sagol canim.az oldugu icin ikinciyim yoksa nerdeeeee
Vay yine ucuncuyum darisi kilo verme listesinin basina[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]sukker[/TD]
[TD]860 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
Hayriye tartildinmi bacimgunaydın canlar
kıo veren spor yapan butun guzellerı kutlarım azmınız daim olsunazıcık bizede bulaştırın anacım
günaydın gece kuşu benim bu haftaki rakibim nhtylz olmasa hemen atlardım ya da ben tek başıma ikinize de rakip olurumvarmı bu hafta bana rakip, amaaaa hafta boyunca kaybolmak yok, bir hafta günlük yazıcaz 1kerede olsa....
ben varım varmı bana rakip?
Yarim tatli kasigi dye bir olcumu olur la tabagin cogu ot zaten yeseydin onudaEki Görüntüle 1444403 tahin pekmezin hepsi yenmedi yarım tatlı kaşığu kadar
lohusa olunca tatlıya hiç dayanamıyo insan di miYarim tatli kasigi dye bir olcumu olur la tabagin cogu ot zaten yeseydin onuda
Hayriyecigim bir sekil de kilonu ogrenmen daha cabuk ikna olmana ve dikkatli olmani saglayacaktir emin ol..Hayriye tartildinmi bacim
ayyy daha yeni bebisin.verirsin ya merak etme vucudun daha suyu atmamstir bide emziriyosan ii gider ben 101 ile doguma girdim.87 ile ciktm.iki ay sonrada 74 olmustum.ama emzirirken aldim bu haldeyim iste.Ve vee sonunda buyuk gun
40 gun onceydi bu saatlerde yeni gelmistim odaya ve oluyodum agridan.
Allahim sana sukurler olsun saglikla dogdu ve gozumde cook buyuyen 40 gun bitti sukur. Bundan sonrasi benim icin daha guzel olur ins. Ve En azindan dogum gunumde 100 un altinda olabilirim belki..
Burda hic bahsetmesemde bu zor gunlerimde sesiyle anlayisiyla verdigi moralle beni hic yalniz birakmayan nur kisisine cok tsk ederim.
Iyi ki varsin iyi ki
bu arada ALLAH anali babali buyutsun.Ve vee sonunda buyuk gun
40 gun onceydi bu saatlerde yeni gelmistim odaya ve oluyodum agridan.
Allahim sana sukurler olsun saglikla dogdu ve gozumde cook buyuyen 40 gun bitti sukur. Bundan sonrasi benim icin daha guzel olur ins. Ve En azindan dogum gunumde 100 un altinda olabilirim belki..
Burda hic bahsetmesemde bu zor gunlerimde sesiyle anlayisiyla verdigi moralle beni hic yalniz birakmayan nur kisisine cok tsk ederim.
Iyi ki varsin iyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?