Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inan cok korkuyorum havale gecirirse diye.gorumcemde yasadi cocuk son anda evde havale geciren kadar almadilar hastaneye.benide o son ana kadr bekletmelrinden korkuyorum.ates kemigi guclendiriyomus.havale kizima bisey yaparsa sorarim onlara gucu.

inan cok korkuyorum havale gecirirse diye.gorumcemde yasadi cocuk son anda evde havale geciren kadar almadilar hastaneye.benide o son ana kadr bekletmelrinden korkuyorum.ates kemigi guclendiriyomus.havale kizima bisey yaparsa sorarim onlara gucu.

kaç yaşındaydı kızın...korkma ama sürekli takip ince giydir bide mumkün olduğunca çok su içir...sık sık soğuğa yakın ılık kompres yap bütün vucuduna özellikle koltuk altı dirsek içleri ve boynuna...

Ben akil vermim diye yazmamistim hepsini kompres birde kasiklara yapiliyo ilik bir banyo olabilir ama yuksek ates olunca titreyebilir birden suya girince kuvetinde oynatabilirsin durmazsa korkma ins bu geceyi gecirin sabaha daha iyi olursunuz
biz iki ates dusurucuyu 4 saate bir donusumlu verebiliyoruz yani dr o sekilde yaziyor sana ne verdiler

Yinede tedbirli olmak lazim sogukkanli ol allah korusun bir aksilik olursa falan. Ben yasamadim ama bildigim kadariyla oyle bir durumda cocugun basina su tutuyolar hastaneye gidene kadar.

Ya yanlis biseyde demis olmim icime dert oldu

Benimte telefon ayni sekilde :) az once bi dustu var ya icim parcalandi cocuklardan biri dusmus gibi uzuldum oyle yuzukoyun yerde yatiyodu

Merak ettim tablette sekerdi sodaydi oynuyonmu
Şeker işini bıraktım diyetteyiz yaa :)
Sodaya başladım bir de Meyveli felan var koyun neyim de var onu oynuyorum

Tanıdım tabii Melis di galiba ismin çocuklar nasıl
Iyi zayıflamıştın sen Yurtdışındaydın değil mi
Ben de iyiyim şükür
İyiler çok şükür küçük kızımda okula başladı abileriyle gidip geliyor(tabi ben bırakıyorum okula) 32 kilo vermiştim malesef aldım geri bıraktım kendimi iyice ama bugün karar verdim tekrar zayıflıycam,sen kaç kilo aldın geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…