- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım biraz üşütmüş neyseki ateşi felan yokarzu berkuras nikli arkadaş. evet yaa kına ve düğün için birde benim kız var artık oda bir yetişkin oldu boyu boyumu geçtii yani ...
geçmiş olsun
eve o kız mide amelyatı oldu bakalım beli bir süre sonra ne olucak...
fırında tam olarak nasıl yapıyorsun ? hazır difriz patatesi fırında güzel oluyor ama oda işenmiş yağlı zaten ..
bende patatesi çok iri dilimledikten sonra baharatlıyıp teflon tencereye koyuyorum yarım bardak suyla kapağı kapalı bişirdikten sonra kapağını açıyorum suyu iyice çekiyor güzel oluyor hee yinede en az 4 yemek kaşığı yağ koyuyorum ....
Tup mide ameliyati oldu yalniz sarkmalari icinde ayri bir operasyon yada daha farkli seyler yaptircakmis tam bilmiyorumBende patatesleri kekik ve kirmizi biberle karistiriyorum azicik yag tuz hoopp firina bizimkiler bayiliyo bu arada pelin Oztekinin ameliyat oldugunu bilmiyordum bir anlik gordum kizi sadece haberi dinleyememistim
kahvaltı için diyorsun dimi? olur tabiki bazen benimde canım kahvaltı yapmak istemez...
kızına da geçmiş olsun.
: (((
kvnede geçmiş olsun ablam.
amin, çok geçmiş olsun ablacım.
aynen baymicak: )
bebeğine geçmiş olsun.
evde bende sıkıldımda bayan sıcağı sevmiyom ben: )
allah kavuştursun canım.
yok meyracim bunalimdan diyorum. bazen geliyolar banada hic gitmiyolar zaten de. sagol kizim icin de.kahvaltı için diyorsun dimi? olur tabiki bazen benimde canım kahvaltı yapmak istemez...
kızına da geçmiş olsun.
: (((
kvnede geçmiş olsun ablam.
amin, çok geçmiş olsun ablacım.
aynen baymicak: )
bebeğine geçmiş olsun.
evde bende sıkıldımda bayan sıcağı sevmiyom ben: )
allah kavuştursun canım.
kizlar valla rejimi unuttum.kizim cok hasta.atesi var.eli ayagi buz gibi oluyo.tir tir titriyo. sabah 7de kalktik.cok korktum havale sandim.nasil oldugunuda bilmiyom ama.aksam ustu bu titreme yine oldu kisa surdu bu ama.
sağol ablacım sizede geçmiş olsun...Geçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım
Sağolun fikirler için
Ilginçtir benim küçük kız makarnayı yemez
Bendekiler de cins cins maşallah :))
Cok gecmis olsun
Patates kizartailirsin mesela
arzu berkuras nikli arkadaş. evet yaa kına ve düğün için birde benim kız var artık oda bir yetişkin oldu boyu boyumu geçtii yani ...
geçmiş olsun
eve o kız mide amelyatı oldu bakalım beli bir süre sonra ne olucak...
fırında tam olarak nasıl yapıyorsun ? hazır difriz patatesi fırında güzel oluyor ama oda işenmiş yağlı zaten ..
bende patatesi çok iri dilimledikten sonra baharatlıyıp teflon tencereye koyuyorum yarım bardak suyla kapağı kapalı bişirdikten sonra kapağını açıyorum suyu iyice çekiyor güzel oluyor hee yinede en az 4 yemek kaşığı yağ koyuyorum ....
kizlar valla rejimi unuttum.kizim cok hasta.atesi var.eli ayagi buz gibi oluyo.tir tir titriyo. sabah 7de kalktik.cok korktum havale sandim.nasil oldugunuda bilmiyom ama.aksam ustu bu titreme yine oldu kisa surdu bu ama.
insallah.bunada sukur.Gecmis olsun kuzuya baya hasta demek soguk ates olduguna gore cabuk atlatir ins
gittim grip baslangici diyo.ben boyle bi grip gormedim ya agri kesici ates dusurucuyu zor yazdi.burda ilaca karsilar.almanlarElifunda ateş tehlikeli Dr. Gitmediniz mi? İlacı filan yokmu soy bağri çocuğuda soğuk kopres yap geçmiş olsun....
git tabi diyetisyene bakalım alman diyetisyenler nasıl diyet listesi veriyor. bende yürüyüş planlamıştım ama arkadaşlar gelince kaldı bizim diyetisyenleride biliyorsun karatay hoca var epey azarlıyor insanı doğruda söylüyorda neysee... birde gürkan Kubilay vardı artık futbol maçları yorumluyor ne alakaysaa .....
menüler süper çabuk dönüş yaptın harika
güzelmiş gerçekten :)
ay bendede daha yemek yokk ne yapsamki bilemedim..büyük kız ateşi baya yükselmiş okulda yolda yürüyemiyodu nerdeyse biraz kucağıma aldım bir yandan küçüğü tutmaya çalıştım derken zorda olsa eve attık kendimizi ve ilaç verdim yemek istemedi şimdi uyuyo ama arada sayıklıyo inş uyuyup dinlenince kendine gelir...böyle olursa yarın göndermeyebilirim okula..
dusuda hic sevmiyo bez koyuyom bas bas bagiriyo.eli ayagi buz gibi.bitaraftanda usuyomuki diyom.napcam sastimsağol ablacım sizede geçmiş olsun...
ay benimde eşim dahil herkes makarnacı...hergün yapsam genemi demezler...
sağol canım..
benimde kızım istedi bugun pazar günü kahvaltıya yaparım dedim..uzun zaman oldu özledik....
tencerede bende yapıyorum aynen ama hiç su koymuyorum sonuna doğru az ocağın altını açıp dibini kızartıyorum biraz süper oluyo...
çok geçmiş olsun canım yaa..bugun benim kızda aynı inş tez zamanda toparlarlar...ılık bi duş aldırsan biraz rahatlar...
evt salgin var.almanyadaymisin bilirsin.burda pek ilac yaxmiyolar.Diyetisyene ulasamadim malesef,sehir disinda sanirim e mail yazdim,cevap bekliyorum..diyetisyenim türk canim ama burda dogup büyüyenler türk kültüründen cok alman külturune yatkin oluyor malesef,bu yemek kültüründe de böyle..basladigimda listelerimi paylasirim tabi ki..Canan karatay cok mantikli geliyor bana,aslinda dogruyu söylüyor da ama uslubu farkli sadece...:)
Cok gecmis olsun yolcu,acil sifalar diliyorum...
Sizede cok gecmis olsun elifunda,salgin var sanirim bu ara..Allah sifa versin...
Allah şifa versin heryerde salgın var demekkizlar valla rejimi unuttum.kizim cok hasta.atesi var.eli ayagi buz gibi oluyo.tir tir titriyo. sabah 7de kalktik.cok korktum havale sandim.nasil oldugunuda bilmiyom ama.aksam ustu bu titreme yine oldu kisa surdu bu ama.
evt salgin var.almanyadaymisin bilirsin.burda pek ilac yaxmiyolar.
Bugün ben de artı çıktım yarın da kesin artı çıkarım
Fazla kaçırmadım ama hiç su içmedim zaten malum dönemdeyim
Gelsin artılar nursena uğraşacak benle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?