Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel fakat asıl süreç bundan sonra başlıyor..minareyi çalan kılıfını uydururmuşcasına '' bir anda oldu,keşke bende ölseydim,18 yaşından küçüğüm,kendim teslim oldum ,iyi halim var..'' gibilerinden suç işle hafiflesin cümleleri basında dolaşmaya başladı.. evet şimdi bu olayın üzerine gitme vakti, mahkeme insanların vicdanın da gereken huzuru sağlıyabilecek mi ... yoksa kes kafayı at çöpe 18 den küçük ol ailen de güçlüyse al 5-10 yıl sonra zaten her şey unutulur iyi halden ( oda ne demekse ..her halde cezaevini süsleme gibi işler)5 yılda aramız da..ve bizim kafalar:)) bedenimizin üstünde ...

eminyetin yakalayamımış olması zaten büyük bir muamma..bu adam 200 gün oldu ist da ama bizimkiler bu adamı yok ermenistanda yok israilde yok rusyaDA diye söylwenip durdular.. bu adamı derhal idam cezasına çarpmalı .. çarpmalıki bir daha hiç kimse böyle bir girişimde bulunmasın diye.. ama nerde yarın başka cemler çıkar çünkü ceza yemiyorlar bu adamların aileleri güçlü lobileri kuvvetlidir. cezaevinde bile krallar gibi yaşatırlar hafta sonları eve getirtirler .. allah onun belasını versin bu mübarek ramazan günde dilerim ki ailesi ondan hayır görmez.. dilerim hapiste onunda sonu münevverin sonu gibi olur..neden kıydın o cana .. ben kesinlikle inanıyorum kıskançlıktaN FALAN YAPMAMIŞTIR...

ahh be hayatım insan hayatının o kadar ucuz olduğu bir ülkede yaşıyoruz ki!!!!! dün münevvere üzülenler bugün katiline yazık demeye başlayacaklar. ama kimse düşünmeyecek ya münevver benim kızım olsaydı diye!!!
sana katılmamak elde değil. kafalarımız hala vücudumuzdayken bunları düşünmeli ve olaylara gereken tepkiyi vermeliyiz. cinayet işlemiş adamın nesine üzülmem gerekiyor anlamıyorum ve nesi iyi hal olabilir ki cezası azalsın!!! ama daha dur bakalım neler göreceğiz.....

BEYZUS'UM
YAGMURGOZLU'M
BINUS'um
merhaba canlarım nasılsınız.
Oh oh akşam bayağı kaynatılmış yine
BEYZUS'um ne olur haberleşelim canım dört gözle bekliyorum seni.
msn'de tlf no yazarımopuyorumnanaktan

Canım kusura bakma ne olur, benim ekranda görünen arkadaşlara yazmıştım.
Alınma ne olur opuyorumnanaktan bebeğim
Taze annecim
taze anne olunca böyle oluyor işte alınganlık hat safhada. ben de hepo burada bekliyorum nöbetteyim yani sürekli geceleri katılamıyorum size ama malum kızım bırakmıyor ki bakayım buralara. ama gündüzleri hep burada hep nöbetteyim beni görmeden geçmeyin opuyorumnanaktan

Günaydın güzeller Yurduşum ablam a.s.

Dün misafirim vardı yine sonradan haberleştik ve nasıl iş yapıp yemek yetiştirdim bilmioyorum.

Aklıma hep YENA nın dediği geldi :roflol: Künefe ustalarından daha iyi künefe yaptım demişti ya bende 40 yıllık ahçılardan daha iyi bir hünkar beğendi yaptım misafirlerde beğendi şükür kaydirigubbakcemile3

İlk kez yaptım ama yok böyle bi lezzet dediler zemuszemus

Yav düşünüyorumda ben yemek yemeyi sevdiğim gibi yapmayıda çok seviyorum zemuszemus

Canım biz ton ton bayanlar yemeyi sevdiğimiz için güzelde yemek yaparız.Övünmek gibi olmasın yani opuyorumnanaktan
günaydın hatunlar nasılsınız
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Günaydın canım, iyi dileklerine bizden de kocaman iyi dilekler tabii ki opuyorumnanaktan

kızımı emzirdeim geldim bir güruh gelmiş tabii ben dönene kadar kimse kalmamış :))) bakalım bekleyelim daha gelen olur nasılsa :)))

kızımı emzirdeim geldim bir güruh gelmiş tabii ben dönene kadar kimse kalmamış :))) bakalım bekleyelim daha gelen olur nasılsa :)))

Afiyet olsun bebişe, inşallah oda hayırlısı ile büyür, kocaman anne olur,
sağlıklı kilo almayan annelerden olur inşallah.
Benim için (kıyabilirsen) ısır yanaklarından.:lepi:

Kesinlikle katılıyorum.Hemde her kelimene......
Bakın bakalım belkide zavallı yavrucağın psikolojik sorunları vardır.O yüzden yapmıştır....-tatlicadiarzu-
Bu ş....fsize deli raporu alıp hapiste yatırmayacaklar.Görün bakın.lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Bizde Türk milleti olarak ağzımızı açıp bakmakla yetinirsek yazıklar olsun bize.....

@YURDUSUM : ahh be canım kıyamam ki :kedi: ama söz öperim öğleden sonra eve gidince kocaman öper senden olduğunu da söylerim. ama kıyamam ki ısırayım....

bu arada katil ş....fsiz ağlamaya başlamış zaten şimdiden. eve gittiğimde baktım da biraz televizyonlara sonunda her zamanki gibi "suçsuz" bile olarak aklanabilir!!!!!!! kötükedihüso

allahından bulsun desek yine allah belki affeder,
ınşallah şeytanından bulsun, böyle insanların da yaşaması bile hayra alamet değil

Sağol canım.Bende heyecanlanıyorum.Evet tel no çok iyi olur....
ben de burdayım ama :kedi:

eğer görmezden gelineceksem gideyim :sinifsinif:

Aaaaaaa yapma ama.....Biz seni seviyoruz.....

Ellerine sağlık....Afiyet olsun.....
Yurduşuma katılıyorum.Eminim hepimiz çoooook güzel yemek yapıyoruz.....

günaydın hatunlar nasılsınız
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

Hoş geldin canım.....Sanada hayırlı günler....Sağlık,esenlikler dilerim.Birde.ŞenizŞenizŞenizŞeniz[QUOTE

=namem;9163586]kızımı emzirdeim geldim bir güruh gelmiş tabii ben dönene kadar kimse kalmamış :))) bakalım bekleyelim daha gelen olur nasılsa :)))[/QUOTE]

Evet ara ara gelir hem senin hatırını sorar hemde öperiz......Şeniz

@ YURDUSUM : valla haklısın canım... allahından bulsun demek bana da hep dua gibi gelir.ben de derim "şeytanından bulsun" diye ama yine de biliyorum ki en güzel ceza da en güzel ödül de allahtan geliyor. onu allaha havale ediyorum kendi adıma. ve inanıyorum ki herkes bu dünyada ettiğini yine bu dünya da çekiyor!

@ BEYZUS : canım ben de sizi sevdim yoksa ne işim var burada. işe gelince ilk işim açıyorum hemen KK'yı bakıyorum ne olmuş ne bitmiş fırsat buldukçada yazıyorum... dediğim gibi bekliyorum burada sizleri gelenden öpücük alacağım bundan sonra... Şeniz

Teşekkür ederim iyiyim sen nasıl oldun tansiyon normale döndümü opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar..

Öffffffff canım sıkkın ya,dünden beri hemde..Benim vip misafirlerim dün geldi,söylediklerinin ertesi günü..
Fena geçmedi..İlk yarım saat acaip negatif elektrik vardı havada..:))

Hani kız istenmeye gidilir ya,efenim siz nasılsınız,siz nasılsınız diye salakça muhabbet edilir..ya bizde öyleydik..

Neyse bonus'un yemeklerinde daha güzel yaptığım yemeklerimden yedik...Normale dönmeye başlandılar..:roflol:

Sanırım reglimden dolayı,zırlak bir haldeyim...

Gelelim şu iğrenç olaya..''Cem Gariboğlu''
Demekki teslim edilmeseymiş,yakalanmııcaktı..Adam o kadar iyi korunmuşki,saç modeli bile aynı..
Bir sakal uzatmış diye mazlummu oldu şimdi..Ş..siz..

Peki nasıl bir sistemdir bu,Madem ülke dışında aranıyor.Ülkeye nasıl girdi..tamam sahte pasaport sahte kimlik..ama görüntüsü aynı..

Milleti uyuttular işte,bizde koyun koyun herşeye inanıyoruz..80 den sonra her anlamda istedikleri gibi bir toplum olduk..
hiç bir amacın olmasın,hiç birşeye karşı gelme..düşünme,konuşma..
Ye,iç,eğlen,dolandır,öldür..Baban zenginse kurtul..Paran varsa değer gör..

Gece üç buçuk gibi habertürk de görünce çok heyecanlandım ve sevindim.Nihayet adalet,hukuk işte dedim..
Sonra izleyince meğer bunlar teslim olmuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…