Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yeni kaktim yarimm saat oluyo yeno dedigim.kahve ile keyfi yapiyorum.evde kimse yok kizima yumurta yedirdm. canim istemiyo kahvalti.dunden yemegimde var.evde temiz.ohhh bugun gezerim kizimla. kac gundur yurumuyom kiz hasta diye bugun acisini cikaricam.

Az da olsa kahvalti yapmalisin zorla kendini sonra cok halsiz olursun...

Benim en sevdigim ogundur kahvalti bir suru cay icerim kahvaltida..

ayyy daha yeni bebisin.verirsin ya merak etme vucudun daha suyu atmamstir bide emziriyosan ii gider ben 101 ile doguma girdim.87 ile ciktm.iki ay sonrada 74 olmustum.ama emzirirken aldim bu haldeyim iste.
14 kilomu neyyyy madem verdin niye geri aliyon 5,5-6 kiloyla anca ciktim dogumdan biraz indi ama hala sisim

Benim annemde sis yillardir sabit bir sisi var ayaklari davul gibi kalp bobrek kesin kaynak degilmis hicbiri hep idrar sokturucu ilaclar kullaniyo troitlerle alakaliymis boyle sismesi ve dogumlarindan sonra kalmis simdi ben oyle olucam diye korkuyo

herkese iyi hafta sonlari

cok duygulandim ben ya 2 kelam edemeden duramiycam

yena ablam cok incesin tesekkur ederim azcik yaninda olabildysem ne mutlu bana. hayatindan birinin kayip gittigini izlemenin insana ne kadar aci verdigini biliyorum benim hassas noktam bu ve o zamnlarda insan birileri yannda olsun anlasn istyo. yalniz olmadigini bil istedim sadece.

bonus kisisine gelirsek. benim hayatimdaki onemini anlatmaya kelimeler yetmez. 7 sene once oyle bi cikmazda karsima cikti ki isik oldu umut oldu beni ben yapti. cok sey katti hayatima onun hakkini odeyemem. canim o benim can dostum. asil iyi ki sen benim hayatimdasin iyi ki varsin.

Iyi ki sen dedim

Yav neseli neseli kirklaniyorum surda duygulandiriyon beni oldumu simdi

Bisey degil istahim kacarsa ne yerim annemde

Iyi ki sen dedim

Yav neseli neseli kirklaniyorum surda duygulandiriyon beni oldumu simdi

Bisey degil istahim kacarsa ne yerim annemde

yiyemediklerini kargoyla yolla sekerim. biliyorsun yemeye her daim hazirim yeter ki yemek olsun.

bende tavuklu patates yapim bari oglusumla ikimize

sen beni gorucektin hele ayaklarim bildigin kaplumbaga gibiydi odemim coktu.birak bi babeti terlik bulamadim.

kucuk kizin.sormamda sakinca yoksa kac yasindasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…