- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım yattım uyuyamadım kalktım dolandım biraz yarım bardak süt içtim yattım tekrar debelenip uyumuşum işteablam sen yatmadınmı daha, mucks.
geçmiş olsun canım yaaa: (
rabbim tez şifa versin inş.
O ne o eksimi oHayirli cumalar..
Yeni kilom..110,7
Selamünaleyküm
Hayırlı cumalar canlar
Hastalar var yine çokkkk geçmiş olsun hayırlı şifalar inşallah bende grip gibiyim azcık çok şükür halimize
Kilo bildirip çıkıyorum teyze kızına Yardıma gidecem hatta geç kaldım
Bonus notunu okudum pek bi hüzünlendim ağlamaklı oldum gözümün yaşı geçsin azıcık cevap yazacam hemide KAYNANA olmuşun
Kilo bildirimi stop...zabah 6 da 102.8 idi 8 de 103.1 di siz sonuncusunu baz alacaksiniz nur hanim
Yerinde olsam benlen tartismazdimherkese gunaydin diycem de oglen olmus :)
kilo bildirimi 69.4
ben bu konuyu tartismaya aciyorum hangi kiloyu baz alayim. bence 102.8 cunku tartinin en dusuk gosterdigi rakam bence dogrudur :)
sagol canim.dediklerini yapiyorum zaten ondan hala ayaktayim.çok geçmiş olsun canım.
ablam sizede geçmiş olsun.
herkes yaşar tabi canım yaaa, takma, kimi insan daha fazla yaşayabiliyor sıkma canını.
psikolojik sıkıntılar için inşirah suresini öneriyorlar, günlük bir miktar okumak iyi olur zannımca.
7ayetelkürsiyi okuyanı allah koruyup kollar, oyüzden bol bol okumakta fayda çok, heleki salavat eşliğinde, bol bol salavat çek mesela.
mesela bende çok takarım bazen, dualardır hep kurtarıcım.
yok ya sabahladim devamli elini yuzunu yikadim.yarim saat sonra uyandi. sabah 5:45 de uyudu fitil attim yoksa dusmuycekti atesi.Gunaydin hayirli sabahlar herkese her eve...
Gece benim kiz agladikca aklima geldiniz ins dusmustur biraz atesi.
aynen oyle canlari sagolsunda valla gerisi bos.simdilik uyuyoz sabah dusurdum fitilleaman benim kızda öle titredi dr da aldık soluğu iç ateşi olurmuş gözetimde kaldı 1 gece ateş düşürücü iğne falan yapıldı çocuklar ömür törpüsü pnlar hastalandımı hayatın tadı tuzu kalmıyo inşallah düzelmişinizdir
benim halam 50 kilo verdi kendi iradesiyle ve 5 yıldır aynı sabiit dikkat ediyo ilk başlarda nasıl sallanıyodu etleri anlatamam sporla sıklaştı zamanla 120 kilodan 68 falan oldu boyuda 170 manken gibi oldu valla spor çok yaptı neden almadın hala diyorum işe giderken gelirken 1 durak öönce inip yürüyorum diyo hareket çok ediyorum ondan almıyorum diyo zayıflamamız için az totoşumuzu kaldırmamız şart sanırım
eşim hep halan kadar olamıyon der bana
eee asu hanım mart ayınıda bitrirsen nisanda ince kıyafetleri giyince nörücen acep çok çalışman gerekiyo asu çokkkk
bizde burdayız merak etme verip geri aldık hep iradesizlik örneği sergiledik eski kıyafetlere baktıkca morali bozuluyo insanın ho0şgeldin
evet kıskanılacak kilolardan çıkmak kötü ama başarırız gene inşallah yaza fit girelim demi
şimdi o beğenmediğin 500 gr 2 paket sana yağı eder küçümsemeyelim lütfen
ii sukur teyzesi sabah dustu atesi uyuyo halamerhabalar günaydın :) hadi tartı günümüz yüzümüz güler inş.
akşam bebecik ateşliydi nasıl oldu acaba
nursena halan süpermiş vallaha50 kilo verip korumak inanılmaz gerçekden
cok sagolElif ve zeynep gecmis olsun evlatlariniza..
3melegim hosgeldin..cok sasirdim ve uzuldum kilolari geri almana cunku o donem acaip hirsli ve istikrarliydin senle ilbatum basabas harikalar yaratiyordunuz bir de mutlu...
Seni yeniden gormek guzel ..
aman benim kızda öle titredi dr da aldık soluğu iç ateşi olurmuş gözetimde kaldı 1 gece ateş düşürücü iğne falan yapıldı çocuklar ömür törpüsü pnlar hastalandımı hayatın tadı tuzu kalmıyo inşallah düzelmişinizdir
benim halam 50 kilo verdi kendi iradesiyle ve 5 yıldır aynı sabiit dikkat ediyo ilk başlarda nasıl sallanıyodu etleri anlatamam sporla sıklaştı zamanla 120 kilodan 68 falan oldu boyuda 170 manken gibi oldu valla spor çok yaptı neden almadın hala diyorum işe giderken gelirken 1 durak öönce inip yürüyorum diyo hareket çok ediyorum ondan almıyorum diyo zayıflamamız için az totoşumuzu kaldırmamız şart sanırım
eşim hep halan kadar olamıyon der bana
eee asu hanım mart ayınıda bitrirsen nisanda ince kıyafetleri giyince nörücen acep çok çalışman gerekiyo asu çokkkk
bizde burdayız merak etme verip geri aldık hep iradesizlik örneği sergiledik eski kıyafetlere baktıkca morali bozuluyo insanın ho0şgeldin
evet kıskanılacak kilolardan çıkmak kötü ama başarırız gene inşallah yaza fit girelim demi
şimdi o beğenmediğin 500 gr 2 paket sana yağı eder küçümsemeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?