ben kahvaltıyıı geç yaptığım için öğlen pek bişey yemem alışkanlık etmiş bu bende. yanlış bişey aslında doğru akşama daha çok acıkıyorum ama yemek istemiyorum.
İki ogun besleniyorsun o zaman..
Kac kilosun.?
Cuma gunleri liste yapiyoruz..evet genelde öyle. doğum sonrası hiçm kilomu görmemek için ama 90ı geçiğimdir. yarın veya çarşamba tartılıcam artık.
hosgelmissin canim.merhaba ben yeniyim aranızda :) bugünden itibaren amacım için nefsime hakim olmaya çalışıcam :) bebeğim olduğu için sabah 1o.30 da kalktım ve kahvaltıda 4-5 tane zeytin yumurta ve 2 bardak çay içtim. saat 1.30 gibide 2 tane elma yedim. akşam ne yerim bilmiyorum :) ama artık kendime dur deme zamanı bebeğimde ek gıdaya başladığı için daha rahat kilo verebilir inşşş...
ve aleykum selamselamün aleyküm...
Oooooohhhhhh keyif sendekizlar bugun gune erken basladim bi saat yurudm.eve geldim saat 10 du.2mil leslie yaotim dus aldim.kahvalti yaptim.yumurta bi dilim siyah ekmek.3zeytin.domates salatalik. yemegimi yaptim.kizimi uyuttum. simdide kahvemlekeyfi.
Aleykum selamselamün aleyküm...
Aleykum selam
Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim az daha uyuyacağım
Yarından itibaren sabah uykularına ara vermek zorundayım sınava az kaldı kızım artık evde Çalışacak Allah hepsine kolaylıklar versin
Asucum Allah yardimiciniz olsun canim..cok heyecanli ve yorucu bir durum..seneye biz de sira ama simdiden kizimi heyecan sardi diyebilirim..
Allah emeklerini bosa cikarmaz insallah..
Haklısın süt ayran epeyce iyi oluyor böyle durumlarda
Sütlü kahve de olabilir o da iyi geliyor bana
ufff şimdi biraz geçmişe baktıda gçen sene buzamanlar 127 kıloymusum ben bu kıloları nasıl tekrar aldım uffffffff ozaman bıle çok kıloluydum sımdıne yapacam ben allahım ne olurdua edın canım çok sıkıldı ozaman bı umıdımvardı sımdı butun umıdımı kaybettim
Gunaydin arkadaslar..
Hayirli haftalar diliyorum hepimize...
Meyra ben cocukken sakiz cignemeyi asiri severdim..tipitip vardi bizim donemimiz de tercihimdi..
Gece cignedigim de annem gece sakiz cignemenin iyi olmadigini soyleyip izin vermezdi.ben de dinler ve inanirdim..hic sorgulamadim gercekcilik payini ve nedenini.:))
Sakiz cigneyen gece kusundan yola cikarak nerden nereye...
kizlar bugun gune erken basladim bi saat yurudm.eve geldim saat 10 du.2mil leslie yaotim dus aldim.kahvalti yaptim.yumurta bi dilim siyah ekmek.3zeytin.domates salatalik. yemegimi yaptim.kizimi uyuttum. simdide kahvemlekeyfi.
Iyiyim cok sukur sen nasilsinnasılsın canım?
Iyiyim cok sukur sen nasilsin
bugun hiperaktufligim tuttu ilk kez.sonda olabilir.Oooooohhhhhh keyif sende
yenacım dün kayseriden geldik biliyorsunDafi ne pisireceksin..?
Asucum evet bir iki tanidigim senin dedigini uyguladilar bu sene..ne kadar dogru bilemiyorum..
benimde var barbunyaBen de barbunya koydum ocağa yanına pilav çorba yaparım bir de vişne kaynıyor içsinler
Yenacım bence de doğruluğu tartışılır hem de imkanı olmayanlar ne yapsın yıllık 15 -20 bin liralardan bahsediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?