günaydın kızlarr cem garip oglu teslim ollmuşş
bi hoş oldum tuhaflaştım
o variyette biri nasıl teslim olur dimii
azda üzüldüm sanırım
aslında aylarca münevvre agladım
ama şimdi saç sakal yazık oldu kaç hayatlara
ne içindi acaba merak ediyorum
bi açıklansa
eminyetin yakalayamımış olması zaten büyük bir muamma..bu adam 200 gün oldu ist da ama bizimkiler bu adamı yok ermenistanda yok israilde yok rusyaDA diye söylwenip durdular.. bu adamı derhal idam cezasına çarpmalı .. çarpmalıki bir daha hiç kimse böyle bir girişimde bulunmasın diye.. ama nerde yarın başka cemler çıkar çünkü ceza yemiyorlar bu adamların aileleri güçlü lobileri kuvvetlidir. cezaevinde bile krallar gibi yaşatırlar hafta sonları eve getirtirler .. allah onun belasını versin bu mübarek ramazan günde dilerim ki ailesi ondan hayır görmez.. dilerim hapiste onunda sonu münevverin sonu gibi olur..neden kıydın o cana .. ben kesinlikle inanıyorum kıskançlıktaN FALAN YAPMAMIŞTIR...
Günaydın güzeller Yurduşum ablam a.s.
Dün misafirim vardı yine sonradan haberleştik ve nasıl iş yapıp yemek yetiştirdim bilmioyorum.
Aklıma hep YENA nın dediği geldi :roflol: Künefe ustalarından daha iyi künefe yaptım demişti ya bende 40 yıllık ahçılardan daha iyi bir hünkar beğendi yaptım misafirlerde beğendi şükür kaydirigubbakcemile3
İlk kez yaptım ama yok böyle bi lezzet dediler zemuszemus
Yav düşünüyorumda ben yemek yemeyi sevdiğim gibi yapmayıda çok seviyorum zemuszemus
Merhaba arkadaşlar..
Öffffffff canım sıkkın ya,dünden beri hemde..Benim vip misafirlerim dün geldi,söylediklerinin ertesi günü..
Fena geçmedi..İlk yarım saat acaip negatif elektrik vardı havada..:))
Hani kız istenmeye gidilir ya,efenim siz nasılsınız,siz nasılsınız diye salakça muhabbet edilir..ya bizde öyleydik..
Neyse bonus'un yemeklerinde daha güzel yaptığım yemeklerimden yedik...Normale dönmeye başlandılar..:roflol:
Sanırım reglimden dolayı,zırlak bir haldeyim...
Gelelim şu iğrenç olaya..''Cem Gariboğlu''
Demekki teslim edilmeseymiş,yakalanmııcaktı..Adam o kadar iyi korunmuşki,saç modeli bile aynı..
Bir sakal uzatmış diye mazlummu oldu şimdi..Ş..siz..
Peki nasıl bir sistemdir bu,Madem ülke dışında aranıyor.Ülkeye nasıl girdi..tamam sahte pasaport sahte kimlik..ama görüntüsü aynı..
Milleti uyuttular işte,bizde koyun koyun herşeye inanıyoruz..80 den sonra her anlamda istedikleri gibi bir toplum olduk..
hiç bir amacın olmasın,hiç birşeye karşı gelme..düşünme,konuşma..
Ye,iç,eğlen,dolandır,öldür..Baban zenginse kurtul..Paran varsa değer gör..
Gece üç buçuk gibi habertürk de görünce çok heyecanlandım ve sevindim.Nihayet adalet,hukuk işte dedim..
Sonra izleyince meğer bunlar teslim olmuş..
ooo YENA hanımlarda gelmişş.. çay da yaparmışş.. izmiri sevmem yoksa çaya gelirdim koşarak diyerekten daveti üstüme alayım hem kerebiç de getirebilirm sana burada da var
davet davet üstüne burada da bayanlar toplanacakmış ahh ben degelirdim ama nerdeee kızımla çok zor...
bu arada senin neyin var hayatım?? canım sıkkın demişsin ya... yapabileceğimiz bir şey var mı???
Canım ne demek bari bir günlüğüne de olsa yedirmem mi?YURDUSUM,n'aber..
Senden bir şey rica ediciim..:))BEYSUZ gelirse ona sizin o tatlı neydi,kerebiç'miydi..
İşte ondan yedir lütfen..:))
BEYZUS İzmirede bekliyorum,bak ben çok güzel çay yaparım..Muhabbet eşliğinde..:))
YENA'm kaş bıyık işini de mi biliyorsun?Saçımı boyadım,malum artık beyazlar..(
Kızım başımda beklii,arkadaşıyla msn sohbet olayı..bende banyo yapayım..
Sonra kaş bıyık olayına giricem..
Son birşey daha ben kilo aldım hihihihi..
YURDUSUM mucuxxx..
namem'cim yorulmuş ya ondandır YENA'mın canının sıkkınlığı.ooo YENA hanımlarda gelmişş.. çay da yaparmışş.. izmiri sevmem yoksa çaya gelirdim koşarak diyerekten daveti üstüme alayım hem kerebiç de getirebilirm sana burada da var
davet davet üstüne burada da bayanlar toplanacakmış ahh ben degelirdim ama nerdeee kızımla çok zor...
bu arada senin neyin var hayatım?? canım sıkkın demişsin ya... yapabileceğimiz bir şey var mı???
nasılsınız kızlar ya bayrama tatlı ne yapsam düşünüyom valla yeni taşındık mahalleye gelende olabilir gelmeyende ramazan diye kimse gelmedi sanırım amma bayramda hem tanışalım diye gelirlerse
onun için şöle şeker pare falanmı yapsam acep buzluğa atarım gelenin durumuna göre şerbetlerim yada baklavamı açsam kendim için deil heee valla misolara yersem 2 kilo alayım bayramda emiii
iyiyim canım çok şükür, dediğim gibi benim moralim bozulduğu an tansiyon fırlıyor, ama şimdi gayet iyi durumdayım.opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım.. annemden biliyorum...en ufak bişeyi takar kafasına sonra bütün gece acillerde sabahlarız tansiyon 22 lerde geçmişte yaşananların birikimi diyor zamanında babam çok aksi huysuzun biriymiş çok üzmüş annemi şimdi el üstünde tutuyor bişey olacak ödü kopuyor ama ne kıymeti var hastalık sahibi olduktan sonra:sinifsinif:şeker tansiyon tavanda sürekli kafana bişey takma demeklede olmuyor sizin bir sözünüz vardı kafamda reseteleyemiyorum bazı şeyleri demiştiniz işte başarabilmek bütün mesele ama olmuyor iştelmaz: lmaz:
demekki herkezin oluyo böle acemilikleri benimde ilk evlendimde 2 günlük evliyim komşu süt getiridi 5 kilo dedimki kocama sütlaç yapam 1 kilo pirinci koydum 1 lt su kaynadı şişti o şişti ben süt koydum o şişti ben süt koydum 5 kilo sütü koydum en başta döksene akıl işte neyse şeker desen çabası bütün binaya kocam gelmeden dağıttım bizde adettir yeni gelin tatlı daıtır diyede kılıf uydurdum evde tabak kalmadıydı neyse tabaklarıda çoğu dolu verdi 1 hafta yedik aklıma gelince bende gülüyomKız nursenam benim aklıma ne geldi biliyormusun?
Bizim tayin Ordu'nun Mesudiye ılçesi Yeşilce nahiyesine çıkmıştı.Çocuklarım küçük
Millet hoşgeldine geliyorlar, gelen 1 kova süt getiriyor, evin içi dışı süt oldu koyacak yer yok.
Bende akşam geç saat olunca sütleri pencereden aşağı döküyorum artık süt göresim yok.
Neyse gel zaman oldu, git zaman oldu derken bitişik komşuma dedim ki,(kulakları çınlasın)
Mualla abla ya ben bu sütlerden usandım, gece olunca sütleri pencereden döküyorum diye...
Allah seni ne yapsın emi demez mi? Bana söyleseydin sana onları güzel peynir mayalardım, sülalene yeterdi demez mi? Biz güle güle kahrolduk valla.
Sakın kimse duymasın dedi.
Hemde sütler ne sütü biiyormusun? camız sütü.
Benim ufaklıklar bir kabız bir kabız anlatamam.
Mualla ablama tekrar sordum.Ya mualla abla bu çocuklar kabız.Süt içiriyormusun dedi.
Evet dedim.Nerden alıyon, Filan komşudan dedim. EEE kızım bu camız sütü, bir bardak su , bir bardak süt karıştırman gerekir dedi.
Aklıma gelince hala gülerim.
Tüm komşularımı çok sevmiştim(Hepsini kulakları çınlasın)opuyorumnanaktan
Kusura bakma uzun oldu maalesef
güzel vermişsin tebrik ederimSelam kızlar pek yazamadım bu aralar tel hata veriyo bazen . . Geçen cuma kg 97.1 bugün itibarı ile 96.4 sanırım burada da bildirim yapılıyor dimi listeye alınırsam kg değerimi yazdım yarın babaannemi ziyarete gideceğim o yüzden bugün yazdım:)
Arkadaşlar
Herkesiz bayramını şimdiden kutluyorum..Nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum.
10 gün yokum bayram tatiline çıkıyoruz.zaten oğlum dişçıkarıyor cok huzursuz onunla ılgılenıyrum hep çok giremıyorum ama yınede bıldırmek ıstedim
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?