Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hanımlar adaşım komşuna geçmiş olsun : ( nilüşünde arkadaşında önemli bişey yoktur inş. Herşey insanlar için işte insan böyle haberler duyunca sağlıklı olduğu için çok şanslı hissediyor kendini ....

Dafi yok nerde acaba köye mi gitti ...

Bonus canın sıkındı inş. Yarın daha refah bir güne uyanırsın canım ....

nilüfer ablam asuman ablam çok geçmiş olsun her ikinizin arkadaşı için, rabbim tüm hastalara tez şifa versin inş.
bende çevremde yakınlarımda çok duyuyor çok üzülüyorum artık böyle durumları: (
kendi adıma doktora gitmeye korkar oldum artık.
en yakın olan yakınlarda dayımı kaybettim işte bu hastalıktan.
insan duyunca yaşayınca çok morali bozuluyor amaaa imanımız için şükredip sevinmeliyiz galiba..
aklıma bir bu geliyo başkada gelmiyo birşey.
tek hazinemiz imanımız.

hayırlısı ile inş: )

inş canım.
hoşgeldin aramıza..

Sen ayaktamiydin ben msjlari begendim ciktim hemen aliskanlik oldu kalkinca bakiyorumda kim var goremiyorum telden girince.

Demek uzun uzun bakip

Keyfim daha iyi nolsun iyi ki boyle guzel boyle samimi arkadaslarimiz var burda

Bonus bu aglarken guler gulerken aglar hec anlamazsin bunalima girer cikar

Ohh kahvaltimi yaptim oglana beslenme hazirladim cayimida ictim simdi rapor veriyorum :)
Öyle bir acikmistimki zor sakinlestirdim kendimi nefsimi. Ve biraz karbonhidrat yuklu bir kahvalti yaptim gozum dondu resmen. Sistim ama ya daha az yiyodum normalde.
Nursena beni topa koyacak zannumca

1 tane pogca, 1 simitin 3'te biri, ucundan biraz koparilmis normal ekmek, 5 zeytin ve kasar peyniri.

Gunaydin kizlarbuyuk kizim okula gitti ortanca birazdan gidecek bidigimi da uyuttummmu benim icin spor zamani demektir
Gunaydinn :) kac yasinda seninkiler benim oglan 10 yasinda simdi gidiyo okula. Bebik uyuyodu bi rahat kahvalti yaptim keyif cayimi koydum uyandi. Diger kizimda arkasini donmus anne bak kaka yaptim diyo :)

aynı dertteyiz ama vericez gene neden vermiyelim verenlerden neyimiz eksik kız

bunu çok deneyen var göbek yağlarını eritiyormuşş
Kürü bilmiyorumda sey yapalim ins haftada bir gun detoks gunumuz olsun detoks dedigim sebze yogurt yada meyve yogurt bitki cayi gibi
hee bonuss bi ara dolun ayda falan bişeyler yapıyodun sen ıspanak suyu muyu detoks neyimm tam sana göre azimli bacı

çook geçmiş olsunnn inşallah temizdir

Zeynepçim ben de hiç sevmiyorum yoğurdu.bir tek mantıda seviyorum :)
hımmm yaramaz mantı neyim
yoğurdu güzelleştiirin siizde nane pul biberle 1 dlm ekmeğe sürüp ara öğün yapın mesela çayla ye

hoş geldin günlük yaptığın sporu yediklerini paylaşabilirsin cumaları bildirim günü müz inşallah hep beraber veririz
Evet canım alınsın hepsi demişler
Âmin tüm hastalara şifa versin Rabbim
arkadaşına geçmiş olsunnn asu allah şifa versin

Bende varim..:)e

Oglunun dogum günü kutlu olsun yena,birlikte saglik,afiyet ve huzur icinde nice yillariniz olsun insallah..
evet işte akşama spor dakikanı bekliyoruz vee yaza -10 ile sende yaza merhaba dersin inşallah

hay maşşallah bonusss kız okadar ekmeği yicene yumurta yesende çocuğada yararlı olsa olmammı seni kınıyoruzzzz
Afiyet olsun yaramasin ins. Buram buram saglik kokuyo kahvaltin :)
t
Allah azmini daim etsin guzel arkadasim bi cayda bana koy
oyy yeşil çay içiyorum koyayımmı sanada

Gunaydin kizlarbuyuk kizim okula gitti ortanca birazdan gidecek bidigimi da uyuttummmu benim icin spor zamani demektir
hadi spora maşşallah

Nursena valla teknik bir hata oldu bi daha uzun zaman agzima surmiycem pogca hem deli gibi acikmis insana cokta fazla degil be bir kuzuyu yemisim sanki he dun yimirta yemistim kizim yemeyince onunkide yedim ve bu sabahta yersem huylanicaktim bide pisirmeye vakit harcayamadim dedim ya gozum dondu.

Tabi bunlar bahane bi daha olmiycak.

Bi de gormedim sanma o ne oyle kurtkadinmiyim ben la dolunay falan

Hem ispanak suyuda degildi marankinin beden temizligini yapmistim

Nursena detoks gunune katilcanmi sen bak birlikte olursak kolay yapariz.

Annem murat topogluna gitti akapunktur icin o hep oyle yaptiriyodu haftada bir gun ekmeksiz hafif gun. Ender saracta soyluyo iyi olur bence o senin tarif verdigin greyfurtlu gibi sular caylar hazirlariz iceriz. Bol salatalik yogurt yesil cayli bir diyeti vardi onun

Yelizle nursena sporda bana cevap veremediklerine gore ben biraz sismistim bisey yapmadim elifte uyanmisti yemegin ustune zararli olur diye dusundum.

Ya dun aksam 10 dk lesli denedim cok agridi kalcalarim bacaklarim aylardir yurumuyorum ondan heralde bide spor ayakkabi almam lazim ayagim agriyo

Gunaydinn :) kac yasinda seninkiler benim oglan 10 yasinda simdi gidiyo okula. Bebik uyuyodu bi rahat kahvalti yaptim keyif cayimi koydum uyandi. Diger kizimda arkasini donmus anne bak kaka yaptim diyo :)
Buyuk kiz 10.5 ortanca kiz da 9 yasinda canim bidigim 10 aylik daha buyuk kizin dersi 7.30 da basliyor canim ondan erkenden gidiyor okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…