Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hangi mesajim

Telefon benim icinde yari kutsal yav

Nurcum emegine saglik canim ..

Rica ederim abla ne demek

hazır bu konuda konuşuyorken söylemem gereken bir durum var. Liste yapmaktan çok büyük keyif alıyorum ama malesef bunu birine devretmem gerekiyor. Biliyorsunuz kayınpederimle dönüşümlü işyerinde bulunuyordum. Eşim kayınpederimin artık başka yerde çalışmasını istemiyor ve onunla ortak olmaya karar verdi ( -ki çok saçma bi durum çünkü ortak olduğunda en fazla 750 falan düşçek kişi başı) işte bu yüzden arık gündz sadece kayınpederim akşamları da eşim durucak sanırım bende biraz evde takılırım sonra kafama göre bi iş falan bakarım belki bilmiyorum

O yüzden listeyi yapabilcek bi arkadaş olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 1443599

HAFTANIN BİRİNCİSİ elifunda -1.9

HAFTANIN İKİNCİSİ @74FRIDA -1.5

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ egedeniz03

tebrikler kızlar...
eline sağlık canım.

ahhh ablam benim çok sağol..... inş.
yok sadece bu hafta izinliyim, sonra devam inş. yine.

: )))))))

12 senemii,masallah.Rabbim kaderlerini güzel eylesin,hayirli evlat olsunlar insallah..Bende bir an önce zayiflayip anne olmak istiyorum...:)

Eki Görüntüle 1443599

HAFTANIN BİRİNCİSİ elifunda -1.9

HAFTANIN İKİNCİSİ @74FRIDA -1.5

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ egedeniz03

Ellerine saglik nur..hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar...

Okurken bir an gözümde canlandirdim da ne tatliymistir o an..:)

Birkac gündür kendimce düzensiz ve kacamaklar ile gecen menulerimi yazmamistim ama yazmayinca düzensizlikler azalmiyormus bugun ki ögünlerimden anladim,bu sebeptendir düzensizde olsa yazmaya devam...:)

Sabah:1 portakal,1 havuc,1 dilim peynir,parmak uzunlugunda örgü peyniri,kahve.

aksam:1 kase patlicam gömbe,1 kase makarna,2 yk barbunya.

Sabah kahvaltisi düzenli olmadigindan aciktim ve aksam yemegini erken yedim, ins cok acikmam..

Bugun menu paylasayim SABAH:6 kasik meyveli musli yarim bardak sut ile ARA:nescafe ÖĞLE:yumurtali pirasa kavurmasi bir dilim kepek ekmegi bir bardak ayran ARA:4 kuru kayisi 15 badem AKSAM:5 kasik haslanmis makarna(yagsiz sossuz) salata bir bardak ayran SPOR:25dk 11 bardakta su ictim

Ne saglikli ne az yemissin masallah bir cesitmi yiyosun yemekleri

kızlar ya okudum geçmişi ama hatırlamıyom nurcum eline sağlık kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı başımaa..
üç saat süren ütümün ardından bitmiş bi vaziyette oturuyom...
eliffunda sevindim iyileşmenize inş tekrarlamaz...
yenacım eksilerdeymişsin tebrik ederim..

ay başka ne yazcaktım hatırlamıyom yaa...neyse atladığım bişeyler varsa kusuruma bakmayın olurmu unutmayın ben ihtiyaş yaşlı kocakarıyım bunak deyin çıkın işin içinden olarmıı...

İyi akşamlar
Nurcum eline sağlık ne güzel kilolar verilmiş bu hafta maşallah
Ben regl dönemi tatlı krizine yenik düştüm malesef daha doğrusu çikolata krizine

Asucum cokmy cikolata yedin ben olculu tuketildikten sonra cikolatanin kilo aldirdigini dusunmuyorum..tabii her gun degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…