Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye herhalde bizim buraya daha çok uğramamız lazım :) hafta sonu ben uğramadım yine ipin ucunu kaçırmıştım. benim tartımda 160 kilo tartma kapasiteli bağzen eror veriyor pili zayıfladı herhalde dışarı çıktığımda pil almayı unutuyorum.seninkinde de öyle bişey olmuş olmasın sakın bide mesela gir tefale filan tartılara bak bakalım fazla tartma kapasiteli tartılarda ne sonuç çıkacak böylelikle evdeki tartınında sağlam olduğunu anlamış olursun ...

eeeeee nursenanın oluşumuna katılıyormuyuuuz ?

Yelizcim sagol canim 10 mart dogum gunu bir yandan pasta vb organize etmeye calisiyorum..hic istekli deglim abimden dolayi ama hayat devam ediyor bir sekil de.sevdiklerimizle kendi aramizda yarin aksam pasta kesme isine girmemiz kafidir bu sene..

iyi demek kolay küsüp barışıyorlar :) gerçi bu çokça da kavga etiklerini gösterir ama :) telefon isteme çok erken başlamış bakalım napıcaksınız zor ...
eşim işe başladı bugün ikinci haftasına başlıyor ama her an izne ayrılabilir yada emeklisini verebilir bekliyoruz aslında kendi uzatıyor özetle yılbaşından beri eşimin işi dolayısıyla huzurumuz yok bu evimizede yansıyor tabiki bağzen anlayışla yaklaşıyım desemde patladığımda çok oluyor. belkide hayırlısı emekli olması ben emekli olmasını istiyorum zatende çok zor evde olması ben pskolojikmen kendimi ona göre ayarlıyorum. bu seferde depresyona filan giriyorum her ne kadar sabırlıyım desem de :))))

Asumanimzeynebim ne diyorsun 3 ayda 10 kg verebilirmiyim..rakibime fark atabilirmiyim sence..:))hadi sen de gel 5 kg da sen ver..
Bak nursena cok fena azimli bilemiyorum artik.:) Senin neyin eksik.:)

tabiki verebilirsin düşünsene hazirana girene kadar 10 kilo hafilemiş olarak girebilmek harika olur dimiii :)

bu arada rakibin ben mi oluyoruum

Yelizcim sagol canim 10 mart dogum gunu bir yandan pasta vb organize etmeye calisiyorum..hic istekli deglim abimden dolayi ama hayat devam ediyor bir sekil de.sevdiklerimizle kendi aramizda yarin aksam pasta kesme isine girmemiz kafidir bu sene..

iyi düşünmüşsünüz barış oğlan için bence çok önemlidir. çocuklar doğumgünlerini içlerinde çok büyütüyorlar. ben bursaya giderken 3 yaşındaki yiğenimin doğum günüydü hala bana lolipop al ama sürpriz olsun diyorduu bide hediye ne olursa olsun janjanlı bir paketi olacak ilaa :)))

sporun süperr listede güzel

Ebet sen oluyorsun.:) bir de baska topikten var.:) hem biz rakip bellemedikmi birbirimizi.:)

Kiyamam yegenine janjani da biliyomis minnak..

Selamün aleykümm....

ben geldimm..oo nursena fena çoşmuşsun ve çosturmussunn ama bende hiç azim heves istek hiç bişi yok nasıl gaza gelicem bende bilmiyorum bu ara tatlıyı çok kaçırdım ve başıma ne geliyosa ondan geliyo...suyuda çok içemiyorum bi tiksinti geldi...akşamları yememeye çalışıyorum şimdilik yapabildiğim tek şey bu gibi...havalarda çok kapandı bikaç gündür hepten kasıyo beni...bi yanım kalk spor yap diyo ama bi yandanda hiçç halim yok mutfak bile savaş alanı gibi duruyo şuan bi kalkabilsem orayı halledicem...offf offf çok çalışmam lazım çokkk....

yenacım barışın doğum günü kutlu olsun...

bide tam emin değilim yelizin di sanırım doğum günü Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin...

TAMAM yiye bilirsin ama spor yapabilirsinde demii sabahları 1 mil yapsan leslie spor spordur

Nursenacim beni spordan muaf tutuyosun dimi..

Yediklerimi payladâyim bari.

Sabah..
2 dilim ekmek
7 zeytin
Kahvaltilik salca

Ara.
Nescafe

Ogle.
Etli kurufasulye
Pilav
Salata
Az yogurt

Ara.
1 gofret..
Yesilcay

Aksam.
Greyfurt suyu icecegim..
Adana dan bir cuval geldi hala bitmedi.:) komsulara dagitmama ragmen.:)

akşama greyfurt suyunun yanına grisini falan yesen 2 tene olmamı menün güzel pilav yemesen olurmuş demi gece acıkırsın

Ayyy hic durmadi bugun az uyudu o arada evi supurdum allahtan yemek vardi hala agliyo kucagmda hep spor falan yok bugunluk
bonus sen spor için acele etme sakın hadii normal doğum olsa yine neysede sezeryan kii hiç olmaz beslenmeni bile çok çok kısamasın en iyisi bol sıvı tüketimi gibiii nursenada hatırlatmış bak ....

evettt sporcularrr akşama kaçar dakika sayalım bakalımm

YENA
Bonus
sukker
nursena
74FRIDA
VEEE ARTIRAN YOKMUUUUUU
benim bugün sporum yok yarın başlıyorum kayıt işi olucak. günleri filan yarın beli olucak yarın salona gidecem de

bide benim fazla spor yapıcam diye bir idam yok günde 1 saat yapsam ki hafta sonlarıda olmaz herhalde öpüp başıma koyarım ...

selam kızlar
bugun gıne kosusturmayla geçtı sız coşmuşsunu maşallah bonuscum yenam tartıldımda sonuç yok bır ıkıhafta boyle deneyeyım herhalde tartar ozamana nursena harıkasın nasıl coşturdun mılletı ben sabahları kuranı ılerletmk ıçın vakfa gıdıyorum gelırkende yuruyorum yarım saat o sayılırmıkı neyse fena coştum akşam yemeklerını keserek başlıyorum ıse su a za ıçıyordum onada dıkkat ederım inş hadı bakalım hayırlısı
aynen ben burayla vermısım 30 kıloyu bırakınca hop gerı aldım canım pille alakası yok bende sorun
tabikide katılıyoruz
evettt sporcularrr akşama kaçar dakika sayalım bakalımm

YENA
sukker
nursena
74FRIDA
VEEE ARTIRAN YOKMUUUUUU[/USER]
YENA tabikide bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…