Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bana azıcık ucundan nasıl verdın bu kıloları anlatırmısınnn

Hergün muhakak yürüdüm..kepek ekmeği yedim,sınırlı..
Akşamları az yedim..yada şöyle söyliyeyim..Ben erken yedim akşam yemeğini..
aileme, Salata ve meyve yiyerek eşlki ettim akşam yemeklerinde..

herşeyden yedim ama az yedim..Ve gün içinde yedim..geç saatte diil yani..

Kısacası pekde özel birşey yapmadım..Çok kasmadım kendimi..

Kandiliniz mübarek olsun Rabbim duası kabul olanlardan eylesinnn
Mevlam istediklerimiz hayırlıysa nasip etsin

Ben de ne namaz var bu gece ne Kur'an çok ügünüm
Bol bol tesbih çekmeye çalıştım salavat getirdimm

aminnnnnnnn cümlemize bu mubarek gecede butun ısteyenlere hayırlı bır evlat nasıp eylesın rabbım

Canımmmmmmmmmmm Amin hemde tüm kalbimle

evlat öyle birşeyki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hiç kimseye evlat hasreti evlat acısı yaşatmasınn
Evlatlarımız Rabbime emanet olsunn

Bendee işe yemek tabaklarını küçültmekle ve Önce çocukları doyurup sanraaaaaa kendim yyiyerek başladımm kepek ekmegi düzenli yemedim ama ekmegi mutlaka günde en fazla 5 dilim yedimm akşam altıdan sonra yemedimm aşşa gukarı 5-6 ayımı aldı

He bide kilo çizelgemdede yazıyo gerçektende sanki oruç tutuyormuşcasına yemekleri sadece sofrada yedimm onun haricinde kesinlikle azıma bişey sürmedimm

Hani Ramazanda orucumuz bozulmasın diye tetikteyisdir ya o hesap azım sımsıkı kapalıydı

spor filan yapamadım maalesef oyüzden sarkmaya başladı heryanımm

günaydın hanımlar opuyorumnanaktanbin aydan daha hayırlı olan bir geceyi dualarla ibadetle eda etmenin rahatlıgıyla güne başladık herkese hayırlı sabahlar hayırlı işleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın bayanlar!!

bir kaç gündür yoklama da yoktum. umarım her şey yolundadır. herkes iyidir. neler yaptınız bakayım dedim ama sayfalar uçmuşş gitmişşş yine bol bol konuşmuşsunuz maaşallahh :))

YURDUŞUM nasıl oldun canım bugün göremedim seni yoksun buralarda merak ettim seni iyisindir umarım :Saruboceq::1hug:

hürmüz hoşgeldin, galiba yenisin.Bizimle beraber olmaktan kıvanç duyacağına eminima.s.

canım nerelerdesin sen ya avatarın da konuşuyor anam.opuyorumnanaktan

evet yaa avataım da pek hoş oldu
sende değiştir ablacımm değişiklik olsun

iyiyim tatlım ugrasıp gıderız iştee

slmm canlarım bn geldimmm nasılsnız bakalımm opuyorumnanaktan
sen neler yaptın
aksama görümceme emege davetlıyizz
ne yapcaak bakalıımm

iyiyim tatlım ugrasıp gıderız iştee
sen neler yaptın
aksama görümceme emege davetlıyizz
ne yapcaak bakalıımm
napıyım canım bnde iş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar ama hala ses yok
bu akşam bizede arkadaşlarım gelicek iftara kaydirigubbakcemile2

bayanlar bekle bekle gelen giden olmadı ama ben gitmeliyim artık...
herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan

Merhaba canım........İnşallah hakkında hayırlı olacak ve seni çok memnun edecek bir iş bulursun.Sonrada hep beraber kutlarız......

Yok yok ödem yapmışsındır.Gerçektende 4 kilo nasıl yersin.....Belki bu gün düşmüştür bile kilolar........

yenaaaa bende bayramdan sonra başlıcammm ve sızın yardımlarnızlaaa başarıcam kısmetse ama çok merak ettım sen nasıl ındın 107 den 94 ee offf offf hayalı bıle guzel

Önce hayal edeceğiz canım.....Sonra bu hayalin peşine takılıp başarıya ulaşacağız.Merak etme.İstersek yapıyoruz.Bir sürü zor işin altından kalkıyoruzda kilomu veremeyeceğiz.Bizim elimizde......

[B

]@ BEYZUS :[/B] burada ama yoksun sanırım hayatım. nasılsın bakalım?? kaydirigubbakcemile2

Canım gündüz üzerinize afiyet biraz başım ve gözlerim ağrıyordu.Fazlalaşmasın diye pek okuyamadım sayfaları.Girip çıktım bir ara...O zaman karşılaştık galiba ama yazacak halim yoktu......

Beyzus, o halde bayramdan sonra bir tarih belirleyelimde Pierlotide buluşalım.

Harika olur.Havalar bozmadan görüşsek ne güzel olur......İSTANBULLU HATUNLAR......
Bayramdan sonra Pier Loti de buluşalım........Bu ara uğramayan arkadaşlar sizde duyun.
Seçillllll,,Ossnurrrrrrrrr,Tursariiiiiii .........
Ve Dream..(seni ayrı yazdım çünkü sen her gün geliyorsun kk ya diye.Yoksa başka bir ayırım yok.)
Ve diğer İstanbullular.......Hadi cevap verin bakem.........
Şimdi daveti yaptık ama ben bayramdan sonra izne çıkacağım...Ekimin 8 nde döneceğim.
Dönüşüme ayarlasak olurmu......
İznimde nasip olursa YURDUŞUMU göreceğim.Oyyy öpüp seveceğim onu.Kısa olur 15-20 dakka ama olsun.......

iyi geceler bayanlar... geldim bir bakayım diye. kızım bugün delirtmeye çalışıyor beni bu saat oldu hala uyumadı. ayağımda sallıyorum uyuyor bırakıyorum uyanıyor. çıldırmk üzereyimm bakalım ne zamn uyur. güya spor yapacaktım bu akşam :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…