Yok canim daha bidigi uyutamadim ortanca kizi okula hazirliyordum ondan cevap vwremedimYelizle nursena sporda bana cevap veremediklerine gore ben biraz sismistim bisey yapmadim elifte uyanmisti yemegin ustune zararli olur diye dusundum.
Ya dun aksam 10 dk lesli denedim cok agridi kalcalarim bacaklarim aylardir yurumuyorum ondan heralde bide spor ayakkabi almam lazim ayagim agriyo
2004 lumu buyuk kiz benim oglumda 11 olucakta 10 diyorum ben :) aralari yakimis baya.Buyuk kiz 10.5 ortanca kiz da 9 yasinda canim bidigim 10 aylik daha buyuk kizin dersi 7.30 da basliyor canim ondan erkenden gidiyor okula
Bu senelik boyle canim okul saatleri seneye benimkide gec gidicek derse 2004 lu evet canim haziran dogumlu ben de 31 oldum yeni 84 luyum2004 lumu buyuk kiz benim oglumda 11 olucakta 10 diyorum ben :) aralari yakimis baya. Sabahci degil benimki 8 de servis aliyo 9 da basliyo dersleri 2:40 da bitiyo 3:40 da eve geliyo. Seninki sabahci demek allah zihin acikligi versin hepsine. Yas kac yeliz sartlarimiz esit gibi gorunuyo
ee yıllar geçince üzerinden yaşlandık anca okadarını hatırladım kızNursena valla teknik bir hata oldu bi daha uzun zaman agzima surmiycem pogca hem deli gibi acikmis insana cokta fazla degil be bir kuzuyu yemisim sanki hedun yimirta yemistim kizim yemeyince onunkide yedim ve bu sabahta yersem huylanicaktim bide pisirmeye vakit harcayamadim dedim ya gozum dondu.
Tabi bunlar bahane bi daha olmiycak.
Bi de gormedim sanma o ne oyle kurtkadinmiyim ben la dolunay falan
Hem ispanak suyuda degildimarankinin beden temizligini yapmistim
yaw ben detoks falan yaptımmı ertesi günn iştah patlaması yaşıyorummm bana göre deil bence sende daha emziriyon ertelesen az olmamı tansiyon falan düşerNursena detoks gunune katilcanmi sen bak birlikte olursak kolay yapariz.
Annem murat topogluna gitti akapunktur icin o hep oyle yaptiriyodu haftada bir gun ekmeksiz hafif gun. Ender saracta soyluyo iyi olur bence o senin tarif verdigin greyfurtlu gibi sular caylar hazirlariz iceriz. Bol salatalik yogurt yesil cayli bir diyeti vardi onun
ayy yanlarım ağrıdı 3 mil laslie bittiiiiYelizle nursena sporda bana cevap veremediklerine gore ben biraz sismistim bisey yapmadim elifte uyanmisti yemegin ustune zararli olur diye dusundum.
Ya dun aksam 10 dk lesli denedim cok agridi kalcalarim bacaklarim aylardir yurumuyorum ondan heralde bide spor ayakkabi almam lazim ayagim agriyo
ee yıllar geçince üzerinden yaşlandık anca okadarını hatırladım kız
yaw ben detoks falan yaptımmı ertesi günn iştah patlaması yaşıyorummm bana göre deil bence sende daha emziriyon ertelesen az olmamı tansiyon falan düşer
ayy yanlarım ağrıdı 3 mil laslie bittiiii
1 mil yap lasli kız çok yormaz seni hem baçakların için iyi
Iki kere ara vererek 1 mil lesli yaptim belim agriyo simcik 20 dk iyi bir baslangic
2004 lumu buyuk kiz benim oglumda 11 olucakta 10 diyorum ben :) aralari yakimis baya.
Benimkiler 10, 2,5 ve 1,5 aylik seklinde. Oglan sabahci degil 8 de servis aliyo 9 da basliyo dersleri 2:40 da bitiyo 3:40 da eve geliyo. Seninki sabahci demek allah zihin acikligi versin hepsine. Yas kac yeliz sartlarimiz esit gibi gorunuyo
En kiloluda benim herhalde 117KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Benim kizimda 23 haziran dogumlu 2002 nisan da evlendim benim de 13. SenemKasimpati evet erken evlendim :) 12 senelik evliyim bu 13. Senem
Yeliz sana abla dermisim 85 liyim bende
Benim oglumda 12 haziran dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?