Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu hafta

Bonuscum hayirli olsun kirkiniz okula gittigi mezun oldugu evlendigi gunleride gor insaallah

aaa canım neden istemeyim, hadi bakalım başlayalım ozaman 3 rakip?: )
sukker ama ortadan kaybolmak yok bak: )
günde 1kerede olsa ceeee diyelim: )
bakalım kim daha çok vericek: )
varsa başka katılmak isteyen buyursun?
hergün 1bardak yeşil çayımıda içebilsem ne güzel olur: ) bakalım nasip yeişlçay konusu benimiçin: )

herkese iyi pazarlar olsun inş bu arada kızlar: )
güne pek bir dert yanarak başladım ben bari böyle diyip toplayım: )
bugün yalnızım, kocam malum kvlere gitti, bende 2fasıl çamaşır atayım diyorum makineye ama bakalım.
bugün birazda midem ağrıyo, ah bu midem ah...
dün acılı yedin diye bu ağrısı.
bugün bana bir dokunun bin ah işitin öyle bir modum var dimi, ahahaha hiç gülceğim yoktu
ya 15dkdır benim dişi kuşun sesi bi tuhaf çıkıyor, sanki boğazına bişey takılmış gibi, yada sesi kısılmış gibi...
çatallı bir ses...
inş mühim bişey değildir: (
ama keyfi neşesi yerinde.
neyse bakar oluyum yapacak başka bişeyim yok, biran önce geçer inş.

Ben kabul ederim meyrada isterse ucumuz rakip olalim bu hafta
meyraaaa kaçmazsa tamamdır bu hafta herkes daha bi azimli sanki ne güzel
geçmiş olsun apartmanda başka üşüyen yok mu onlarla konusun birlikte baş kaldırın daha etkili olur tek tek söylemekten

Gunaydin duya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye
yeni yaşın hayırlı olsun Allah sevdiklerinle beraber huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin inşaallah

ceee oh iç yeşil çayı gitsin kilolar ne kadar güzel ben içemiyorum sütün tadı bozulcak diye

hazır gelmişken dünkü menümü paylaşıyım
kahvaltı:maydanozlu omlet, 100 gr sucuk, 3 zeytin, 1 çatal peynir, 1 kase yoğurt, 1 domates,1 salatalık,1 biber, 7 kabuklu fıstık, 7 badem
akşam yarım ekmek kokoreç, 3 bardak ayran

spor:3 mil leslie, 75 dk yürüyüş

bu kadar yedim rakiplerimden geride başlıcam haftaya hadi yine iyisiniz

var ama işte, onlarda diyor ama yine aynı, yandığıda oluyoda ille arada söylicez üşüdük diye, normal gitse soğuk olmasa seslenmiyom azada razıyım ama soğuk olunca razı olamıyom malesef, neyse yine bir alo dicez: )))
sütün tadımı bozulurmuş yeşilçay içince?: )

ben daha yarın başlicam: )))
bende neler yedim merak etme: )

Sutun tadi bozulurmu bilmem ama icinde kafein oldugu icin emziren kadinlara onermiyorlar ama ben iciyorum hergun olmasada nescafe de iciyorum bebegim uzerinde herhangi bi olumsuzlugunu gormedim dogum gunu msj lariniz icin de tesekkur ederim arkadaslar ama mutlu bir dogum gunu gecirdigimi soyleyemicem modum cok dusuk bugun birsuru is var beni bekleyen of ooffffffffff

anladım canım.
ne işi canım bunlar?

Neyy sendemi emziriyon yesil cayi duymadim hic ya sutu bozuyo diye dun ictim tarcnla karisik

Sen lesliyle yuruyusu ust ustemi yapiyon

Hepinizin gunu kutlu olsun...
Yena nin mesajina katilaraktan ekleme yapmak istiyorum umudum var herseyden kadinlardanda.

Once hemcinslerimizden saygi gormeyi diliyorum...
Kisa giyenin yollu kapali giyenin yobaz sayilmadigi...
Zayifin sismana gore ustun olmadigi...
Her kadinin anne oldugunu kabul edip cocugu olmayanlara duygusuz gozuyle bakilmayan...

Bedenen degilde ruhen ve aklen deger gorecegimiz bir dunya diliyorum...

Dun kirkimizi cikardik sukur annemdeydim yedik ictik ama pekte keyifli degildim bunaldim ne bilim.
Gelinimiz dogum yapcak nisanda onu gorunce yukum iyice agir geldi bana 10 kusur kiloyla anca 60 olmus bacaklari hala cop gibi nerdeyse kolum kadar. Simdi o dogumdan sonrada cabucak toparlar.
Gebelik sekeri cikti diye sekeri kesti tuzuda kesti karbonhidrat cok sınırlı yiyomus dogumdan sonrada boyle devam edicem diyo. Azime bak dedim icimden bunca zaman kendime nasil kotuluk etmisim hepsi tek tek gozumun onunden gecti.

Pembe bir tablom yok isim gercekten zor ama imkansiz degil. Her aksilige ragmen bikmadan yorulmadan her sabah umutla uyaniyorum ve cabaliyorum. Bir gun bu umutlarin karsiligini gorecegim biliyorum. Zaman zaman gozumde buyusede inaniyorum olucak.

anladım canım.
ne işi canım bunlar?
Ne isi olsun canim ya ev isi hic sevmiyorum yapmayi dun evde yoktuk bugun ikiye katlanmis sanki isler bide cocuklar var topla topla ayni her yer daginik birazcik kolayladim nescafe molasi verdim kalkinca mutfagi toplamam yemek yapmam kizlari yikamam evi supurmem utu yapmam lazim of sayinca daha bi gozumde buyuduler bugunu sag saglim atlatirim insaallah icimde bi sikinti bi darlik neyse daha fazla bahsedip kafanizi sisirmim

yok canım şişirmezsin öyle düşünme lütfen.
biter biter kolay gelsin ozaman sana: )
bitince oh mis olur...
kahvende afiyet olsun: )
ben bazen "la havle ve la kuvvete illa billah" duasını okuyarak iş yaparım, daha kolay gelir sanki ozaman iş bana, istersen sende dene.
sıkıntıları alan duadır bu ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…