Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en cok bekledigim kisi aksam hatirladi kutladi canim ben unuttugum halde ama sikibtim islerden galiba isleri azalttikca icmdeki sikinti hafifliyosa sanki neyse ben gideyim cocuklarimin karnini doyurayim

Âmin hepimizin evlatlarını bağışlasın Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Tabii abla diyebilirsin canım

s.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum
Hoşgeldin tabii kabul ederiz
Inşallah sağlıkla veririz kiloları

hıhıı doktorumuz öyle demişti kafein oranı çok yuksekmiş yeşilçay yerine rezene iç dediydi rezene sütün kalitesini arttırıyormuş ama benim iştahımı da arttırıyo neyse benimki 6 aylık oldu zaten olmadı içerim gece falan

ben daha yarın başlicam: )))
bende neler yedim merak etme: )
hah tamam o zaman kim tutar bizi
Neyy sendemi emziriyon yesil cayi duymadim hic ya sutu bozuyo diye dun ictim tarcnla karisik

Sen lesliyle yuruyusu ust ustemi yapiyon
ben de ilk başta içiyodum da tavsiye etmedi dr yeni yeni başlıcam bu aralar artık hızlansın kilo vermem 122 kiloyla girince doğuma
üst üste değil de üç beş saat arayla yapıyorum arada öğün oluyo genellikle enerji yükleyip öyle yapıyorum

Dogum gunu mesajlari icin tesekkur ederim arkadaslar bugun menu paylasayim SABAH:6 kasik musli yarim bardak sut ARADA:nescafe ÖĞLE:bir tabak barbunya yemegi biraz lahana tursusu bir kucuk pogaca AKSAM:bir kepce mercimek corbasi 4 kasik patlican musakka salata ayran bir dilm ekmek

bu sözü diyanetinn sitesinde okumuştum ve hayran kalmıştım hala unutmam.
"merhamet insanlığın temelidir, merhametini yitiren insanlığını yitirir."

allah rahmet eylesin: (

s.a. arkadaşlar bende malesef kilosundan muzdarip olanlardanım 102.8 kilogramdım gectigimiz hafta pazartesi diyete başladım suan 99 olmusum kabul ederseniz sizinle beraber motivasyonumu artırmak istiyorum

aleyküm selam...
tabiki ne demek, hoşgeldin aramıza sende...

canım tamam rezene iştah açıyor ama fecide kilo verdiriyor, bizzat denedim.

Eşim o sözü tabela yaptırıp astı caminin girişine

iyi aksamlar kizlar,haftasonu olunca herkes gezmelerde sanirim,biz cikmadik bugun evdeydik..gelmisken menumu paylasayim..Aslinda menulerimi yazarken hic rahat degilim,emziren annelerde var grupta,illaki birbirimizin menuleri dikkatimizi cekiyor,bu durumda ne yapilabilir onu da bilmiyorum...

Sabah:ceviz,10 zeytin,1 yumurta ve bol yesillikten olusan salata,1 kase civari.biraz ananas..

ara:kahve

aksam:1 kase mercimek corbasi,biraz izgara et,coban salata.biraz ananas

ara:sekersiz cay.

Bence sorun yok paylas rahat rahat ama diger kizlari bilmem :)

Bana gore iyi oluyo guzel menuleri okumak hem ne yesek diye fikirde oluyo bence

Kiz nursena bende hamburger kacirdim iyi mi hecte pisman degilim dusundumde pisman olsam nolcak yedikten sonra :)

Gek bizde senle kapisalim cumaya kadar en cok kim verebilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…