Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena beni unutma 40 dk spor yaptim bugunku menumude paylasayim SABAH:iki dilim kepek ekmegi bir dilim beyaz peynir 5 zeytin az helva bir tatli kasigi recel omlet ihlamur ARADA:icine limon sikip 3 kuru kayisi koydugum yesil cay ÖĞLE:7 kasik musli bir bardak sut ile ARADA:icine biraz ceviz ve tarcin koydugum bir tane probiyotik yogurt AKSAM:bir kepce corba bulgur pulavi salata ayran 1.5 litre su ictim

Asumanimzeynebim ne diyorsun 3 ayda 10 kg verebilirmiyim..rakibime fark atabilirmiyim sence..:))hadi sen de gel 5 kg da sen ver..
Bak nursena cok fena azimli bilemiyorum artik.:) Senin neyin eksik.:)
Canım 3 ayda rahatlıkla verirsin 10 kiloyu rakibin de peşinden zorlar seni :))
Ben de vereceğim inşallah artık ne kadar olursa nursenadan eksiğim yok fazlam var bile :))

Dün yürüdüğüm için bugün dinlenmedeyim yoksa çok ağrım oluyor
Sabah yani öğlene doğru kahvaltımı yaptım sağlamca
Sonra arkadaşla kahve içtik az çikolata yedim
Az önce de akşam yemeğimi yedim
1 tabak kıymalı kuru fasülye 1 dilim ekmek ve salata pilav yemedim
Sonra kahvemi de içtim eşimle şekersiz içiyorum kahveleri
Suyumu da içiyorum bugün
Evden hiç çıkmadım canım istemese de bi ihtimal markete çıkabilirim

Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu

Eşim o sözü tabela yaptırıp astı caminin girişine

çok iyi olmuş ablacım.

slm kizlarrr
adet oldu[umdan herhalde cnm acay'p tatli 'st'yor yeme kr'zler'ne g'r'yorum
oglen 3 tane baklava yed'm
bu arada yazarken farkettim benim kiz birseyler yapmis
turkce karakter yazinca simgeler cikiyo
Allah Allah

geleceğin kk üyesi desene: )))))

barışın doğum günü kutlu olsun ablam, sevdikleri ile birlikte daha nice hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu seneleri olsun inş.

evettt sporcularrr akşama kaçar dakika sayalım bakalımm

@YENA
Bonus
@sukker
nursena
@74FRIDA
VEEE ARTIRAN YOKMUUUUUU

spor yapamam ben, sporsuz olur dersen bende varım kilo verme yarışında: )

Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu

öyle oluyo çocuklar benimkide taklidimi yapıp niye bole bole yapıyon diyoo..

spor spordur dakika bile olsa yazalım yapalım lütfen

olmamı tempolu yürümüşsün işte bende kızı almaya gidiyorum tempolu sağa sola oyalanmadan yürüyorum

kızz nursenaa gittim 40 dakika spor yaptım yeşilçayımı aldım geldim ama şuan hiç biyerim tutmuyo suyumuda içtim
ohh bana gaza getirmiş oldum kendim yapmış gibim sevindim valla

menüler harika şu müsliyi sevemedim gitti eşime göre çok tutuyo ama bana göre anında acıktırıyo

Canım 3 ayda rahatlıkla verirsin 10 kiloyu rakibin de peşinden zorlar seni :))
Ben de vereceğim inşallah artık ne kadar olursa nursenadan eksiğim yok fazlam var bile :))
topikçe çikolata yiyenleri kınacazzzzzzzzzzz

ye asu ye çikolataları aferimmm sağlam kahvaltıda reçel balda yemişindir sen
olmazmı bi ara oryantel yapıodun ne ter attırıyo yalil lelle leee:))

meyraa kız aç oyun havasını yarım saat oyna çoluk yok çocuk yok en müsait sensinn senden rekor dakika bekliyorum valla plates depresyona bile iyi geliyormuş nefes al ver rahatlatıyo muş

evet benüm menüme :
sabah: 1 kk peynir domates salatalık tere 5 zeytin 1 yumurta
arada 1 dlm ekmek
öğlen 5 yaprak sarma
yarım kase sütlü muhallebi
arada 1 nescefe 4 diyet biskevit
akşam 10 tane yaprak sarma öle büyük deil yapraklar ayıptır sölemesi incecik sardım:)
3 kaşık yoğurt
2 kaşık ot kavurma
1 dlm ekmek tam buğday yenacımm fırından aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…