Hayriye herhalde bizim buraya daha çok uğramamız lazım :) hafta sonu ben uğramadım yine ipin ucunu kaçırmıştım. benim tartımda 160 kilo tartma kapasiteli bağzen eror veriyor pili zayıfladı herhalde dışarı çıktığımda pil almayı unutuyorum.seninkinde de öyle bişey olmuş olmasın sakın bide mesela gir tefale filan tartılara bak bakalım fazla tartma kapasiteli tartılarda ne sonuç çıkacak böylelikle evdeki tartınında sağlam olduğunu anlamış olursun ...selamun aleykum gunaydın canlar
guzelbir hafta olur inşllah hepimize ben bu hafta çok yogunum ama heun sabah ugramaya çalışıcam aksamları mutlaka okuyorum ama cevap vermeye mecalım kalmıyor
kızlar tartıldım benım tartı 150 yı tartıyor bana eror verıyor benı tartmaya başlayınca gırıcem lısteye başladım bakalım sabah çörek otu yagı ıçtım oda ıyı gelıyor dıye duymustum zaten sunnet inş o fayda edıcek aksam yemeyı kesıcem bakalım ınşallah
yenam o haberı bende duymadım ama ben vazgeçtıkten sonraokadar çok bu haberlerle karsılaştırdıkı rabbıme şükrediyorum doğru karar vermişi
meyracım eskı halım olsaydı benden sana ıyı rakıp olurdu ama artık toparlarsam gelıcem kaşınabaşarılar canım
neyse ben kalkayım kızlar hepicinizi öpüyorum
iyi demek kolay küsüp barışıyorlar :) gerçi bu çokça da kavga etiklerini gösterir ama :) telefon isteme çok erken başlamış bakalım napıcaksınız zor ...Fridacim ne guzel cok sevindim senin adina..ben haftadonu cok yogundum..
Kayinvaldem hasta dwmistim ya oraya gittik.. sali gunu oglumun dogum gunu gelemez diye pasta yaptirmis amcasi ilk kutlamayi orda yaptik.:)
Dogal olarak yoruldum hem evi toparladim biraz hem yeme icme..ozetle hicbisey anlamadim haftasonundan..
İzmir soguk degil ama dun ve bugun kapali hava..
Onlar baristi uzetine bir kac kez daha kusuldu.:)
Telefonu sorup duruyor surekli.:)
Esin naapiyo gidiyo dimi işe.?
Asumanimzeynebim ne diyorsun 3 ayda 10 kg verebilirmiyim..rakibime fark atabilirmiyim sence..:))hadi sen de gel 5 kg da sen ver..
Bak nursena cok fena azimli bilemiyorum artik.:) Senin neyin eksik.:)
Yelizcim sagol canim 10 mart dogum gunu bir yandan pasta vb organize etmeye calisiyorum..hic istekli deglim abimden dolayi ama hayat devam ediyor bir sekil de.sevdiklerimizle kendi aramizda yarin aksam pasta kesme isine girmemiz kafidir bu sene..
sporun süperr listede güzelgünaydın herkeseee
dünkü menüm
kahvaltı:1 yumurta, 1 kavrulmuş patates, bi kaşık mantar sote,1 kase yoğurt, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 1 domates,yarım salatalık,1 biber, 7 kabuklu fıstık,üç lokma tereyağlı ballı ekmek.. off dünyayı yemişim
akşam : iki kase yoğurtlu bakla, 1 kase salata
spor:3 mil leslie
bütün gün devrildim yattım yuvarlandım
bu sabah 3 mil lesliemi yaptım üstüne bi de 1.5 saat yürüyüşe gittim ohhenüz kahvaltı yapamadım tabi kızcağızım sağolsun
evet ben de şimdi araştırdım epey iyiymiş kilo vermeye rezene ben de ona başladım bakalım artık
tabiki verebilirsin düşünsene hazirana girene kadar 10 kilo hafilemiş olarak girebilmek harika olur dimiii :)
bu arada rakibin ben mi oluyoruum
iyi düşünmüşsünüz barış oğlan için bence çok önemlidir. çocuklar doğumgünlerini içlerinde çok büyütüyorlar. ben bursaya giderken 3 yaşındaki yiğenimin doğum günüydü hala bana lolipop al ama sürpriz olsun diyorduubide hediye ne olursa olsun janjanlı bir paketi olacak ilaa :)))
TAMAM yiye bilirsin ama spor yapabilirsinde demii sabahları 1 mil yapsan leslie spor spordurSelamün aleykümm....
ben geldimm..oo nursena fena çoşmuşsun ve çosturmussunn ama bende hiç azim heves istek hiç bişi yok nasıl gaza gelicem bende bilmiyorum bu ara tatlıyı çok kaçırdım ve başıma ne geliyosa ondan geliyo...suyuda çok içemiyorum bi tiksinti geldi...akşamları yememeye çalışıyorum şimdilik yapabildiğim tek şey bu gibi...havalarda çok kapandı bikaç gündür hepten kasıyo beni...bi yanım kalk spor yap diyo ama bi yandanda hiçç halim yok mutfak bile savaş alanı gibi duruyo şuan bi kalkabilsem orayı halledicem...offf offf çok çalışmam lazım çokkk....
yenacım barışın doğum günü kutlu olsun...
bide tam emin değilim yelizin di sanırım doğum günü Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin...
narin totosumu kaldırmayı bi deniyeyim..zaten bi başlayabilsem arkası gelirde işte...TAMAM yiye bilirsin ama spor yapabilirsinde demii sabahları 1 mil yapsan leslie spor spordur
akşama greyfurt suyunun yanına grisini falan yesen 2 tene olmamı menün güzel pilav yemesen olurmuş demi gece acıkırsınNursenacim beni spordan muaf tutuyosun dimi..
Yediklerimi payladâyim bari.
Sabah..
2 dilim ekmek
7 zeytin
Kahvaltilik salca
Ara.
Nescafe
Ogle.
Etli kurufasulye
Pilav
Salata
Az yogurt
Ara.
1 gofret..
Yesilcay
Aksam.
Greyfurt suyu icecegim..
Adana dan bir cuval geldi hala bitmedi.:) komsulara dagitmama ragmen.:)
bonus sen spor için acele etme sakın hadii normal doğum olsa yine neysede sezeryan kii hiç olmazAyyy hic durmadi bugun az uyudu o arada evi supurdum allahtan yemek vardi hala agliyo kucagmda hep spor falan yok bugunluk
benim bugün sporum yok yarın başlıyorum kayıt işi olucak. günleri filan yarın beli olucak yarın salona gidecem de
aynen ben burayla vermısım 30 kıloyu bırakınca hop gerı aldım canım pille alakası yok bende sorunHayriye herhalde bizim buraya daha çok uğramamız lazım :) hafta sonu ben uğramadım yine ipin ucunu kaçırmıştım. benim tartımda 160 kilo tartma kapasiteli bağzen eror veriyor pili zayıfladı herhalde dışarı çıktığımda pil almayı unutuyorum.seninkinde de öyle bişey olmuş olmasın sakın bide mesela gir tefale filan tartılara bak bakalım fazla tartma kapasiteli tartılarda ne sonuç çıkacak böylelikle evdeki tartınında sağlam olduğunu anlamış olursun ...
eeeeee nursenanın oluşumuna katılıyormuyuuuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?