Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canim daha bidigi uyutamadim ortanca kizi okula hazirliyordum ondan cevap vwremedim

Buyuk kiz 10.5 ortanca kiz da 9 yasinda canim bidigim 10 aylik daha buyuk kizin dersi 7.30 da basliyor canim ondan erkenden gidiyor okula
2004 lumu buyuk kiz benim oglumda 11 olucakta 10 diyorum ben :) aralari yakimis baya.
Benimkiler 10, 2,5 ve 1,5 aylik seklinde. Oglan sabahci degil 8 de servis aliyo 9 da basliyo dersleri 2:40 da bitiyo 3:40 da eve geliyo. Seninki sabahci demek allah zihin acikligi versin hepsine. Yas kac yeliz sartlarimiz esit gibi gorunuyo

Bu senelik boyle canim okul saatleri seneye benimkide gec gidicek derse 2004 lu evet canim haziran dogumlu ben de 31 oldum yeni 84 luyum

ee yıllar geçince üzerinden yaşlandık anca okadarını hatırladım kız

yaw ben detoks falan yaptımmı ertesi günn iştah patlaması yaşıyorummm bana göre deil bence sende daha emziriyon ertelesen az olmamı tansiyon falan düşer
ayy yanlarım ağrıdı 3 mil laslie bittiiii
1 mil yap lasli kız çok yormaz seni hem baçakların için iyi

Yine deniycem yapmayi yapa yapa acilcak ins bacaklarim hissediyorum :)) detoks dediysek oyle abarti degil yav topikcene bir dikkat gunumuz olur diye dusundum. Herseyden mahrum edin zaten beni bonus spor yapma bonus detoks yapma sonrada pogcalari niye yedin bonus hep stresten

Gunaydin...
Ben güne hızlı başladım. Çalışıyorum çok.. Ama az yiyorum..
Bir nevi karatay yapmaya başladım İki ogyn yemek. Karbonhidrat çok az. Aklıma geldikce su..
Bakalım ne olacak. Simdi adet dönemin deyim. Cem yılmazın dediği gibi her yerim şiş şiş...
Burada hava çokggüzel...

Günaydinnn arkadaslar...

Bugun hava kapali ve soguk burda,bu sebepten disari hic cikmak istemiyorum ama bahsettiginiz leise videolarina bakip yapmayi düsünüyorum birazdan...
Dünden bu yana misafirlerden arta kalan kod adi b. ve c.k'yi komsuma verip rahatlamis bulunmaktayim,zira bir tehlike cikabilirdi...:)

masallah bonus,kücük yasta evlenmissin sanirim.. günümüz sartlarina göre insanlarin yeni evlenmeyi düsündügü yaslarda senin 3 tane cocugun var,ne güzel hem anne hem arkadas olucaksin evlatlarina...:)

En kiloluda benim herhalde 117 ama yemek görünce böyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…