Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol,inanamıyorum sana..Azda olsa nasıl üzülebilirsin..
böylesi kurgulu bir olayı,sırf sakalı var die..
Sanırım şaka yapıyosun..

Kendinden bile hayır görmiyecek o..

Hünkar beğendi,herkes beğendi..:roflol::roflol:
tarif pliiiisss

YENA'm öncelikle nasılsın tatlım ya, ben akşamları pek giremiyorum artık.Oğlum bil.ders seçimleri ile uğraşıyor.
Gariboğlu olayına gelince, parayı veren düdüğü çalar misali, inşallah ben diyorum şeytanından bulsun diye.
Türkiye'de olmaz olmaz diye bir şey yok maalesef,
Evet ülkemi seviyorum ama bu tür olaylardan dolayı nefret ediyorum.
Yinede dilerim allahtan çok yakın zamanda cezalarını bu dünyada bizlere de göstersin ki, bizde ferahlayalım.opuyorumnanaktan

YURDUSUM,n'aber..

Senden bir şey rica ediciim..:))BEYSUZ gelirse ona sizin o tatlı neydi,kerebiç'miydi..
ışte ondan yedir lütfen..:))

BEYZUS ızmirede bekliyorum,bak ben çok güzel çay yaparım..Muhabbet eşliğinde..:))

Saçımı boyadım,malum artık beyazlar..(

Kızım başımda beklii,arkadaşıyla msn sohbet olayı..bende banyo yapayım..
Sonra kaş bıyık olayına giricem..

Son birşey daha ben kilo aldım hihihihi..

YURDUSUM mucuxxx..

ooo YENA hanımlarda gelmişş.. çay da yaparmışş.. izmiri sevmem yoksa çaya gelirdim koşarak diyerekten daveti üstüme alayım hem kerebiç de getirebilirm sana burada da var
davet davet üstüne burada da bayanlar toplanacakmış ahh ben degelirdim ama nerdeee kızımla çok zor...

bu arada senin neyin var hayatım?? canım sıkkın demişsin ya... yapabileceğimiz bir şey var mı???

İzmir'i neden sevmezsin..Merak ettim..hemen atla gel,ÇAy ve yanında bilimum şeyler hazır..:))

Moral bozukluğu,muayyen günüm yaklaşıyor..:))Birde çok yoruluyorum,hem bedenen hemde ruhen..

Kızın ayaklansın görürsün ne demek istediğimi..:))

Gece film izledim,Şu fıstık kadın Angelina coli..:))
Filmin adı ''sahtekar''izleyeniniz vardır belki..1920 ler Amerikasında geçiyor,..harika bir yapımdı..
Şiddetle tavsiye ediyorum..filmi izledikten sonra ben nasıl koruyucam çocuklarımı diye paranoya yaptım kendime..

ızleyin tamammı,bu akşamda kocasının filmini izliicem..yakışıklı Brad Pıtt..:)) ''Benjamin Button'

Canım ne demek bari bir günlüğüne de olsa yedirmem mi?
Seni de beklerim canım opuyorumnanaktan
YENA'm kaş bıyık işini de mi biliyorsun? değmesin
namem'cim yorulmuş ya ondandır YENA'mın canının sıkkınlığı.
Birde misafirleri sosu sosu durmuşlar ya ondandır opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar ya bayrama tatlı ne yapsam düşünüyom valla yeni taşındık mahalleye gelende olabilir gelmeyende ramazan diye kimse gelmedi sanırım amma bayramda hem tanışalım diye gelirlerse
onun için şöle şeker pare falanmı yapsam acep buzluğa atarım gelenin durumuna göre şerbetlerim yada baklavamı açsam kendim için deil heee valla misolara yersem 2 kilo alayım bayramda emiii

@ YENA : canım benim izmir'e hayatımda bir defa geldim o da haziranın ilk haftasıydı. o kadar bunaldım ki anlatamam sıcaktan kaldırımlarınız ateş püskürtüyor yollarınız ise eriyordu. ben sıcağı sevmeyen bir insan olduğumdan dolayı sevemedim. oluşan antipati sonucuda gelmedim tekrar izmir'e.

ama söz şimdiden yolum düşerse uğrarım sana çayını içerim. hatta bahsi geçen balkonunda esinti de varsaaa oo süper olur ama bakalım yolum düşer mi acep yerimseniben

angelina'nın filmi için sonuna kadar katılıyorum. eşimle beraber izledik ve bunalıma girdik diyebilirim. hatta iç veremi olduk ayyyy hatırlayınca bile daraldım. tavsiye ederim ben de herkes izlesin... benjamin button'u ben de izlemedim ama bu hafta sonu aktivitemiz bu sanırım hazır film bizi bekliyor evde, bizse haftasonunu kaydirigubbakcemile3

kızım konusuna gelince şimdi bu kadar yoruyor yaa ilerisini düşünemiyorum. bu halde bile eli kolu rahat durmuyor meraklı melahatin. yürümeye başladığında işimiz var. ama olsunnn canı sağolsun canım kızımın. o kadar çok seviyorum kiii canım feda :kedi:

Kız nursenam benim aklıma ne geldi biliyormusun?
Bizim tayin Ordu'nun Mesudiye İlçesi Yeşilce nahiyesine çıkmıştı.Çocuklarım küçük
Millet hoşgeldine geliyorlar, gelen 1 kova süt getiriyor, evin içi dışı süt oldu koyacak yer yok.
Bende akşam geç saat olunca sütleri pencereden aşağı döküyorum artık süt göresim yok.
Neyse gel zaman oldu, git zaman oldu derken bitişik komşuma dedim ki,(kulakları çınlasın)
Mualla abla ya ben bu sütlerden usandım, gece olunca sütleri pencereden döküyorum diye...
Allah seni ne yapsın emi demez mi? Bana söyleseydin sana onları güzel peynir mayalardım, sülalene yeterdi demez mi? Biz güle güle kahrolduk valla.
Sakın kimse duymasın dedi.
Hemde sütler ne sütü biiyormusun? camız sütü.
Benim ufaklıklar bir kabız bir kabız anlatamam.
Mualla ablama tekrar sordum.Ya mualla abla bu çocuklar kabız.Süt içiriyormusun dedi.
Evet dedim.Nerden alıyon, Filan komşudan dedim. EEE kızım bu camız sütü, bir bardak su , bir bardak süt karıştırman gerekir dedi.
Aklıma gelince hala gülerim.
Tüm komşularımı çok sevmiştim(Hepsini kulakları çınlasın)opuyorumnanaktan
Kusura bakma uzun oldu maalesef

iyiyim canım çok şükür, dediğim gibi benim moralim bozulduğu an tansiyon fırlıyor, ama şimdi gayet iyi durumdayım.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.. annemden biliyorum...en ufak bişeyi takar kafasına sonra bütün gece acillerde sabahlarız tansiyon 22 lerde geçmişte yaşananların birikimi diyor zamanında babam çok aksi huysuzun biriymiş çok üzmüş annemi şimdi el üstünde tutuyor bişey olacak ödü kopuyor ama ne kıymeti var hastalık sahibi olduktan sonra:sinifsinif:şeker tansiyon tavanda sürekli kafana bişey takma demeklede olmuyor sizin bir sözünüz vardı kafamda reseteleyemiyorum bazı şeyleri demiştiniz işte başarabilmek bütün mesele ama olmuyor iştelmaz:lmaz:

Aman yagmurgozlum hayat öylede olsa böylede olsa sürüp gidiyor.Allahım her şeyin hayırlısını versin cümlemize inşallah.:dance:

Selam kızlar pek yazamadım bu aralar tel hata veriyo bazen . . Geçen cuma kg 97.1 bugün itibarı ile 96.4 sanırım burada da bildirim yapılıyor dimi listeye alınırsam kg değerimi yazdım yarın babaannemi ziyarete gideceğim o yüzden bugün yazdım:)

demekki herkezin oluyo böle acemilikleri benimde ilk evlendimde 2 günlük evliyim komşu süt getiridi 5 kilo dedimki kocama sütlaç yapam 1 kilo pirinci koydum 1 lt su kaynadı şişti o şişti ben süt koydum o şişti ben süt koydum 5 kilo sütü koydum en başta döksene akıl işte neyse şeker desen çabası bütün binaya kocam gelmeden dağıttım bizde adettir yeni gelin tatlı daıtır diyede kılıf uydurdum evde tabak kalmadıydı neyse tabaklarıda çoğu dolu verdi 1 hafta yedik aklıma gelince bende gülüyom
he bu arada kocam hayatta sütlaç sevmezmiş dahada yapmadım zatensositososito
güzel vermişsin tebrik ederim

Son düzenleme:
slm hatunlar nasılsınızz opuyorumnanaktan

nihayet Cem garipoğluda teslim olmuş..
Münevverin ailesinin içi şu mübarek günlerde biraz olsun rahatlamıştır çok şükür.olan kızlarına oldu yaa düşünmemek üzülmemek elde değil.Rabbim o çocugu ıslah etsin.Allahım bizi şaşırtmasın :Saruboceq:
valla artık insanlara güvenmek inanmak ne kadar zor oldu.dün sabah haberlerine kadar sürekli onu izledim.insan düşünüyo bu yaşta bi çocuk bunu nasıl yapabilir diyee..:bbo:
gitti gencecik kızz mafoldumben Allahım insanları ıslah etsin inşallahhh:Saruboceq:

Arkadaşlar
Herkesiz bayramını şimdiden kutluyorum..Nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum.
10 gün yokum bayram tatiline çıkıyoruz.zaten oğlum dişçıkarıyor cok huzursuz onunla ılgılenıyrum hep çok giremıyorum ama yınede bıldırmek ıstedim
sevgiler

güle güle şekerim bekleriz kilo almadan gelmeni temenni eder bayramını kutlarız stop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…