Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:))) insan dostlarin muhabbetini okurkende keyifleniyormus.

Frida benim hic gidecek bir resitalim olmadi :))

Sizin kizlar tembelse ben napcam ilerde bilmiyorum.

Aksam evdekiler alt kata caya indiler bebik uyuyodu bende uyumusum koltukta kalktim girdim yatagima bi guzel uyudum gecenin acisini cikardim.
Geldiklerinde bir dilim pasta getirdiler ya bu bana yapilirmi gonderseler suc gondermeseler suc :) ben saldirmiyaym diye eve bisey almiyorum zaten araniyodum yedim tabisi.

Simdide elife kalktikca acligim artiyo.

Vay yine ucuncuyum darisi kilo verme listesinin basina

varmı bu hafta bana rakip, amaaaa hafta boyunca kaybolmak yok, bir hafta günlük yazıcaz 1kerede olsa....
ben varım varmı bana rakip?
günaydın gece kuşu benim bu haftaki rakibim nhtylz olmasa hemen atlardım ya da ben tek başıma ikinize de rakip olurum

Yarim tatli kasigi dye bir olcumu olur la tabagin cogu ot zaten yeseydin onuda
lohusa olunca tatlıya hiç dayanamıyo insan di mi pastaları göm sonra bi de milleti kendi yanına çekmeye çalış pekmez yasak karatayda ben de arada sadece tahin ya da susam atıyorum canım tatlı çekince

Ve vee sonunda buyuk gun
40 gun onceydi bu saatlerde yeni gelmistim odaya ve oluyodum agridan.

Allahim sana sukurler olsun saglikla dogdu ve gozumde cook buyuyen 40 gun bitti sukur. Bundan sonrasi benim icin daha guzel olur ins. Ve En azindan dogum gunumde 100 un altinda olabilirim belki..

Burda hic bahsetmesemde bu zor gunlerimde sesiyle anlayisiyla verdigi moralle beni hic yalniz birakmayan nur kisisine cok tsk ederim.

Iyi ki varsin iyi ki

Hayriye tartildinmi bacim
Hayriyecigim bir sekil de kilonu ogrenmen daha cabuk ikna olmana ve dikkatli olmani saglayacaktir emin ol..

------

Bonuscum hayirli oldun kirkiniz..bugun guzel mamalar yersiniz artik kirk serefine dimi..ben de gelmek istiyorum.:)

ayyy daha yeni bebisin.verirsin ya merak etme vucudun daha suyu atmamstir bide emziriyosan ii gider ben 101 ile doguma girdim.87 ile ciktm.iki ay sonrada 74 olmustum.ama emzirirken aldim bu haldeyim iste.

bu arada ALLAH anali babali buyutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…