Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bi ara yaptim cok iyi geliyodu isterim yapmayida simdide ben uygun degilim sezeryandan 6 ay sonra yapiliyo diye biliyorum

Plates hic yapmadim ben ..istiyorum yapmayida bu kiloyla neremi esneteceksem soyle ikili rakamlarda inss..sen de bekle biraz riske atma kendini..

kuru pasta getircek ondan yerin iki yada uc yane gerisi kuru getirir.yemeklik.

günaydın herkeseee
dünkü menüm
kahvaltı:1 yumurta, 1 kavrulmuş patates, bi kaşık mantar sote,1 kase yoğurt, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 1 domates,yarım salatalık,1 biber, 7 kabuklu fıstık,üç lokma tereyağlı ballı ekmek.. off dünyayı yemişim
akşam : iki kase yoğurtlu bakla, 1 kase salata
spor:3 mil leslie
bütün gün devrildim yattım yuvarlandım

bu sabah 3 mil lesliemi yaptım üstüne bi de 1.5 saat yürüyüşe gittim oh henüz kahvaltı yapamadım tabi kızcağızım sağolsun
canım tamam rezene iştah açıyor ama fecide kilo verdiriyor, bizzat denedim.
evet ben de şimdi araştırdım epey iyiymiş kilo vermeye rezene ben de ona başladım bakalım artık

merhabalaar ben geldim :)) hafta sonu biraz yoğun geçti uğrıyamadım telefondan okusamda sizi pek yazamıyorum özeliklee alıntı hiç yapamıyoruum bu benim telefonumla alakalı hele simile leri resimleri filan hiç göremiyorum kii bağzen mesajın ruhuda simle de oluyor neysee :)

mağlesef hafta sonu beslenme adına kötü geçtii bugün yeniden düzenlemeye çalışıyorum cumaya inş. eksi bildirebilirim şimdi sizlere bakınayım neler yapmışsınız

Gunaydinnnn kalpler opucukler falan hepinize

günaydın canım gerçi öğlen olmuş ama ben yine öğlen uyandım hava çok soğuktu yatak beni fena çağırdıı ...

inş. biraz kilo verip incelebiliriz adaşım bizim buralarda bu haftada çok soğuk azıcık ısınsa daha iyi olucak sanki hafta sonu bende kaçırdım bugün toparlamaya çalışıyorum ...

nursena bende bu oluşumun içinde olmak istiyorum. evet ramazana kadar bir 10 kilo atalım sporada başlıycam resmen başlama konusunda can çekişiyorum ama hele şükür spor ayakabılarımıda aldım. evde spor yapan arkadaşlarımı kutluyorum gerçekden ben dışarıda yürüyüşü ve spor salonunu seviyorum ama nasıl soğuk anlatamam biraz havalar ısınsa süper olucak inan ...

geçtiğimiz hafta sonu doğumgünündü değil mi :) yeni yaşın sana uğur getirsin. sağlıkla ailenle geçireceğin günlerin olsun canım :)
yeşil çayı tatlandırmadan içemiyorsun herhalde nursena yazmış ama bal hakikiyse bir tatlı kaşığı balada tatlandırılabilir gibime geliyor. özelikle bağırsaklar için iyi olur kilo veriminde sirkeli balı su tüketenlerde var. ben denemedim bilmiyorum yinede ...

Hayriye hadi sen de katil nursenanin on kilo projesine 10 kilo olmasin 5 olsun 3 olsun yeter ki biseyler olsun..adi belli olsun...

Frida netdesin sen. resitalin sarhoslugunu atamadinmi uzerinden.:)

geldim geldiim hafta sonu evet güzeldi resmen kendime getirdi yaaa insan olduğumu hatırladım. nisan 11 de başka bir hocanın resitali daha olucak belki onada giderim ...

sen napıyorsun seninde pazar günün yoğundu herhalde çocuklar nasıl izmire bahar tam geldimii ? bide merak edip duruyorum barış oğlan ablasını afetimii ve hala telefon istiyor muuu

Fridacim ne guzel cok sevindim senin adina..ben haftadonu cok yogundum..
Kayinvaldem hasta dwmistim ya oraya gittik.. sali gunu oglumun dogum gunu gelemez diye pasta yaptirmis amcasi ilk kutlamayi orda yaptik.:)
Dogal olarak yoruldum hem evi toparladim biraz hem yeme icme..ozetle hicbisey anlamadim haftasonundan..
İzmir soguk degil ama dun ve bugun kapali hava..
Onlar baristi uzetine bir kac kez daha kusuldu.:)
Telefonu sorup duruyor surekli.:)
Esin naapiyo gidiyo dimi işe.?

Evet canim dundu dogum gunum guzel dileklerin icin tesekkur ederim sadece yesil cayi degil hicbir cayi tatlandirmadan icemiyorum sonrasinda.midem agriyormus gibi oluyor sirkrli degil de limonlu balli su iciyorum arada ama duzenli icmeye baslicam

Oglunun dogum gunu kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…