Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum Bonus benim zamanımda vardın galiba sen :) ben baya eskiyim 2011 de katılmıştım buraya

Ben M.S hep burdaydim :)) 2008 de burdaydim o senenin dinazorlarindan nursena var 2009 dan YENA var. Benim hic ugramadigim bir zamandan kalan asuman abla ve digerleri var bir de yeniler :)

Tam yaticam gozum portledi he ayni boyle 32 kilomu

Ben M.S hep burdaydim :)) 2008 de burdaydim o senenin dinazorlarindan nursena var 2009 dan YENA var. Benim hic ugramadigim bir zamandan kalan asuman abla ve digerleri var bir de yeniler :)
Ooo sen baya ev sahibisin:))
YENA yı biliyorum asuman ablayıda diğerlerinide hatırlıyorum güzel kilolar vermiştik ben en son 72-73 lerde kalmıştım baya vermiştim artık yeter valla bıktım kilolarımdan yeniden başarmak istiyorum

Tam yaticam gozum portledi he ayni boyle 32 kilomu
Evet hatta daha fazla ama sabitlediğim 32 kilo idi tam 105,500 le başlamıştım başladıktan sonra burayı keşfetmiştim bırayada 102 lerde yazmaya başladım sonrası güzeldi takiii kendimi bırakana kadarALLAHın izniyle tekrar kafaya koydum,zayıflarlen yanımdan ayırmadığım günlüğümü buldum ve kendine geldim dedim yaptım yine yaparım ve bugün karar verdim:)

Hadi o zaman yeniden hosgeldin verip almayalim yav yazik emegimize bedenimize.

normalde soguk kanliyimdir ama kizimda bisey yasamadim.oyuzden korkum.agri kesici ates dusurucu surup verdi 6saatte bir veriliyo.kuzum yeni yatti.uyumayada korkuyorm.atesi var.39.4 duserse yatcam.bekliyom

Hosgeldin... Benden eski olmayin :)

Meyveli ney farm heroesmi neydi omu
Koyun neymis hay day biliyom ben
Evet farm heroes :))ilerleyen bölümlerde değişik hayvanlar eşlik edior meyvelere
ben en son 79 inmiştim ama 82-83 civarı çok kaldım şimdi 10 kilo felan aldım işte

hayırlı geceler güzeller
bugünlerde biraz yoğunum. birde el işi yapıyorum pek uğrayamıyorum. fransadan gelen arkadaşım dönünceye kadar çocuklara kaşkol, bere yapayım dedim. günleri azaldı bende boş zaman buldukca örüyorum. üçünü bitirdim .
beslenmem pek sağlıklı değil bu hafta

inşallah , çok sağol canım. nasihat insana bilmediğini öğretmek, bildiğini hatırlatmaktır.

salgin varmis sabah hic uyumadan doktora gittik.burda ilac yazmiyolar sinir oldm40.2 atesi bi ates dusurucu yazdirana kadar ne kadar dil doktum.
çok geçmiş olsun canım

ALLAH hayirlara yorsun.
amin

zeynepcim senin kuzuyada çok geçmiş olsun

ben menüyü bugünde paylaşmıyayım.

sagolasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…