- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Nuru bana annatmayin 7 sene oldu taniyaliNur gercekten iyi bir insan...
Yeni tanismis olmamiza ragmen abimin olayindan dolayi gerek ozel mesaj gerek mesengerdan hep guzel seyler yazdi sagolsun..
Az da olsa kahvalti yapmalisin zorla kendini sonra cok halsiz olursun...kizlar yeni kaktim yarimm saat oluyo yeno dedigim.kahve ilekeyfi yapiyorum.evde kimse yok kizima yumurta yedirdm. canim istemiyo kahvalti.dunden yemegimde var.evde temiz.ohhh bugun gezerim kizimla. kac gundur yurumuyom kiz hasta diye bugun acisini cikaricam.
Bir sey anlattigim yok yapilan jesti dillendiriyorum..Nuru bana annatmayin 7 sene oldu taniyali
14 kilomu neyyyy madem verdin niye geri aliyon 5,5-6 kiloyla anca ciktim dogumdan biraz indi ama hala sisimayyy daha yeni bebisin.verirsin ya merak etme vucudun daha suyu atmamstir bide emziriyosan ii gider ben 101 ile doguma girdim.87 ile ciktm.iki ay sonrada 74 olmustum.ama emzirirken aldim bu haldeyim iste.
Bisey anlattin dedigim yok yav istedigini dillendir :)Bir sey anlattigim yok yapilan jesti dillendiriyorum..
Dogal olani da bu degilmi..
Bonu815081 .!.:Bisey anlattin dedigim yok yav istedigini dillendir :)
Sen degilsen bende degilim niye gerileyimkineGerginmisin sen.:))
Banami bagli senin gerginligin :)Sen slsen bende degilim niye gerileyimkine
Hayırlı günler
Daha kahvaltı yapmadım karnım aç canım bişey hazırlamak istemiyor zaten dün çikolata yediğimden bugün ceza olarak az yemeliyim
Epeyce yedim canımNe kadar yedin cikolata asu dunden beri soyluyosun..
herkese iyi hafta sonlari
cok duygulandim ben ya 2 kelam edemeden duramiycam
yena ablam cok incesin tesekkur ederim azcik yaninda olabildysem ne mutlu bana. hayatindan birinin kayip gittigini izlemenin insana ne kadar aci verdigini biliyorum benim hassas noktam bu ve o zamnlarda insan birileri yannda olsun anlasn istyo. yalniz olmadigini bil istedim sadece.
bonus kisisine gelirsek. benim hayatimdaki onemini anlatmaya kelimeler yetmez. 7 sene once oyle bi cikmazda karsima cikti ki isik oldu umut oldu beni ben yapti. cok sey katti hayatima onun hakkini odeyemem. canim o benim can dostum. asil iyi ki sen benim hayatimdasin iyi ki varsin.
Iyi ki sen dedim
Yav neseli neseli kirklaniyorum surda duygulandiriyon beni oldumu simdi
Bisey degil istahim kacarsa ne yerim annemde
turkiyede cayi cok seviyorum ama burda bir bagi zor icerim.bide erken yiyemiyorumAz da olsa kahvalti yapmalisin zorla kendini sonra cok halsiz olursun...
Benim en sevdigim ogundur kahvalti bir suru cay icerim kahvaltida..
sen beni gorucektin hele ayaklarim bildigin kaplumbaga gibiydi odemim coktu.birak bi babeti terlik bulamadim.14 kilomu neyyyy madem verdin niye geri aliyon 5,5-6 kiloyla anca ciktim dogumdan biraz indi ama hala sisim
Benim annemde sis yillardir sabit bir sisi var ayaklari davul gibi kalp bobrek kesin kaynak degilmis hicbiri hep idrar sokturucu ilaclar kullaniyo troitlerle alakaliymis boyle sismesi ve dogumlarindan sonra kalmis simdi ben oyle olucam diye korkuyo
kucuk kizin.sormamda sakinca yoksa kac yasindasin.Ankarada hava süper maşallah
Az da olsa ortalığı topladım balkonları yıkadım küçük kızım da salonu süpürüp sildi
Mutfağın camını sildim bir soda alıp oturdum biraz
Sodalı içeyim gardroba dalacağım eleme yapayım atayım düzelteyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?