Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende listemi yazayım

kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta , peynir ve bir demet maydanoz

ara : 3 kayısı + avuç içi kadar bağdem

akşam : bir kase mercimek çorbası

bir baget kadar haşlama tavuk eti + bol salata

gün içinde bir bardak yeşil çay içtim

biliyorum size az görünüyor ama bugün öğlen uyandım ve dün yediklerimi dengeleyebilmek için biraz frenledim

sabahda arkadaşlarla sözleştik spor salonuna gidecektim ama işim çıktı annemin yeni evine duşakabin takılacakmış annem evde olmadığı için ben gitmek zorundayım : SSS

Frida zaten hic bisey yapamiyorum tikildim eve boguldum kaldim resmen.
yok canım yaaa öyle düşünme bak aile apartmanında oturuyorsunuz bırakırsın bebeği arada çıkarsın marketi pazardı bir hava alıp gelirsin hem havalar ısınsın o zaman bebeği arbaya koyup duyguyu parka filan götürürsünüz güzel olur

Nursena dans spordan sayilirsa 25 dk dans ettim toplam sporum 65 dk oldu kizlar dans etmenizi tavsiye ederim insanda ne sinir kaliyo ne stres ama benim bidiga uzuldum yazik yavrum ne yaptigimi anlamadan banabakiyodu

dans spordan sayılır bence bizde yiğenlerle bir araya geldiğimizde müziği açıp oynuyoruz olay bir süre sonra zıplamaya dönüyor güzel oluyor bence senin bıdıkda bir süre sonra sana katılacaktır :)

haziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
oğulcuklarım *??? kilonu bilemedim
yolcu hedef 76
meyra hedef 75

asu hedef 83
hatam varsa düzeltelim inşallah yaza bu kilolarla gireriz arkadaşlar

yok canımyarına inşallah ama felaket grip oldum umarım azmaz

geçmiş olsun dikkat et. bence yarım saatlik yürüyüş bizim kilomuza göre çok ideal ben yürüyüşe başladığım zaman yarım saatle başlarım ve bir süre sonra 45 dk filan geçiş yaparım buda benim düşüncem sporun çokluğu değil sürekliiği önemli bence ....

nursena sağol canım iyi liste olmuş ağzından bal damlıyor bende bu kadar teşviğe ellimden geleni yapıcam bu listenin ekran görüntüsünü alalımda unutmayalım...

hep birlikde bu heflere ulaşırız inş.

bende bilemedim ah ah gülerim aglanacak halıme tartı tartmıyor canım benı
saol canım bırden bastrdı ama benım boyle 1 gecelık grıplerımvardır umarım oyledır bende azdan çoğadogru gitmek ıstıyorum yoksa bu durumda agır oluyorr

Daha da az olur insaallah yarabbim yuzumuzu kara cikartma AMİN

iyi akşamlar arkadaşlar çocuklar rahatsız giremedim benim menüm sabahları 2 yumurta maydonoz birazda peynir yiyorum öylen çorba ve salata akşamlarıda tavuk salata yiyorum aralarda ayran ve günlük 1 saat tempolu yürüyüş malesef su içemiyorum rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde hedefteki kilolarımıza kavuştursun inşallah

nhytylz:65 dk
yolcu :40 dk
nursena :80 dk
oğulcuklarım 30 dk (deilmi yürüyüşün + sı varmı)
artıran gözümden kaçan yazmadığım varmı
ve asu 60 dakika ile listede seviyom seni
canım cım olsun bak 10 kilo verebiliriz hep beraber spora devam kadın bence ister kilolu olsunister zayıf her daim zarif ve güzeldir önce kendimizi kilomuzu sevelimki moralle daha çok yol alırız

benim hedefimde 75 inşallah arkadaşım

Topige girmiyorsam utancimdan maalesef bütün verdiklerinigeri almisim haftasonu iinşallah wcye cikamadigim içindir bugünyine sil bastan basladim...
Dun kkadınlar günü için düzenlenen kahvaltiya katildik eski spor hocam kendisi sonra gösterilerioolduğunu söyledi kapali spor salonuna davet etti orda once diyetisyen konuşma yapti...
Ogrwndiklerim..
Yumurta yasak değil aksine çok faydali
Yoğurdu kendiniz mayalayin hazir almayin içinde katli maddesi vat o yüzden bagirsaklariniz sindirim sistemimizcalusmaz.
Bakliyatlari katiyen suyunu dokmeyin onun gazi kabigundadir onuda cikarsaniz bagirsaklariniz calismaz
GGünlük et tavuk balik sut yoğurt (suttense yoğurt daha çok)dedi..
Kesinlikle zeytinyağı başka yağ yok az miktarda tereyagi sahanda yumurta yapabilirsiniz dedi...birde yer fistigi boza
Yiyebildiginiz kadar çiğ sebze ..birde ekmek kesinlikle yasak değil yalniz tam buğday ekmeği...beyaz ekmek katiyen unun üzerinde ne yaxiyor diyor pasta ve börek için beyaz ekmek yiyince pasta börek yiyirsunyz dedi...

Nursena seni seviyorum

Biraz kafam bozuktu yemek yedim fazladan yedigim halde cok geldi tabi yerkende hep aklim burdaydi pisman olarak olacagimi bilerek yedim. Belki buraya baksaydim farkli olurdu biraz hareket edim dedim 1 mile videosuyla bacaklarim cok uyustu unutmus bunye hareketi.

Tam ipin ucunda olsamda bogulmus hissetsemde birakmiycam elimden geleni yapicam bu aksami yok sayicam ins.

canımcımm sen bol su tüketmeye bak yediğin bbebişine süt olur takma kafaya herşeyi stres bebecine yansır kırkın çıktı avmler sıcak hafta sonu eşini kandır az dolaş yada sevdiğin bi aile dostuna falan oturmaya git arkadaşla muhabbet iyi gelir evde uzun süre durmakta bunalttı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…