Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çikolata demişken bu akşam tv de damak çukulatanın gece sini reklam yapmışlar gördüm yoğun kakaolu ağbi nasıl yenmez o yaaaa ....:)
Yenir bence de :)
Eşime dünden beri çikolata diyip durdum adamcağız da almış sağolsun evde şimdi Çikolatalı incir bile var yani :)) o derece

Yenir bence de :)
Eşime dünden beri çikolata diyip durdum adamcağız da almış sağolsun evde şimdi Çikolatalı incir bile var yani :)) o derece
sen diyince aklıma geldi şu alışveriş merkezinde ortalarda çukulata şelaleleri var yaa orda bir kız gördüm muz diimlerini çukulataya batırıp tepsiye diziyordu aaah yavrum seninde işin zor dedim :)))

Aynen valla adaşım bir ortak noktamız daha çıktı :)

İsim doğum tarihi bir de tembel olmanız dışın da başka ne vardı.:)

aaa gercektenmiiii..:)hemseri sayiliriz yani..:)

Evet..:)
MAnisa bornova 25 dk. mesafe..
En son bayram da manisaya manisa kebap yemeğe gitmiştik hususi.)

ahh temizlikk...ev hanimi olmak ne zor dimii..

değişen bişi olmuyor hem ev hanımı hem çalışan hanımlık yaptım ikisinde de yoruluyorsun...
Örneğin dün akşam eve geldikten sonra temizlik yaptım saat 10:30 a kadar..
özetle her türlüsü zor..

çikolata demişken bu akşam tv de damak çukulatanın gece sini reklam yapmışlar gördüm yoğun kakaolu ağbi nasıl yenmez o yaaaa ....:)

Damak antepfıstıklı favorimdir...

adaşla ben ikzizde yavaş yavaş söylüycez alıştıra alıştıra :)))

senlede benzerliklerimiz var bak damak çukulata olayı meselaaaa :))

Bornova yakin evet,akrabalarimiz oturuyor bornovada..:)Manisa kebabi icinde gidilir bence..:)ahhh memleketimm özledim..
Calisan kadin oldugunda daha zordur sanki,hem is hem ev +es varsa cocuk vs vs..

adaşla ben ikzizde yavaş yavaş söylüycez alıştıra alıştıra :)))

senlede benzerliklerimiz var bak damak çukulata olayı meselaaaa :))

Evet :))

Bornova yakin evet,akrabalarimiz oturuyor bornovada..:)Manisa kebabi icinde gidilir bence..:)ahhh memleketimm özledim..
Calisan kadin oldugunda daha zordur sanki,hem is hem ev +es varsa cocuk vs vs..

Yurt dışın da yaşamak zordur dimi..
Ben yapamazdım heralde aslın da avantaj durumu epey fazla,daha medeni,daha konforlu,düzenl,sistemli..
Kendi ülken de aynı dili konuşup aynı espriye gülmek aynı mutluluğua sevinmek gibisi yoktur heralde...
gerçi toplum olarak ziyadesiyle yozlaşıp kafayı yiyen bir topluma dönüyoruz ama ben umutluyum güzel günler görecek cocuklarım inss...

bu arada kizlar eger feysbuk adresiniz varsa ''saglikli yasiyoruz'' isminde bir sayfa var,canan karatay diyeti hakkinda bilgiler veriyor,takip edebilirsiniz ilgileniyor iseniz...:)
evet bende duydum ben face de taylan kümelinin gurubu var onu takip ediyorum. sen karatay yapıyorsun değil miii ?

senin umudunu yerim been :))) ağzından bal damlıyor vallaha :) bacım nerde son zamanlarda aynı şeylere sevinip mutlu oluyoruz son zamanlarımız hep üzüntü hep, üzüntü gelecekten endişe başka ne var alaşkınaa deli ....... gibi ortalıklarda dolaşıyoruz işte

bakalım noktalı yerleri doldurabilecekmisin :)

Benım kızta örneğin bulaşıkları akıtıp makinaya yerleştirecek lavabonun için de kalan atıkları temizlemiyor sebep.midesi bulanıyormuş elleyemezmiş.:)
amaann canları sağolsun ilerde nasıl olsa yapıcaklar iyi veya kötü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…