- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
en cok bekledigim kisi aksam hatirladi kutladi canim ben unuttugum halde ama sikibtim islerden galiba isleri azalttikca icmdeki sikinti hafifliyosa sanki neyse ben gideyim cocuklarimin karnini doyurayim
Âmin hepimizin evlatlarını bağışlasın Rabbim iyilerle karşılaştırsınMasallah kaderleride güzel olsun kizlarinin,yaslarinizi bilmiyordum,ben de abla diyebilirmiyim..:)
Dogum günün kutlu olsun nhtylz,sevdiklerinle birlikte nice huzurlu yillara insallah..
Kirkiniz hayirli olsun bonus,Rabbim nice guzel günler göstersin evlatlarinla..Kendine inaniyor olman ne güzel,Necip fazil'in ifadesi ile ''gerisi angarya'' inaniyor ve ümid ediyorsan,basari senindir...:)
Hoşgeldin tabii kabul ederizs.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
Dk tut bari asuman abla :)Bu arada birazdan eşim ve küçük kızımla yürüyüşe çıkacağız
hıhıı doktorumuz öyle demişti kafein oranı çok yuksekmiş yeşilçay yerine rezene iç dediydi rezene sütün kalitesini arttırıyormuş ama benim iştahımı da arttırıyovar ama işte, onlarda diyor ama yine aynı, yandığıda oluyoda ille arada söylicez üşüdük diye, normal gitse soğuk olmasa seslenmiyom azada razıyım ama soğuk olunca razı olamıyom malesef, neyse yine bir alo dicez: )))
sütün tadımı bozulurmuş yeşilçay içince?: )
hah tamam o zaman kim tutar biziben daha yarın başlicam: )))
bende neler yedim merak etme: )
ben de ilk başta içiyodum da tavsiye etmedi dr yeni yeni başlıcam bu aralar artık hızlansın kilo vermem 122 kiloyla girince doğumaNeyy sendemi emziriyon yesil cayi duymadim hic ya sutu bozuyo diye dun ictim tarcnla karisik
Sen lesliyle yuruyusu ust ustemi yapiyon
hoşgeldin aramıza ne diyeti yapıyorsuns.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
Özellikle işyerlerin de öylesine bariz ki zayıf insan şişman insan farkı..
Kadının kadına saygısızlığı..
2 haftadır diyetisyene gidip listelere bağlı kalarak diyet yapan bir arkadaş var 95 kilo civarı ''ben birinciyim her yerde olduğu gibi..''
sürekli öğle yemeklerin de sabah kahvaltıların da alay konusu oluyor. ekmek sayısı fazla oldugundan ve bunu kadınlar yapıyor zayıf güzel ama merhametsiz kadınlar.
Balıkesir de 2 çocuk annesi 24 yaşın da mide küçültme ameliyatı sonrası vefat eden kadını gördünüzmü arkadaşlar ne üzücü.
Hem gençliğine hem annesiz kalan çocuklara çok yazık...Allah rahmet eylesin...
s.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
hıhıı doktorumuz öyle demişti kafein oranı çok yuksekmiş yeşilçay yerine rezene iç dediydi rezene sütün kalitesini arttırıyormuş ama benim iştahımı da arttırıyoneyse benimki 6 aylık oldu zaten olmadı içerim gece falan
hah tamam o zaman kim tutar bizi
ben de ilk başta içiyodum da tavsiye etmedi dr yeni yeni başlıcam bu aralar artık hızlansın kilo vermem 122 kiloyla girince doğuma
üst üste değil de üç beş saat arayla yapıyorum arada öğün oluyo genellikle enerji yükleyip öyle yapıyorum
Tutmadım ama nerden baksan 50 dk yürümüşümdürDk tut bari asuman abla :)
Eşim o sözü tabela yaptırıp astı caminin girişinebu sözü diyanetinn sitesinde okumuştum ve hayran kalmıştım hala unutmam.
"merhamet insanlığın temelidir, merhametini yitiren insanlığını yitirir."
allah rahmet eylesin: (
aleyküm selam...
tabiki ne demek, hoşgeldin aramıza sende...
canım tamam rezene iştah açıyor ama fecide kilo verdiriyor, bizzat denedim.
s.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
iyi aksamlar kizlar,haftasonu olunca herkes gezmelerde sanirim,biz cikmadik bugun evdeydik..gelmisken menumu paylasayim..Aslinda menulerimi yazarken hic rahat degilim,emziren annelerde var grupta,illaki birbirimizin menuleri dikkatimizi cekiyor,bu durumda ne yapilabilir onu da bilmiyorum...
Sabah:ceviz,10 zeytin,1 yumurta ve bol yesillikten olusan salata,1 kase civari.biraz ananas..
ara:kahve
aksam:1 kase mercimek corbasi,biraz izgara et,coban salata.biraz ananas
ara:sekersiz cay.
Kiz nursena bende hamburger kacirdim iyi mi hecte pisman degilim dusundumde pisman olsam nolcak yedikten sonra :)iyi akşamlar kızlar bugün oturmam vardı az biraz tokatın baklalı yaprak sarmasını kaçırdım pişmanımı ama oldu bikere allahtan yürüyerek gittim geldim
ıslak kurabiye yaptım kızın kermesi var mış okulada amma koktu be poff akşam akşam
ama ben emzirmiyomki:))))Kiz nursena bende hamburger kacirdim iyi mi hecte pisman degilim dusundumde pisman olsam nolcak yedikten sonra :)
Gek bizde senle kapisalim cumaya kadar en cok kim verebilcek
Benden sana rakip olmaz bacım sen yarın şimdi güzel menü resimlerinle hızlıca başlarsın haftaya spor da yaparsın ben senle başedememama ben emzirmiyomki:))))
olur valla asu yerinde sayıyo onu rakiplikten çıkarsammı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?