Amiiiinn.. İyi geceler☺Muzik esliginde utuyude yapip belimi yine yamulttuguma gore artik yatabilirim sanirim herkese iyi geceler
Allahim hastalara acil sifalar ver oncede bebiklerimize cocuklarimiza... Amin
Hoşbuldum Bonus benim zamanımda vardın galiba sen :) ben baya eskiyim 2011 de katılmıştım buraya
İyiler çok şükür küçük kızımda okula başladı abileriyle gidip geliyor(tabi ben bırakıyorum okula) 32 kilo vermiştim malesef aldım geri bıraktım kendimi iyice ama bugün karar verdim tekrar zayıflıycam,sen kaç kilo aldın geri
Ooo sen baya ev sahibisin:))Ben M.S hep burdaydim :)) 2008 de burdaydim o senenin dinazorlarindan nursena var 2009 dan YENA var. Benim hic ugramadigim bir zamandan kalan asuman abla ve digerleri var bir de yeniler :)
Evet hatta daha fazla ama sabitlediğim 32 kilo idi tam 105,500 le başlamıştım başladıktan sonra burayı keşfetmiştim bırayada 102 lerde yazmaya başladım sonrası güzeldi takiii kendimi bırakana kadarALLAHın izniyle tekrar kafaya koydum,zayıflarlen yanımdan ayırmadığım günlüğümü buldum ve kendine geldim dedim yaptım yine yaparım ve bugün karar verdim:)Tam yaticam gozum portledi he ayni boyle32 kilomu
Hadi o zaman yeniden hosgeldin verip almayalim yav yazik emegimize bedenimize.Evet hatta daha fazla ama sabitlediğim 32 kilo idi tam 105,500 le başlamıştım başladıktan sonra burayı keşfetmiştim bırayada 102 lerde yazmaya başladım sonrası güzeldi takiii kendimi bırakana kadarALLAHın izniyle tekrar kafaya koydum,zayıflarlen yanımdan ayırmadığım günlüğümü buldum ve kendine geldim dedim yaptım yine yaparım ve bugün karar verdim:)
Yeniden hoş buldum inşaAllahHadi o zaman yeniden hosgeldin verip almayalim yav yazik emegimize bedenimize.
19 aylik olcak.kaç yaşındaydı kızın...korkma ama sürekli takip ince giydir bide mumkün olduğunca çok su içir...sık sık soğuğa yakın ılık kompres yap bütün vucuduna özellikle koltuk altı dirsek içleri ve boynuna...
normalde soguk kanliyimdir ama kizimda bisey yasamadim.oyuzden korkum.agri kesici ates dusurucu surup verdi 6saatte bir veriliyo.kuzum yeni yatti.uyumayada korkuyorm.atesi var.39.4 duserse yatcam.bekliyomBen akil vermim diye yazmamistim hepsini kompres birde kasiklara yapiliyo ilik bir banyo olabilir ama yuksek ates olunca titreyebilir birden suya girince kuvetinde oynatabilirsin durmazsa korkma ins bu geceyi gecirin sabaha daha iyi olursunuz
biz iki ates dusurucuyu 4 saate bir donusumlu verebiliyoruz yani dr o sekilde yaziyor sana ne verdiler
Yinede tedbirli olmak lazim sogukkanli ol allah korusun bir aksilik olursa falan. Ben yasamadim ama bildigim kadariyla oyle bir durumda cocugun basina su tutuyolar hastaneye gidene kadar.
Evet farm heroes :))ilerleyen bölümlerde değişik hayvanlar eşlik edior meyvelereHosgeldin... Benden eski olmayin :)
Meyveli ney farm heroesmi neydi omu
Koyun neymishay day biliyom ben
ben en son 79 inmiştim ama 82-83 civarı çok kaldım şimdi 10 kilo felan aldım işteİyiler çok şükür küçük kızımda okula başladı abileriyle gidip geliyor(tabi ben bırakıyorum okula) 32 kilo vermiştim malesef aldım geri bıraktım kendimi iyice ama bugün karar verdim tekrar zayıflıycam,sen kaç kilo aldın geri
yok canim niye veresin bilgi herzaman iidir.Ya yanlis biseyde demis olmim icime dert oldu
Allah kolaylık versin kuzuya da şifanormalde soguk kanliyimdir ama kizimda bisey yasamadim.oyuzden korkum.agri kesici ates dusurucu surup verdi 6saatte bir veriliyo.kuzum yeni yatti.uyumayada korkuyorm.atesi var.39.4 duserse yatcam.bekliyom
inşallah , çok sağol canım. nasihat insana bilmediğini öğretmek, bildiğini hatırlatmaktır.Dafi ablacim gecmis olsun ikinizede sen okumussundur zatende ben yinede oku diyim :)
Sakinlik icin niyet edip yasin okuyabilirsin yine sakinlik icin asr suresini 33 kere okuyabilirsin. Birde insirah suresi kalp ferahligi icin okunur. Tekrari olmaz ins.
çok geçmiş olsun canımsalgin varmis sabah hic uyumadan doktora gittik.burda ilac yazmiyolar sinir oldm40.2 atesi bi ates dusurucu yazdirana kadar ne kadar dil doktum.
aminALLAH hayirlara yorsun.
zeynepcim senin kuzuyada çok geçmiş olsunsağol ablacım sizede geçmiş olsun...
ay benimde eşim dahil herkes makarnacı...hergün yapsam genemi demezler...
sağol canım..
benimde kızım istedi bugun pazar günü kahvaltıya yaparım dedim..uzun zaman oldu özledik....
tencerede bende yapıyorum aynen ama hiç su koymuyorum sonuna doğru az ocağın altını açıp dibini kızartıyorum biraz süper oluyo...
çok geçmiş olsun canım yaa..bugun benim kızda aynı inş tez zamanda toparlarlar...ılık bi duş aldırsan biraz rahatlar...
aminñnnMuzik esliginde utuyude yapip belimi yine yamulttuguma gore artik yatabilirim sanirim herkese iyi geceler
Allahim hastalara acil sifalar ver oncede bebiklerimize cocuklarimiza... Amin
aminnn sagolasin bekliyiorum.atesi var ve titriyo uyku arasindaAllah kolaylık versin kuzuya da şifa
inşallah düşer atesi
sagolasin canimhayırlı geceler güzeller
bugünlerde biraz yoğunum. birde el işi yapıyorum pek uğrayamıyorum. fransadan gelen arkadaşım dönünceye kadar çocuklara kaşkol, bere yapayım dedim. günleri azaldı bende boş zaman buldukca örüyorum. üçünü bitirdim .
beslenmem pek sağlıklı değil bu hafta
inşallah , çok sağol canım. nasihat insana bilmediğini öğretmek, bildiğini hatırlatmaktır.
çok geçmiş olsun canım
amin
zeynepcim senin kuzuyada çok geçmiş olsun
ben menüyü bugünde paylaşmıyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?