Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim büyük kız yediğimiz tabağa dahi ellemiyor. Çok huylu ya napacak bilmem Seninkinden beteri var bende yani

Ben Nazım ustanın yalancısıyım ..Üstad seneler evvel''güzel güneşli günler göreceğiz çocuklar'' demiş.
Umudumu yitirmiyorum...Sen de yitirme...
Noktalı yerlere düşünüp yazayım olurmu :)

Son düzenleme:

Zorluklarida var bahsettigin gibi avantajlarida,sanirim avantajlari cok daha fazla sahsim adina..buralara alismak da biraz es ve gelinen ortamin payi cok büyük,ben cok sükür bu konuda sansli göruyorum kendimi..Cok fazla olmasa da geleli alistim hatta seviyorum da diyebilirim..Ama amasi var iste memleket özlemi bambaska birsey,bülbülün altin kafese konulup ille vatanim dedigi gibi..

Benim büyük kız yediğimiz tabağa dahi ellemiyor. Çok huylu ya napacak bilmem Seninkinden beteri var bende yani

nasıl.?? kendi yediği tabağını da ellemiyormu :)
Hakkaten betermiş :)

Asuucum tercihini naapıcak Ankara dışı yazıcakmı.?
Gelsin İzmir'e bakarım ben ona..

Önemli olan uyum sağlaman,alışman dil biliyormusun.?
Bir de eşinle mutlu olman..

nasıl.?? kendi yediği tabağını da ellemiyormu :)
Hakkaten betermiş :)

Asuucum tercihini naapıcak Ankara dışı yazıcakmı.?
Gelsin İzmir'e bakarım ben ona..
Yok o kadar değil sofrayı toplar
Yani mutfağa sergi yapar sonrası yok bir de huylu Çatal kaşık birbirine değmeyecek yemek yerken Çatal kaşık Dişe değerse deli oluyor
Ankara dışı düşünmüyoruz canım hem maddi hem manevi zor kendisi de istemiyor zaten

nilüüüüş listeyi artık sen yapıcakmışsııın korkmama gerek var mııı ? :)))

yaaa benim nurun mesajına ses çıkartmayışımın sebebi evde bir leptop var. bana sıra o kadar zor geliyor kiii şu anda bilee eşimle kızımın tek gözü bende bıraksada alsam diyee bakıyorlar kapanın ellinde kalıcak gibiii ...

excel programıda yok başka türlü yapıcak bilgiyede sahip değilim ....

yani özetle minetar kalıcaz sana sağol

dimi çok zor..özellikle maddi olarak.. kızım da düşünmüyor umarım istedikleri olur...

asucum ben de başlıycam ama çok zorlanırsam asuman a devrederim...
malum işte giremiyorum telden olmuyor ancak ev de akşam olucak..

Önemli olan uyum sağlaman,alışman dil biliyormusun.?
Bir de eşinle mutlu olman..

Süper olmasa da kendimi ifade edecek kadar biliyorum yena'cim..Esim bu konuda cok hassasti evlenip buraya geldigim de kursa gitmemi ve ehliyet almami istedi,kursumu tamamlayip ehliyetimi aldim cok sükür..lakin bilirsin yabanci dil cok nankör ev hanimi oldugum icin cok konusmayinca geriliyor malesef..

Evet haklısın.. pratik yapmayınca gerileme yaşıyorsun..

Benim hayalıim çok istediğim fransızca kursuna gitmek.hep söylerim bir türlü nasip olmuyor. bir de tango
Ona da çift gitmek gerek eşim yanaşmıyor bir türlü :)

fransizca'yi ben de hep ögrenmek istemisimdir nedense..:)dilerim iki hayalinide gerceklestirirsin insallah..:)

Ben de gidiyorum yarın uyanamıycam yoksa..
Kızımın kursundan dolayı oğlan da babasıla işe gidecek...Yine hepimiz erkenden uyanacağız...

Allah rahatlık versin...İyi geceler tatlı rüyalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…