Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgelmissin canim.

kizlar bugun gune erken basladim bi saat yurudm.eve geldim saat 10 du.2mil leslie yaotim dus aldim.kahvalti yaptim.yumurta bi dilim siyah ekmek.3zeytin.domates salatalik. yemegimi yaptim.kizimi uyuttum. simdide kahvemle keyfi.

Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim az daha uyuyacağım
Yarından itibaren sabah uykularına ara vermek zorundayım sınava az kaldı kızım artık evde Çalışacak Allah hepsine kolaylıklar versin
Asucum Allah yardimiciniz olsun canim..cok heyecanli ve yorucu bir durum..seneye biz de sira ama simdiden kizimi heyecan sardi diyebilirim..
Allah emeklerini bosa cikarmaz insallah..

amin inş.

Haklısın süt ayran epeyce iyi oluyor böyle durumlarda
Sütlü kahve de olabilir o da iyi geliyor bana

sütlü kahvede iyi fikir ablam: )

canım dün dündür bugün bugündür...
geçmişle bugünü bir tutmayalım, her ikisi farklıdır, her ikiside farklı şartlar içerir...
yani üzme kendini, takılma geçmişteki rakama, sana düşen elinden geleni yapmaya çalışmak...

: )))))
ben olsam kesin sorgulardım: )

kizlar bugun gune erken basladim bi saat yurudm.eve geldim saat 10 du.2mil leslie yaotim dus aldim.kahvalti yaptim.yumurta bi dilim siyah ekmek.3zeytin.domates salatalik. yemegimi yaptim.kizimi uyuttum. simdide kahvemle keyfi.

ohh maşaallah...

Uzun aradan sonra bugu bi menu paylasayim sabah:bir dilim kepek ekmegi bor uemek kasigi visne receli bir haslanmis yumurta yarim ceviz bir dilimkasar peynir arada:5 badem 3 kuru kayisi 20adet kuru uzum ve yesil cay ogle:bir kase pirasa yemegi bir bardak ayran arada:bir bardak tarcinli sut aksam:beser kasik pilav ve nohut salata ayran

Dafi ne pisireceksin..?

Asucum evet bir iki tanidigim senin dedigini uyguladilar bu sene..ne kadar dogru bilemiyorum..
yenacım dün kayseriden geldik biliyorsun geldiğimizden beri adam tutturdu pastırmalı kuru fasulye diye. bende çok ıslatmışım. yarısını yaptım yarısınıda kuşbaşıyla pişiririm dedim. az önce aradı yemeğe gelemiycem diye çocuklarda çıkacaklar kaldı benim fasulyeartık kaç gün yerim bilmiyorum pilavda var.

benimde var barbunya üstüne kuruda ekledik bu hafta fasulyeye talim

bu hafta bende menü paylaşayım. utanırda az yerim belki

sahur : yarım dilim ballı kaymaklı, yarım dilim tereyağlı baharatlı ekmek, 2 kayısı kıvamında yumurta, 1 avuç ceviz, yarım dilim peynir, 5 zeytin, 1 kupa yeşil çay, 1 fincan kahve

akşam : 1 hurma, 1 dilim ekmek , 1 tabak kuru fasulye, 3 acı biber, 1 kâse yoğurt, 1 fincan kahve

Afiyet olsun daficim..bakliyat bekledikce daha lezzetli oluyor sorun etme.:))
Ben de asudan kopya cektim yarin icin barbunya koydum ocaga..

Bonuscum minigin gazimi var neden huzursuz.?
Oglan iyilestimi umarim iyidir.
Dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…