- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Leblebi varsa bir avuç ye istersen iyi geliyor çay iyice kıyar benim içimihayirli aksamlar kizlar...
Esim film izliyor,benim ilgi alanima giren bir film olmadigindan size bakayim dedim..:)aksam yemegini erken yedigimden cok aciktim ben yaa,acligimi bastirsin diye cay ictim az önce ama bastirmiyor...
Leblebi varsa bir avuç ye istersen iyi geliyor çay iyice kıyar benim içimi
Cay bastirmaz evet..ayran veya sut icsen seviyorsan eger..hayirli aksamlar kizlar...
Esim film izliyor,benim ilgi alanima giren bir film olmadigindan size bakayim dedim..:)aksam yemegini erken yedigimden cok aciktim ben yaa,acligimi bastirsin diye cay ictim az önce ama bastirmiyor...
Yena'cim liste konusunda nur'un yazisini okudum ama teknolojiyi kullanma konusunda yeterli olmadigimdan birsey yazmamistim..siteyi kullanmayi da cok cözebilmis degilim,yoksa calismayan bir ev hanimi olarak yardimci olmak isterdim aslinda..
Cay bastirmaz evet..ayran veya sut icsen seviyorsan eger..[/QUOTE
Ikisinide severim,pismis süt yoktu,ayran da yapmak zor gelince 3 yk yogurt yedim bende..:)
Henuz yenisin sitede zamanla alisirsin..
Nerelisin kasimpati ben de bunu metak ettim mahsuru yoksa..
iyi akşamlar hanımlar oh haftasonu da geldi herkeste bi rehavet
İzmir.:)))Estagfirullah nicin mahsuru olsun ki,egeliyim Manisa..:)ya sen?
İzmir.:)))
6 sene manisa da calistim..
Yediğim çikolatalar bol enerji verse de bana yarın biraz temizlik yapabilsem :))
ev işi yapmakdan nefret ediyoruuum evimde çok kirliiiahh temizlikk...ev hanimi olmak ne zor dimii..
ev işi yapmakdan nefret ediyoruuum evimde çok kirliii
Aynen valla adaşım bir ortak noktamız daha çıktı :)ev işi yapmakdan nefret ediyoruuum evimde çok kirliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?