Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacim aynen CNN çok geziyorum çokta kaciriyorum...kizin kiloma takti kafayi şimdiden arkadasida diyor naz annen çok şişman kiz diyorum siz beni zayıflatcaksiniz...denize bu kiloyla nazil gideceğim bilmem..
Bir arkadasta 12 sonraki demiş evet 12 senede anne olabildim ...o kadar çok anlattimki bu topikte herkeze moral olsun diye..hem de 112 kilodabbabada kilo vericn diyorlardı...ikinci hamileligimi 124 kiloda kaldim ama tabiki zayifla yinede sen...allah kimseye aratmasin BN çok çektim bilirim

çok sık gel bende derin buraya valla yazın bende ayvalığa yazlığğa gelcem taşırmayalım sonra iki miz verelim yaza kadar kilocukları

Nursena kızım istedi Elmalı kurabiye yaptık yemedim
Evde yaş pasta baklava mevcut yemedim
Azcık çikolata yemişim çok mu :))
Şimdi çayın yanında az leBlebi ile kuru meyve yedim
aferim bu saatten sonra tek dostunbu senin

ayy süper olmuş...ben gerçekten o rakamı görcekmiyimki acep...

Asucum niye o kadar tatlı türevleri var ev de.??

Derincim çocuklar çok acımasız tak tak söylüyorlar herşeyi..Dikkat edelim artık...
Buraya daha sık uğra lütfen...

Bonuscum bu bir süreç ve gececek az sabır diyeceğim ama kolay değil elbet...
Allah yardımcın olsun....

Aslın da canım sıkkın benim de..bonusa da anlattım demin...Bir arkadaşımın mamografi sonuçları iyi çıkmamış. netleşmiş birşey yok doktor bakıcaktı en son görüştüğümüz de şimdi de aramaya korkuyorum....

Takma kafana herseyi bunu sevdim :) buraya gelince geciyo bunalim ama bak her an gelebilir he

Zeynep niye goremeyesin ben en azindan bunalima girip cikiyorum sen cikmayi unutuyon
Enerjik mesajlar bekliyorm senden

ya haklısın canım ama taa geçen sene ocakta düz 80 ni görüp nisanda 75 hedef düşünüp busene ocakta 90 ları tekrar görünce umut falan kalmıyo be bonuscum...ama inş elimden geleni yapmaya çalışıcam...

üzüldüm inş çok önemli bişey çıkmamıştır...

Suphesi bile ne cok uzer insani allahim agir imtihan vermesin ins iyi bir sonuc cikar.

Umut olucak yoksa olmaz biz yaptik sonucta o rakamlari yavas yavas hadi ins dugunde sana suzulmussun kilo vermissin diycekler.

Şimdi konuştum arkadaşımla net sonuç için yarın ultrasonla bakılacakmış...
sesi iyiydi çok ağladım ama şu an iyiyim sadece belirsizlik bitsin netleşsin herşey dedi...
Allah kimseyi darda bırakmasın...

Herkese iyi aksamlar arkadaslar..bugun ugrayamadim kahvaltiya misafirlerim vardi,kahvalti boyunca hep sizi düsündüm,kahvalti ederken Cuma bildirimini düsünerek kendimi frenledim..özetle bana cok iyi geldiniz siz,iyi ki varsiniz...dilerim Rabbim hepimizi hedefledigimiz kiloya ulastirsin...simdi bir bardak cay ile gecmis okuma zamani..:)

Kürü bilmiyorumda sey yapalim ins haftada bir gun detoks gunumuz olsun detoks dedigim sebze yogurt yada meyve yogurt bitki cayi gibi

tamam iyi fikir hangi gün yapcaz detoksu ve tam olarak ne yapıcaz...aslında yoğurtlada hiç aram yok diyete ilk başladığımda faydalı diye yedim hep artık içim oynuyo yerken...ama genede yemeye çalışıcam..

aminn Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Zeynepçim ben de hiç sevmiyorum yoğurdu.bir tek mantıda seviyorum :)

Inanirmisiniz bende sevmem yogurdu mantida bile yemem o derece ama boyle tok tutsun diye zorluyorum bazen :)

Bence persembe yapalim cumaya faydasi olur ve yapacak istegimiz olur. Herkes hemfikir olursa yalniz hissetmeden birlikte yapmak cok guzel olur.

Kasimpati hosgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…