Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bana uyar ve çok mantıklı...bi pazar yapabilsem süper olucak yaa....

Ben planladığım gibi sadece greyfurt suyu içtim..
5 adet greyfurt 1 adet portakalı sıktım dördümüz içtik koca bardaklarla...

Nursenacım ben iki öğün yapmaya çalışıyorum karatay yaparken de öyleydim alışkınım...gün için de sağlam beslenip akşam yememek haftasonu dışında.. :)
Pilav yemek iyi birşey değil tabiii herşeyden önce sağlıklı karbonhidrat değil...

dün bahsettiğim diyetisyene giden arkadaş iki haftada 3 kg. vermiş çok seviniyordu...diyetisyeni bundan sonra 2 haftada 1.5 kg. vermen başarı demiş..

slm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm

Hoşgeldiniz..Umarım sağlıkla kilolarınızdan kurtulup bebişinize kavuşursunuz...

Hediye geldi canım
Kurabiyeyi kızım istedi yarısını yarın okula göndereceğim
Benim de eski komşum çok sevdiğim bir ablam bugün rahim ameliyatı oldu şüpheli kitle varmış hemen aldılar daha 6 ay önce böbrek ameliyatı olmuştu kist vardı orda da
Yarın duruma göre ziyarete gideceğiz belki

rahimmi alındı.?? Allah hayırlı şifalar versin nerde varsa..

Bende varim..:)

Oglunun dogum günü kutlu olsun yena,birlikte saglik,afiyet ve huzur icinde nice yillariniz olsun insallah..

hoşgeldinn..inş tez zamanda bebişini kucağına alırsın...

Rabbim şifa versin inş...

Hosgeldiniz,dilerim istediginiz kiloya ve bebeginize kavusursunuz..

Gecmis olsun Asuman abla,Allah acil sifalar versin komsuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…