- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
aminn.bugunude atlattik yarin insallah bisey olmazelifunda daha iyi olmaniza sevindim,Allah bir daha yasatmasin insallah.
Olmaz ins sen bakma onlara ya 39 atesin dusmeside zor yukselmeden kontrol altinda tutmak lazimaminn.bugunude atlattik yarin insallah bisey olmaz
Iyi bi spor bekliyodumda bu kadanda degilgünaydın herkeseee
kilo bildirimi yapmak istemiyorum bu hafta izinli olmak istiyorum
spor :860 dk
o yarim saatten sonra 4 saat 40. ile 38 arasi oynadik.Olmaz ins sen bakma onlara ya 39 atesin dusmeside zor yukselmeden kontrol altinda tutmak lazim
Iyi bi spor bekliyodumda bu kadanda degil
Kilo verme Döneminde aşırı ve ağır spor ödeme ve yağların kasa dönüşmesine yol açıyoryamuldum gittim iyice bi de beni düşün o kadar spora gram gitmemiş neyse adet dönemimde olmama veriyorum moral bozmak yok
ağır spor yapmıyorum ki hep yürümeye hoplayıp zıplamaya bağlı sporKilo verme Döneminde aşırı ve ağır spor ödeme ve yağların kasa dönüşmesine yol açıyor
KİLO BİLDİRİMİ: 90.1 SPOR:170 DK 300 gramcik vermisim buda bişeydir eliffunda kizin insaallah iyidir cok gecmis olsun canım
Yok csnim gecmiste yazdim ama gormedin heralde yeni dijital tarti aldim kilom90.4 tu beni bu kilodan dusermisin demistimgeçen hafta 90 yazıyosun listede canm acaba yanlş mı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?