iyi geceler bayanlar... geldim bir bakayım diye. kızım bugün delirtmeye çalışıyor beni bu saat oldu hala uyumadı. ayağımda sallıyorum uyuyor bırakıyorum uyanıyor. çıldırmk üzereyimm bakalım ne zamn uyur. güya spor yapacaktım bu akşam :sinifsinif:
Beyzus ablam bulusmayı yapalım tabı ,gunu belırleyelım sımdıden olur mu?
gelmek ıstemezmıyım ablacımhihoyyytbız zaten secıl, dream le konusuyrduk bulusma ayarlayalım dıye cok ıyı oldu bu:1hug:Allah kolaylık versin canım.İnşallah bir sıkıntısı yoktur da naz yapıyordur.Az sonra uyur.Bizim uykularımız onun olsun...:ecrin_bebek:
Aaaa çok sevindim gelmek istemene...Yaşasın...Herkes daveti görsünde.....Hepimize uyacak gün kararlaştıralım hep beraber......
gelmek ıstemezmıyım ablacımhihoyyytbız zaten secıl, dream le konusuyrduk bulusma ayarlayalım dıye cok ıyı oldu bu:1hug:
@BEYZUS : sağol canım. uykusu var uyumuyor benim sıpacık.. elinden gelse hiç uyumayacak. sıkıntısı yok çok şükür. tek derdi uyumak istememesi derdi varı yoğu benimle uğraşmak :))) canı sağolasıca işe başladığımdan beri geceleri de uyumak istemiyor. sanırım benimle zaman geçirmek için yapıyor. şimdi sızdı bakalım ne kadar uyuyacak??? bekliyorum 1 saat sonra meme emecek. emzirip yatarım artık...
sen nasılsın?? nasıl gidiyor hayat??? bir de hayatım ne zamandır soracağım unutuyorum sen nerede laborantlık yapıyorsun? yani özelde mi yoksa hastanede mi??
ayy bncede buluşalım yaa süper olur ablacımmm kaydirigubbakcemile5Merhaba canım........İnşallah hakkında hayırlı olacak ve seni çok memnun edecek bir iş bulursun.Sonrada hep beraber kutlarız......
amin ablacımm inşallahhh :Saruboceq: Şeniz
Harika olur.Havalar bozmadan görüşsek ne güzel olur......İSTANBULLU HATUNLAR......
Bayramdan sonra Pier Loti de buluşalım........Bu ara uğramayan arkadaşlar sizde duyun.
Seçillllll,,Ossnurrrrrrrrr,Tursariiiiiii .........
Ve Dream..(seni ayrı yazdım çünkü sen her gün geliyorsun kk ya diye.Yoksa başka bir ayırım yok.)
Ve diğer İstanbullular.......Hadi cevap verin bakem.........
Şimdi daveti yaptık ama ben bayramdan sonra izne çıkacağım...Ekimin 8 nde döneceğim.
Dönüşüme ayarlasak olurmu......
İznimde nasip olursa YURDUŞUMU göreceğim.Oyyy öpüp seveceğim onu.Kısa olur 15-20 dakka ama olsun.......
ewt konuşuyoduk ayarlıyalım diye.herkese uyan bi gün belirliyelim ve görüşelim kısmetse zemuszemusgelmek ıstemezmıyım ablacımhihoyyytbız zaten secıl, dream le konusuyrduk bulusma ayarlayalım dıye cok ıyı oldu bu:1hug:
ayy bncede buluşalım yaa süper olur ablacımmm kaydirigubbakcemile5
bn senin güzel yüreğini biliyorum ablacım merak etmee opuyorumnanaktan
ewt konuşuyoduk ayarlıyalım diye.herkese uyan bi gün belirliyelim ve görüşelim kısmetse zemuszemus
Tamamdır o zaman canım...Diğer arkadaşlarıda bekleyip günü kararlaştıralım...
ewt ewt bncedee kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
bu arada nasılsın canım ablamm opuyorumnanaktan
İyiyim canım sağol...Yaramaz bir şey yok allaha şükür....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Arkadaşlar buluşma tarihinide belirleyelim. Çok geç olmasın malüm artık havalar soğumaya başlıyor.
beyzuş kullanıcısından alıntı
Harika olur.Havalar bozmadan görüşsek ne güzel olur......İSTANBULLU HATUNLAR......
Bayramdan sonra Pier Loti de buluşalım........Bu ara uğramayan arkadaşlar sizde duyun.
Seçillllll,,Ossnurrrrrrrrr,Tursariiiiiii .........
Ve Dream..(seni ayrı yazdım çünkü sen her gün geliyorsun kk ya diye.Yoksa başka bir ayırım yok.)
Ve diğer İstanbullular.......Hadi cevap verin bakem.........
Şimdi daveti yaptık ama ben bayramdan sonra izne çıkacağım...Ekimin 8 nde döneceğim.
Dönüşüme ayarlasak olurmu......
İznimde nasip olursa YURDUŞUMU göreceğim.Oyyy öpüp seveceğim onu.Kısa olur 15-20 dakka ama olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?