Deli kadin hepsini bugun yapmk zorundamisin yav dogum gununde tabi darlanirsin kendimden biliyorum en cok bekledigim kisi unutursa yada onemsemezse dogum gunumu o zaman boyle daralirim bende yoksa cocuklari yikamak ne kiNe isi olsun canim ya ev isi hic sevmiyorum yapmayi dun evde yoktuk bugun ikiye katlanmis sanki isler bide cocuklar var topla topla ayni her yer daginik birazcik kolayladim nescafe molasi verdim kalkinca mutfagi toplamam yemek yapmam kizlari yikamam evi supurmem utu yapmam lazim of sayinca daha bi gozumde buyuduler bugunu sag saglim atlatirim insaallah icimde bi sikinti bi darlik neyse daha fazla bahsedip kafanizi sisirmim
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu yıllar dilerimGunaydinduya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye
Estağfirullah istediğin gibi hitap edebilirsin canımmassallah subhanallah.ne guzel ya kocaman olmus.temizlik yapiyo deyince.tuaf oldum kucuk cocugs is mi yaptiriyo diye.abla dememde sakinca yok ozamn.cogunun yasini bilmiyorum.kendimi saygisiz gibi hissediyorum kusura bakmayin.
Herkese hayırlı mutlu pazarlar
Hava yine çok güzel bugün ama dışarı çıkmam herhalde belki biraz cam silebilrim önce kahvaltımı yapayım da kızlarımla :))
en cok bekledigim kisi aksam hatirladi kutladi canim ben unuttugum halde ama sikibtim islerden galiba isleri azalttikca icmdeki sikinti hafifliyosa sanki neyse ben gideyim cocuklarimin karnini doyurayimDeli kadin hepsini bugun yapmk zorundamisin yav dogum gununde tabi darlanirsin kendimden biliyorum en cok bekledigim kisi unutursa yada onemsemezse dogum gunumu o zaman boyle daralirim bende yoksa cocuklari yikamak ne ki
Afiyet olsunHerkese hayırlı mutlu pazarlar
Hava yine çok güzel bugün ama dışarı çıkmam herhalde belki biraz cam silebilrim önce kahvaltımı yapayım da kızlarımla :))
Hepinizin gunu kutlu olsun...
Yena nin mesajina katilaraktan ekleme yapmak istiyorum umudum var herseyden kadinlardanda.
Once hemcinslerimizden saygi gormeyi diliyorum...
Kisa giyenin yollu kapali giyenin yobaz sayilmadigi...
Zayifin sismana gore ustun olmadigi...
Her kadinin anne oldugunu kabul edip cocugu olmayanlara duygusuz gozuyle bakilmayan...
Bedenen degilde ruhen ve aklen deger gorecegimiz bir dunya diliyorum...
Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım
Gunaydinduya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye
Dun kirkimizi cikardik sukur annemdeydim yedik ictik ama pekte keyifli degildim bunaldim ne bilim.
Gelinimiz dogum yapcak nisanda onu gorunce yukum iyice agir geldi bana 10 kusur kiloyla anca 60 olmus bacaklari hala cop gibi nerdeyse kolum kadar. Simdi o dogumdan sonrada cabucak toparlar.
Gebelik sekeri cikti diye sekeri kesti tuzuda kesti karbonhidrat cok sınırlı yiyomus dogumdan sonrada boyle devam edicem diyo. Azime bak dedim icimden bunca zaman kendime nasil kotuluk etmisim hepsi tek tek gozumun onunden gecti.
Pembe bir tablom yok isim gercekten zor ama imkansiz degil. Her aksilige ragmen bikmadan yorulmadan her sabah umutla uyaniyorum ve cabaliyorum. Bir gun bu umutlarin karsiligini gorecegim biliyorum. Zaman zaman gozumde buyusede inaniyorum olucak.
Balıkesir de 2 çocuk annesi 24 yaşın da mide küçültme ameliyatı sonrası vefat eden kadını gördünüzmü arkadaşlar ne üzücü.
Hem gençliğine hem annesiz kalan çocuklara çok yazık...Allah rahmet eylesin...
Gormedim ya cok uzuldum gercekten kasimpatinin da dedigi gibi kilolu olsaydi da cocuklar annesiz buyumeseydiBalıkesir de 2 çocuk annesi 24 yaşın da mide küçültme ameliyatı sonrası vefat eden kadını gördünüzmü arkadaşlar ne üzücü.
Hem gençliğine hem annesiz kalan çocuklara çok yazık...Allah rahmet eylesin...
Özellikle işyerlerin de öylesine bariz ki zayıf insan şişman insan farkı..
Kadının kadına saygısızlığı..
2 haftadır diyetisyene gidip listelere bağlı kalarak diyet yapan bir arkadaş var 95 kilo civarı ''ben birinciyim her yerde olduğu gibi..''
sürekli öğle yemeklerin de sabah kahvaltıların da alay konusu oluyor. ekmek sayısı fazla oldugundan ve bunu kadınlar yapıyor zayıf güzel ama merhametsiz kadınlar.
A.s hosgeldin. Kabul etmek ne demek buyur gel tabiki cok gelen oluyo ama gidiyolar burda olursan motivasyonda oluruz destektes.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
teşekkürler canım olacam insallahA.s hosgeldin. Kabul etmek ne demek buyur gel tabiki cok gelen oluyo ama gidiyolar burda olursan motivasyonda oluruz destekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?