inandiramadim galibaAynen katiliyorum
cok sagol ALLAH daha buyuk hastalik vermesin.kızlar ya okudum geçmişi ama hatırlamıyom nurcum eline sağlık kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı başımaa..
üç saat süren ütümün ardından bitmiş bi vaziyette oturuyom...
eliffunda sevindim iyileşmenize inş tekrarlamaz...
yenacım eksilerdeymişsin tebrik ederim..
ay başka ne yazcaktım hatırlamıyom yaa...neyse atladığım bişeyler varsa kusuruma bakmayın olurmu unutmayın ben ihtiyaş yaşlı kocakarıyım bunak deyin çıkın işin içinden olarmıı...
yok kizimin adi elif benimki funda.sukur ii teyzesi.bugun hic atesi olmadi geceyi bilmiyom.Elifcim nasil oldu cocugun.?
Elif senin isminmi.?
Nur
Listeyi birakmana uzuldum uslubuna alismistim..
Gercekten kolay degil liste hazirlamak..tabii senin mecburiyetten dolayi olusan bir durum..
Kimseden de ses cikmamis.kimse elini tasin altina koymamis.:) soyle yapalim o zaman..cuma aksamlari haxirlamaya calisayim ben eskisi gibi..
Yalniz bildirim ve paylasim zorunlulugu olacak ve iki hafta izinsiz devamsixlik durumun da listeden silinecek otomatikman :)
Dikta uygulama gibi algilayabilirsiniz ama oyle ,yoksa hazirlamam..:))
Hergün yemiyorum canım ama bugün biraz abartmış olabilirim :)Asucum cokmy cikolata yedin ben olculu tuketildikten sonra cikolatanin kilo aldirdigini dusunmuyorum..tabii her gun degil..
spor listesi yapildimi benmi kacirdim.
Çok etkilendimNur
Listeyi birakmana uzuldum uslubuna alismistim..
Gercekten kolay degil liste hazirlamak..tabii senin mecburiyetten dolayi olusan bir durum..
Kimseden de ses cikmamis.kimse elini tasin altina koymamis.:) soyle yapalim o zaman..cuma aksamlari haxirlamaya calisayim ben eskisi gibi..
Yalniz bildirim ve paylasim zorunlulugu olacak ve iki hafta izinsiz devamsixlik durumun da listeden silinecek otomatikman :)
Dikta uygulama gibi algilayabilirsiniz ama oyle ,yoksa hazirlamam..:))
Şükür gece de iyi geçer inşallahyok kizimin adi elif benimki funda.sukur ii teyzesi.bugun hic atesi olmadi geceyi bilmiyom.
Yok canim estagfurullah bisey yaptigim yok..daha onceden de yazmistim ya bildirim zorunlulugu diye onceden de oyle yapiyorduk ama senin uygulaman dâ super birde eger yetistiremezsem asuman veya meyraya devrederim cunku hem is hem ev ustune cocuklarHayirli ugurlu olsun abla :) sana guveniyorum herkesi muma cevircen zannumca.aldirim ve paylasim olayini biraz genisletr misin.
Canım bugün benim kafa pek hoş değil başım çok ağrıyorAsu sahi sen neden almiyorsun neden bisey yazmadin..
Onemli bisey yok dimi.?Canım bugün benim kafa pek hoş değil başım çok ağrıyor
Bir de tablo işini beceremiyorum ıpadde ama son çare her daim burdayım
işte başında sonunda oluyor ağrım ama bugün azcık fazla oldu yine azaldı sayılır oturabiliyorum hiç değilseOnemli bisey yok dimi.?
Yok canim olurmu oyle sey tabiki inandim sadece dikkat etmedigin halde ne guzel gitmis kilolarin demek istemistim yanlis anlattiysam ozur dileriminandiramadim galiba
Ya meraktan ya taraktan olurmus insan.:))Sormadan duramayacağım bonusun hangi mesajı nereye ulaşmış anlamadım ben çatlayacağım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?