yok canımyarına inşallah ama felaket grip oldum umarım azmaznhytylz:65 dk
yolcu :40 dk
nursena :80 dk
oğulcuklarım 30 dk (deilmi yürüyüşün + sı varmı)
artıran gözümden kaçan yazmadığım varmı
yok canım yaaa öyle düşünme bak aile apartmanında oturuyorsunuz bırakırsın bebeği arada çıkarsın marketi pazardı bir hava alıp gelirsin hem havalar ısınsın o zaman bebeği arbaya koyup duyguyu parka filan götürürsünüz güzel olurFrida zaten hic bisey yapamiyorum tikildim eve boguldum kaldim resmen.
Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu
yok canımyarına inşallah ama felaket grip oldum umarım azmaz
haziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
oğulcuklarım *??? kilonu bilemedim
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
hatam varsa düzeltelim inşallah yaza bu kilolarla gireriz arkadaşlar
bende bilemedimhaziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
saol canım bırden bastrdı ama benım boyle 1 gecelık grıplerımvardır umarım oyledır bende azdan çoğadogru gitmek ıstıyorum yoksa bu durumda agır oluyorrgeçmiş olsun dikkat et. bence yarım saatlik yürüyüş bizim kilomuza göre çok ideal ben yürüyüşe başladığım zaman yarım saatle başlarım ve bir süre sonra 45 dk filan geçiş yaparım buda benim düşüncem sporun çokluğu değil sürekliiği önemli bence ....
Daha da az olur insaallah yarabbim yuzumuzu kara cikartma AMİNhaziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
ve asu 60 dakika ile listede seviyom seninhytylz:65 dk
canım cım olsun bak 10 kilo verebiliriz hep beraber spora devam kadın bence ister kilolu olsunister zayıf her daim zarif ve güzeldir önce kendimizi kilomuzu sevelimki moralle daha çok yol alırızbende bilemedimah ah gülerim aglanacak halıme tartı tartmıyor canım benı
saol canım bırden bastrdı ama benım boyle 1 gecelık grıplerımvardır umarım oyledır bende azdan çoğadogru gitmek ıstıyorum yoksa bu durumda agır oluyorr
benim hedefimde 75 inşallah arkadaşımhaziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
bende 60 dk canımnhytylz:65 dk
canımcımm sen bol su tüketmeye bak yediğin bbebişine süt olur takma kafaya herşeyi stres bebecine yansır kırkın çıktı avmler sıcak hafta sonu eşini kandır az dolaş yada sevdiğin bi aile dostuna falan oturmaya git arkadaşla muhabbet iyi gelir evde uzun süre durmakta bunalttı seniNursena seni seviyorum
Biraz kafam bozuktu yemek yedim fazladan yedigim halde cok geldi tabi yerkende hep aklim burdaydi pisman olarak olacagimi bilerek yedim. Belki buraya baksaydim farkli olurdu biraz hareket edim dedim 1 mile videosuyla bacaklarim cok uyustu unutmus bunye hareketi.
Tam ipin ucunda olsamda bogulmus hissetsemde birakmiycam elimden geleni yapicam bu aksami yok sayicam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?