ortak bi noktamız var yanii...Zeynepçim ben de hiç sevmiyorum yoğurdu.bir tek mantıda seviyorum :)
Inanirmisiniz bende sevmem yogurdu mantida bile yemem o derece ama boyle tok tutsun diye zorluyorum bazen :)
Bence persembe yapalim cumaya faydasi olur ve yapacak istegimiz olur. Herkes hemfikir olursa yalniz hissetmeden birlikte yapmak cok guzel olur.
Kasimpati hosgeldin bu arada
slm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm
Asucum niye o kadar tatlı türevleri var ev de.??
Derincim çocuklar çok acımasız tak tak söylüyorlar herşeyi..Dikkat edelim artık...
Buraya daha sık uğra lütfen...
Bonuscum bu bir süreç ve gececek az sabır diyeceğim ama kolay değil elbet...
Allah yardımcın olsun....
Hediye geldi canımAslın da canım sıkkın benim de..bonusa da anlattım demin...Bir arkadaşımın mamografi sonuçları iyi çıkmamış. netleşmiş birşey yok doktor bakıcaktı en son görüştüğümüz de şimdi de aramaya korkuyorum....
Hediye geldi canım
Kurabiyeyi kızım istedi yarısını yarın okula göndereceğim
Benim de eski komşum çok sevdiğim bir ablam bugün rahim ameliyatı oldu şüpheli kitle varmış hemen aldılar daha 6 ay önce böbrek ameliyatı olmuştu kist vardı orda da
Yarın duruma göre ziyarete gideceğiz belki
Evet canım alınsın hepsi demişlerrahimmi alındı.?? Allah hayırlı şifalar versin nerde varsa..
VEE KIZLAR GÜNAYYYDINNNN DİYORUM VE SİLKELENELİM TAM GAZ BAŞLAYALIMMM LÜTFENNN
uygun görürseniz hergün akşam yediklerimizi ister görsel ister yazarak liste halinde ne yersek yazalım ve mümkünse yorum yapalım biirrbirimizi kırmadan
belli kişiler haricinde yazmıyoruz
evet mart 9 haziran 9 a kadar 2 ayda 10 ar kilo verelim hepimiz en az
spor listesini ben yada başka arkadaşım günlük yapalımmı haftalık olunca sallıyoruz sanırım günlük olunca en azından daha azmederiz
AKŞAM 6 DAN SONRA YEMEK YEMEMEYE ÇALIŞALIM
vee sporrrrrr hadi kalkın canlanalım
Fridacim ne guzel cok sevindim senin adina..ben haftadonu cok yogundum..
Kayinvaldem hasta dwmistim ya oraya gittik.. sali gunu oglumun dogum gunu gelemez diye pasta yaptirmis amcasi ilk kutlamayi orda yaptik.:)
Dogal olarak yoruldum hem evi toparladim biraz hem yeme icme..ozetle hicbisey anlamadim haftasonundan..
İzmir soguk degil ama dun ve bugun kapali hava..
Onlar baristi uzetine bir kac kez daha kusuldu.:)
Telefonu sorup duruyor surekli.:)
Esin naapiyo gidiyo dimi işe.?
Aslın da canım sıkkın benim de..bonusa da anlattım demin...Bir arkadaşımın mamografi sonuçları iyi çıkmamış. netleşmiş birşey yok doktor bakıcaktı en son görüştüğümüz de şimdi de aramaya korkuyorum....[/QUO
Insallah sonuclari güzel cikar arkadasinin,Rabbim ümid ettiklerine nail,korkularindan emin eylesin...
slm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm
Hediye geldi canım
Benim de eski komşum çok sevdiğim bir ablam bugün rahim ameliyatı oldu şüpheli kitle varmış hemen aldılar daha 6 ay önce böbrek ameliyatı olmuştu kist vardı orda da
Âmin tüm hastalara inşallahhoşgeldinn..inş tez zamanda bebişini kucağına alırsın...
Rabbim şifa versin inş...
Hediye geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?