ALINTI YAPMADAN HERKEZE
nasıl para biriktirdiğimi sormuşsunuz ya, ekonomi bölümünde para biriktirmek ist. adlı topik var oradaki arkadaşlardan esinlendim, milyoncudan kumbara aldım güne en az 2tl atmaya çalışıyorum bazen 20tl de olyor bende yeni başladım biriktirmeye...
benim kızımla oğlum arasında 9 yaş var ama bir sorun yaşamadım tabi ilk çocuğun kız olması ayrı nimet galiba, zaten çok istemişti kardeşi, küçükanne gibi baktı kardeşine ve hala kardeşine düşkündür.
Bu vesile ile hepinizin KADİR GECESİNİN İBADET BEREKETİ İLE GEÇMESİNİ VE HAYIRLI DUALARINIZIN KABUL OLMASINI dilerim...
Beyzus bende severim Pierlotiyi. Buyrun, bayramdan sonra türk kahvesi yudumlayalım.
Merhaba benide aranıza alırmısınız 116 kg ımve destekle hep birlikte zayıflamak istiyorummm a.s.
Teşekkür ederimmm o sizin güzel bakan yüreğinizzz :kedi:
Bayram ertesinin gelmesini dört gözle bekliyorum ozaman tam manasıyla başlayabileceğim sağlıklı beslenmeye, gerçi ramazanda sadece iftardan iftara yiyerek 6 kg verdimSahura kalkmak gerekiyor biliyorum ama yiyip yatınca uyuyamıyorum midem ağrıyor orucumuda kaçırmak istemediğimden bende sadece kalkıp su içiyorum sahurda, iftara kadar ölüyorum açlıktan ama idare edeceğiz artık çok az kaldı zaten :)
kızlar allah dualarımızı kabul eder inşalllah kadir gecemiz mübarek olsun
ben ananemi özledim eskiden kadir gecesi ananem büzgü baklava derdi bayramlık 2 tepsi yapılır 1 i şerbetlenir kadir gecesine sahura kadar oturulur bana ilahi söylerdi aklıma geldi 1 dörtlüğü yazayım bari
hu hu hudem ben
yolbilmemeki gidem ben
kuranı hatmederek imanınan gidem ben
şimdi 1 karı bi koca gurbette akraba yok özel günlerin de tadı yok neyseki yaşamışım kızıma anlatabilirim
Biriktir anacım biriktir,
Damlaya damlaya göl olur, oda akar gider sel olur
Bende iş yerinde arkadaşımla aynı şeyleri yapıyoruz. Bizimkisi lıght cola kutusu canımopuyorumnanaktan
Beyzus bende severim Pierlotiyi. Buyrun, bayramdan sonra türk kahvesi yudumlayalım.
mübarek kadir gecesini cenabı hak hepimize bağışlanma vesilesi kılsın inşallah.
bugün istanbul eyüp semtinde eyüp sultan hazretlerini ziyarete gittim çok güzel bir gündü allahıma hamd olsun.yalnız bi sorun var ben bugün ipin ucunu kaçırdım hanımlar :kedi:
iftarı sapıtmış gibi yaptım az önce eve gelince tartıldım 4 kilo fazla çıkıyorum yuh bana çüş bana bu ne bölekaydirigubbakcemilemafoldumben
beyzuş kullanıcısından alıntı
Yalnışlık vardır anacığım bu işte.Kısa zamanda 4 kilo almış olamazsın....Yoksa olabilirmisin...Hıııı??????[/QUOTE[/B]
bilmiyom ki anacım nasıl olur ben 4 kilo yemek mi yedimakannehir sığarmi mideye acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
inşallah dediğin gibidir :sinifsinif:öncee avatarına ba-yıl-dım çok güzel bir kedücük,
hayır vucudunun su tutma zamanıdır böyle günlerde 4 kilo alıyorum avuçlarım bile şişiyor diğer şişenleri sizde biliyonuz ondandır bozma moralini,hihoyyyt
bizde bugün iftarda dışarıdaydık bol tereyaağlı ve tatlıları lüplettik karı koca koca ramazanda bu ikinci tatlı yiyişimdi ama önceki yllarda hergün...yaaa...cokacimcoook
yenaaaa bende bayramdan sonra başlıcammm ve sızın yardımlarnızlaaa başarıcam kısmetse ama çok merak ettım sen nasıl ındın 107 den 94 ee offf offf hayalı bıle guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?