- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yenir bence de :)çikolata demişken bu akşam tv de damak çukulatanın gece sini reklam yapmışlar gördüm yoğun kakaolu ağbi nasıl yenmez o yaaaa ....:)
hadii yaaaaAynen valla adaşım bir ortak noktamız daha çıktı :)
Yenir bence de :)
Eşime dünden beri çikolata diyip durdum adamcağız da almış sağolsun evde şimdi Çikolatalı incir bile var yani :)) o derece
sen diyince aklıma geldi şu alışveriş merkezinde ortalarda çukulata şelaleleri var yaa orda bir kız gördüm muz diimlerini çukulataya batırıp tepsiye diziyordu aaah yavrum seninde işin zor dedim :)))Yenir bence de :)
Eşime dünden beri çikolata diyip durdum adamcağız da almış sağolsun evde şimdi Çikolatalı incir bile var yani :)) o derece
Aynen valla adaşım bir ortak noktamız daha çıktı :)
aaa gercektenmiiii..:)hemseri sayiliriz yani..:)
ahh temizlikk...ev hanimi olmak ne zor dimii..
çikolata demişken bu akşam tv de damak çukulatanın gece sini reklam yapmışlar gördüm yoğun kakaolu ağbi nasıl yenmez o yaaaa ....:)
İsim doğum tarihi bir de tembel olmanız dışın da başka ne vardı.:)
Evet..:)
MAnisa bornova 25 dk. mesafe..
En son bayram da manisaya manisa kebap yemeğe gitmiştik hususi.)
değişen bişi olmuyor hem ev hanımı hem çalışan hanımlık yaptım ikisinde de yoruluyorsun...
Örneğin dün akşam eve geldikten sonra temizlik yaptım saat 10:30 a kadar..
özetle her türlüsü zor..
Damak antepfıstıklı favorimdir...
İsim doğum tarihi bir de tembel olmanız dışın da başka ne vardı.:)
Evet..:)
MAnisa bornova 25 dk. mesafe..
En son bayram da manisaya manisa kebap yemeğe gitmiştik hususi.)
değişen bişi olmuyor hem ev hanımı hem çalışan hanımlık yaptım ikisinde de yoruluyorsun...
Örneğin dün akşam eve geldikten sonra temizlik yaptım saat 10:30 a kadar..
özetle her türlüsü zor..
Damak antepfıstıklı favorimdir...
Yok ya nerdehadii yaaaa
senin kızlar yardım ediyordur belki benimki benden tembel
hıııı bide bu var dimiii bişey yapıcaklarsa ileee canlarının istemesi lazıımYok ya nerde
Benim büyük tembel benden beter bir de bu sene lise son ve sınav telaşı olunca hiç iş Görmez durumda
Küçük fena değil ama onun da canı isterse işte :)
adaşla ben ikzizde yavaş yavaş söylüycez alıştıra alıştıra :)))
senlede benzerliklerimiz var bak damak çukulata olayı meselaaaa :))
Bornova yakin evet,akrabalarimiz oturuyor bornovada..:)Manisa kebabi icinde gidilir bence..:)ahhh memleketimm özledim..
Calisan kadin oldugunda daha zordur sanki,hem is hem ev +es varsa cocuk vs vs..
evet bende duydum ben face de taylan kümelinin gurubu var onu takip ediyorum. sen karatay yapıyorsun değil miii ?bu arada kizlar eger feysbuk adresiniz varsa ''saglikli yasiyoruz'' isminde bir sayfa var,canan karatay diyeti hakkinda bilgiler veriyor,takip edebilirsiniz ilgileniyor iseniz...:)
evet bende duydum ben face de taylan kümelinin gurubu var onu takip ediyorum. sen karatay yapıyorsun değil miii ?
KAsımpatı ben gecenyıldan beri takip ediyorum çok faydalı tarifler vb var...
Evet :))
Yurt dışın da yaşamak zordur dimi..
Ben yapamazdım heralde aslın da avantaj durumu epey fazla,daha medeni,daha konforlu,düzenl,sistemli..
Kendi ülken de aynı dili konuşup aynı espriye gülmek aynı mutluluğua sevinmek gibisi yoktur heralde...
gerçi toplum olarak ziyadesiyle yozlaşıp kafayı yiyen bir topluma dönüyoruz ama ben umutluyum güzel günler görecek cocuklarım inss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?