Frida zaten hic bisey yapamiyorum tikildim eve boguldum kaldim resmen.bonus sen spor için acele etme sakın hadii normal doğum olsa yine neysede sezeryan kii hiç olmazbeslenmeni bile çok çok kısamasın en iyisi bol sıvı tüketimi gibiii nursenada hatırlatmış bak ....
Canım 3 ayda rahatlıkla verirsin 10 kiloyu rakibin de peşinden zorlar seni :))Asumanimzeynebim ne diyorsun 3 ayda 10 kg verebilirmiyim..rakibime fark atabilirmiyim sence..:))hadi sen de gel 5 kg da sen ver..
Bak nursena cok fena azimli bilemiyorum artik.:) Senin neyin eksik.:)
Eşim o sözü tabela yaptırıp astı caminin girişine
slm kizlarrr
adet oldu[umdan herhalde cnm acay'p tatli 'st'yor yeme kr'zler'ne g'r'yorum
oglen 3 tane baklava yed'm
bu arada yazarken farkettim benim kiz birseyler yapmis
turkce karakter yazinca simgeler cikiyo
Allah Allah
Fridacim ne guzel cok sevindim senin adina..ben haftadonu cok yogundum..
Kayinvaldem hasta dwmistim ya oraya gittik.. sali gunu oglumun dogum gunu gelemez diye pasta yaptirmis amcasi ilk kutlamayi orda yaptik.:)
Dogal olarak yoruldum hem evi toparladim biraz hem yeme icme..ozetle hicbisey anlamadim haftasonundan..
İzmir soguk degil ama dun ve bugun kapali hava..
Onlar baristi uzetine bir kac kez daha kusuldu.:)
Telefonu sorup duruyor surekli.:)
Esin naapiyo gidiyo dimi işe.?
Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu
meyra niye yapamıyon spor...
canım yapmak istemiyor: )
hımm spora engel bi sıkıntın var sandımda...
spor spordur dakika bile olsa yazalım yapalım lütfenbenim bugün sporum yok yarın başlıyorum kayıt işi olucak. günleri filan yarın beli olucak yarın salona gidecem de
bide benim fazla spor yapıcam diye bir idam yok günde 1 saat yapsam ki hafta sonlarıda olmaz herhalde öpüp başıma koyarım ...
olmamı tempolu yürümüşsün işte bende kızı almaya gidiyorum tempolu sağa sola oyalanmadan yürüyorumselam kızlar
bugun gıne kosusturmayla geçtı sız coşmuşsunu maşallahbonuscum yenam tartıldımda sonuç yok bır ıkıhafta boyle deneyeyım herhalde tartar ozamana nursena harıkasın nasıl coşturdun mılletı ben sabahları kuranı ılerletmk ıçın vakfa gıdıyorum gelırkende yuruyorum yarım saat o sayılırmıkı neyse fena coştum akşam yemeklerını keserek başlıyorum ıse su a za ıçıyordum onada dıkkat ederım inş hadı bakalım hayırlısı
aynen ben burayla vermısım 30 kıloyu bırakınca hop gerı aldım canım pille alakası yok bende sorun
tabikide katılıyoruz
: tabikide bennnnnn
ohh bana gaza getirmiş oldum kendim yapmış gibim sevindim vallakızz nursenaa gittim 40 dakika spor yaptım yeşilçayımı aldım geldim ama şuan hiç biyerim tutmuyo suyumuda içtim
menüler harika şu müsliyi sevemedim gitti eşime göre çok tutuyo ama bana göre anında acıktırıyoNursena beni unutma 40 dk spor yaptim bugunku menumude paylasayim SABAH:iki dilim kepek ekmegi bir dilim beyaz peynir 5 zeytin az helva bir tatli kasigi recel omlet ihlamur ARADA:icine limon sikip 3 kuru kayisi koydugum yesil cay ÖĞLE:7 kasik musli bir bardak sut ile ARADA:icine biraz ceviz ve tarcin koydugum bir tane probiyotik yogurt AKSAM:bir kepce corba bulgur pulavi salata ayran 1.5 litre su ictim
topikçe çikolata yiyenleri kınacazzzzzzzzzzzCanım 3 ayda rahatlıkla verirsin 10 kiloyu rakibin de peşinden zorlar seni :))
Ben de vereceğim inşallah artık ne kadar olursa nursenadan eksiğim yok fazlam var bile :))
ye asu ye çikolataları aferimmm sağlam kahvaltıda reçel balda yemişindir senDün yürüdüğüm için bugün dinlenmedeyim yoksa çok ağrım oluyor
Sabah yani öğlene doğru kahvaltımı yaptım sağlamca
Sonra arkadaşla kahve içtik az çikolata yedim
Az önce de akşam yemeğimi yedim
1 tabak kıymalı kuru fasülye 1 dilim ekmek ve salata pilav yemedim
Sonra kahvemi de içtim eşimle şekersiz içiyorum kahveleri
Suyumu da içiyorum bugün
Evden hiç çıkmadım canım istemese de bi ihtimal markete çıkabilirim
olmazmı bi ara oryantel yapıodun ne ter attırıyo yalil lelle leee:))Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu
meyraa kız aç oyun havasını yarım saat oyna çoluk yok çocuk yok en müsait sensinn senden rekor dakika bekliyorum valla plates depresyona bile iyi geliyormuş nefes al ver rahatlatıyo muşçok iyi olmuş ablacım.
geleceğin kk üyesi desene: )))))
barışın doğum günü kutlu olsun ablam, sevdikleri ile birlikte daha nice hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu seneleri olsun inş.
spor yapamam ben, sporsuz olur dersen bende varım kilo verme yarışında: )
bir saat ip atlamakmı abboovv düşününce bilem yoruldum...en güzeli yürüyüşte yapacak adam yok iştee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?