Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam sen yatmadınmı daha, mucks.

geçmiş olsun canım yaaa: (
rabbim tez şifa versin inş.
Canım yattım uyuyamadım kalktım dolandım biraz yarım bardak süt içtim yattım tekrar debelenip uyumuşum işte
Şimdi herkes evde eşim hazırlanıyor çıkacak kızlar uyuyor eşimin kahvaltısını hazırlayım ben de kızlarla yaparım artık

Gunaydin kizlar gecen haftasonu öğretmeni cagirdim dolayisi ile ikramlar ogün bir bozdum hemen artilara geçtim birde üzerine adet oldum o yüzden ayni kiloma gelmişim..
Beni taniyanlar bilir 12 senede gelen bir naz im var benim su an 6 yasinda birde bir ay sonra iki yasinda olan bir kizim var çok kiskaniyor naz aglatiyor kixi vuruyor bazense canim kardeşim diyor iyiki varsin ikisinde birbirine hic rahat vermiyor ne zaman gecicek bu kiskanclik cildiricam doğduğundan beri tamam geçti diyorum hooppp tekrarliyir bu sira yine cildiriyor çünkükkonuşmaya basladi hareketlendi TV paylasamiyorlar...

Elif ve zeynep gecmis olsun evlatlariniza..

3melegim hosgeldin..cok sasirdim ve uzuldum kilolari geri almana cunku o donem acaip hirsli ve istikrarliydin senle ilbatum basabas harikalar yaratiyordunuz bir de mutlu...
Seni yeniden gormek guzel ..

Sersem kadin hep senin yuzunden ugramazsan olabilcekleri dusun

Artidaymissin sanki allah kimseyi daykonun artisina sevinecek kadan kiskanc etmesin

herkese gunaydin diycem de oglen olmus :)

kilo bildirimi 69.4

Kilo bildirimi stop...zabah 6 da 102.8 idi 8 de 103.1 di siz sonuncusunu baz alacaksiniz nur hanim

ben bu konuyu tartismaya aciyorum hangi kiloyu baz alayim. bence 102.8 cunku tartinin en dusuk gosterdigi rakam bence dogrudur :)

sagol canim.dediklerini yapiyorum zaten ondan hala ayaktayim.

günaydın kızlar...
benim için koşuşturma devam ediyor.
tabiii o kadar gezersem hem işte hem de evde birikir işler...
bu arada bu ekonomik krizde yeni bir iş girişimimiz var. devletten ayrılınca açıldım ben... her işi yaparım moduna girdim. onun koşuşturması da eklendi... sizlerden uzağım bu yüzden ama her gün sizi düşünüp motive oluyorum...

kilo b,ildirimimi de yapıp kaçayım...
bu sabah itibarı ile: 92,7 accık vermişim...

aynen oyle canlari sagolsunda valla gerisi bos.simdilik uyuyoz sabah dusurdum fitille

masallah halana nursena,hem 50 kilo verip hemde korumak herkesin harci degil...bize de nasip olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…