günaydın kızlarr cem garip oglu teslim ollmuşş
bi hoş oldum tuhaflaştım
o variyette biri nasıl teslim olur dimii
azda üzüldüm sanırım
aslında aylarca münevvre agladım
ama şimdi saç sakal yazık oldu kaç hayatlara
ne içindi acaba merak ediyorum
bi açıklansa
ben de burdayım ama :kedi:
eğer görmezden gelineceksem gideyim :sinifsinif:
taze anne olunca böyle oluyor işte alınganlık hat safhada. ben de hepo burada bekliyorum nöbetteyim yani sürekli geceleri katılamıyorum size ama malum kızım bırakmıyor ki bakayım buralara. ama gündüzleri hep burada hep nöbetteyim beni görmeden geçmeyin opuyorumnanaktanCanım kusura bakma ne olur, benim ekranda görünen arkadaşlara yazmıştım.
Alınma ne olur opuyorumnanaktan bebeğim
Taze annecim
Canım biz ton ton bayanlar yemeyi sevdiğimiz için güzelde yemek yaparız.Övünmek gibi olmasın yani opuyorumnanaktanGünaydın güzeller Yurduşum ablam a.s.
Dün misafirim vardı yine sonradan haberleştik ve nasıl iş yapıp yemek yetiştirdim bilmioyorum.
Aklıma hep YENA nın dediği geldi :roflol: Künefe ustalarından daha iyi künefe yaptım demişti ya bende 40 yıllık ahçılardan daha iyi bir hünkar beğendi yaptım misafirlerde beğendi şükür kaydirigubbakcemile3
ilk kez yaptım ama yok böyle bi lezzet dediler zemuszemus
Yav düşünüyorumda ben yemek yemeyi sevdiğim gibi yapmayıda çok seviyorum zemuszemus
Günaydın canım, iyi dileklerine bizden de kocaman iyi dilekler tabii ki opuyorumnanaktangünaydın hatunlar nasılsınız
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
kızımı emzirdeim geldim bir güruh gelmiş tabii ben dönene kadar kimse kalmamış :))) bakalım bekleyelim daha gelen olur nasılsa :)))
eminyetin yakalayamımış olması zaten büyük bir muamma..bu adam 200 gün oldu ist da ama bizimkiler bu adamı yok ermenistanda yok israilde yok rusyaDA diye söylwenip durdular.. bu adamı derhal idam cezasına çarpmalı .. çarpmalıki bir daha hiç kimse böyle bir girişimde bulunmasın diye.. ama nerde yarın başka cemler çıkar çünkü ceza yemiyorlar bu adamların aileleri güçlü lobileri kuvvetlidir. cezaevinde bile krallar gibi yaşatırlar hafta sonları eve getirtirler .. allah onun belasını versin bu mübarek ramazan günde dilerim ki ailesi ondan hayır görmez.. dilerim hapiste onunda sonu münevverin sonu gibi olur..neden kıydın o cana .. ben kesinlikle inanıyorum kıskançlıktaN FALAN YAPMAMIŞTIR...
BEYZUS'UM
YAGMURGOZLU'M
BINUS'um
merhaba canlarım nasılsınız.
Oh oh akşam bayağı kaynatılmış yine
BEYZUS'um ne olur haberleşelim canım dört gözle bekliyorum seni.
msn'de tlf no yazarımopuyorumnanaktan
ben de burdayım ama :kedi:
eğer görmezden gelineceksem gideyim :sinifsinif:
Günaydın güzeller Yurduşum ablam a.s.
Dün misafirim vardı yine sonradan haberleştik ve nasıl iş yapıp yemek yetiştirdim lmioyorum.
Aklıma hep YENA nın dediği geldi :roflol: Künefe ustalarından daha iyi künefe yaptım demişti ya bende 40 yıllık ahçılardan daha iyi bir hünkar beğendi yaptım misafirlerde beğendi şükür kaydirigubbakcemile3
İlk kez yaptım ama yok böyle bi lezzet dediler zemuszemus
Yav düşünüyorumda ben yemek yemeyi sevdiğim gibi yapmayıda çok seviyorum zemuszemus
günaydın hatunlar nasılsınız
hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
BEYZUS'UM
YAGMURGOZLU'M
BINUS'um
merhaba canlarım nasılsınız.
Oh oh akşam bayağı kaynatılmış yine
BEYZUS'um ne olur haberleşelim canım dört gözle bekliyorum seni.
msn'de tlf no yazarımopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim iyiyim sen nasıl oldun tansiyon normale döndümü opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?