DÜZELTTİM bende fark ettim açabillirsinSu cocugu emzireym ilk firsatta basliycam ins hafif spora. Gunluk liste fikri fena degil deneyelim. Bende bir hedefim olsun istiyorumda 10 kilo cok degilmi la her hafta bir kilodan 8 eder
Sen ne linki verdin acamiyorum
Ben mobil link vermisim sanirim acamayadabilirsin yani :)) 9 lu cay neymis oylehttps://www.facebook.com/story.php?story_fbid=773118999377854&id=113623391994088
Nursena bi de buna baksana ben bundan istiyorum :)
eğer bi gün totşumu kaldıracak kadar hafiflersem yapabilirim annamm çok güzel bi şeyy bizim bi akraba yayınlamıştı böle bi video kendi gittiği böyle dersler yaparak 30 kiloya yakın verdi allahım bizede göster yaza zayıf olmak istiyrum ben yaa böle kilolu dolanmak istemiyorum bady giymek istiyorum üzerine yyelek giymeden kapatıcı kullanmadan off çok çalışmamız gerekiyo çoookhttps://www.facebook.com/story.php?story_fbid=773118999377854&id=113623391994088
Nursena bi de buna baksana ben bundan istiyorum :)
9 lu çay doğadanın almışım önceden vardı evde biberiye falan var form çayı gibi bişeyBen mobil link vermisim sanirim acamayadabilirsin yani :)) 9 lu cay neymis oyle
eğer bi gün totşumu kaldıracak kadar hafiflersem yapabilirim annamm çok güzel bi şeyy bizim bi akraba yayınlamıştı böle bi video kendi gittiği böyle dersler yaparak 30 kiloya yakın verdi allahım bizede göster yaza zayıf olmak istiyrum ben yaa böle kilolu dolanmak istemiyorum bady giymek istiyorum üzerine yyelek giymeden kapatıcı kullanmadan off çok çalışmamız gerekiyo çoook
9 lu çay doğadanın almışım önceden vardı evde biberiye falan var form çayı gibi bişey
Ben varim zaten spor yapiyordum kiz uyaninca emzirme molasi verdim sonra tekrar devamVEE KIZLAR GÜNAYYYDINNNN DİYORUM VE SİLKELENELİM TAM GAZ BAŞLAYALIMMM LÜTFENNN
uygun görürseniz hergün akşam yediklerimizi ister görsel ister yazarak liste halinde ne yersek yazalım ve mümkünse yorum yapalım biirrbirimizi kırmadan
belli kişiler haricinde yazmıyoruz
evet mart 9 haziran 9 a kadar 2 ayda 10 ar kilo verelim hepimiz en az
spor listesini ben yada başka arkadaşım günlük yapalımmı haftalık olunca sallıyoruz sanırım günlük olunca en azından daha azmederiz
AKŞAM 6 DAN SONRA YEMEK YEMEMEYE ÇALIŞALIM
vee sporrrrrr hadi kalkın canlanalım https://www.youtube.com/watch?v=09QJRnw7vXQ
TVEM DE EBRU ŞALLI PLATES YAIPIYO SAAT 10 DA HER GÜN sen 40 dakika yapmışsın maşşallahsüperBugunluk bu kadar yeter heralde 40 dk boyunca butun vucudu calistiran egzersizler yaptim ah su esim aksam cocuklara baksada yuruyuse gidebilsem keske gidip bi yesil cay iceyim bari bisey sorayim kizlar size ihlamurun yesil cayin falsn icine seker yerine bal koysam ayni seymi olur
Yaaaa eskiden cok yapardim ebru salli ile platesi bu kanal bizde yok ayarlimde tekrar baslim bariTVEM DE EBRU ŞALLI PLATES YAIPIYO SAAT 10 DA HER GÜN sen 40 dakika yapmışsın maşşallahsüper
Bal 1 yemek kaşığı (20gr.) = 64 kcal
Küp şeker 1 küp (2.8 gr.) = 9kcal
ben hiç bulaşmadım platese ama bugün 20 dakika bende yaptım güzelmiş kemiklerim rahatladı sırt ağrım çok sanki rahatlattı gibi bu gün başladı zaten yeni başlayanlar için yapıyo hafif hareketler hergün yaparım inşallahhEvet kanal ayarlandi yarindan itibaren basliyorum platese
Evet ben yaptigim donemde bacaklarimi daha sıkı hissediyordum ayrica esnek sirt agrim falanda olmuyordu platesi tavsiye ederim herkese hadi butun topik ayni anda yarin baslayalim yapmaya ne dersiniz en azindan haftada 3 gunben hiç bulaşmadım platese ama bugün 20 dakika bende yaptım güzelmiş kemiklerim rahatladı sırt ağrım çok sanki rahatlattı gibi bu gün başladı zaten yeni başlayanlar için yapıyo hafif hareketler hergün yaparım inşallahh
https://www.facebook.com/al bonusum sana göre spor
Evet ben yaptigim donemde bacaklarimi daha sıkı hissediyordum ayrica esnek sirt agrim falanda olmuyordu platesi tavsiye ederim herkese hadi butun topik ayni anda yarin baslayalim yapmaya ne dersiniz en azindan haftada 3 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?