çok sık gel bende derin buraya valla yazın bende ayvalığa yazlığğa gelcem taşırmayalım sonra iki miz verelim yaza kadar kilocuklarıYenacim aynen CNN çok geziyorum çokta kaciriyorum...kizin kiloma takti kafayi şimdiden arkadasida diyor naz annen çok şişman kiz diyorum siz beni zayıflatcaksiniz...denize bu kiloyla nazil gideceğim bilmem..
Bir arkadasta 12 sonraki demiş evet 12 senede anne olabildim ...o kadar çok anlattimki bu topikte herkeze moral olsun diye..hem de 112 kilodabbabada kilo vericn diyorlardı...ikinci hamileligimi 124 kiloda kaldim ama tabiki zayifla yinede sen...allah kimseye aratmasin BN çok çektim bilirim
aferim bu saatten sonra tek dostunbu seninNursena kızım istedi Elmalı kurabiye yaptık yemedim
Evde yaş pasta baklava mevcut yemedim
Azcık çikolata yemişim çok mu :))
Şimdi çayın yanında az leBlebi ile kuru meyve yedim
haziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
oğulcuklarım *??? kilonu bilemedim
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
hatam varsa düzeltelim inşallah yaza bu kilolarla gireriz arkadaşlar
Zeynepayy süper olmuş...ben gerçekten o rakamı görcekmiyimki acep...
canımcımm sen bol su tüketmeye bak yediğin bbebişine süt olur takma kafaya herşeyi stres bebecine yansır kırkın çıktı avmler sıcak hafta sonu eşini kandır az dolaş yada sevdiğin bi aile dostuna falan oturmaya git arkadaşla muhabbet iyi gelir evde uzun süre durmakta bunalttı seni
Zeynepniye goremeyesin ben en azindan bunalima girip cikiyorum sen cikmayi unutuyon
Enerjik mesajlar bekliyorm senden
Aslın da canım sıkkın benim de..bonusa da anlattım demin...Bir arkadaşımın mamografi sonuçları iyi çıkmamış. netleşmiş birşey yok doktor bakıcaktı en son görüştüğümüz de şimdi de aramaya korkuyorum....
Aslın da canım sıkkın benim de..bonusa da anlattım demin...Bir arkadaşımın mamografi sonuçları iyi çıkmamış. netleşmiş birşey yok doktor bakıcaktı en son görüştüğümüz de şimdi de aramaya korkuyorum....
ya haklısın canım ama taa geçen sene ocakta düz 80 ni görüp nisanda 75 hedef düşünüp busene ocakta 90 ları tekrar görünce umut falan kalmıyo be bonuscum...ama inş elimden geleni yapmaya çalışıcam...
desteğin için sağol canım inş...Suphesi bile ne cok uzer insani allahim agir imtihan vermesin ins iyi bir sonuc cikar.
Umut olucak yoksa olmaz biz yaptik sonucta o rakamlari yavas yavas hadi ins dugunde sana suzulmussun kilo vermissin diycekler.
Kürü bilmiyorumda sey yapalim ins haftada bir gun detoks gunumuz olsun detoks dedigim sebze yogurt yada meyve yogurt bitki cayi gibihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gobek-eriten-yogurt-kuru-tarifi.797266/
burdaki kürümü denesem acep...
Kürü bilmiyorumda sey yapalim ins haftada bir gun detoks gunumuz olsun detoks dedigim sebze yogurt yada meyve yogurt bitki cayi gibi
Şimdi konuştum arkadaşımla net sonuç için yarın ultrasonla bakılacakmış...
sesi iyiydi çok ağladım ama şu an iyiyim sadece belirsizlik bitsin netleşsin herşey dedi...
Allah kimseyi darda bırakmasın...
tamam iyi fikir hangi gün yapcaz detoksu ve tam olarak ne yapıcaz...aslında yoğurtlada hiç aram yok diyete ilk başladığımda faydalı diye yedim hep artık içim oynuyo yerken...ama genede yemeye çalışıcam..
aminn Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
Zeynepçim ben de hiç sevmiyorum yoğurdu.bir tek mantıda seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?