Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Estağfirullah istediğin gibi hitap edebilirsin canım
Büyüdüler büyüğüm de 18 olacak Mayıs'ta ama o bu sene üniversite Sınavına girecek diye iş güç yaptırmıyorum zaten vakti de yok
ALLAH yardimcisi olsun hayirlisiyla ii biyer kaxanir insallah .abla

slm kizlar bugun costum.cok guzeldi kizim durmadi ams ben yinede koptum.bide kotu haber bugun cok yedim.sabah iki gozleme.aksam da tavuk pilav bol salata iki dilimde kucuk ekmek.veeee bi saat oncede bi tabak cikolatali kelox yedim.ve gun boyu 5lt su ictim .cok uykusuzum.bide uykuyla 90 lara geri doncem galiba. yarin toparlanirim insallah ve kaynanam turrkiyeden geliyo biraz tahatlarim spora vaktim olur artk.

ama ben emzirmiyomki:))))
olur valla asu yerinde sayıyo onu rakiplikten çıkarsammı artık

Olsun sanki ben emziriyom diye cifter ciftermi veriyom. Bende resim paylasmaya calisirim firsatim olursa hazirladigim an cocuk durmaz diye nasil bir aceleyle yiyorum bilemezsin arada duyguyada yedirmeye calisiyorum.

Asuman ablamda artik gaza gelmezse ne diyelim daha

selamun aleykum gunaydın canlar
guzelbir hafta olur inşllah hepimize ben bu hafta çok yogunum ama heun sabah ugramaya çalışıcam aksamları mutlaka okuyorum ama cevap vermeye mecalım kalmıyor
kızlar tartıldım benım tartı 150 yı tartıyor bana eror verıyor benı tartmaya başlayınca gırıcem lısteye başladım bakalım sabah çörek otu yagı ıçtım oda ıyı gelıyor dıye duymustum zaten sunnet inş o fayda edıcek aksam yemeyı kesıcem bakalım ınşallah
yenam o haberı bende duymadım ama ben vazgeçtıkten sonraokadar çok bu haberlerle karsılaştırdıkı rabbıme şükrediyorum doğru karar vermişi
meyracım eskı halım olsaydı benden sana ıyı rakıp olurdu ama artık toparlarsam gelıcem kaşına başarılar canım

neyse ben kalkayım kızlar hepicinizi öpüyorum

Benden sana rakip olmaz bacım sen yarın şimdi güzel menü resimlerinle hızlıca başlarsın haftaya spor da yaparsın ben senle başedemem
bak yedim koymadım resim hadi canım eski asuuu olcekkii nerde ben imrenerek bakardım nası az yiyi çankaya sosyete pazarlarına gidiyodun yürüyerek aman derdim maşşallah geçen sene eşin evdeydi bu sene oda işe başladı sen sallamıyon da ondan tamam spor yapıyosun anladık amma listede yazmıyonkiii dövcem senii

bari kaynanaın getiriceklerinden az yersin inşallahhh çok olmuş hakkaten bu gün spor falan az da dikkat edersen toparlarsın inşallah

kolay deil beee bonusum valla 3 . çok istiyom amma ahh bu kilo beni çokk düşündürüyo 90 kiloyla hamilemi kalınır

Gece uykum kacti usenmedim sayfa sayfa baktim diyet bolumunde degilde bu topicteki ilk mesajimi buldum. Pesinden nursenada yazmis hey gidi gunler ilk zaman cok konusmamisim bi iki hafta sonra acilmisim ve okudugum sayfalar icindede henuz nursena ile bir muhabbet kuramamisim hey gidi gunler heyyy

Geliyim yaa desteğe çok ihtiyacım var.

Şu an 97 kiloyum :çok üzgünüm: nerdeyse 1 ay olucak lahana hapı kullanıyorum.

Gordugunuz gibi o sene 2009 da lahana hapi kullanmisim okuyunca hatirladim.

ya kızlar ben yeni geldim 95 kiloyum nasıl verecemi bilemiyom habire canım bişey atıştırmak istiyo yarın başlıyorum
inşallah veririm

hihoyyythihoyyyt Platesimi yaptım bi yeşil çay içicem ve misafirlerime hazırlık yapıcam.

2 litrede su içiyorum gün içinde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ve yine gordugunuz gibi o yil plates yapmisim

1.nursena :hooray: :lepi:

2.elif80 :lepi: a.s.

3.Bonus :1hug: a.s.

Ve nursena ile dereceye girisimiz

O zaman bu ifadelerin kisayollari hihoyt falan di okuyunca bunlar ney demeyin...

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
kızları gönderdim napsam diye düşünüyorum
hava bugün de çok güzel ama dün çok yorulmuşum yürüyemem bugün herhalde
nursena dün tatlı pasta ne varsa yedim bugün toparlarım ama eski asu olamam ne azim var ne o kadar spor yapacak vücut
ama vereceğiz Allahın izniyle bir şekilde

Erkenden kahvalti yaparsan belki daha iyi hissedersin ablacim olurmu ki yada soyle 5-10 dk isinma hareketleri falan enerji verir sana

VEE KIZLAR GÜNAYYYDINNNN DİYORUM VE SİLKELENELİM TAM GAZ BAŞLAYALIMMM LÜTFENNN

uygun görürseniz hergün akşam yediklerimizi ister görsel ister yazarak liste halinde ne yersek yazalım ve mümkünse yorum yapalım biirrbirimizi kırmadan
belli kişiler haricinde yazmıyoruz
evet mart 9 haziran 9 a kadar 2 ayda 10 ar kilo verelim hepimiz en az
spor listesini ben yada başka arkadaşım günlük yapalımmı haftalık olunca sallıyoruz sanırım günlük olunca en azından daha azmederiz
AKŞAM 6 DAN SONRA YEMEK YEMEMEYE ÇALIŞALIM
vee sporrrrrr hadi kalkın canlanalım https://www.youtube.com/watch?v=09QJRnw7vXQ

Su cocugu emzireym ilk firsatta basliycam ins hafif spora. Gunluk liste fikri fena degil deneyelim. Bende bir hedefim olsun istiyorumda 10 kilo cok degilmi la her hafta bir kilodan 8 eder
Sen ne linki verdin acamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…