Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Deli kadin hepsini bugun yapmk zorundamisin yav dogum gununde tabi darlanirsin kendimden biliyorum en cok bekledigim kisi unutursa yada onemsemezse dogum gunumu o zaman boyle daralirim bende yoksa cocuklari yikamak ne ki

massallah subhanallah.ne guzel ya kocaman olmus.temizlik yapiyo deyince.tuaf oldum kucuk cocugs is mi yaptiriyo diye.abla dememde sakinca yok ozamn.cogunun yasini bilmiyorum.kendimi saygisiz gibi hissediyorum kusura bakmayin.
Estağfirullah istediğin gibi hitap edebilirsin canım
Büyüdüler büyüğüm de 18 olacak Mayıs'ta ama o bu sene üniversite Sınavına girecek diye iş güç yaptırmıyorum zaten vakti de yok

Deli kadin hepsini bugun yapmk zorundamisin yav dogum gununde tabi darlanirsin kendimden biliyorum en cok bekledigim kisi unutursa yada onemsemezse dogum gunumu o zaman boyle daralirim bende yoksa cocuklari yikamak ne ki
en cok bekledigim kisi aksam hatirladi kutladi canim ben unuttugum halde ama sikibtim islerden galiba isleri azalttikca icmdeki sikinti hafifliyosa sanki neyse ben gideyim cocuklarimin karnini doyurayim

Özellikle işyerlerin de öylesine bariz ki zayıf insan şişman insan farkı..
Kadının kadına saygısızlığı..

2 haftadır diyetisyene gidip listelere bağlı kalarak diyet yapan bir arkadaş var 95 kilo civarı ''ben birinciyim her yerde olduğu gibi..''
sürekli öğle yemeklerin de sabah kahvaltıların da alay konusu oluyor. ekmek sayısı fazla oldugundan ve bunu kadınlar yapıyor zayıf güzel ama merhametsiz kadınlar.

Balıkesir de 2 çocuk annesi 24 yaşın da mide küçültme ameliyatı sonrası vefat eden kadını gördünüzmü arkadaşlar ne üzücü.
Hem gençliğine hem annesiz kalan çocuklara çok yazık...Allah rahmet eylesin...

Hayirli pazarlar arkadaslar...

Öncelikle hepinizin kadinlar gününü kutluyorum,dilerim kadinlarin cinsel bir obje ve bir meta olarak görülmedigi,Allah'in bir emaneti olarak görülüp,cennetin ayaklari altina serilecek kadar kiymetli oldugunu idrak edilen bir dünya olsun...

Ben 40 yaşındayım küçük kızım 16 sını doldurmak üzere canım

Masallah kaderleride güzel olsun kizlarinin,yaslarinizi bilmiyordum,ben de abla diyebilirmiyim..:)

Gunaydin duya emekçi kadinlar günümüz kutlu olsun ayrica dogum gunum 31 oldum artik dogum gunu kutlamiyorum yaslaniyorum diye

Dogum günün kutlu olsun nhtylz,sevdiklerinle birlikte nice huzurlu yillara insallah..

Kirkiniz hayirli olsun bonus,Rabbim nice guzel günler göstersin evlatlarinla..Kendine inaniyor olman ne güzel,Necip fazil'in ifadesi ile ''gerisi angarya'' inaniyor ve ümid ediyorsan,basari senindir...:)

Son düzenleme:

Ne kadar üzücü Insan keske hayati boyunca kilolu bir anne olarak kalsaydi ama evlatlari annesiz kalmasaydi demekten kendini alamiyor.. Allah rahmet eylesin,evlatlarinida iyi insanlar ile karsilastirsin..

Gormedim ya cok uzuldum gercekten kasimpatinin da dedigi gibi kilolu olsaydi da cocuklar annesiz buyumeseydi

Agizlarinami yapisir dillerimi dolanir azcik destek olsalar hem sozle hem gozle...

Kimse bana bisey demedigi halde yazdim ya ben bile aksam bi tuhaf oldum garip hissettim kendimi cunku yas gurubu icinde en fazla olan benim. Dusunemiyorum bu durumu yabanci bir ortamda oyle insanlarla yazik ne diyim..

s.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
A.s hosgeldin. Kabul etmek ne demek buyur gel tabiki cok gelen oluyo ama gidiyolar burda olursan motivasyonda oluruz destekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…