Hangi mesajimBonuscum eksi ama neye yarar sevinmiyorum bile..benimki de deli isi..
Mesajin umarim yerine ulasir :) zira kendi adima hakketen gelemiyorum artik ayni hep ayni olumsuz cumlelere ...
Derinnnn cok geziyosun dolayisiyla yiyosun sanirim.:) sicaklari dusun denis kenarinda kuzlarinla rahat hareket etmek icin dimi...
Meyracim artik izinli olma izinli olmak demek kacmak demek.:) ben senin zayiflsmani bir an once anne olmani cok istiyorum (hayirlisi tabii)
Dun oglum ablasinin telefonuyla oynamak istedi oda vermedi ( o yaslarda telefon kutsal alet oldugundan mutevellit.:)) )
Nasil bagiriyo ablasina kotusun sen cok kotu bir abasin sonsuza kadar kustum seninle..:)
Sonra dondu anne benim kac yasinda telefonum olcak..:)
:)))))))))Hangi mesajim
Nurcum emegine saglik canim ..
Eki Görüntüle 1443599
HAFTANIN BİRİNCİSİelifunda -1.9
HAFTANIN İKİNCİSİ@74FRIDA -1.5
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜegedeniz03
Bonuscum eksi ama neye yarar sevinmiyorum bile..benimki de deli isi..
Mesajin umarim yerine ulasir :) zira kendi adima hakketen gelemiyorum artik ayni hep ayni olumsuz cumlelere ...
Derinnnn cok geziyosun dolayisiyla yiyosun sanirim.:) sicaklari dusun denis kenarinda kuzlarinla rahat hareket etmek icin dimi...
Meyracim artik izinli olma izinli olmak demek kacmak demek.:) ben senin zayiflsmani bir an once anne olmani cok istiyorum (hayirlisi tabii)
Dun oglum ablasinin telefonuyla oynamak istedi oda vermedi ( o yaslarda telefon kutsal alet oldugundan mutevellit.:)) )
Nasil bagiriyo ablasina kotusun sen cok kotu bir abasin sonsuza kadar kustum seninle..:)
Gunaydin kizlar gecen haftasonu öğretmeni cagirdim dolayisi ile ikramlar ogün bir bozdum hemen artilara geçtim birde üzerine adet oldum o yüzden ayni kiloma gelmişim..
Beni taniyanlar bilir 12 senede gelen bir naz im var benim su an 6 yasinda birde bir ay sonra iki yasinda olan bir kizim var çok kiskaniyor naz aglatiyor kixi vuruyor bazense canim kardeşim diyor iyiki varsin ikisinde birbirine hic rahat vermiyor ne zaman gecicek bu kiskanclik cildiricam doğduğundan beri tamam geçti diyorum hooppp tekrarliyir bu sira yine cildiriyor çünkükkonuşmaya basladi hareketlendi TV paylasamiyorlar...
Eki Görüntüle 1443599
eller dert gormesin beni boyle zayiflamis olarak yazdigin icinEki Görüntüle 1443599
ayyyy kizlar birinci olmusum.cok sevindim.ama ben hic dikkat etmemistim.1.900 vermisim.ve 8 li rakamlari gormusum .inanin kafam okadar dalginki.sabah tartildim yazdim.hic dikkat etmedm. cok mutlu oldum.
Aynen katiliyorumDikkat etsen nolcak kimbilir
Bugun menu paylasayim SABAH:6 kasik meyveli musli yarim bardak sut ile ARA:nescafe ÖĞLE:yumurtali pirasa kavurmasi bir dilim kepek ekmegi bir bardak ayran ARA:4 kuru kayisi 15 badem AKSAM:5 kasik haslanmis makarna(yagsiz sossuz) salata bir bardak ayran SPOR:25dk 11 bardakta su ictim
Tesekkur ederim canim sagol bir cesit degil de sebze karbonhidrat ve proteini bir arada tuketmeye calistim sadece umarim basarili olurum cumaya kadr 2 haftadir 300 gram verebildimNe saglikli ne az yemissin masallah bir cesitmi yiyosun yemekleri
İyi akşamlar
Nurcum eline sağlık ne güzel kilolar verilmiş bu hafta maşallah
Ben regl dönemi tatlı krizine yenik düştüm malesef daha doğrusu çikolata krizine
inanki kafam cok doluydu.dikkat etmedim.uykusuzluk verdirdi bence kiloyu.Dikkat etsen nolcak kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?