bana azıcık ucundan nasıl verdın bu kıloları anlatırmısınnn
aminnnnnnnn cümlemize bu mubarek gecede butun ısteyenlere hayırlı bır evlat nasıp eylesın rabbım
Hergün muhakak yürüdüm..kepek ekmeği yedim,sınırlı..
Akşamları az yedim..yada şöyle söyliyeyim..Ben erken yedim akşam yemeğini..
aileme, Salata ve meyve yiyerek eşlki ettim akşam yemeklerinde..
herşeyden yedim ama az yedim..Ve gün içinde yedim..geç saatte diil yani..
Kısacası pekde özel birşey yapmadım..Çok kasmadım kendimi..
Canım günaydın, Kadir Gecen kutlu olsun.Benim sülalemde komple tansiyon,şeker v.s gibi şeyler mevcut.Bundan 4 ay önce eşim beni sık sık acile kaldırırdı.17-11, 16-10, 18-10 bu seviyelerde gezinir durur.Doktorum ilaca başlamam gerektiğini, bundan sonra kullanmama gibi bir lüksümün olmadığını, genetik olarak mevcut bir rahatsızlık olduğunu söyledi.
Ama şu bir gerçek ki Akupunktura gittiğim dönemlerde benim tansiyonum sürekli 11-7, 11-8 filan gibi seyrediyordu.Hiç problemim yoktu.
Bu aralar sinir, stres, sıkıntı beni mahfediyor.Sinirlerim bozuk.
İnşallah yine atlatırım atlatmaya ama, allahım kötü olaylardan esirgesin diyorum, her şeyin bilincindeyim ama nedense kafamdan bazı şeyleri resetliyemiyorum.:çok üzgünüm:
Haaa bu arada avatarın pek şeker olmuş.
YURDUŞUM nasıl oldun canım bugün göremedim seni yoksun buralarda merak ettim seni iyisindir umarım :Saruboceq::1hug:
hürmüz hoşgeldin, galiba yenisin.Bizimle beraber olmaktan kıvanç duyacağına eminima.s.
canım nerelerdesin sen ya avatarın da konuşuyor anam.opuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlarımızz hoşgeldiii a.s. opuyorumnanaktan
dün yoktum bugünde geç kaldımözledim szleri.. :kedi: opuyorumnanaktan
bu arada okurcum iyiyim canım sen nasılsın?
snnle karşılaşamıyoruz baya bi zamandır.bn iş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar.sende iyisindir umarım cnm opuyorumnanaktan
sen neler yaptınslmm canlarım bn geldimmm nasılsnız bakalımm opuyorumnanaktan
evet yaa avataım da pek hoş oldu
sende değiştir ablacımm değişiklik olsun
Valla ramazandan sonra müthiş değişiklik olacak canım, merak etme.opuyorumnanaktan
bayanlar bekle bekle gelen giden olmadı ama ben gitmeliyim artık...
herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
evet yaa avataım da pek hoş oldu
sende değiştir ablacımm değişiklik olsun
Valla ramazandan sonra müthiş değişiklik olacak canım, merak etme.opuyorumnanaktan
kızz yurdşumm zayıflamış halini m koycan yoksa
napıyım canım bnde iş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar ama hala ses yokiyiyim tatlım ugrasıp gıderız iştee
sen neler yaptın
aksama görümceme emege davetlıyizz
ne yapcaak bakalıımm
bayanlar bekle bekle gelen giden olmadı ama ben gitmeliyim artık...
herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlarımızz hoşgeldiii a.s. opuyorumnanaktan
dün yoktum bugünde geç kaldımözledim szleri.. :kedi: opuyorumnanaktan
bu arada okurcum iyiyim canım sen nasılsın?
snnle karşılaşamıyoruz baya bi zamandır.bn iş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar.sende iyisindir umarım cnm opuyorumnanaktan
beyzuş kullanıcısından alıntı
Yalnışlık vardır anacığım bu işte.Kısa zamanda 4 kilo almış olamazsın....Yoksa olabilirmisin...Hıııı??????[/QUOTE[/B]
bilmiyom ki anacım nasıl olur ben 4 kilo yemek mi yedimakannehir sığarmi mideye acep kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yenaaaa bende bayramdan sonra başlıcammm ve sızın yardımlarnızlaaa başarıcam kısmetse ama çok merak ettım sen nasıl ındın 107 den 94 ee offf offf hayalı bıle guzel
[B
]@ BEYZUS :[/B] burada ama yoksun sanırım hayatım. nasılsın bakalım?? kaydirigubbakcemile2
Beyzus, o halde bayramdan sonra bir tarih belirleyelimde Pierlotide buluşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?