Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biriktir anacım biriktir,
Damlaya damlaya göl olur, oda akar gider sel olur
Bende iş yerinde arkadaşımla aynı şeyleri yapıyoruz. Bizimkisi lıght cola kutusu canımopuyorumnanaktan

kandiliniz mübarek
ibadetleriniz makbul
dualarınız kabul olsun opuyorumnanaktan
kızçelerim bayramdan sonraya kadar gelemeyebilirim..şimdiden ÇOOOOOKKKKK GÜZEL BAYRAMLARopuyorumnanaktan

mübarek kadir gecesini cenabı hak hepimize bağışlanma vesilesi kılsın inşallah.
bugün istanbul eyüp semtinde eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittim çok güzel bir gündü allahıma hamd olsun.yalnız bi sorun var ben bugün ipin ucunu kaçırdım hanımlar :kedi:
iftarı sapıtmış gibi yaptım az önce eve gelince tartıldım 4 kilo fazla çıkıyorum yuh bana çüş bana bu ne bölekaydirigubbakcemilemafoldumben

Dualarınızda burdaki arkadaşlarınızıda unutmayın emi :1hug:

En makbul dua mümin kardeşine yapılan duadır :Saruboceq:

Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ım ve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.

Aldık bile canım.Hoş geldin......

Bende sahurda yeyip yatınca kabus görüyorum.Ramazan başında 3 defa kabus görünce korkudan sahur saatinde yemeği bıraktım.Gece 01.30-02.00 civarında yeyip yarım saat kadar sonra yatıyorum.Sabahta 06.15 te kalkıp işe gidiyorum.Çok uykusuz kalıyorum ama korkulu rüya görmektense uyanık kalmak evladır derler.
Bu arada 6 kiloluk başarını alkışlıyorum canım.
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ay ne güzel...Çocukluğumu hatırlattın bana..Sağol canım....İçim çok hoş duygularla doldu.Büyükannelerimi ve onların tatlı sohbetlerini özledim...

Biriktir anacım biriktir,
Damlaya damlaya göl olur, oda akar gider sel olur
Bende iş yerinde arkadaşımla aynı şeyleri yapıyoruz. Bizimkisi lıght cola kutusu canımopuyorumnanaktan

Kutuya da bakarmısın...Özelliği var...LİGHT....Bize de bu yakışır.Normal cola kutusu kullanım için bile olsa olmazzzzzz.....

Beyzus bende severim Pierlotiyi. Buyrun, bayramdan sonra türk kahvesi yudumlayalım.

Sağol canım....Çok sevinirim.Görüşmüşte oluruz.Ne güzel olur inşallah....İnşallah...

Yalnışlık vardır anacığım bu işte.Kısa zamanda 4 kilo almış olamazsın....Yoksa olabilirmisin...Hıııı??????

aramıza yeni katılan arkadaşlarımızz hoşgeldiii a.s. opuyorumnanaktan

dün yoktum bugünde geç kaldım özledim szleri.. :kedi: opuyorumnanaktan
bu arada okurcum iyiyim canım sen nasılsın?
snnle karşılaşamıyoruz baya bi zamandır.bn iş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar.sende iyisindir umarım cnm opuyorumnanaktan

beyzuş kullanıcısından alıntı

Yalnışlık vardır anacığım bu işte.Kısa zamanda 4 kilo almış olamazsın....Yoksa olabilirmisin...Hıııı??????[/QUOTE[/B]

bilmiyom ki anacım nasıl olur ben 4 kilo yemek mi yedimakannehir sığarmi mideye acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

öncee avatarına ba-yıl-dım çok güzel bir kedücük,
hayır vucudunun su tutma zamanıdır böyle günlerde 4 kilo alıyorum avuçlarım bile şişiyor diğer şişenleri sizde biliyonuz ondandır bozma moralini,hihoyyyt

bizde bugün iftarda dışarıdaydık bol tereyaağlı ve tatlıları lüplettik karı koca koca ramazanda bu ikinci tatlı yiyişimdi ama önceki yllarda hergün...yaaa...cokacimcoook

inşallah dediğin gibidir :sinifsinif:

yenaaaa bende bayramdan sonra başlıcammm ve sızın yardımlarnızlaaa başarıcam kısmetse ama çok merak ettım sen nasıl ındın 107 den 94 ee offf offf hayalı bıle guzel

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Allahım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine, dualarımızı kabul etsin..
Günahlarımızı affetsin..
:Saruboceq:

yenaaaa bende bayramdan sonra başlıcammm ve sızın yardımlarnızlaaa başarıcam kısmetse ama çok merak ettım sen nasıl ındın 107 den 94 ee offf offf hayalı bıle guzel

Canım hoşgeldin,inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflar..
Sağlıklı birde bebişin olur..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…