Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylık versin canım.İnşallah bir sıkıntısı yoktur da naz yapıyordur.Az sonra uyur.Bizim uykularımız onun olsun...:ecrin_bebek:

Beyzus ablam bulusmayı yapalım tabı ,gunu belırleyelım sımdıden olur mu?

Aaaa çok sevindim gelmek istemene...Yaşasın...Herkes daveti görsünde.....Hepimize uyacak gün kararlaştıralım hep beraber......

gelmek ıstemezmıyım ablacımhihoyyytbız zaten secıl, dream le konusuyrduk bulusma ayarlayalım dıye cok ıyı oldu bu:1hug:

@BEYZUS : sağol canım. uykusu var uyumuyor benim sıpacık.. elinden gelse hiç uyumayacak. sıkıntısı yok çok şükür. tek derdi uyumak istememesi derdi varı yoğu benimle uğraşmak :))) canı sağolasıca işe başladığımdan beri geceleri de uyumak istemiyor. sanırım benimle zaman geçirmek için yapıyor. şimdi sızdı bakalım ne kadar uyuyacak??? bekliyorum 1 saat sonra meme emecek. emzirip yatarım artık...
sen nasılsın?? nasıl gidiyor hayat??? bir de hayatım ne zamandır soracağım unutuyorum sen nerede laborantlık yapıyorsun? yani özelde mi yoksa hastanede mi??

Oooo kuzucuk anacığını özlüyor demek ki.......
Hayatım özel bir bankanın sağlık merkezinde çalışıyorum.Bankanın emeklileri ve bakmakla yükümlü olduklarına hizmet veriyoruz.Bu arada teorik olarak bankada çalışıyorum........
Hayat aynı rutininde devam ediyor canım.ışe git gel......Yolumda çok uzak...Epeyce yoruluyorum ama alıştım artık.
Bu arada bayram geliyor diye seviniyorum.Memleketime gideceğim.Ramazandan beri gitmedim.Hiç 1 ay ara vermezdim.Ev ahalisini çok özledim.....

Son düzenleme:
ayy bncede buluşalım yaa süper olur ablacımmm kaydirigubbakcemile5
bn senin güzel yüreğini biliyorum ablacım merak etmee opuyorumnanaktan

gelmek ıstemezmıyım ablacımhihoyyytbız zaten secıl, dream le konusuyrduk bulusma ayarlayalım dıye cok ıyı oldu bu:1hug:
ewt konuşuyoduk ayarlıyalım diye.herkese uyan bi gün belirliyelim ve görüşelim kısmetse zemuszemus

Tamamdır o zaman canım...Diğer arkadaşlarıda bekleyip günü kararlaştıralım...

beyzuş kullanıcısından alıntı

Yok yok ödem yapmışsındır.Gerçektende 4 kilo nasıl yersin.....Belki bu gün düşmüştür bile kilolar........

düştü ama şimdi daha ciddi bi sorun oluştu reglim yakınlaştı habire atıştırma isteği var meyve vs ile geçiştirmeye çalışıyom ama olcak gibi değil napçam şaşırdım mafoldumben

beyzuş kullanıcısından alıntı

Harika olur.Havalar bozmadan görüşsek ne güzel olur......İSTANBULLU HATUNLAR......
Bayramdan sonra Pier Loti de buluşalım........Bu ara uğramayan arkadaşlar sizde duyun.
Seçillllll,,Ossnurrrrrrrrr,Tursariiiiiii .........
Ve Dream..(seni ayrı yazdım çünkü sen her gün geliyorsun kk ya diye.Yoksa başka bir ayırım yok.)
Ve diğer İstanbullular.......Hadi cevap verin bakem.........
Şimdi daveti yaptık ama ben bayramdan sonra izne çıkacağım...Ekimin 8 nde döneceğim.
Dönüşüme ayarlasak olurmu......
İznimde nasip olursa YURDUŞUMU göreceğim.Oyyy öpüp seveceğim onu.Kısa olur 15-20 dakka ama olsun.......
[/QUOTE]

Allah nasip ederse ben varım hatuşlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

nasılsınız kızlar ohh valla çatlatın buluşacaklarmış biz napalım yaaaaa((
ben öldüm misolar vardı iftar davetinde canım çıktı valla yoruldumm sabah erken kalkıpı bide okul varr çok çalışmam gereki yo çoookkkkk

günaydın kızlarr cem garip oglu teslim ollmuşş
bi hoş oldum tuhaflaştım
o variyette biri nasıl teslim olur dimii
azda üzüldüm sanırım
aslında aylarca münevvre agladım
ama şimdi saç sakal yazık oldu kaç hayatlara
ne içindi acaba merak ediyorum
bi açıklansa

Allah nasip ederse ben varım hatuşlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

günaydın ben varım yakın sayılırım oraya ben g.o.p da oturuyorum tam tarih belirleyelim kızlar ne güzel olur opuyorumnanaktan

herkese günaydınnn tatlişkolar... kaydirigubbakcemile3

nasılsınız bu sabah bakalım?? yorgun argın uykusuz başladık bakalım bugüne nasıl bitecek göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…