Bende bi ara yaptim cok iyi geliyodu isterim yapmayida simdide ben uygun degilim sezeryandan 6 ay sonra yapiliyo diye biliyorum
Aman diyim o zaman sen evde kucuk yuruyusler yap bacim o zamanBende bi ara yaptim cok iyi geliyodu isterim yapmayida simdide ben uygun degilim sezeryandan 6 ay sonra yapiliyo diye biliyorum
uyumusum zaten tek gozle msj yazdim.Kiz sen yorgun degilmisin uyusana
kuru pasta getircek ondan yerin iki yada uc yane gerisi kuru getirir.yemeklik.bak yedim koymadım resim hadi canım eski asuuu olcekkii nerde ben imrenerek bakardım nası az yiyi çankaya sosyete pazarlarına gidiyodun yürüyerek aman derdim maşşallah geçen sene eşin evdeydi bu sene oda işe başladı sen sallamıyon da ondan tamam spor yapıyosun anladık amma listede yazmıyonkiii dövcem senii
bari kaynanaın getiriceklerinden az yersin inşallahhh çok olmuş hakkaten bu gün spor falan az da dikkat edersen toparlarsın inşallah
kolay deil beee bonusum valla 3 . çok istiyom amma ahh bu kilo beni çokk düşündürüyo 90 kiloyla hamilemi kalınır
ayyyy super bisey bu cok sevdim spor bu iste.https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=773118999377854&id=113623391994088
Nursena bi de buna baksana ben bundan istiyorum :)
evet ben de şimdi araştırdım epey iyiymiş kilo vermeye rezene ben de ona başladım bakalım artıkcanım tamam rezene iştah açıyor ama fecide kilo verdiriyor, bizzat denedim.
ben de varııım3 kisimiyiz yeni olusumda?
Nursena yena bınıs yok mu artiran
Gunaydinnnn kalpler opucukler falan hepinize
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
kızları gönderdim napsam diye düşünüyorum
hava bugün de çok güzel ama dün çok yorulmuşum yürüyemem bugün herhalde
nursena dün tatlı pasta ne varsa yedim bugün toparlarım ama eski asu olamam ne azim var ne o kadar spor yapacak vücut
ama vereceğiz Allahın izniyle bir şekilde
VEE KIZLAR GÜNAYYYDINNNN DİYORUM VE SİLKELENELİM TAM GAZ BAŞLAYALIMMM LÜTFENNN
uygun görürseniz hergün akşam yediklerimizi ister görsel ister yazarak liste halinde ne yersek yazalım ve mümkünse yorum yapalım biirrbirimizi kırmadan
belli kişiler haricinde yazmıyoruz
evet mart 9 haziran 9 a kadar 2 ayda 10 ar kilo verelim hepimiz en az
spor listesini ben yada başka arkadaşım günlük yapalımmı haftalık olunca sallıyoruz sanırım günlük olunca en azından daha azmederiz
AKŞAM 6 DAN SONRA YEMEK YEMEMEYE ÇALIŞALIM
vee sporrrrrr hadi kalkın canlanalım
Bugunluk bu kadar yeter heralde 40 dk boyunca butun vucudu calistiran egzersizler yaptim ah su esim aksam cocuklara baksada yuruyuse gidebilsem keske gidip bi yesil cay iceyim bari bisey sorayim kizlar size ihlamurun yesil cayin falsn icine seker yerine bal koysam ayni seymi olur
Hayriye hadi sen de katil nursenanin on kilo projesine 10 kilo olmasin 5 olsun 3 olsun yeter ki biseyler olsun..adi belli olsun...
Frida netdesin sen. resitalin sarhoslugunu atamadinmi uzerinden.:)
bonus ben bunu açamadım yaaahttps://www.facebook.com/story.php?story_fbid=773118999377854&id=113623391994088
Nursena bi de buna baksana ben bundan istiyorum :)
Evet canim dundu dogum gunum guzel dileklerin icin tesekkur ederim sadece yesil cayi degil hicbir cayi tatlandirmadan icemiyorum sonrasinda.midem agriyormus gibi oluyor sirkrli degil de limonlu balli su iciyorum arada ama duzenli icmeye baslicamgeçtiğimiz hafta sonu doğumgünündü değil mi :) yeni yaşın sana uğur getirsin. sağlıkla ailenle geçireceğin günlerin olsun canım :)
yeşil çayı tatlandırmadan içemiyorsun herhalde nursena yazmış ama bal hakikiyse bir tatlı kaşığı balada tatlandırılabilir gibime geliyor. özelikle bağırsaklar için iyi olur kilo veriminde sirkeli balı su tüketenlerde var. ben denemedim bilmiyorum yinede ...
geldim geldiim hafta sonu evet güzeldi resmen kendime getirdi yaaa insan olduğumu hatırladım. nisan 11 de başka bir hocanın resitali daha olucak belki onada giderim ...
sen napıyorsun seninde pazar günün yoğundu herhalde çocuklar nasıl izmire bahar tam geldimii ? bide merak edip duruyorum barış oğlan ablasını afetimii ve hala telefon istiyor muuu
Oglunun dogum gunu kutlu olsunFridacim ne guzel cok sevindim senin adina..ben haftadonu cok yogundum..
Kayinvaldem hasta dwmistim ya oraya gittik.. sali gunu oglumun dogum gunu gelemez diye pasta yaptirmis amcasi ilk kutlamayi orda yaptik.:)
Dogal olarak yoruldum hem evi toparladim biraz hem yeme icme..ozetle hicbisey anlamadim haftasonundan..
İzmir soguk degil ama dun ve bugun kapali hava..
Onlar baristi uzetine bir kac kez daha kusuldu.:)
Telefonu sorup duruyor surekli.:)
Esin naapiyo gidiyo dimi işe.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?