Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh maşaallah gez inş canım güzelce: )
senin yaş kaç? kızın kaç yaşında?

turkiyede cayi cok seviyorum ama burda bir bagi zor icerim.bide erken yiyemiyorum

neden zor içiyosun orda çayı?

Az da olsa kahvalti yapmalisin zorla kendini sonra cok halsiz olursun...

Benim en sevdigim ogundur kahvalti bir suru cay icerim kahvaltida..

ayyy güzel bir kahvaltı ve sonrasında uzuuuun uzun çaya bende bayılırım: )

slm kızlar
2 gündür okuyup çıkıyorum okurken gözlerim kapanıyor hep
saat 10da uyuyup kaldım yoğunluktan
inşallah sizlerde iyisinizdir
nur ve meyra liste için eliniize sağlık kilo veren arkadaşlarımı ve sporcu güzelleri tebrik ederim
bonuscum kırkınız hayırlı olsun cnm sağlıklı nice güzel günlerde büyüt inşallah bebişini
unuttuğum bir şey varsa kusura bakmayın :)
öptüm hepinizi
gideyimde yemek yapayım misafirlikten geldim anca yemek yapcam
bu arada kizlar eger feysbuk adresiniz varsa ''saglikli yasiyoruz'' isminde bir sayfa var,canan karatay diyeti hakkinda bilgiler veriyor,takip edebilirsiniz ilgileniyor iseniz...:)
scm ben bu sayfayıda takip ediyorum buna da bak istersen
https://www.facebook.com/groups/karataylasaglikliuzunyasam/

Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım

günaydın gece kuşu benim bu haftaki rakibim nhtylz olmasa hemen atlardım ya da ben tek başıma ikinize de rakip olurum
Ben kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu hafta
Bonuscum hayirli olsun kirkiniz okula gittigi mezun oldugu evlendigi gunleride gor insaallah

Yarim tatli kasigi dye bir olcumu olur la tabagin cogu ot zaten yeseydin onuda
ama o tabakta pastane puaçası var bonusum bide ekmek olmayınca yiyemedim malesef
kız bonusss 40 uçurmaya gel muğlaya 25 derece sıcak bayıldık ugünnn

veee kahvaltıdan sonra 45 dakika yürüdüm ordan bi ev alan arkadaşa gittim 1 kase kısır 1 gül böreği yedim öğlen bayılıyodum yemin olsun sabah erken edince kahvaltı saat 2 yidi akşamıda 2 dlm sucuk 1 dlm ekmek yedim ve mutfak kapandı bugün çok sıcaktı eşimi kandırırsam yürüyüşe giderim belki şimdi

İyi akşamlar
Bonus uçurdunuz mu kırkınızı Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Ben de bugün 20 dk da olsa yürüdüm zaten iş yaptım sonra geldim mutfağa girdim pilim bitti artık mutfağı toparlayamadım biraz dinleniyim sonra toplarım artık
Büyük kızım kahve yapıyor şimdi içeyim kendime geleyim

Oh afiyet olsun ablam: )
Bizde eşimle yemek yedik çay içtik, şşimdi yine uyudu kaldı kanepede.
Çok yorgun bugün ve yine hafiften grip.
Yarın annesigile gidicek buranın bir ilçesi, piknik gibi yaparız dedi, birde onların koyu var orda bahçeleri var orda yapcaklar pikniği, orası yazın bile serin olur, şimdi artık iyice soğuktur, sonra gidelim hava soğuk daha dedim, ben sıkıldım gidecem dedi istersen sen gelme dedi, aman gitmicem, sonra yine gideriz nasıl olsa, şu soğukta hasta olup gelicem ancak.
Zaten soğuklar tekrar geliyomuş, belki yarında soğur hava.
Sende hastasın gitme dedim ama yok gidicekmiş, neyse ben üzerime düşeni yaptım söylemekle artık kendi bilir.

Yarin yogun bir gun yasayacagim vakit bulamayabilirim diye simdiden dunya emekci kadinlar gunumuz kutlu olsun..Artik kadin cinayetleri,cocuk gelinler,olmayan haberler duyariz insallah...Kiyafetiinden yola cikarak nasilsa''potansiyel yollu o ''denilmeyen bir memleketimiz olur inss.

Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım
massallah subhanallah.ne guzel ya kocaman olmus.temizlik yapiyo deyince.tuaf oldum kucuk cocugs is mi yaptiriyo diye.abla dememde sakinca yok ozamn.cogunun yasini bilmiyorum.kendimi saygisiz gibi hissediyorum kusura bakmayin.

gorumcwm bende kaliyo aramizda 4yas var.arkadas gibi.bu saate kadsr sohbet koyuydu.daha kopamadikta sabah cocuklar uyutmax diye yattik.yarin kina var.kadinlar arasi kopcam kizlar kesin 1kilo gider oynamayi cok severim ter su icinde kalcm ve icmedigim kadr su iccem kinada ..

Az uyuda halin olsun o zaman :) gunaydin

Selamun aleykum...
Günaydın kızlar...
Size dert yanıcam biraz: (((((
Ya dondum yaa resmen, ya hu kardeşim uşuyoz yakın şu kaloriferi diyoz, 2gun yanıyo yine aynı, ben söylemekten utandım artık, elektrik sobam olsa yakıcam ama yok, artık alsak iyi olur heralde.
Mart ayında kalorifer bit gibimi yanar, uykum var soğuktan uyuyamıyorum varmı böyle şey yaaa.
Ateşim çıkmış soğuktan sabaha kadar, her yer buz gibi.
Eşimin kolu ağrımış benim karnım soğuktan.

Gunaydinlar..

Yelizcim dogum gunun kutlu olsun..Sevdiklerinle sana sagluk ve mutluluk getirsin.

Meyra neden yanmuyor,sebep..
Aidat sorunymu var acaba..
Ben de sogukta uyumayi severim.:))
Yatak odamizin petegi kappalli hep..

benim yas 27.kizimda 19 aylik. suyundanmidir nedir cayin hic tadi yok ya.

Belki çayındandır canım, belkide havasındann yada suyundan.
Bende29 yaşındayım, mart sonu 30 olcam.
Allah bağışlasın kızınıda canım.

Gunaydin duya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelerin olsun inş.

Gunaydinlar..

Yelizcim dogum gunun kutlu olsun..Sevdiklerinle sana sagluk ve mutluluk getirsin.

Meyra neden yanmuyor,sebep..
Aidat sorunymu var acaba..
Ben de sogukta uyumayi severim.:))
Yatak odamizin petegi kappalli hep..

Hiç bir sorun yok maddi olarak, herkes oder, ne bileyim hesaplı gelsin duşuncesindeler galiba yakan kişiler, bana öyle geliyo, iyide bazen ayarı kaçırıyolar soğuk oluyo işte böyle sonra, ille soylicen oyle yakıcaklar, ne bileyim çozemiyom bazen kalorifer mantıklarını, zaten duvarlar kalın çok bir parada gelmiyo.
İyiler çok iyiler hiç sorunumuz yok apartmanca kimsenin kimseyle kaloriferde oluyo böyle, bu da art niyet değil ama uşuyoz işte yakmadıkları zaman bizdeeee.
Yakın demeye çekiniyorum o da ayrı.
Neysem bu da nazarlık olsun bari ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…