- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım âminGecmis olsun Asuman abla,Allah acil sifalar versin komsuna..
haziran 1 e kadar 10 kilo vericek arkadaşlarım hedeflerimizi yazayım
nhytylz hedef 80
nursena hedef 82
bonus hedef 93
sukker hedef 90
yena hedef 100
74 frıda hedef 100
oğulcuklarım *??? kilonu bilemedim
yolcu hedef 76
meyra hedef 75
asu hedef 83
hatam varsa düzeltelim inşallah yaza bu kilolarla gireriz arkadaşlar
slm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm
bonus: )
goggooook geldiiiim bonusun omzuna kondum gece kuşu olaraktan....
ama sakızım yokşuan: )
neyse sonra bonusa omzundan yüzüne uzuuuun uzuuun baktıktan sonra sessizce omzuna mıçıp kaçtım: )))))))
keyfin nasıl?
Afiyet olsun yaramasin ins. Buram buram saglik kokuyo kahvaltin :)
Gunaydinn :) kac yasinda seninkiler benim oglan 10 yasinda simdi gidiyo okula. Bebik uyuyodu bi rahat kahvalti yaptim keyif cayimi koydum uyandi. Diger kizimda arkasini donmus anne bak kaka yaptim diyo :)Gunaydin kizlarbuyuk kizim okula gitti ortanca birazdan gidecek bidigimi da uyuttummmu benim icin spor zamani demektir
aynı dertteyiz ama vericez gene neden vermiyelim verenlerden neyimiz eksik kızya haklısın canım ama taa geçen sene ocakta düz 80 ni görüp nisanda 75 hedef düşünüp busene ocakta 90 ları tekrar görünce umut falan kalmıyo be bonuscum...ama inş elimden geleni yapmaya çalışıcam...
bunu çok deneyen var göbek yağlarını eritiyormuşşhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gobek-eriten-yogurt-kuru-tarifi.797266/
burdaki kürümü denesem acep...
hee bonuss bi ara dolun ayda falan bişeyler yapıyodun sen ıspanak suyu muyu detoks neyimm tam sana göre azimli bacıKürü bilmiyorumda sey yapalim ins haftada bir gun detoks gunumuz olsun detoks dedigim sebze yogurt yada meyve yogurt bitki cayi gibi
çook geçmiş olsunnn inşallah temizdirŞimdi konuştum arkadaşımla net sonuç için yarın ultrasonla bakılacakmış...
sesi iyiydi çok ağladım ama şu an iyiyim sadece belirsizlik bitsin netleşsin herşey dedi...
Allah kimseyi darda bırakmasın...
hımmm yaramaz mantı neyimZeynepçim ben de hiç sevmiyorum yoğurdu.bir tek mantıda seviyorum :)
hoş geldin günlük yaptığın sporu yediklerini paylaşabilirsin cumaları bildirim günü müz inşallah hep beraber veririzslm kızlar.ben bu siteysürekli takip ediyodm ama yeni üye oldm.benim de fazla kilolarım var artık vermek istyrm.kendimi tanıtaym biraz.28 yaşındayım. 168 boyum kilom da 95 civarı hipotroit var ve ve gebelik de düşünüyorm ama olmuyo da 1.5 yıldır çocuk istiyrz hep hamile kalacam diye diyeti erteledm.ama son iki ayda sporla 4 kilo verdm inş kısa sürede verrm
arkadaşına geçmiş olsunnn asu allah şifa versinEvet canım alınsın hepsi demişler
Âmin tüm hastalara şifa versin Rabbim
evet işte akşama spor dakikanı bekliyoruz vee yaza -10 ile sende yaza merhaba dersin inşallahBende varim..:)e
Oglunun dogum günü kutlu olsun yena,birlikte saglik,afiyet ve huzur icinde nice yillariniz olsun insallah..
hay maşşallah bonusss kız okadar ekmeği yicene yumurta yesende çocuğada yararlı olsa olmammı seni kınıyoruzzzzOhh kahvaltimi yaptim oglana beslenme hazirladim cayimida ictim simdi rapor veriyorum :)
Öyle bir acikmistimki zor sakinlestirdim kendimi nefsimi. Ve biraz karbonhidrat yuklu bir kahvalti yaptim gozum dondu resmen. Sistim ama ya daha az yiyodum normalde.
Nursena beni topa koyacak zannumca
1 tane pogca, 1 simitin 3'te biri, ucundan biraz koparilmis normal ekmek, 5 zeytin ve kasar peyniri.
oyy yeşil çay içiyorum koyayımmı sanadaAfiyet olsun yaramasin ins. Buram buram saglik kokuyo kahvaltin :)
t
Allah azmini daim etsin guzel arkadasim bi cayda bana koy
hadi spora maşşallahGunaydin kizlarbuyuk kizim okula gitti ortanca birazdan gidecek bidigimi da uyuttummmu benim icin spor zamani demektir
Buyuk kiz 10.5 ortanca kiz da 9 yasinda canim bidigim 10 aylik daha buyuk kizin dersi 7.30 da basliyor canim ondan erkenden gidiyor okulaGunaydinn :) kac yasinda seninkiler benim oglan 10 yasinda simdi gidiyo okula. Bebik uyuyodu bi rahat kahvalti yaptim keyif cayimi koydum uyandi. Diger kizimda arkasini donmus anne bak kaka yaptim diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?