- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canımkucuk kizin.sormamda sakinca yoksa kac yasindasin.
kizlar yeni kaktim yarimm saat oluyo yeno dedigim.kahve ilekeyfi yapiyorum.evde kimse yok kizima yumurta yedirdm. canim istemiyo kahvalti.dunden yemegimde var.evde temiz.ohhh bugun gezerim kizimla. kac gundur yurumuyom kiz hasta diye bugun acisini cikaricam.
turkiyede cayi cok seviyorum ama burda bir bagi zor icerim.bide erken yiyemiyorum
Az da olsa kahvalti yapmalisin zorla kendini sonra cok halsiz olursun...
Benim en sevdigim ogundur kahvalti bir suru cay icerim kahvaltida..
scm ben bu sayfayıda takip ediyorum buna da bak istersenbu arada kizlar eger feysbuk adresiniz varsa ''saglikli yasiyoruz'' isminde bir sayfa var,canan karatay diyeti hakkinda bilgiler veriyor,takip edebilirsiniz ilgileniyor iseniz...:)
Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım
Ben kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu haftagünaydın gece kuşu benim bu haftaki rakibim nhtylz olmasa hemen atlardım ya da ben tek başıma ikinize de rakip olurum
Bonuscum hayirli olsun kirkiniz okula gittigi mezun oldugu evlendigi gunleride gor insaallahVe vee sonunda buyuk gun
40 gun onceydi bu saatlerde yeni gelmistim odaya ve oluyodum agridan.
Allahim sana sukurler olsun saglikla dogdu ve gozumde cook buyuyen 40 gun bitti sukur. Bundan sonrasi benim icin daha guzel olur ins. Ve En azindan dogum gunumde 100 un altinda olabilirim belki..
Burda hic bahsetmesemde bu zor gunlerimde sesiyle anlayisiyla verdigi moralle beni hic yalniz birakmayan nur kisisine cok tsk ederim.
Iyi ki varsin iyi ki
ama o tabakta pastane puaçası var bonusum bide ekmek olmayınca yiyemedim malesefYarim tatli kasigi dye bir olcumu olur la tabagin cogu ot zaten yeseydin onuda
kız bonusss 40 uçurmaya gel muğlaya 25 derece sıcak bayıldık ugünnnVe vee sonunda buyuk gun
40 gun onceydi bu saatlerde yeni gelmistim odaya ve oluyodum agridan.
Allahim sana sukurler olsun saglikla dogdu ve gozumde cook buyuyen 40 gun bitti sukur. Bundan sonrasi benim icin daha guzel olur ins. Ve En azindan dogum gunumde 100 un altinda olabilirim belki..
Burda hic bahsetmesemde bu zor gunlerimde sesiyle anlayisiyla verdigi moralle beni hic yalniz birakmayan nur kisisine cok tsk ederim.
Iyi ki varsin iyi ki
İyi akşamlar
Bonus uçurdunuz mu kırkınızı Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Ben de bugün 20 dk da olsa yürüdüm zaten iş yaptım sonra geldim mutfağa girdim pilim bitti artık mutfağı toparlayamadım biraz dinleniyim sonra toplarım artık
Büyük kızım kahve yapıyor şimdi içeyim kendime geleyim
massallah subhanallah.ne guzel ya kocaman olmus.temizlik yapiyo deyince.tuaf oldum kucuk cocugs is mi yaptiriyo diye.abla dememde sakinca yok ozamn.cogunun yasini bilmiyorum.kendimi saygisiz gibi hissediyorum kusura bakmayin.Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım
benim yas 27.kizimda 19 aylik. suyundanmidir nedir cayin hic tadi yok ya.oh maşaallah gez inş canım güzelce: )
senin yaş kaç? kızın kaç yaşında?
neden zor içiyosun orda çayı?
ayyy güzel bir kahvaltı ve sonrasında uzuuuun uzun çaya bende bayılırım: )
gorumcwm bende kaliyo aramizda 4yas var.arkadas gibi.bu saate kadsr sohbet koyuydu.daha kopamadikta sabah cocuklar uyutmax diye yattik.yarin kina var.kadinlar arasi kopcam kizlar kesin 1kilo gider oynamayi cok severim ter su icinde kalcm ve icmedigim kadr su iccem kinada ..
benim yas 27.kizimda 19 aylik. suyundanmidir nedir cayin hic tadi yok ya.
Gunaydinduya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye
Gunaydinlar..
Yelizcim dogum gunun kutlu olsun..Sevdiklerinle sana sagluk ve mutluluk getirsin.
Meyra neden yanmuyor,sebep..
Aidat sorunymu var acaba..
Ben de sogukta uyumayi severim.:))
Yatak odamizin petegi kappalli hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?