estagfurullah canim ozur dile diye demedim.saka yapmistim.yuz ifadesi koymamisim. takilabilirsin yani alingan gunumde degilim kocamla tartismiyosam iiyiiyimdir.Yok canim olurmu oyle sey tabiki inandim sadece dikkat etmedigin halde ne guzel gitmis kilolarin demek istemistim yanlis anlattiysam ozur dilerim
Teşekkür ederim epeyce azaldı şükürgecmis olsun.ALLAH sifa versin.
nekadardir almanyadasin ve neresindesin.sormamda sakinca yoksa.Süper olmasa da kendimi ifade edecek kadar biliyorum yena'cim..Esim bu konuda cok hassasti evlenip buraya geldigim de kursa gitmemi ve ehliyet almami istedi,kursumu tamamlayip ehliyetimi aldim cok sükür..lakin bilirsin yabanci dil cok nankör ev hanimi oldugum icin cok konusmayinca geriliyor malesef..
meyracim sporu senmi yapiyodun
peki nerde canim.kural geregi bi gun sonrami yapiliyoevet canım
peki nerde canim.kural geregi bi gun sonrami yapiliyo
iki hafta oldu geleli tam bilmiyorum.kuraldanmi dedim acaba. ondan sordum gece kusu.yok: )
ben gecede yapabiliyorum netin durumuna göre, bağlantım bazen uzun gidebiliyor elimde olmadan.
şuan okuyorum geçmişi liste için.
iki hafta oldu geleli tam bilmiyorum.kuraldanmi dedim acaba. ondan sordum gece kusu.
sen niye izinli dedin kilomu aldintamam canım, tabiki sorabilirsin tatlış.
sen niye izinli dedin kilomu aldin
himmm anladim.ii bakalim canim tutmayi. seni listeni yap.rgl şişliği, birde biraz şişim bu hafta e sonuç zaten doğru çıkmicak ondan canım, boşuna tartılmak istemedim.
alıp almadığımı bilmiyorum tartılmadım hiç canım.
eline saglik canm ilk uce gircemi biliyodum.bu hafta kimse spor yapmamis. 4kisiyiz zaten[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]sukker[/TD]
[TD]860 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
eline saglik canm ilk uce gircemi biliyodum.bu hafta kimse spor yapmamis. 4kisiyiz zaten
sagol canim.az oldugu icin ikinciyim yoksa nerdeeeeeevet bu hafta spor yapan oldukça azalmış canım.
tebrikler tekrar: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?