yavastan baslayi hizliya dogru bir suru programi var ve cogusu youtubda yok. Bazi sitelerden indiriliyo.
Oncelikle kalp hastalari icin hazirlanmis sonra genisletilmis bir program basit gorunsede vucudu cok guzel sekillendiriyo duzenli yapildiginda.
Denemeni tavsiye ederim yeni gelen diger arkadaslarada. Bununla ilgili spor bolumunde bir baslik olucakti.
ben yeterince yuruyus yapiyorum zaten.en az gunde 1saat yururum.acaba ondanmi bacak ve basenim yok.elimlemi yurusem acaba ustum zayif olsaEvde yuruyus programi canim leslie bunu yaptiran kadinin ismi. Yotube da ara bak gorursun zaten. Yavastan baslayi hizliya dogru bir suru programi var ve cogusu youtubda yok. Bazi sitelerden indiriliyo.
Oncelikle kalp hastalari icin hazirlanmis sonra genisletilmis bir program basit gorunsede vucudu cok guzel sekillendiriyo duzenli yapildiginda.
Denemeni tavsiye ederim yeni gelen diger arkadaslarada. Bununla ilgili spor bolumunde bir baslik olucakti.
tsk ederim.simdi yaptm bunu 14dk.surdu. bana bi fayadsi olmazki bunun.ben topitop gibiyim.bacaklarim basenim yok zaten.var
ben bi haftadir pazartesiden beri iciyorum limonlusunu.sik wcye gittiriyorKasimpati :))
Yesilcayda da kafein var tansiyon yuksektebilir belki limonla icmeyi dene istersen yani sansini zorla icmek icinyesil cay icilince daha guzel kilo veriliyo gercekten
ben yeterince yuruyus yapiyorum zaten.en az gunde 1saat yururum.acaba ondanmi bacak ve basenim yok.elimlemi yurusem acaba ustum zayif olsa
sormasi ayip olmazza yasiniz kactembel bende başlasam iyi olucakk...
bi kizim var.disari icin oluyor.onun yuzunden cikiyorum. zaten.o uyuduktan sonrada yuruyus yeri var evime yskin.ordaçoluk cocuk yokmu nasıl çıkıyosun hergün...
kizim var onun sayesinde cikiyorum.çoluk cocuk yokmu nasıl çıkıyosun hergün...
Zeynep.Demek bebik kokusu istiyon sadece mis kokulari yok ama biliyon demi
Bu kiloyla hamile kalmak dogurmak seker hastaliginin artmis riski sarkan gobek bozulan psikoloci ve bir adet vucut......
Tamam kokulari cok guzelde sikintilarida cok. Hazirda 2 tane oldugundan 3. Hamilelik daha zor gecicek herbiseyi dusun yani yinede sen bilirsin.
ben yeterince yuruyus yapiyorum zaten.en az gunde 1saat yururum.acaba ondanmi bacak ve basenim yok.elimlemi yurusem acaba ustum zayif olsa
yok ya onun icin degil.benmi cok yaslandim acaba diye.kilolar gram gram gidiyo.yas gectikce kilo gecmezmis yaEn son biri daykoya yasini sorduyduda o an ben vardim olan olmustu te allahim bende az degilim kadinin sirrini acik etmistim
çocukla gezicek uygun yer varsa güzelmiş...ben benim cadıyla dışarı çıkınca onu kollamaktan başka bişeyle ugraşamıyorum...etrafım caddelerle çevrili bide sanayi mahallesi tırların çok işlediği bir yer çocuğun elini nasıl tutuyosam arada anne elimi çok sıkıyosun diyo...ne uzattım lafı temiz havada yürüyüş hep hayalimdi ama nasip olmuyo bir türlü..bi kizim var.disari icin oluyor.onun yuzunden cikiyorum. zaten.o uyuduktan sonrada yuruyus yeri var evime yskin.orda
kizim var onun sayesinde cikiyorum.
bonusum valla saydıklarını ve fazlasını düşündüğüm için cesaretim gelmiyo zaten yoksa şimdiye çoktaannn yapmıştımm...çok seviyom bebişleri çünküü....bide kalabalık aileyi seviyorum...küçükken zor mutlaka ama büyüdüklerinde falan güzel bi duygu... neyse nasip sonuçta kısmetimizde varsa her türlü olur nasılsa yoksada ben ne kadar uğraşsam boşş...Takdir-i ilahi....
kaç yaşındasınkii..yok ya onun icin degil.benmi cok yaslandim acaba diye.kilolar gram gram gidiyo.yas gectikce kilo gecmezmis ya
napim bonuscum.keske basenim bacaklarim olsaydida gobek gogus sirt yaglarim olmasaydi diyorum.Vay arkadas fikre gel.Ust bolge icinde hareketleri var leslinin bazi videolarda sen mesela onlari daha cok yaparsin resimle farki daha iyi gorursun basladigin resmini cek mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?