Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım

ablam sizede geçmiş olsun.

yok meyracim bunalimdan diyorum. bazen geliyolar banada hic gitmiyolar zaten de. sagol kizim icin de.

herkes yaşar tabi canım yaaa, takma, kimi insan daha fazla yaşayabiliyor sıkma canını.
psikolojik sıkıntılar için inşirah suresini öneriyorlar, günlük bir miktar okumak iyi olur zannımca.
7ayetelkürsiyi okuyanı allah koruyup kollar, oyüzden bol bol okumakta fayda çok, heleki salavat eşliğinde, bol bol salavat çek mesela.
mesela bende çok takarım bazen, dualardır hep kurtarıcım.

günaydın kızlar
dün dr hanıma güne gidemediğimiz için öğlen arası mamalar getirtmiş
bende bir güzel yedim aferin bana sabahta adet oldum bu yüzden 9lara çıktım yine
olsun yılmak yok inşallah haftaya çok güzel 8lerle bildirim yaparım :)
kilo:90.3
spor:yok

kizlar valla rejimi unuttum.kizim cok hasta.atesi var.eli ayagi buz gibi oluyo.tir tir titriyo. sabah 7de kalktik.cok korktum havale sandim.nasil oldugunuda bilmiyom ama.aksam ustu bu titreme yine oldu kisa surdu bu ama.
aman benim kızda öle titredi dr da aldık soluğu iç ateşi olurmuş gözetimde kaldı 1 gece ateş düşürücü iğne falan yapıldı çocuklar ömür törpüsü pnlar hastalandımı hayatın tadı tuzu kalmıyo inşallah düzelmişinizdir
benim halam 50 kilo verdi kendi iradesiyle ve 5 yıldır aynı sabiit dikkat ediyo ilk başlarda nasıl sallanıyodu etleri anlatamam sporla sıklaştı zamanla 120 kilodan 68 falan oldu boyuda 170 manken gibi oldu valla spor çok yaptı neden almadın hala diyorum işe giderken gelirken 1 durak öönce inip yürüyorum diyo hareket çok ediyorum ondan almıyorum diyo zayıflamamız için az totoşumuzu kaldırmamız şart sanırım
eşim hep halan kadar olamıyon der bana
Bugün ben de artı çıktım yarın da kesin artı çıkarım
Fazla kaçırmadım ama hiç su içmedim zaten malum dönemdeyim
Gelsin artılar nursena uğraşacak benle :)
eee asu hanım mart ayınıda bitrirsen nisanda ince kıyafetleri giyince nörücen acep çok çalışman gerekiyo asu çokkkk

İyi akşamlar ben eski üyelerdenim malesef kilo almış olarak burdayım
Beraber zayıflamak istiyorum yine aranıza alırmısınız beni
bizde burdayız merak etme verip geri aldık hep iradesizlik örneği sergiledik eski kıyafetlere baktıkca morali bozuluyo insanın ho0şgeldin

evet kıskanılacak kilolardan çıkmak kötü ama başarırız gene inşallah yaza fit girelim demi

arkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 117.7 idi bu hafta 500 gr vermişim ve 117.2 olmuş
herkese hayırlı cumalar olsun inşaallah......
şimdi o beğenmediğin 500 gr 2 paket sana yağı eder küçümsemeyelim lütfen

Selamünaleyküm
Hayırlı cumalar canlar
Hastalar var yine çokkkk geçmiş olsun hayırlı şifalar inşallah bende grip gibiyim azcık çok şükür halimize
Kilo bildirip çıkıyorum teyze kızına Yardıma gidecem hatta geç kaldım
Bonus notunu okudum pek bi hüzünlendim ağlamaklı oldum gözümün yaşı geçsin azıcık cevap yazacam hemide KAYNANA olmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…