Ben kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu hafta
Bonuscum hayirli olsun kirkiniz okula gittigi mezun oldugu evlendigi gunleride gor insaallah
meyraaaa kaçmazsa tamamdırBen kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu hafta
geçmiş olsun apartmanda başka üşüyen yok mu onlarla konusun birlikte baş kaldırın daha etkili olur tek tek söylemektenSelamun aleykum...
Günaydın kızlar...
Size dert yanıcam biraz: (((((
Ya dondum yaa resmen, ya hu kardeşim uşuyoz yakın şu kaloriferi diyoz, 2gun yanıyo yine aynı, ben söylemekten utandım artık, elektrik sobam olsa yakıcam ama yok, artık alsak iyi olur heralde.
Mart ayında kalorifer bit gibimi yanar, uykum var soğuktan uyuyamıyorum varmı böyle şey yaaa.
Ateşim çıkmış soğuktan sabaha kadar, her yer buz gibi.
Eşimin kolu ağrımış benim karnım soğuktan.
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sevdiklerinle beraber huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin inşaallahGunaydinduya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye
ceeeaaa canım neden istemeyim, hadi bakalım başlayalım ozaman 3 rakip?: )
sukker ama ortadan kaybolmak yok bak: )
günde 1kerede olsa ceeee diyelim: )
bakalım kim daha çok vericek: )
varsa başka katılmak isteyen buyursun?
hergün 1bardak yeşil çayımıda içebilsem ne güzel olur: ) bakalım nasip yeişlçay konusu benimiçin: )
meyraaaa kaçmazsa tamamdırbu hafta herkes daha bi azimli sanki ne güzel
geçmiş olsun apartmanda başka üşüyen yok mu onlarla konusun birlikte baş kaldırın daha etkili olur tek tek söylemekten
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sevdiklerinle beraber huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin inşaallah
ceeeoh iç yeşil çayı gitsin kilolar ne kadar güzel ben içemiyorum sütün tadı bozulcak diye
hazır gelmişken dünkü menümü paylaşıyım
kahvaltı:maydanozlu omlet, 100 gr sucuk, 3 zeytin, 1 çatal peynir, 1 kase yoğurt, 1 domates,1 salatalık,1 biber, 7 kabuklu fıstık, 7 badem
akşam yarım ekmek kokoreç, 3 bardak ayran
spor:3 mil leslie, 75 dk yürüyüş
bu kadar yedim rakiplerimden geride başlıcam haftaya hadi yine iyisiniz
Sutun tadi bozulurmu bilmem ama icinde kafein oldugu icin emziren kadinlara onermiyorlar ama ben iciyorum hergun olmasada nescafe de iciyorum bebegim uzerinde herhangi bi olumsuzlugunu gormedim dogum gunu msj lariniz icin de tesekkur ederim arkadaslar ama mutlu bir dogum gunu gecirdigimi soyleyemicem modum cok dusuk bugun birsuru is var beni bekleyen of ooffffffffffvar ama işte, onlarda diyor ama yine aynı, yandığıda oluyoda ille arada söylicez üşüdük diye, normal gitse soğuk olmasa seslenmiyom azada razıyım ama soğuk olunca razı olamıyom malesef, neyse yine bir alo dicez: )))
sütün tadımı bozulurmuş yeşilçay içince?: )
Sutun tadi bozulurmu bilmem ama icinde kafein oldugu icin emziren kadinlara onermiyorlar ama ben iciyorum hergun olmasada nescafe de iciyorum bebegim uzerinde herhangi bi olumsuzlugunu gormedim dogum gunu msj lariniz icin de tesekkur ederim arkadaslar ama mutlu bir dogum gunu gecirdigimi soyleyemicem modum cok dusuk bugun birsuru is var beni bekleyen of ooffffffffff
hazır gelmişken dünkü menümü paylaşıyım
kahvaltı:maydanozlu omlet, 100 gr sucuk, 3 zeytin, 1 çatal peynir, 1 kase yoğurt, 1 domates,1 salatalık,1 biber, 7 kabuklu fıstık, 7 badem
akşam yarım ekmek kokoreç, 3 bardak ayran
spor:3 mil leslie, 75 dk yürüyüş
bu kadar yedim rakiplerimden geride başlıcam haftaya hadi yine iyisiniz
Meyra hanim sizi zabahlari burda gormeyiz genelde bu ne buyuk seref
Iyiyim hamdolsun...:)soğuğun hatrına: )
nasılsın? bebiş nasıl?
Iyiyim hamdolsun...:)
Bebikte iyi dunden beri bi gulucukler atiyo epey sevindi kirki cikti diye.
Ne isi olsun canim ya ev isi hic sevmiyorum yapmayi dun evde yoktuk bugun ikiye katlanmis sanki isler bide cocuklar var topla topla ayni her yer daginik birazcik kolayladim nescafe molasi verdim kalkinca mutfagi toplamam yemek yapmam kizlari yikamam evi supurmem utu yapmam lazim of sayinca daha bi gozumde buyuduler bugunu sag saglim atlatirim insaallah icimde bi sikinti bi darlik neyse daha fazla bahsedip kafanizi sisirmimanladım canım.
ne işi canım bunlar?
Ne isi olsun canim ya ev isi hic sevmiyorum yapmayi dun evde yoktuk bugun ikiye katlanmis sanki isler bide cocuklar var topla topla ayni her yer daginik birazcik kolayladim nescafe molasi verdim kalkinca mutfagi toplamam yemek yapmam kizlari yikamam evi supurmem utu yapmam lazim of sayinca daha bi gozumde buyuduler bugunu sag saglim atlatirim insaallah icimde bi sikinti bi darlik neyse daha fazla bahsedip kafanizi sisirmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?